Home > > SaLuSa, October 8, 2013

SaLuSa, October 8, 2013

Lumea voastră se schimbă cu o imensă viteză, de care nu vă puteti da seama în punctul actual de vedere, pentru că în această realitate, totul este măsurat prin anumite perioade de timp, si în timp ce voi încă functionati în această realitate, aveti nevoie să vă mentineti, măsurînd tot ceea ce se întîmplă, cu timpul cerespunzător. Cînd veti intra în realitatea voastră mai mare, mintea voastră va trebui să se obisnuiască cu o formă diferită de a măsura timpul, deoarece s-ar putea să nu fiti în măsură să functionati pe deplin în această realitate înaltă. Pe măsură ce mintea voastră acum, se conectează cu înalta sa realitate, vă veti putea simti confuzi asupra timpului, într-o zi totul se întîmplă foarte rapid, în altă zi, indiferent de ce veti face, totul este lent. Aceste schimbări pot apărea de asemenea în cursul aceleiasi zi, ceea ce ar putea fi si mai confuz pentru voi. Vă rugăm, să stiti că aceste modificări fizice se petrec acum în corpurile voastre, si împreună cu toate celelalte schimbări, creează un perfect complex, care va fi în măsură să vă mute la realitatea mai înaltă, pe care ati ales-o să o experimentati. Fiti răbdători cu voi proprii, si bucurati-vă de fiecare schimbare pe care o percepeti, si permiteti ca restul lor să se întîmple în momentul perfect pentru fiecare dintre voi.

Noi lucrăm încă la toate planurile si contactele noastre cu persoanele “în locurile potrivite”, pentru schimbările economice si sociale, care sunt în crestere în fiecare zi. Mai multi dintre acei care serveau vechiul sistem, văd acum clar că acest lucru nu îi conduceau nicăieri, si nu văd nici un motiv de a rămîne în acelasi mod, si au ales să sprijine noul, si încep să caute contactele potrivite. Ei vor găsi întotdeauna ceea ce caută, si nu vor fi lăsati fără de sprijin, pentru că totul este bine plănuit, si nimeni care doreste o schimbare nu va fi uitat, pentru că voi toti împreună ati creat această realitate a schimbării. Dacă vă uitati la stirile mediului vostru politic, această schimbare poate fi văzută pe o scară largă, în timp ce vă concentrati la discursul liderilor vostrii. Amintit-vă, că există multi altii în sistemul vostru, care nu sunt vizibili, si care lucrează în tăcere, pînă cînd ei vor simti că este momentul potrivit pentru ca să se prezinte si să vorbească deschis. Timpul se apropie, si nimic nu poate opri acest proces, nici măcar amenintările făcute vietilor voastre, pentru că voi toti trăiti într-un domeniu înalt de energii de Iubire si Lumină, care creează o protectie naturală pentru Toti. Unii ar putut să fi ales să experimenteze într-un mod diferit, însă trebuie să vă amintiti, că a fost prin própria voastră alegere.

Concentrati-vă acum la propriile voastre schimbări, pentru că intrînd în realitatea voastră mai înaltă, veti ajuta pe altii si mai mult. Voi nu veti simti numai o bucurie constantă si fericire, care stim că vă motivează puternic, dar veti aduce mai multă energie interioară, pentru altii, care încă sunt în căutarea adevăratului lor eu, si de asemenea veti aduce mai multă Iubire Mamei Pămînt, si asta va ajuta la accelerarea schimbărilor, care sunt necesare pentru a opri devastarea corpului său, pentru ca să începeti să-l vedeti din nou ca o fiintă vie. Deci, dati mai multă atentie concluziei tuturor pregătirilor voastre, înainte de a intra în realitatea voastră mai înaltă, si nu vă lăsati să vă distrageti cu asta. Stim si simtim că “asteptarea” a fost suficientă, si vă ajutăm cît de mult putem. Pentru a face acest lucru.

Eu sunt SaLuSa, de Sirius, si vă trimitem mereu dragostea noastră, si deja ne vedem lucrînd împreună cu voi, în realitatea noastră comună, pe care am creat-o împreună, pentru noi toti, pentru multe mii de ani pămîntesti. Este în acest moment incredibil, că vom putea în sfîrsit să ne îmbrătisăm unii pe altii, si să împărtăsim mult mai mult decît o facem acum.

Canalizat de MADAD
Sursa: SaLuSa ThroughFaith And Hope
Traducere: Florika


Share |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.