Home > > Mesajul lui Montague din 7 Februarie, 2016

Mesajul lui Montague Keen din 7 Februarie, 2016

Data de 7 Februarie a fost întotdeauna o zi foarte speciala pentru tine si pentru mine, pentru ca sarbatoream ziua mea pe Pamînt. Îti multumesc draga mea, pentru ca mi-ai facut-o întotdeauna foarte speciala.

Lumea voastra se îndreapta în prezent, catre AGENDA 21, DEPOPULAREA LUMII. Planul lor, prevede sa depopuleze în primul rînd Brazilia, înveninînd întreaga tara. Brazilia este cel mai mare utilizãtor de pesticide din lume, asa ca va fi mai usor pentru ei sa-l duca la termen. Aminteste-ti draga mea, ca eu eram ferm împotriva pesticidelor atunci cînd ma gaseam pe Pamînt. Prevazusem marile pericole ale raspîndirii nediferentiate a acestor substante chimice pe Pamînt. Acestea, adaugate la chemtrails, sunt o reteta pentru dezastru, asa cum sunteti martori în prezent. Toate VIRUSURILE, sunt fabricate în laboratoarele lor. Acestea sunt eliberate, cînd este necesar sa se faca sa îngenunchieze omenirea, creînd FRICA prin intermediul stirilor groaznice pe care le povestesc. Persoanele care discuta la televiziune, si care scriu în ziare, ceea ce li se spune sa scrie, sunt vinovati de crime grave împotriva umanitatii. Snt la fel de vinovati ca si cum ar fi raspîndit ei personal, virusul.

Secta care domina lumea voastra, va folosit pentru a crea bogatie si putere pentru ea însasi. ACUM EI VOR TOTUL. Nu vor mai mult decît ceea ce ei considera ca este lumea lor. De-a lungul secolelor, au planificat meticulos fiecare pas al acestei cuceriri. Fiecare razboi a fost orchestrat de ei, fiecare boala a fost creata de ei. Banii, flagelul omenirii, au fost creati de ei. Au luat ostatici omenirea, si ati fost initiati ca somnambulii, catre toate trucurile pe care le-au proiectat pentru voi. Ei sunt experti în vînzarea de idei. Nu ati probat capcanele. Acum, ei gestioneaza fiecare guvern, posedeaza toate bancile, si chiar industria farmaceutica. Produc hrana necesara vietii pe Pamînt. Nu ati vazut motivele lor, pentru ca au folosit limba ( cuvinte magice), pentru ca sa va confunde si pentru ca sa va faca sa le dati lor tot controlul. Ei va folosesc pentru ca sa produceti produsele chimice, care VÃ UCID. Va folosesc pentru injectarea veninurilor, care în cele din urma va ucid. VOI, da, voi, îi ajutati pe ei, la cucerirea totala a Pamîntului.

Toate religiile fac parte din aceasta, chiar daca ei încearca sa o ascunda bine. Vaticanul, este sediul rãului, uitati-l pe propriul vostru risc, si pericol. Dumnezeul pe care ei îl adorã, si pe care va încurajeaza sa-l adorati, CERE SACRIFICII DE SÎNGE SI SUFERINTE pe care EI LE FURNIZEAZA LA CERERE. Ei îsi datoreaza succesul lor, acestui dumnezeu. Umanii, le furnizeaza sîngele pentru a-l aplaca. SLUJBA, la care mergeti cu placere, nu este altceva decît o invocare a sacrificiului de sînge, si voi luati parte de buna voie.

De ce aveti nevoie, pentru ca sa vã dati seama de RÃUL care este în jurul vostru, deghizat pentru ca sa vã confunde? Ei au reusit foarte bine sa va însele, facîndu-va sa credeti în ei, cu ajutorul religiei. Exista doar un lucru pe care puteti si ar trebui sa-l învatati de la ei ; ei ramîn uniti, si se ajuta mereu unii pe altii , si în asta stã puterea lor. Se promoveaza numai pe ei însisi. Îsi schimba NUMELE în mod constant, pentru ca sa va confunde. Ei au învatat sa intre în multe tari, pentru ca sa se infiltreze, si sa distruga structura tarii, si oamenii ei. Acest lucru le-a adus un mare succes. Voi traiti într-o lume, în care ei s-au asigurat sa nu stiti nimic. Ei v-au tinut în întuneric, cu privire la tot. Ei v-au facut dependenti de ei, si acest lucru, prietenii mei, nu este un lucru bun. Ei au fost inteligenti si rabdatori.

Aceasta este CEA MAI MARE BATALIE PE CARE PAMÎNTUL A VAZUT-O VREODATA. Binele împotriva raului, lumina împotriva întunericului, numiti-o asa cum doriti, însa sa fiti siguri, este o lupta la care va participa fiecare dintre voi, si care este furioasa în jurul vostru. ESTE O LUPTA PENTRU PROPRIA VOASTRA EXISTENTA.

Iata de ce, prietenii mei, va rog sa votati numai pentru cei care nu sunt controlati de cabalã. Vor avea loc alegeri în Irlanda în aceasta luna. Este alegerea lor cea mai importanta. Votati doar pentru cei care s-au dovedit onesti, care lucreaza numai pentru îmbunatatirea (conditiilor)oamenilor, si al tarii. Votul va dã putere, deci utilizati-l cu întelepciune. Uitati politica partidelor, este un lucru de domeniul trecutului. Este momentul de a continua si de a lua înapoi controlul pentru oameni. Votati partidele si tot ceea ce veti obtine va fi ACELASI LUCRU CA SI ÎNAINTE. Aceasta este oportunitatea voastra de a prelua din nou controlul de la cabala (din mîinile). Veti fi în stare? Sau nu veti face nimic si veti permite depopularea Pamîntului, fara ca ridicati un deget pentru a opri acest lucru?

Începeti sa acceptati faptul ca toate stirile, fie ca sunt ale ziarelor, fie ca sunt de la televiziune, sunt false si elaborate de cabala, pentru ca sa va împiedice sa cunoasteti adevarul. Multe sunt facute împotriva voastra. Au facut o multime de experiente pentru ca sa va îmbrobodeasca si sa controleze omenirea. Voi, prietenii mei, nu va dati seama doar. Cînd crainicii si reporterii vor întelege de ceea ce sunt vinovati, si vor refuza sa faca înca parte DIN ACEASTA MARE ÎNSELATORIE, atunci veti vedea prabusindu-se întregul castel de carti. Ei nu ar fi obtinut atît de multa putere daca voi nu ati fi fost ajutoarele lor de buna voie. Este timpul sa aratati loialitate fata de semenii vostrii, pentru ca au nevoie de ajutorul vostru.

Va rugam sa va opriti sa luptati razboaiele cabalei. Nu vedeti ca faceti parte din programul lor de depopulare? Scoateti-va acele uniforme. Refuzati-va sa fiti un sacrificiu de sînge pentru dumnezeul cabalei, pentru ca este tot ceea ce sunteti pentru ei. Nu puteti sa evitati sa vedeti distrugerea vietii pe Pamînt în jurul vostru. Trebuie sa fie oprita si rezolvata. Ocupati-va de acest lucru, si veti primi ajutor, prin energia libera, etc. Încetati sa mai fiti sclavii neajutorati. Gasiti-va vocea si refuzati sa ajutati la distrugerea omenirii. Luati-va înapoi puterea.

Draga mea, da, ei ataca întotdeauna plamînii. Este o tinta usoara pentru ei. O fac înca si prietenului tau. Si el este de asemenea o tinta usoara pentru ei. Puterea lor este în scadere, si este în acest moment ca ei sunt foarte periculosi, pentru ca ei nu stiu sa piarda.

Te rog sa te odihnesti putin. Fii pregatita!

Împreuna pentru întotdeuna. Al tau,

Monty, care te adora.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child
Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.