Home > > Mesajul lui Montague din 21 Februarie, 2016

Mesajul lui Montague Keen din 21 Februarie, 2016

Contele Richard de Coudenhove-Khalergi, fundatorul si Presedintele Uniunii Pan-Europene, originar, Uniunea Europeana, a declarat în cartea sa "Praktischer Idealismus» , în 1925:

«OMUL VIITORULUI, va fi de o rasa mixta. Rasa Eurasiatica- Negroida a VIITORULUI, va înlocui diversitatea popoarelor. Bolsevismul rus, constituie o etapa decisiva catre acest scop, în care un mic grup de ARISTOCRATI spirituali comunisti, GUVERNEAZA TARA. Directia Generala a celor doua ... va fi recrutata din RASA LIDERILOR SPIRITUALI AI EUROPEI, EVREII. Printre nenumarati Europeni, multitudinea popoarelor ... exista DOUA rase calitative care apar; ARISTOCRATIA DE SÎNGE SI EVREII. AMÎNDOUA CRED ÎN MISIUNEA LOR SUPERIOARA, SI CA EI SUNT DE UN SÎNGE SUPERIOR. SUPERIORITATEA SPIRITELOR LOR, ÎI PREDESTINEAZA SA DEVINA PRINCIPALUL FACTOR AL VIITOAREI NOBLETE.»

În 1950, Coundenhove-Khalergi, a primit primul PREMIU CHARLEMAGNE. Laureatii urmatori au fost: Winston Churchill, Edward Heath, Bill Clinton, Henry Kissinger si Tony Blair.

Da, prietenii mei DISTRUGEREA EUROPEI A FOST PLANIFICATA ÎN 1925. Guvernele care au fost instaurate, trebuiau sa faciliteze aceste proiecte. Ei v-au înselat la fiecare pas. Irlanda, se trezeste la acest lucru. Oamenii se activeaza cu miile, pentru a demonstra forta si solidarietatea lor. Ei se înalta ÎMPREUNA. Ei si-au retras consimtamîntul Guvernului lor, si astfel va cadea. A se retrage din Uniunea Europeana, este esential pentru supravietuirea voastra. Uniunea este pur si simplu interesata în DISTRUGEREA Statelor-Natiuni ale Europei. Este responsabilitatea fiecarei tari sa refuze sa coopereze cu Uniunea Europeana. Guvernele voastre v-au MINTIT, si vor continua sa va minta. Acum , ca proiectul lor este pus gol-golut, sub nasul vostru, este datoria fiecaruia dintre voi sa va extirpati din capcana lor. Voi stiti cine sunteti, si va cunoasteti istoria voastra. Cei care vor sa va distruga NU AU ISTORIE, si nu le place a voastra, ei vor sa o elimine. Ei apartin UNEI SOCIETATI ASCUNSE SECRETE, care pozeaza ca o religie. Ei nu apartin Pamîntului. Apartine fiecaruia dintre voi, sa refuzati sa participati la proiectele lor. Ei nu au nici un drept asupra viitorului destin al Umanitatii. Viitorul lumii voastre, se gaseste în mîinile voastre. Trebuie sa treceti la actiune pentru a prezerva Umanitatea.

Draga mea sotie, nu mai poate sa scrie astazi. Ea a fost grav atacata, care aproape ca a costat-o viata. Ea a fost salvata datorita unui prieten terapeut, care a înteles ceea ce i se întîmpla. El a reusit sa obtina ajutor, pentru a face sa se dezvieze atacul, în momentul în care, viata începea sa plece. Ea are nevoie sa se reabiliteze din soc, si din gravitatea acestui ultim atac.

Draga mea, Va implor sa va odihniti, ai nevoie sa te recuperezi.

Pentru întotdeauna, al vostru Monty adorat.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child
Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.