Home > > SaLuSa, September 24, 2013

SaLuSa, September 24, 2013

Asa cum Soarele vostru este mult mai strălucitor acum, Lumina voastră de asemenea străluceste atît de puternic, si acest lucru ne permite să lucrăm cu voi si să fim mai aproape de voi în fiecare zi. Aceasta permite ca schimbările să se miste mult mai repede, acum că dorintele voastre au loc aproape instantaneu. Puneti în practică fără frică dorintele, si veti vedea voi proprii cum sunt manifestate în realitatea voastră. Fiti neînfricati în cel mai important punct al procesului vostru actual de transformare, din cauza asta noi vă facem în mod constant constienti de acest fapt, pentru că numai frica si îndoielile vă împiedică să faceti relitate visele voastre. Aveti nevoie de a găsi cel mai bun mod de compensare, departe de aceste amintiri vechi si gînduri care vă provoacă să vă uitati înapoi, si să vă întrebati despre care este visul vostru, al acestei realităti pe care o doriti. Dorim să stiti, că visele voastre vă arată cu sigurantă în ce mod să priviti, si prin urmare lăsati-le să vă indice drumul vostru. Aveti încredere în voi, pentru că acum sunteti constienti de principiul de bază al acestei Întregi Creatii, si că sunteti creatori ai propriei voastre realităti, si co-creatori ai realitătii pe care o împărtăsiti cu toate Fiintele pe care le întîlniti pe drumul vostru.

Manifestînd gîndurile si dorintele voastre în realitatea voastră, de asemenea intervine responsabilitatea voastră pentru toate actiunile voastre. Stim că acest lucru este un fapt cu care unii din colegii vostrii pot avea ceva dificultăti, dar amintiti-vă dragii nostri, totul este minunat planificat si asigurat, si nu Fiti (vă lăsati), afectati de gîndul vostru unic. În primul rînd, voi ati curătat toate gîndurile nedorite, care pur si simplu nu mai fac parte din mintea voastră, si în al doilea rînd, există un mecanism care vă va avertiza înainte de a se putea manifesta gîndurile nocive. Este functia conexiunii voastre între inimă si creier, si acesta este activat în momentul pregătirii intrării voastre în domeniile mai înalte. Acei care sunt pregătiti, au observat , că atunci cînd un astfel de gînd trece prin mintea lor, un alt gînd vine de asmena , în acelasi moment. Aceasta nu a fost altceva decît a lăsa să plece vechiul, si sa crezut în primul rînd că nu se primea destulă energie manifestată. În aceste zile asta se poate întîmpla adesea,însă fitti siguri că aceste gînduri vechi nu se vor mai întoarce, multumită determinării voastre, curăteniei si intentiei.

Ne bucurăm foarte mult că ne găsim mai aproape de voi, si că reusim să împărtăsim atît de multe cu voi. Simtim fericirea voastră si stim că sunteti gata pentru mai mult, însă corpurile voastre fizice au nevoie de încă putin timp, pentru a se adapta la aceste energii mari. Pe de altă parte, corpurile voastre se transformă mai repede atunci cînd energia noastră este prezentă, asa că noi toti trebuie să găsim echilibrul în conexiunea noastră, deoarece dezechilibrul energetic determină oboseala în corpurile noastre, si suntem constienti că acest fapt, poate provoca îndoiala în mintile voastre, cînd voi nu puteti găsi destul timp de odihnă în zillele voastre ocupate. Voi sunteti atît de aproape de a ajunge la punctul de transformare a voastră, cînd nu va mai apărea din nou, si vă vom ajuta cu împărtăsirea de suficientă energie a noastră, pentru ca să intrati în realitatea înaltă, pe care ati creat-o pentru voi.

Sunt SaLuSa de la Sirius, si sunt fericit că pot să vă spun cît de aproape suntem, si de asemenea foarte aproape în cadrul termenului de timp, si deja simt bucuria voastră despre asta. Împreună vom trimite puternicele noastre intentii către Fortele Creatiei, si
Ele ne vor permite să ne continuăm gînndurile si viziunile, si să ne deplasăm de-alungul drumurilor noastre sufletesti. Simtiti puterea din voi. Si asta este.

Channeler: MADAD

Traducere: Florika


Share |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.