Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Montague Keen - 23 februarie 2014

Montague Keen - 23 februarie 2014

Au trecut deja 10 ani de cînd am trecut dincolo. În acel moment, am vorbit în mai multe rînduri despre importanta liniilor telurice. A trebuit sã asteptãm sã fie timpul potrivit înainte de a putea actiona, asupra acestei informatii. Multe lucruri trebuiau sã fie puse la punct, si rãspunsurile primite din întreaga lume au fost magnifice. Acum cer ca oamenii de bunã cuviintã, sã priveascã si sã studieze, acest mic film de rãsãrit de soare pe dealul stîncos din Gladstonbury, care a fost realizat pe 2 februarie 2014. Cîteva din cele mai importante linii telurice din lume, trec prin aceastã colinã stîncoasã. Este imperativ, ca voi sã faceti tot ceea ce stã în puterea voastrã, pentru a elibera aceastã energie, cît mai repede posibil.

Film:

Scopul este, ca voi sã fiti cît mai numerosi posibil, pentru a se conecta cu filmul. Folositi spiritul vostru, energia voastrã si intentiile voastre, pentru a elibera aceastã energie. În acest moment, voi nu sunteti încã complect constienti de forta spiritului vostru. Fãceti-o si împreunã voi veti elibera acest curent de energie încã o datã, pentru beneficiul întregii umanitãti. Fãcînd asta veti veni în ajutorul umanitãtii, salvînd planeta voastrã. Dacã v-ati putea aranja pentru ca sã o faceti în grup, va avea si mai multã putere. Acest exercitiu poate fi fãcut de cãtre fiecare individ de pe Pãmînt, chiar de la domiciliul sãu. Este ocazia sã vã afirmati puterea si sã nu mai fiti VICTIME.

Existã o hartã care aratã importanta liniilor telurice pe aceastã colinã stîncoasã. Acesta este motivul pentru care a fost decis ca Veronica sã trebuie sã meargã pe 2 februarie acolo. Lunile viitoare vor fi cele mai importante. Este în joc Viitorul OMENIRII. Este de o imensã importantã pentru fiecare dintre voi. Afirmati cã o veti face si aceasta va fi. Aveti tot de cîstigat, si nimic de pierdut, în farã de controlul acelor care v-au mentinut în sclavaj timp de generatii. Noi v-am condus pînã la acest moment. Acum, voi aveti suficientã informatie pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Cînd energia va fi eliberatã, vietile voastre se vor schimba complect. Capacitatea creierului vostru va creste, si fiinta umanã va începe sã se regenereze, la potentialul sãu maxim. Noi lucrãm împreunã cu voi pentru aceastã tranzitie. Nu este timp de pierdut, pentru cã Cabala cere ajutor din toate pãrtile. Este pentru prima datã cã popoare din atîtea tãri diferite îsi iau responsabilitatea de a-si afirma dreptul lor Divin de a trãi pe planeta Pãmînt fãrã ingerenta acelor care au fãcut umanitatea sclavã. Pãlãriile Negre au prevãzut sã distrugã tot ceea ce fiintele omenesti au nevoie pentru a trãi. Voi nu puteti sã stati cu bratele încrucisate, si sã-i lãsati sã o facã. Ceea ce este minunat referitor la energiile telurice, este cã eliberarea lor nu are nevoie de pistoale, nici de arme de nici un fel: numai de puterea spiritului.

Meditati asupra acestui gînd. Luati-vã timp suficient pentru asta si reflectati. Veti simti rezultatele, si veti vedea schimbãrile pe care aceastã energie le aduce. Gînditi-vã la aceasta: veti putea relua controlul planetei voastre, chiar din confortul domiciliului vostru. Vã dau instrumentele sfãtuindu-vã asupra cãii care duce la un viitor de pace. Nu vã faceti griji asupra banilor, nu va dura mult timp, pînã cînd va fi eliberat tot aurul care va fost ascuns.

Am ales sã trec dincolo (dezincarna), pentru a putea sã lucrez cu Veronica. Ea a venit pe Pãmînt pentru a face acest lucru, si nu este singurul proiect în care lucreazã. Ea este bolnavã de cînd a fost la Gladestonbury, si este nelinistitã deoarece nu poate rãspunde la toate scrisorile voastre electronice. Vã rog sã întelegeti situatia. Noi vã vedem pe toti ca o parte a marii noastre familii. Toatã lumea se adunã pentru a crea o lume mai bunã pentru toti. Voi ati ales sã faceti acest lucru, înainte de a reveni pe Pãmînt, si este din cauza asta cã aceasta face ecou în voi. Noi de dincolo, am încercat sã vã iluminãm calea. Acum trebuie sã reluati comenzile. Noi vom fi lîngã voi bineînteles, la fiecare etapã. Voi nu ati fost niciodatã singuri. Începeti sã meditati asupra filmului, imediat ce veti citi aceste cuvinte. Luati-vã tot timpul necesar pe care îl puteti si dedicati-il. Rãmîne la alegerea voastrã.

Mark a pregãtit un raport pentru voi. Vã rog sã credeti cã energia trebuie sã fie eliberatã de pe colina stîncoasã, cît mai repede posibil. Cred cã aveti destul de fãcut pentru azi. Cît despre mine, este de departe mesajul cel mai important al zilei.

Sãnãtatea Veronicii, trebuie sã se amelioreze mult. Vã rog trimiteti-i energie de vindecare. Amintiti-vã cã împreunã noi vom reusi. Totul se gãseste în mîinile voastre.

Dragostea mea, continuiesti sã te fortezi, însã plãmînii tãi au nevoie sã se vindece. Ai totul la îndemînã. Proiectele noastre nu vor suferi niciun esec. Rãmîn pentru întotdeauna al tãu Monty adorat.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducere: Star Child


Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge