Home > > SaLuSa, October 1, 2013

SaLuSa, October 1, 2013

Cum vă simtiti acum ? Se petrec atît de multe schimbări chiar în acest moment prin voi, că vă veti putea simti confuzi, si vă veti putea întreba dacă acestea au fost aduse de către energiile lunii Septembrie. Această confuzie, este datorită alinierii voastre cu propriile voastre frecvente înalte, si cu realitatea voastră înaltă a existentei, în care sunteti introdusi în acest moment. Acceptati această confuzie, deoarece vă arată în ce lucrează, si curăteniile făcute cu succes în aceste probleme, vă ajută nu numai pe voi, dar si pe toti altii. Voi poate nu aveti încă această constiintă, însă voi sunteti condusi de către noi si Ghizii vostrii către acest punct, cînd vă dati seama că acolo nu există nimic de curătat, nimic nu vă provoacă îndoieli si frică, si că sunteti gata, gata să intrati pe tărîmulrile înalte ale noilor si iubitoarelor posibilităti. Pentru a spune în cîteva cuvinte, Septembrie a fost o lună minunată pentru voi, deoarece ati fost capabili să fuzionati tot inconstientul cu constientul, si să lăsati să plece atît de multe probleme care vă explorau în ascuns, si acest lucru nu a fost o sarcină usoară de făcut, cunoscînd natura experientelor din 3D. Însă ati făcut-o cu atîta gratie, că nu vă va permite să vă întoarceti înapoi măcar pentru o clipă, si acceptînd în mod constant faptul că acesta este lucrul pe care trebuie să-l faceti, înainte de a intra în această minunată realitate pe care ati creat-o.Ne felicităm cu voi toti, care ati făcut cu succes această tranzitie, si dorim să vă anuntăm, că foarte aproape este, chiar mai aproape decît unii dintre voi ar putea crede.

Cu frica si îndoielile eliminate din viata voastră, sunteti capabili să simtiti numai energii iubitoare, si vă veti simti mai puternici, si veti simti clar ceea ce împărtăsim cu voi, chiar atunci cînd voi vă lăsati mintea linistită, si nu solicitati ca de obicei traducerea în cuvinte. Desigur noi folosim cuvintele în comunicarea noastră, însă nouă ne place să vă trimitem gîndurile si ideile noastre, în stare de energie pură. Astfel, nu există neîntelegeri în această “ limbă de energie”, pentru că unicul procesător de informatii, este inima voastră, si trimite traducerea la creierul vostru. Permitîndu-vă să comunicati în acest fel, vă va aduce imensă bucurie, si mult mai multă întelegere, deoarece nimic nu va sta între noi, si stim că acum întelegeti un alt motiv pentru curătarea mintii voastre. Desi această curătenie, pare a fi “ fără sfîrsit”, pentru multi dintre voi, vrem să vă anuntăm că cei care sunt gata să se mute la înăltimi, asta va fi gata complect peste cîteva zile. Veti simti ca un extaz minunat, care va intra în mintea voastră prin inima voastră, si veti sti cu certitudine, că a fost valoarea acestei întregi munci grele.

Amintiti-vă să vă ascultati corpul, si să vă odihniti si să dormiti suficient, pentru că acestea vă vor ajuta în a vă face procesul de curătenie si mai usor. În curînd nu veti mai avea nevoie atît de mult de somn, pentru că energia pe care o primiti, vă va păstra în stare proaspătă si relaxată, în cea mai mare parte a timpului. Vă veti bucura de această schimbare foarte mult, asa cum stim că nu aveti prea mult timp pentru propriile plăceri si bucurii. Aceasta se va schimba de asemenea, ca urmare a schimbărilor din societate, care se întîmplă peste tot, însă nu cu atîta viteză , asa cum multi dintre voi ar dori. Nu vă micsorati eforturile voastre în solicitările voastre pentru schimbări, pînă cînd întregul complex al Umanitătii nu va ajunge la punctul în care există suficientă energie pentru o schimbare rapidă trimisă la Fortele Creatiei, cînd le veti vedea întîmplîndu-se într-o succesiune, una după alta, pînă cînd toti oamenii vor fi capabili să vadă clar în alegerea propriei lor realităti, fără nici o iluzie.

Sunt SaLuSa de la Sirirus, si în mesajele noastre suntem capabili să împărtăsim atît de multe informatii cu voi, care nu erau posibile înainte. Simtiti, cum sunteti în mod constant miscati îndeaproape, către realitatea voastră înaltă, desigur fiecare cu viteza sa proprie, si simtiti cum energia noastră trimisă vouă, devine din ce în ce mai mult decît un sentiment în corpul vostru. Bucurati-vă de aceste momente si permiteti-vă să simtiti fericirea, care este deja în înteriorul si împrejurul vostru.

Channeler: MADAD

Traducere: Florika


Share |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.