Home > > Montague Keen - April 17, 2011

April 17, 2011

În vreme ce mașina de război își întinde tentaculele prin toată lumea, generând devastare la tot pasul, oamenii se întreabă, în sfârșit, din ce motive sunt invadate doar țările care au PETROL și alte feluri de resurse. Minciunile nu le mai sunt acceptate; indiferent de cât de convingător sunt prezentate. Au depășit deja măsura chiar și pentru cei mai obedienți oameni. La TV se repetă constant propaganda; ziarele o reiterează cu fiecare ocazie. Tacticile lor de manipulare mentală nu mai dau rezultatele dorite. Se pun întrebări.

Vă întrebați "Cum de se mai pot suporta pe sine?". Ei nu gândesc sau simt ca niște ființe umane normale. Totul e un joc pentru ei. Ei cred că au Dreptul Divin de a acapara orice își doresc. Totul e condus de lăcomie și sete de putere. Face parte din planul de cucerire a planetei Pământ. Este tot ce contează pentru ei.

 Cei oprimați- aici sunteți toți incluși- au nevoie să fie uniți cu iubire în inimi, deoarece faceți parte din marea familie a Omului. Iubirea este legătura cu suprema ființă Dumnezeu. Văzând suferința semenilor din Japonia, Libia, Egipt, etc  v-ați recăpătat conștiința firească, aceea că sunteți parte fiecare din Familia Omului. Când unul suferă, asemenea tragedii vă afectează pe toți. Asta vă determină să  îndepărtați toate falsele separații create de religii, plus falsa istorie învățată care v-a ținut în sclavie. Oamenii încep să recunoască adevărul atunci când îl văd. Aveți încredere în intuiție, este un dar de la Dumnezeu pentru a vă ghida viața de pe Pământ. Depinde de voi toți care lucrați pentru Lumină să schimbați rezultatele a ceea ce poate părea unora inevitabilul triumf al întunecatei Cabale, atunci când veți realiza în sfârșit că numai cu sprijinul vostru pot ei să vă distrugă lumea. Voi sunteți mulți, ei sunt puțini. Acest scenariu s-a derulat de multe ori de-a lungul istoriei reale ale lumii voastre.

Depinde de voi să schimbați toate acestea pentru totdeauna. Da, vă stă în putere să creați o lume guvernată de iubire. Mașinile de ucis nu vor mai fi necesare. Tineri nesăbuiți sunt făcuți să creadă că își apără țara , când de fapt ei invadează alte țări, omorând și prădând, distrugând viețile copiilor inocenți. Cum de se mai pot suporta pe sine? Observați-i cum se învârt în uniformele lor într-o stare hipnotică. Nu își dau seama că sunt marionetele Cabalei Întunecate. Fiecare moarte este un sacrificiu de sânge plătit celor pe care îi servesc. Fie ca să găsească o cale în inima lor pentru a vedea războaiele în lumina lor reală. Vor renunța la ucideri.

Amintiți-vă cuvintele lui David Icke. “Iubirea infinită este tot ce există, restul este iluzie”. E timpul să îi ajutați pe cei care se trezesc din iluzie. Este un mare șoc pentru ei să se trezească și să vadă cum adevărul până atunci acceptat este expus drept minciună și corupție, este un șoc să se uite la cei la care au fost  învățați să se plece, să îi vadă cum sunt în realitate. Răul rămâne Rău indiferent de deghizare.

Aveți șansa de a schimba toate acestea. Este nevoie de curaj și de capacitatea de a ieși din starea de frică care vă înconjoară. Adunați-vă întru iubire. Ajutați-vă unul pe altul. O faceți în numele semenului vostru, pentru generațiile viitoare, astfel încât ei să poată avea pe Pământ experiența minunată de viață așa cum ar fi trebuit să fie...să se bucure de un ADN complet activat în deplinătatea unei conștiențe restaurate. Să nu mai fim niciodată pionii Elitei malefice care a jefuit Pământul și a indus sclavia omenirii. Au creat o lume guvernată de Ritualuri Satanice, mascate în inocență pentru a-și ascunde intențiile diabolice. Odată realizate toate acestea, nu veți mai putea fi prostiți vreodată.

Terorismul financiar continuă. Ei se cred superiori muritorilor și nu datorează răspunsuri și explicații despre distrugerea multor țări prin corupție. Nu aveți nevoie de băncile lor. Recuperați controlul situației. Fiți responsabili pentru banii voștri. Se poate rezolva. Există oameni onești care s-ar ocupa de asta și ar fi fericiți să o facă. Din prima zi bancherii au fost necinstiți. A fost o păcăleală care și-a trăit zilele. Oameniii nu mai pot fi prostiți în felul acesta. Singuta putere este aceea care le-o dați voi. Iată un subiect demn de gândire.

Adevărul e la îndemâna oricui. Nu se ascunde nicăeri. Iubiți- priviți cu iubire spre lumină. Creați o atmosferă iubitoare în jur. Orice faceți, faceți cu iubire. Vă va schimba complet viața în bine. Va înlătura frica și stresul, special întreținute pentru a vă ține sub control. Aflați că ați fost creați pentru scopuri mai bune. Lumina emisă de voi va topi întunericul. Suntem gata să vă fim alături în această tranziție.

Draga mea Veronica, familia se adună pentru a sărbători ziua ta, află că sunt acolo lângă tine, bucurându-mă de eveniment. Mereu ajuți altora. Acum e momentul să te relaxezi și să te bucuri de compania familiei. Cu tine, draga mea, am învățat cum iubirea atât de profundă pentru o ființă îmi poate transforma complet viața. Tot ce avem nevoie era prezența celuilalt. Eram compleți. Cere curaj să ne deschidem inimile către alții dar multe și mari sunt recompensele.Când ai parte de iubire, ai totul pe lume. Iubirea mea va fi mereu cu tine. Cel care te adoră, Monty

 © The Montague Keen Foundation 2011. 
 Toate drepturile rezervate.
 Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune.

Tradus Dana
Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.