Home > > Mesajul lui Montague din 06 Martie, 2016

Mesajul lui Montague Keen din 06 Martie, 2016

MESAJ DE LA MONTAGUE DIN 06 MARTIE, 2016
REVELATIILE CELE MAI PERICULOASE NU SUNT ACELEA CARE TRAG TOTUL ÎN JOS, SI CAUZEAZA BAI DE SÎNGE PE STRAZI, DAR ACELEA CARE FIXEAZA TOTUL ÎN IMOBILITATE, GOLINDU-LE CU VICLENIE DE ORICE ÎNSEMNATATE.
Kierkegaard

Prietenii mei, voi stiti în sufletul vostru, ca exista ceva teribil care are loc în lumea voastra. Voi aveti din cînd în cînd o între-zarire, însa nimic cu adevarat semnificativ. În aceasta confuzie, voi încercati sa închideti ochii, însa acest lucru nu îl va face sa dispara. Viata de apoi, va implora sa va treziti la fapte. Lumea voastra se gaseste prinsa în ghearele fortelor care nu doresc sa împarta nimic cu voi. Ei se gasesc la putere împrejurul vostru. Ei nu-si ascund planurile lor. Ei va spun în mod deschis ca ei vor sa scape de voi. Ei vor Pamîntul în mod exclusiv pentru ei. Gasiti-va vocea si forta pentru a prelua controlul asupra ceea ce va apartine. Pamîntul este caminul omenirii. Intrusii nu au nici un drept legitim pentru a-l pretinde. LACOMIA lor a distrus calitatea vietii tuturor oamenilor de pe Pamînt.

VICTORIA voastra va fi obtinuta numai atunci cînd va veti ridica împreuna, mîna în mîna cu iubire, uniti în credinta ca împreuna, voi veti salva pamîntul de cotropitori. Raportati toate capcanele care va tin ostatici. BANII si RELIGIILE sunt cele doua organe criminale principale, care sunt responsabile de toate suferintele. Cînd vorbesc despre religii, ma refer de asemenea, la cei care folosesc religia ca o eticheta. Aceasta nu este de fapt o religie; este o pozitie politica.

Nu aveti nici un moment de pierdut. Exista o organizatie care este în curs DE A ELIMINA persoanele cheie de pe Pamînt. Aceasta este organizata în asa fel, încît sa para ca este o criza de inima, sau o sinucidere, sau orice alte trucuri dracesti plauzibile. Unii dintre prietenii noastrii, au plecat în acest mod, draga mea. Ei nu au nici o mila pentru cei care se ridica împotriva Cabalei. Dta. draga mea, de-abea te-ai recuperat dupa ultimul atac mortal. Prietenii mei, nu ramîneti asezati imobili, refuzînd sa vedeti si sa recunoasteti ceea ce se întîmpla sub nasul vostru. Tot ceea ce se petrece în lumea voastra este supus interferentei si controlului. Umanitatea se gaseste la cheremul acestor intrusi, cu exceptia cazului în care ea îsi gaseste fortele si puterile ei, si refuza sa continue sa-i ajute pentru ca sa puna stapînire pe Pamînt.

Implor poporul Irlandez sa nu cinstesca pe aceasta fiinta draceasca, sfîntul "Patrick", care a pus stapînire pe Irlanda, si a coborît Umanitatea într-o lupta pentru propria sa supravietuire. Refuzati sa participati la programul de control mental care a distrus Umanitatea. Ei v-au luat pe toti ca ostatici. Credeti-ma, totul a început cu «Patrick» în Irlanda. Vaticanul si gasca lui, au controlat lumea începînd din acel moment. Fiti mîndri ca sunteti Irlandezi, deoarece cu siguranta voi sunteti o rasa nobila si mîndra. Veti redeveni ceea ce sunteti, atunci cînd va veti scutura de catusele Vaticanului. Spiritele si corpurile voastre, sunt atacate mereu. Luati-va un timp pentru ca sa va îngrijiti în acest aspect. Evitati toate prescriptiile de medicamente, alimentele genetic modificate, controlul mental prin religie, televiziune, guvernele, ziarele. Amintiti-va ca totul este organizat pentru CA SA VA ELIMINE. Pentru noi cei de dincolo, este greu de observat ceea ce vi se face, fara ca sa facem cît mai mult putem, ca sa va ajutam. Veronica stie ceea ce are de facut. Ea lucreaza fara încetare ca sa va ajute. Este motivul pentru care, ea este în mod constant atacata. Ea face mult mai mult decît sa se corespunda cu mine, însa este tot ceea ce noi putem sa facem în acest moment. Este o lupta pentru supravietuirea voastra. Ei va ocupa spiritul cu luptele si certurile lor triste, pentru ca sa va împiedice sa vedeti ansamblul tabloului. Daca v-ati lua sarcina sa vedeti ansamblul: DISTRUGEREA RASEI OMENESTI SI ELIMINAREA EI DE PE PAMÎNT, va veti îndeparta toata atentia voastra, si ati face tot ceea ce sta în puterea voastra pentru a apara si pastra rasa omeneasca. RÃUL si-a întins tentaculele sale peste tot. Pur si simplu voi nu stiti în cine sa aveti încredere, pentru ca exista un control mental. Voi nu puteti nici macar sa va încredeti în propria voastra judecata, fara ca sa faceti destule cercetari asupra totului. Cei care sunt la putere se gasesc acolo, numai pentru ca ei au fost plasati acolo de Cabala, pentru ca sa îi serveasca. Nu va lasati înselati. Planurile lor trebuie sa fie abortate. Ei nu le pot îndeplini, fara ajutorul vostru. Deci, refuzati sa îi ajutati.

Nu este usor sa te trezesti. Priviti la tot ceea ce ati acceptat ca fiind ADEVAR, si ca FAPTE, care sunt denuntate ca fiind MINCIUNILE folosite pentru a va face sclavi, pentru ca sa fiti controlati si eliminati de pe Pamînt. Cînd va treziti, dvs. vedeti tot ceea ce exista, asa cum este cu adevarat. Voi deveniti PUTERNICI si sunteti stapînii situatiei. Voi va gasiti adevaratul vostru Eu. Marioneta care erati, nu mai exista. Este atunci cînd oamenii treziti se vor uni, si vor refuza sa accepte propaganda, atunci cînd Cabala va fi terminata. Ei se vor elimina ei proprii de pe Pamînt, deoarece ei nu pot supravietui în LUMINA. Corpurile lor terestre se vor dezintegra.

Re-unitiva, deoarece energia pozitiva pe care dvs. o creati atunci cînd sunteti împreuna, elimina raul întunericului. Ea îl transforma, ea îl înalta. Acest lucru inspira Umanitatea sa se uneasca. Acei dintre voi care au asistat la o emisiune a lui David Ike, stiu despre ce vorbesc. Voi plecati apoi, cu un sentiment de exaltare si inspiratie, puterea voastra este restaurata. Este în sensul ca aproape este ceea ce aveti nevoie.

Draga mea, dta. nu ai iesit afara din pensiune. Ei aproape ca te-au avut. (în sensul ca aproape o eliminasera). Dta. ai nevoie sa te recuperezi. Profita de bucuria de a fi în familie astazi, si fii sigura ca eu voi fi acolo cu dta. ca întotdeauna.

Esti atît de iubita. - Monty al dvs. atît de adorat.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child
Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.