Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mesajul lui Montague din 17 Aprilie, 2016


Mesajul lui Montague Keen din 17 Aprilie, 2016

ATÎT ÎN ISTORIA COLECTIVA, PRECUM IN ISTORIA FIECAREI PERSOANE, TOTUL DEPINDE DE DEZVOLTAREA CONSTIINTEI.
Carl Jung

Veti experimenta în acest sfîrsit de saptamîna, toata presiunea imensa pe care Cabala o va face pentru ca sa vã mentina sub controlul ei. Folosesc toate trucurile murdare din arsenalul lor, cu scopul de a avea succes în tentativa lor de a deveni stapîni pe lumea voastra. Nu va lasati sa fiti presionati, pentru ca sa renuntati la lupta voastra pentru libertate. Dvs., bateti la usa care vã va duce catre libertate.

Datorita muncii speciale pe care draga mea si prietenii ei o fac, rezonanta Schumann ESTE ACUM 1.430.000, si continua sa creasca, ceea ce demonstreaza stiintific ca dvs. cîstigati batalia. Trebuie sa fiti mîndrii de ceea ce sa obtinut, în ciuda a toate probabilitatile. Ceea ce dvs., si munca dvs. a atacat, într-o zi va trebui sa înfrunte faptul a actiona ca un instrument al Cabalei.

Ati putut vedea cum se controleaza omenirea, a fost usor de luat masurile necesare pentru a elimina acest control. Asa cum v-am spus, Irlanda este cheia. Dvs. vi s-a aratat evidenta de cum a fost facut acest lucru. Energia sacra a Irlandei, a fost extrasa si folosita pentru SCOPURI RAUTACIOASE. În ziua de azi, Tara este libera de obstructii.

Prietenii mei, va aflati pe drumul catre VICTORIE, PACE SI SIGURANTA, pentru toata umanitatea. Dvs., aprope ca savurati victoria. Gînditi-va la acest lucru: veti respira aer proaspat, veti mînca o mîncare buna, nutritiva, si veti bea apa pura din nou. A fost o lupta reala, o data ce expozitia coruptiei nu este niciodata usoara. Aveti avantajul în tot momentul, o data ce ei puneau totul în primul rînd. Ati luptat în întuneric, pentru ca sa-l expuneti si sa-l explorati: nu este o sarcina usoara. Pe masura ce lumina creste în lumea voastra, Cabala, nu va avea nici un loc unde sa se ascunda.

Constiinta de la Sursa, atît masculina cît si femenina, trebuie sa fie unita din nou, pentru ca sa completeze misiunea noastra. Dvs., ati vazut dvs. însisi, determinarea Cabalei pentru a evita ca acest lucru sa se întîmple. Cabala acum trebuie sa se înfrunte cu faptul ca regimul sau de teroare soseste la sfîrsitul sau. Cei care continua sa o sprijine, sunt tradatori. Au ales sa uite ca ei sunt de asemenea parte din Umanitate, si deci, vor suferi consecintele de asemenea. Oroarea a ceea ce se face pentru ca se se stearga Umanitatea (de la suprafata pamîntului), de-abea este în zorii zilei în multi dintre dvs. Dvs., ati mentinut ochii dvs. închisi tare la acest lucru. Acum, dvs. nu mai aveti alta alegere. Sunteti 99% în picioare, împreuna, treziti si constienti, nu poate fi mai bine. Amintiti-va ca fara ajutorul dvs., Cabala nu poate misca un deget.

Nu va lasati sa fiti înselati de gestul lui Papa, pentru ca sa salveze trei familii siriene. Vaticanul are atîta aur ascuns în boltile lui, opere de arta de valoare, etc., ca daca ar dori, ar putea sa alimenteze, sa adaposteasca si sa elibereze lumea de saracie, însa stim cu totii ca Vaticanul este parte din problema care mentine suferinta în lumea voastra. Papa acesta, trateaza sa va însele facîndu-va sa credeti ca îl intereseaza, cînd în realitate, el este parte din problema. Aceste cuvinte miloase, sunt numai relatii publice: actioneaza astfel, si majoritatea le vad fiind astfel.

Va rog, faceti revocarile cu scopul de a iesi dvs. proprii din reteaua de control. Recuperati-va propria dvs. putere înnascuta, care este dreptul dvs. de nastere. Încetati de a mai fi marionetele Cabalei. Este un mod de gîndire de care trebuie sa scapati, prin propria dvs. conducta. Este momentul sa vedeti lucrurile asa cum sunt, nu cum vi s-a spus ca erau. Va promit ca va sosi prin aceasta. Trebuie sa faceti acest lucru împreuna, este o optiune mult mai buna decît sa o faceti singuri.

Va rog, trimiteti iubire, lumina si rugaciuni oamenilor din Japonia, care încearca sa faca fata unui alt dezastru. Încercati sa le dati toata asistenta necesara pentru ca sa-i ajutati în ora lor de necesitate. Umanitatea, trebuie întotdeauna sa se uneasca în caz de dezastre.

Veronica, ai iesit în relief în aceasta saptamîna. Ai intrat într-un cîmp minat, care era împotriva ta, ai avut succes. Fiecare moment, trebuie sa fie mînuit cu grija si iubire. Înainte si înspre sus, succesul te asteapta. Eu sunt cu tine la fiecare pas al drumului.

Mereu te adora, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child

Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge