Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mesajul lui Montague din 27 Martie, 2016


Mesajul lui Montague Keen din 27 Martie, 2016

Draga mea, am terminat cercetarile mele în partea asta a vietii. Sunt acum gata sa ma materializez pe Pamînt, si într-un mod public de aceasta data. Am o informatie importanta de împartasit. Planetele voastre sunt de-sincronizate. Umanitatea risca sa se ciocneasca si este în pericol. Acest lucru nu va fi permis. Iubirea va vindeca lumea voastra. V-am spus acum cîtiva ani, ca eu aveam sa ma pregatesc pentru ca sa ma materializez pe Pamînt, în mod public cu mesaje de o profunda însemnatate pentru Umanitate. Dta. ai avut încredere în mine, daraga mea. Credinta dtale, si încrederea dtale în mine sunt exemplare. Nu ai ezitat niciodata, chiar atunci cînd altii te-au atacat si diabolizat în mod deschis. Stii fara umbra de îndoiala ca eu eram un om de cuvînt. Noi ne vom termina misiunea. Întîrzierile erau inevitabile, deoarece Cabala a luptat fara încetare, pentru ca sa ne împiedice sa ne termina sarcina noastra. Atacurile împotriva vietii dtale, au fost împiedicate, multumita ajutorului prietenilor dtale.

ENERGIA Pastelui în Irlanda în acest sfîrsit de saptamîna, este minunata de observat. Vi sa aratat cum cunoasterile ancestrale, simbolurile sacre, si geometria, sunt înca folosite pentru a mentine omenirea în întuneric, supunere si sub control. Vi sa aratat legatura directa între Meca, cu colina din TARA, ea se întinde pîna la WASHINGTON DC. Aceasta energie Irlandeza, este folosita pentru a întari puterea STATELOR UNITE. CERN si ZONA 51, sunt de asemenea locuri care dreneaza energia de la TARA. VATICANUL, dreneaza de asemenea energia de la TARA. Simbolurile sacre sunt folosite în mod deschis, pentru a controla si distruge umanitatea. Fiecare cladire care apartine Cabalei, prezinta în mod deschis aceste simboluri. Cunoasterile ancestrale si istoria acestor simboluri, au fost ascunse cu grije de Umanitate; ele sunt folosite împotriva voastra prin toate mijloacele, zilnic. Este suficient sa observati Vaticanul, pentru a vedea acest rau, vizibil pentru toti. Vaticanul are nebunia sa creada ca deoarece ei a instilat o asemenea TEAMA omenirii cu toate MINCIUNILE lor despre moarte si infern etc., ca omul nu ar încerca niciodata sa se întrebe despre ele. Ei bine, sa terminat. Vaticanul, este denuntat ca entitatea demoniaca care el este; sistemul sãu centralizat este în zdrente.

Cînd ai privit Sistemul de Control pe harta, ai ramas socata sa vezi ca atunci cînd Cabala ti-a spus ca exista un conflict, dta. nu vedeai decît o cooperare si un control. Voi vedeti în prezent, ca ei sunt cu totii coordonati/conectati. Ei lucreaza împreuna în unitate, pentru a controla omenirea. Muntele Templului, Corona, Washington, Anglia, Ierusalim, Meca, Vaticanul, CERN, Zona 51: TOTI DRENEAZA ENERGIA DE LA TARA.

Tara

Tara

Este de întrebat, cum reusesc Irlandezii, sa supravietuiasca la toate astea. Este conexiunea poporului Irlandez cu SURSA, care îi mentine în supravietuire, în ciuda a tot ceea ce se acumuleaza împotriva lor. O data ce Irlanda va fi eliberata de gratiile controlului, LUMEA ÎNTREAGA VA FI LIBERA.

Dta. ai avansat mult referitor la dezvaluirea coruptiei. Aproape ai reusit. Umanitatea avea LIBERUL ARBITRU, însa ea a ales drumul gresit. Vaticanul, utiliza FORTA pentru ca sa va mentina sub control. Dupa aceea, ati platit pretul maxim pentru aceasta greseala fatala. Uniti-va, credeti în voi însisi, si mergeti înainte în încrederea absoluta ca va veti elibera pe voi proprii, asa precum si Pamîntul.

Irlanda trebuie acum sa se elibereze complet de VULTURII care ÎI DEVIAZA ENERGIA SA, si care folosesc toate mijloacele aflate la dispozitia lor pentru a se asigura ca poporul Irlandez, nu se trezeste la faptul de a sti CINE SUNT EI, si ca este Insula Irlandei. În 1916, Irlandezii s-au ridicat pentru a cere libertate. Acum, în 2016, ACEASTA SARCINA TREBUIE SA FIE COMPLETATA. VOI VRETI O LIBERTATE TOTALA. Fiecare tara vã va urma prin usa Libertatii, Aceasta usa trebuia sa fie deschisa. Faceti-o si sistemul de control diabolic care este Vaticanul si complicii lor va deveni un lucru al trecutului, uitat repede.

Mergeti mai departe cu încredere, stiind ca sunteti pe drumul cel bun. Credeti-ma pretenii mei, acest SISTEM DE CONTROL DRACESC trebuia sa fie mai întîi suprimat din Irlanda, DEOARCE ESTE DE ACOLO CA EL ÎSI TRAGE ENERGIA SI PUTEREA LUI. Irlanda va crea usa care va fi traversata de toate celelalte tari. Energia care este deviata din Irlanda, este folosita pentru a fomenta razboaiele si distrugerea, si controalele de toate felurile. Trebuie sa le împiedicam. Multe lucruri sunt în curs de a fi dezvaluite, care pot sã vã socheze, sau sã vã rascoleasca, dar este timpul sa fiti curajosi si sa mergeti mai departe pe un nou mod de a vedea viata pe Pamînt, unde pacea, armonia, si iubirea sunt regula. Timpul este ACUM.

Sarbatoriti Rascoala Pastilor din 1916. Folositi acest lucru ca o încurajare pentru Omenire, pentru ca sa va ridicati împotriva tiraniei autorilor acestora. Avansati cu iubire în inimile voastre.

Draga mea, bucura-te de familia ta azi. Ai lucrat din greu pentru a gasi modalitatile de a face sa înainteze Omenirea. Multumesc ca ai schimbat cenusele mele de la locul lor. Celalalt loc, a cauzat probleme, deoarece lumina solara de pe urna asezata pe biroul meu, era prea fierbinte. Puteam sa o simt. Te voi anunta daca va fi nevoie sa le deplasezi din nou.

Pentru totdeauna, al tau Monty adorat.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child

Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge