Home > > SaLuSa, August 9, 2013

SaLuSa, August 9, 2013


Noi vedem cum Lumina este în crestere mai mult, în fiecare zi pe planeta voastră, si de asemenea simtim cum deveniti o unitate cu ea, ceea ce îi permite Mamei Pămînt, să reusească să elimine resturile negative. Vor fi necesare unele schimbări climatice, dar cu sigurantă, nu catastrofice, asa cum unii încă mai vor să creadă. Concentrati-vă asupra energiilor positive care vin în directia voastră, si lăsati toate îndoielile să fie eliminate si să plece, pentru că toată lumea se găseste la locul si momentul potrivit, pentru a experimenta ceea ce ati plănuit, înainte de a veni la această viată. Totul se găseste asa cum trebuie să fie, si acuzînd pe altii, nu este de ajutor pentru nimeni, mai ales acei implicati în această experientă. În schimb, trimiteti-le Iubire si Lumină, în locurile unde au loc aceste schimbări, si veti vedea cu sigurantă efectul imediat. Concentrati-vă în Iubirea inconditională, deoarece aceasta este energia care vă va duce mai departe. Ati avut destule experiente, cu mînii si ură, astfel încît, acum aveti posibilitatea de a vedea diferenta în rezultate.

Ne găsim doar la un gînd depărtare, si mereu suntem cu voi. Vedem cum unii se luptă încă cu “cînd si cum venim”, dar vă spunem că vom veni la momentul potrivit, si să vă lăsati grijile la o parte. Acesta este momentul, si totul este stabilit si gata, si că aveti doar nevoie să-i permiteti să se manifesteze în realitatea voastră. Îndoielile, desigur, nu sunt deloc utile în acest proces, asa că lăsati-vă să simtiti frumusetea si gloria a ceea ce se apropie. Permiteti-i mintii voastre să se uite către viitor, cîteva momente, prin parcursul zilei voastre aglomerate, si stim că veti simti că aceasta este atît de aproape, că vă va face să zîmbiti. Bucurati-vă de aceste momente, pentru că vi le veti reaminti pentru mult timp, ca fiind cele mai frumoase experiente a mai multor vieti.

Pregătiti-vă pentru următoarea parte a procesului de ascensiune (înăltare), deoarece viata voastră se va schimba cu iuteală, fără nici o oprire inutilă, desigur, dacă nu doriti să faceti acest lucru. Aceasta va fi o plimbare uimitoare, către starea de constiintă deplină, si starea de fericire, despre care am vorbit de atît de multe ori. Amintiti-vă tot ceea ce v-am spus si spunem, si simtim că voi simtiti emotia de a fi parte din ea. Vom vorbi în curînd direct cu voi, să nu aveti nici o îndoială, deoarece stim cît de importante sunt informatiile, pentru voi. Aveti încredere în voi, că ati făcut o atît de mare săritură înainte, si că acum sunteti pregătiti, pentru a primi mai multe informatii, fără ca să rămîneti îngrijorati. Cei care nu doresc să le primească, le vor ignora pur si simplu, ca orice alte informatii de acest gen, pînă cînd vor fi pregătiti pentru ele. Nu vă faceti griji pentru nimeni, ei au ales să rămînă pentru mai multă experientă, în vibratiile mai joase, si nu s-ar simti confortabili în cele mai înalte, însă iubirea va rămîne mereu cu ei, si îi va ajuta cu vibratiile mai înalte, pentru a-si întelege schimbările lor, de asemenea, atunci cînd s-ar părea, că si-au închis mintea absolut, pentru a accepta asta. Trimiteti-le, doar iubirea voastră, si să stiti că aceasta îi va ajuta în própria lor învătare.

Sunt SaLuSa de la Sirius, si împărtăsim entuziasmul vostru asupra ceea ce va veni. Vă trimitem dragostea noastră vouă tuturor, si suntem atît de bucurosi că simtiti, că vă reîntoarceti la noi.

Channeler: MADAD

Traducere: Florika

< previous message | next message >


Share |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.