Home > > SaLuSa, October 4, 2013

SaLuSa, October 4, 2013

Stim că ati simtit deja aceste momente fericite de a fi neînfricati si de a privi drept în realitatea voastră mai mare. Ceea ce se întîmplă acum tuturor acelora care doresc să fie în realitatea lor mai înaltă, în acest moment al lui Acum, este că vor simti permanent această fericire si libertate din toate iluziile, pentru că au eliberat ultimele picături, de ceea ce curgea odată în fiintele lor ca un rîu de îndoieli si frică nesfîrsită. Suntem de părere că nu mai sunt multe frici în interiorul vostru, si cînd curătati aceste mici fragmente de memorii vechi si gînduri, care apar încă uneori, constiinta voastră vă va duce în acel moment în noua voastră realitate. Această experientă va fi atît de puternică,că veti păstra memoria acesteia, pentru mai multe vieti care vor veni. Concentrati-vă în această experientă, si simtiti-vă siguri că sunteti capabili să faceti această tranzitie cu usurintă, asa cum sunteti bine pregătiti. Au existat mai multe planuri, de cum v-am putea ajuta în cel mai bun mod, si le-am împărtăsit cu voi, si deoarece unele dintre ele au trebuit să fie schimbate, din cauza dorintei voastre colective, această transformare a acelora care sunt gata, nu poate fi modificată sau oprită, pentru că este alegerea voastră proprie, si ne-am adaptat deja planurile noastre, si v-am inclus pe voi în ele.

Această cooperare si conexiune între noi, a fost întotdeauna în spatele tuturor planurilor noastre, asa cum respectăm vointa liberă, si în ciuda faptului că multi oameni încă nu acceptă prezenta noastră si intentiile noastre, cei care sunt gata si pregătiti pentru a fi cu noi, nu pot fi lăsati înapoi, deoarece natura experientelor lor , si alegerile făcute înainte de această încarnare sunt vitale în tot acest proces de Ascensiune. Si cu intensificarea lor în realitatea lor mai înaltă, ei vor fi capabili de a împărtăsi atît de multă Lumină si Iubire cu toti ceilalti, si vor permite ca acest proces să fie mult mai usor pentru altii, ca urmare a cunoasterii lor a supra colectivului constient, al întregii Omeniri. V-am auzit întrebînd cum să vă împărtăsiti experientele voastre cu altii, si cum va functiona conexiunea voastră din starea voastră mai înaltă de constiintă, cu partea mai joasă a ei. Noi nu dorim să intrăm în detalii, deoarece asta este o parte a experientelor voastre uimitoare, prin care vor trebui să treacă fiecare el/ea personal, însă puteti să stiti că schimbul de informatii cu totii poate avea loc, în transferul de energie între constiinta voastră si Fiintele voastre de Lumină, si că veti fi capabili să dati si să primiti de acord cu nevoile voastre.

Miscările voastre în realitatea mai înaltă, vor fi de un imens ajutor în toate schimbările care vor avea loc, si din ce în ce mai multi oameni vor fi influentati de energia de Iubire si Lumină, si vor realiza că nu doresc să sufere sub teama si îndoielile existentei lor, si vor găsi experientele pasnice si iubitoare, si din ce în ce mai usor ei vor părăsi vechiul, starea lor anterioară de spirit. Această experientă va ajuta de asemenea, să răspîndească informatii mai veridice de la toate sursele, si toti oamenii vor începe să simtă că există atît de multe în experienta de viată si existentă, decît ceea ce mass-media răspîndeste acum ca find întregul adevăr. Ei vor întelege că sentimentele si energia pe care trupurile lor le transportă, este tot ceea ce este necesar pentru a crea o viată fericită, si se vor întoarce de la iluzie, , deoarece ea nu îi va mai putea satisface. Unii vor dori să rămînă în vibratiile joase, si nimic nu se va schimba în intentia lor, si noi toti trebuie să respectăm alegerea lor. Ei vor continua să vadă realitatea inferioară, atîta timp cît vor avea nevoie.

Sunt SaLuSa de la Sirius, si ne bucurăm de aceste momente, si stim că voi vreti să stiti cu adevărat ceeea ce se întîmplă cu voi. Vor exista o multime de învătat în realitatea înaltă, însă va fi o experientă minunată pentru noi toti. Vă rugăm să simtiti chemările noastre primitoare vouă tuturor, si relaxati-vă din nou în linistea mintii voastre, si lăsati-vă să terminati toate pregătirile necesare cu acceptarea si sentimentele iubitoare care curg la nesfîrsit prin inima voastră.

Channeler: MADAD

Traducere: Florika


Share |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.