Home > > Montague Keen - April 24, 2011

April 24, 2011

Draga mea, te rog nu te simți vinovată pentru timpul petrecut cu familia ta. Munca noastră este importantă, dar la fel de importantă este menținerea legăturilor familiale. Fiindcă astăzi v-ați adunat pentru a sărbători ziua ta, relaxează-te, bucură-te de energia creată de râs cât și de mâncarea special pregătită cu dragoste.

Cabala întunecată a provocat recesiunea. Acum provoacă o criză alimentară la scară globală. Până ce Omul va fi pregătit să dea glas revoltei sale, va avea de suferit în continuare. Se cere curaj pentru a declara, suficient de categoric ‚ ”Ce-i destul e destul. Ne dăm seama ce planuri aveți. Nu aveți nici un drept să ne faceți așa ceva.”

Hrana este o nevoie de bază a omenirii. Când s-a creat Pământul, hrana era vegetală și medicamentele erau din ierburi. Era ceva clar înțeles. Informația era împărtășită tuturor.

Cabala acționează de generații. Planeta a fost cucerită de ei cu mult timp în urmă. Ei sunt creatorii de mituri și cei care au convins omenirea de adevărul lor. Omul a acceptat miturile ca pe Adevăr și astfel a început religia. Cabala avea nevoie să creeze separații. De aici provine vechiul dicton ”Divide și cucerește”. Adevărul e acolo: este ascuns, însă un pic de cercetare îl va scoate la lumină. Noua Ordine Mondială este pasul final pentru finalizarea controlului. Priviți la cei care propagă Noua Ordine Mondială și ii veti vedea tocmai pe cei care nu vă doresc binele. Planul lor de a ”reforma populația” este în plină desfășurare. Nefăcând nimic, asistați la distrugerea Planetei Pământ și a omenirii.

Treziți-vă! Dați glas opiniei voastre! Spuneți NU, nu voi trece cu vederea ce faceți: pentru că ce le faceți azi celorlalți, mâine îmi veți face și mie. Ei nu au conștiință.

De fiecare dată vă rog să vă adunați laolaltă. Refuzați să le sprijiniți planurile. Au numai puterea pe care le-o cedați voi. Asistați acum la Finalul de Joc. Dați-le în vileag păcălelile, refuzați invaziile în alte țări, opriți uciderile. Niciodată nu îi veți vedea pe ei sau familiile lor participând la situații de război. Priviți dincolo de mituri. Dumnezeu i-a creat pe toți egali. Fiecare suflet intră și iese din lumea voastră în același fel. În ochii Dumnezeului Suprem Creator sunteți toți egali. E timpul să îi luați la întrebări pe cei ce spun altceva. Învățați să gândiți singuri. Puneți întrebările potrivite. Adevărul e acolo dar ei au pus bariere între voi și adevăr.

Pământul își va relua locul lângă alte planete. Universul va fi din nou întreg. Ei vizitează Pământul și v-au lăsat cărți de vizită – cercurile din lan – ca să vă arate că vin să vă viziteze cu ușurință. În fiecare cerc autentic din lan există informație. Ei vă spun ”Suntem aici pentru voi”. În curând vă veți reuni cu familiile voastre mai mari. Cabala se teme că veți descoperi cum v-au ascuns contactul și v-au reținut în întuneric atît de multă vreme. În curând ușa închisorii voastre se va deschide și veți găsi un mod absolut nou de viață deschis in față. LIBERTATE, în sfârșit. Gata cu viața în iluzia de falsă libertate când de fapt ați fost cea mai controlată generație din istoria Omului. Cu fiecare zi observați mai multe restricții, mai multe legi care să elimine ultimele vestigIi ale gândirii libere, pentru a crea frică de dușmani care nu există. Cei care fac și întăresc aceste legi sunt toți parte a Cabalei. Ei se prezintă sub diverse deghizări. Fiți siguri, toți servesc la același stăpân.

Împărtășiți altora adevărul vostru. Vorbiți despre iubire, nu despre ură. Despre Pace, nu război. Pacea nu se face mergând la război. Nu poate exista justificare pentru război. Fie că o faceți pentru Rege sau pentru țară, omorul nu aduce nici o onoare. Cacealmaua pe care v-au făcut să o credeți este o iluzie. Cei din cabală ies singurii câștigători dintr-un război. Ei fac rost de armament pentru ambele tabere, pe urmă fac bani și reformeaza populația iar voi stați și asistați. Pentru ei e doar un joc. Ei câștigă mereu, indiferent cine pierde războiul.

John Lennon cânta, "Iubirea e tot ce aveți nevoie" Priviți-i pe ceilalți cu iubire în inimă. Cabala nu înțelege iubirea, nu sunt bani acolo. Le lipsește capacitatea de a iubi. Când privești la ceilalți cu iubire, nu poți să-i mai omori. De aceea descurajează ei iubirea și mila, au nevoie să simțiți teamă și dispreț pentru semenii voștri umani. Amintiți-vă, Cabala nu sunt ființe omenești ca voi. Arată ca voi în exterior, la interior sunt total diferiți. Lor le trebuie ce aveți dar voi nu le trebuiți. Sunteți un surplus care îi incomodează în pretențiile lor. Îi vor păstra numai pe cei de care au nevoi ca sclavi care să îi servească. Acestea le sunt planurile.

Planurile noastre sunt complet diferite. Intenționăm să restaurăm ființele umane la starea de conștiență deplină și ADN complet activat , să creăm o atmosferă de pace și armonie, în care toate națiunile vor trăi împreună și vor împărtăși cunoașterea. Va fi o mare bucurie când din nou planetele se vor reuni într-un unic univers. Cunoașterea secretă va fi revelată și împărtășită. Veți trăi experiența triumfului iubirii asupra maleficului. Vom reuși. A fost scris așa. Dumnezeul Iubirii nu vă abandonează niciodată. Rugați-vă pentru forța de a vă ridica împotriva Cabalei, deoarece ei nu înseamnă nimic fără voi.

Draga mea, e timpul să te întorci lângă familie acum. Ai nevoie și de timp pentru tine. Noi cei în Spirit te vom îndruma și ajuta în aceste vremuri dificile. Fii curajoasă, iubirea mea. Soțul tău care te adoră, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Tradus: Dana


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.