Home > > Mesajul lui Montague din 21 Martie, 2016

Mesajul lui Montague Keen din 21 Martie, 2016

La ora actuala, voi nu ar trebui sa mai aveti nici o îndoiala asupra faptului ca lumea voastra a fost cucerita, si ca ea este condusa de catre cei care nu apartin Pamîntului. Acest lucru devine mai vizibil cu fiecare zi ce trece, în timp ce ei lupta pentru a-si pastra aspectul lor omenesc. Veronica, a vazut multe exemple de filme pe You Tube: verificati voi proprii. Atunci cînd va treziti si studiati adevarul, voi creati mai multa LUMINA, si cînd Lumina se mareste în lumea voastra, acest fapt provoaca MARI PROBLEME pentru acesti impostori. Observati cum ei se agata de putere încercînd în mod disperat sa finalizeze posesiunea lumii voastre. Voi i-ati vazut eliminînd în mod sistematic pe cei care se aflau pe posturile de vîrf ale Statului, si înlocuindu-i cu cei apartinînd propriei lor specii. Ei au distrus de asemenea infrastructura acestor tari, pentru a garanta ca poporul sa nu banuiasca de adevaratele lor planuri.

Uitati-va la problemele pe care ei le au în Siria, sfortîndu-se sa-l înlocuiasca pe Assad. Cum este posibil cinstit vorbind, sa credeti în toate minciunile care va sunt povestite, asupra motivelor evocate pentru a invada fiecare tara? Priviti la ce punct ei cred ca voi sunteti prosti si creduli? Încetati de a mai fi marionetele lor în aceasta cucerire oribila si eliminarea omenirii de pe suprafata Pamîntului. Ei au lucrat îndelung, pentru a se pregati pentru acest lucru. Ei au eliminat milioane de oameni cu razboaiele lor, foametele lor, si dezastrele pe care ei le-au creat cu HAARP. Ce asteptati voi ca sa va treziti si sa refuzati sa participati la planurile lor? Gînditi-va la acest lucru, voi îi ajutati sa puna în mers propria voastra distrugere.

Ceea ce Pamîntul are nevoie în acest moment, este ca poporul Irlandez sa se trezeasca, si sa înteleaga cine sunt ei, si CE ESTE IRLANDA. Irlanda, VA DESCHIDE USA LUMII ÎNTREGI, PENTRU CA EA SA SE TREZEASCA SI SA SE ELIBEREZE EA ÎNSASI DE TOTI TIRANII EI. Irlanda se trezeste. Ei trebuie sa suprime toate acapararile Vaticanului, si ale Bancilor, al caror obiectiv principal este sa va mentina sub controlul lor, si sa supuna poporul.

IRLANDA, VA CREA POARTA CARE VA TRAVERSA FIECARE TARA A LUMII VOASTRE. Prezervarea Pamîntului se afla între mîinile Irlandezilor.

Gerard Banks de Cork, a retinut atentia sotiei mele. Ei au conversat, si ea doreste sa împartaseasca informatia cu el. Acest lucru va ajuta nu numai Irlanda, dar de asemenea omenirea. Minciunile povestite de Vatican, referitoare la Sfîntul Patrick, faceau parte din subiectele studiate de Gerard Banks, în timp ce lumea este încurajata sa sarbatoreasca distrugerea lumii voastre de catre acest om dracesc. Patrick, a fost trimis în Irlanda, în cadrul planului Vaticanului, pentru a distruge toate dovezile asupra faptului ca Irlandezii erau foarte evoluati în cunoasterile lor si în învatamintele lor.

De Gerard Banks:

A Întelege Învatamintele Întelepciunii Sarpelui

Ni sa spus la scoala ca Sfîntul Patrick, a curatat Irlanda de serpi. Însa asa cum stiti, nu a existat niciodata nici un sarpe în Irlanda, si ca acest St. Patrick, era unul dintre comandantii Armatei Romane, care a fost trimis în Irlanda pentru ca sa SUFOCE si sa DARÎME cultura si legile Irlandeze, cu scopul de a ne lipsi de învatamintele noastre naturale si vechi, de a ne lipsi de limba noastra si de marile cunosteri asupra DNA-ului, si a ciclurilor Cosmosului. Vaticanului ia fost întotdeauna teama, ca lumea o sa înteleaga pîna la ce punct Învatamintele Irlandeze, erau puternice. Istoria lui St. Patrick descotorosindu-se des serpii Irlandei, este istoria Vaticanului eliminînd învatamintele si cunoasterile Irlandei.

Este cu adevarat interesant ca noi sa întelegem în prezent, ca, cunoasterile asupra «întelepciunii sarpelui», apartin înca zilelor noastre, una dintre CELE MAI MARI AMENITARI pentru Vatican. «Întelepciunea sarpelui», reprezinta cunoasterea asupra DNA-ului, si în acelasi timp asupra nivelului microcosmosului, si la nivelul macrocosmosului, Kundalini, Întelepciunea Interioara, si vibratia naturala a frecventelor OGHAM-ului (Alfabetul Irlandez de origine), si cunoasterile cosmice asupra copacilor si ciclurilor naturii. Acesta devine un lucru minunat, în momentul în care Irlanda, este pe punctul de a restaura vechile sale Învataminte asupra DNA-ului, Kundalini, forta vietii prin puterea creatiei sexuale, constiinta, echilibrul, si forta vitala electromagnetica.

Exista de asemenea un alt motiv pentru care Vaticanul a eradicat pîna la acest punct învatamîntul sexual al sistemului de educatie în Irlanda, caci întelepciunea sarpelui joaca un rol foarte important în învatamintele asupra fortei sexuale si a constiintei.

Vechile învataminte Irlandeze asupra fortei vitale provenind de la sexualitate, si ale sanatatii, pot fi trasate direct de la Egiptul antic, si au adus putere Împaratilor Chinei. Ea era de asemenea simbolizata de catre Sarpe, în timpurile vechi în Irlanda, si de Dragon, în China, care reprezentau energia lui «Chi», si de asemenea fluidul celor doua testicule si al ovarelor. Cînd aceasta cunoastere si putere sunt folosite în mod adecvat, aceasta va duce la nivele superioare de constiinta, si o renastere în deplina sanatate, iubire si compasiune. Este adevaratul motiv pentru care Faraonii Egiptului purtau simbolul sarpelui pe cap la nivelul fruntii, simbolizînd functionamentul interior al energiei sexuale, precum si forta vitala creatoare, care suie prin corp, pentru a fi utilizata ca o energie puternica de creatie emotionala, la nivelul microcosmosului, si al macrocosmosului.


Gerard, a cerut ca aceasta informatie sa fie împartasita, si noi suntem încîntati sa o facem. Lui Gerard, i-am spus ca atunci cînd omenirea se va aduna pentru ca sa schimbe si sa împartaseasca acest adevar, atunci va fi cînd fortele Întunericului vor parasi lumea noastra. Irlandezilor le spun, va rog sa deschideti usa, pentru ca Umanitatea sa fie eliberata. Veti face experienta de mari schimbari în acest an. Fiti curajosi, si mereu deschisi adevarului. Este ceea ce ati asteptat. Libertatea va asteapta. Primiti-o cu bratele deschise.

Draga mea, va trebui sa iei o hotarîre dificila. Nu ai de ales. Gîndeste-te astfel: daca ceea ce am planificat nu ar avea dreptul sa existe, atunci ei nu v-ar face atîtea nelinisti. Sa stii în mod absolut cu toata îcrederea, ca noi vom reusi. Împreuna noi suntem de neînvins.

Al sau Monty adorat


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child
Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.