Home > > Montague Keen - March 20, 2011

March 20, 2011

Nu dispera, nu vor reuşi cu Planurile lor Diabolice. Determinarea lor de a-şi crea o scuză pentru război a fost atât de evidentă. Ochii sunt cei care i-au trădat. Nu au realizat că oamenii îşi dau seama când sunt minţiţi. Timpul lor expiră, ei se confruntă cu expunerea publică. Aveau  nevoie de un război înainte să se întâmple toate schimbările NATURALE care se vor desfăşura pentru a schimba lumea aşa cum o cunoaştem astăzi. Ei sunt hotărâţi să reducă numeric  populaţia înainte de a se produce aceste modificări. Adu-ţi aminte, draga mea, acum câteva luni v-am spus despre rachetele lansate de Statele Unite pentru a ataca fie Israel sau SUA, atunci când s-a pretins că a fost China cea care a atacat. Ei se tem de China.. China nu doreşte Noua Ordine Mondială iar ei consideră că vor trebui să se ocupe de China. Noua Ordine Mondială este o grupare nemiloasă, lipsită de suflet, mânată de lăcomie şi de dorinţa de control. Ei diferă de cei ca voi în toate felurile posibile. Ei controlează guvernele voastre. Păpuşile lor plasate  "la putere" sunt indivizi slabi fără şira spinării care tânjesc după o poziţie importantă în lume. Nu speraţi la ajutor din partea lor: ori ascultă de ordinele ori sunt daţi la o parte printr-un glonţ.


Trimite dragostea şi rugăciunile tale tuturor oamenilor stoici din Japonia. Ei au învăţat o lecţie dură. Ei nu-şi doresc o Nouă Ordine Mondială şi nu ar asculta de nişte ordine impuse. Au  plătit un preţ foarte mare. Aţi asistat cu toţii la tot ceea ce s-a întâmplat şi totuşi atât de mulţi dintre continuă să sprijine aceste persoane.  Nu închideţi ochii, când atât de mulţi plâng în dureri de neimaginat. Noua Ordine Mondială nu îşi poate pune în aplicare planurile de cucerire fără ajutorul vostru. Da, fiecare în parte trebuie să îşi consulte  propria conştiinţă în această privinţă. Întrebaţi-vă, "Ce pot face?".  Aflaţi că tăcerea este echivalentă cu susţinerea acţiunilor lor. V-am avertizat că înainte de a fi mai bine va fi mai greu. Numai de aţi putea vedea schimbările care au loc. Mulţi dintre voi au devenit conştienţi de schimbările vibraţionale. Este vorba despre sfârşitul a ceea ce este vechi şi începutul trezirii voastre la deplina conştienţă, când veţi fi conectaţi la esenţa care sunteţi cu adevărat. Pacea şi armonia vor înlocui întunericul îndurat de-a lungul vieţilor voastre. Nu vă alarmaţi. Amintiţi-vă, nu permiteţi niciodată temerii ce v-a ţinut în lanţuri să  pătrundă în vieţile voastre. Schimbările vin de la Dumnezeu.  Noi suntem aici în Spirit pentru a vă  ajuta.. Oamenii care propagă frica la TV şi în ziare nu sunt decât marionete care urmează scenariile impuse.. Adevărul există şi aparţine celor care îl caută..


În mijlocul tuturor turbulenţelor, priveşte la flori,  la inflorescenţele ce împodobesc copacii reveniţi la viaţă, căci tot aşa veţi înflori şi voi întru frumoasele Spirite care sunteţi. Noi facem tot posibilul. Le-am împiedicat multe din planuri. Ei reprezintă  un cancer  răspândit în fiecare colţ al lumii voastre. Dar cancerul este creat de mâna omului şi tot de om poate fi înlăturat. Priveşte la copii lumii. Află că datorită eforturile voastre vor trăi nestingheriţi  într-o lume în care dragostea de creaţie şi de semeni vor fi la ordinea zilei. Pe nici o altă planetă nu se trăieşte în acest fel. Se  comunică liber, se împărtăşeşte energie, etc. Toate divizările vor dispare, va exista o comunicare telepatică, la fel ca în lumea Spiritului unde totul este gând şi lumină..


Când toate obstacolele vor fi eliminate şi veţi vedea planeta Pământ pentru prima dată în toată splendoarea sa,  va rămâne o experienţă de neuitat. Tot ce v-a fost refuzat va fi complet restaurat. Gândiţi-vă la timpul petrecut pe Pământ ca la o vizită prelungită pe o altă planetă. Trupul folosit în această călătorie este mai puţin important. Sufletul , Spiritul vostru,  acela este etern. El trebuie îngrijit cu iubire şi atenţie. Se pune mult prea mult accent pe corp pentru a vă distrage atenţia de la suflete care sunt o reflectare a Spiritului lui Dumnezeu, Fiinţa Supremă. Aveţi încrederea în Iubirea Lui. Frica este atât de distructivă. Din acest motiv este folosită împotriva voastră..  Ascultaţi cuvintele lui John Mack în acest sens
El a fost un om al luminii care  lucrează acum pentru a aduce lumina în lumea voastră. Toate planetele vor fi prezente aici pentru a ajuta la restaurarea energiei Pământului şi la aducerea la zi a tehnologiei voastre.


Aminteşte-ţi, draga mea, Andromedanii au încercat să ne ajute pe când investigam experimentele de la Scole. Ei s-au arătat, au încercat să comunice, dar mediumii nu au avut coloana vertebrală să continue. Au refuzat să reia experimentul. Lumea voastră ar fi fost într-o situaţie foarte diferită acum dacă aş fi fost ascultat şi li s-ar fi permis Andromedanilor să comunice şi să ajute trezirii voastre. Ei s-au arătat pe film. I-ai văzut. Am stat la fermă plini de emoţie şi uimire. Dar mediumii au fost de neclintit, nu au vrut să reia comunicările. Deşi încântaţi să trăiască de pe urma publicităţii câştigate la Scole, adevărul e că şi-au ratat şansele de a salva lumea de Cabala Întunecată. Ei au încercat cu vârful piciorului apa primului contact, dar s-au retras de la primul semnal din necunoscut. Ce oportunitate s-a pierdut, aceea de a vă extinde limitele de înţelegere a universului şi de a restaura lumina şi pacea. E nevoie de curaj pentru a merge înainte, pentru a păşi în necunoscut, chiar dacă ştii că este lucrul potrivit. Împreună, veţi merge mai departe în lumină. Cei pe deplin treziţi sunteţi acum în număr de milioane..
 Ia-ţi răgazul să te bucuri de primăvară, mereu ai preferat acest anotimp. Dragostea mea este cu tine, adorata mea, Monty.


© The Montague Keen Foundation 2011. 
 Toate drepturile rezervate.
 Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune.
Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.