Home > > Montague Keen - May 1, 2011

May 1, 2011

Te-ai mai însuflețit citind raportul lui David Icke despre turneul său prin Europa continentală și despre minunata primire de care s-a bucurat mesajul acesta. Oamenii vin de la multe ore distanță ca să îl asculte vorbind. Europa are atât de multă nevoie de Trezire, în Europa fiind centrul de control al totalității răului. Este locul de unde a început oprimarea omenirii. Acolo a fost distorsionată istoria dincolo de orice recunoaștere iar Omul a acceptat fără întrebări ce a fost învățat la școală. Totul a fost manipulat pentru a traumatiza oamenii, convingându-i că sunt în permanent amenințați. Este cea mai eficientă metodă de control al minții. Ei au reușit să convingă cu succes oamenii că trebuie să cucerească alte țări. Ceea ce s-a amplificat până la sacrificiul de sânge. Energia care se emană când sunt măcelăriți oamenii este folosită de Cabala Întunecată. Da, draga mea, oamenilor le este dificil să sesizeze dimensiunea malefică a conspirației, deci le vine mai ușor să evadeze și să refuze să creadă că ea există, mai curînd decât să accepte moartea în van a celor dragi. Adevărul e acolo pentru a fi cunoscut de toată lumea. Al treilea Război Mondial a început chiar sub nasul nostru. V-au ținut ocupații prin toate metodele de distragere cu grijă plasate, în timp ce în numele vostru se desfășoară măcelul unor oameni inocenți care așteaptă de la voi să luați atitudine și în numele lor. Sunteți gardienii fraților voștri. O să le întoarceți spatele în aceste ore dificile? Sunteți la fel de responsabili pentru acțiunile voastre ca și pentru lipsa de acțiune. 

Deoarece familia Luminii se extinde în număr mare, cei treziți se adună în iubire și armonie iar lumea vi se schimbă definitiv. Părăsiți iluzia. Eliberați-vă de sub cătușele controlului. Iubirea vă va elibera. Vedeți iubirea, nu teama, în tot ce întâlniți. Omenirea a fost re- proiectată pentru a servi Illuminati – ei subminează căsătoria, promovează depravarea, corupția și diviziunea. Puneți-vă singuri întrebarea, asta le doriți copiilor și nepoților voștri? Nu vă lăsați seduși prin a vă accepta distrugătorul. Amintiți-vă, voi reprezentați aceea societate, voi cei care din starea voastră de inconștientă hipnotică vă veți da de bună voie acordul pentru starea în care este azi planeta voastră. Treziți-vă! 

Aveți responsabilitatea să le asigurați copiilor voștri HRANĂ ȘI LICHIDE necontaminate. Aveți grijă că le falsifică pentru a-i atrage pe cei tineri și vulnerabili. Nu îi expuneți la muzică și emisiuni Tv care le afectează negativ mentalul. Nu vă bazați pe Tv să le țină loc de bonă – mințile inocente absorb mesajele subliminale conținute de muzică și emisiuni Tv. Stați împreună în famile, discutați, jucați-vă, creați-le un mediu în care să se simtă în siguranță și ocrotire. Trebuie să învățați cum să ocoliți corupția înconjurătoare. Standardele lor nu vă caracterizează. Ei se vor folosi de orice mijloc perfid pentru a vă distrage de la propria cale. Este aceea viclenie care i-a adus acolo unde sunt astăzi. Va trebui deci să fiți vigilenți pentru că sunt maeștri în domeniu.

Cel mai mare atu pe care îl aveți este capacitatea de a iubi și a simți compasiune. Prin trimiterea iubirii către semenii voștri, voi creați lumină. Energia iubirii depășește cu mult energia urii. Fără să realizați, ați fost victimele urii atât de înjositoare. S-au folosit de ea că să vă țină la respect, în ochii lor – de preferat sub papuc. Am refuzat un asemenea mod de viață. Am ales să văd lumina și să trăiesc prin lumină. Celor care citesc acum cuvintele mele le transmit rugămintea să se lase îndrumați și protejați de lumină. Iubirea transformă orice. În timp, veți vedea rezultatele sacrificiilor făcute azi.  

Oamenii mă întreabă de ce nu vorbesc prea mult despre viața de apoi. Ei bine, aici este tot ce v-ați putea dori. Totul este gând. Nu există timp. Orice v-ați dori apare instantaneu. Este atât de multă frumusețe încât mintea umană nu o poate înțelege. Imaginația umană pur și simplu nu poate cuprinde aceea minunăție, a transcende viața umană și a reveni la Spirit, acolo unde orice este posibil.

În acest moment, țelul nostru este să vă arătăm calea afară din întuneric, să salvăm Planeta Pământ de cei care vor să o distrugă. Colaborăm cu multe suflete luminate de pe toată planeta, pe unii îi știți deja, de alții nu ați auzit încă. Nu a rămas piatră nerăscolită în încercarea noastră de a salva Planeta Pământ. Le suntem recunoscători tuturor celor care ne ajută în acest sens. Reușita va fi a noastră. De voi toți depinde rapiditatea cu care va fi obținut acest succes. În curând Cei Întunecați pregătesc mai multe ”cutremure”, pentru a crea frică. Sunt fabricate de om. Se folosesc de ele pentru a amenința țările care nu se supun Noii Ordini Mondiale. Dacă observați acest plan de invadare si cucerire, singurul lucru de care nu au ținut cont a fost TREZIREA MASELOR la realitate. Jocul e terminat, doar că nu vor încă să accepte. În curând, nu vor mai avea încotro. 

Veronica, draga mea, nu poți continua să ții lumânarea aprinsă la ambele capete deodată. Nu e posibil să răspunzi la toate emailurile și să te și descurci cu toate apelurile telefonice. Ai nevoie de relaxare. Mai lasă-le la o parte, din când în când, pentru a-ți reîncărca bateriile! Păstrează-ți mereu nivelul ridicat de energie. Vom scrie iarăși. Sunt multe de făcut. Rămân întotdeauna al tău adorator, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Tradus: Dana

< previous message | next message >


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.