Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Montague Keen - March 27, 2011

March 27, 2011

Nu le vor reuși planurile cucerire a planetei  Pământ.  Le-am obsevat  fiecare mișcare.  În mai multe ocazii am reușit să le blocăm planurile distructive. Modul lor de gândire diferă mult de al majorității ființelor de pe Pământ. Pentru a înțelege perfect felul lor de a acționa – modus operandi  - am ales să mă nasc în mediul lor, ca să cunosc experiența din interior. Eram în acel mediu dar nu îi aparțineam. Nu am putut accepta indiferent cât de tare m-au forțat. Scopul meu era experimentarea nu și apartenența. Din păcate, s-au năpustit asupra ta, draga mea, de îndată ce am trecut în Spirit.  Acest lucru a fost o dovadă a distrugerilor provocate de  acești oameni care au pierdut controlul. Nu vă lăsați împinși pe pantă în jos ca oile, prin deturnarea atenției de la scopurile voastre.  Totul este regizat ca să vă distragă atenția de la intențiile lor. Nu credeți tot ce vi se spune la TV sau în ziare. Toți sunt marionete controlate de o minoritate.  

Cabala a început să-și supraevalueze puterile, crezând în propria propagandă.  Dumnezeu nu a creat vreodată ființe superioare altora, toți fiind egali în ochii Ființei Supreme. Dumnezeul cel Drept nu s-ar face niciodată vinovat de o asemenea faptă.  Acceptați ființele de lumină care sunteți. Cu mult timp în urmă vi s-a diminuat lumina interioară. Acum e timpul să restaurați  pașnic și iubitor conștiința, cunoașterea, puterea voastră și cea a planetei.  Aparțineți luminii. Planeta vă aparține. Veți fi reconectați astfel la celelalte planete, universul se va reîntregi din nou, pentru a lucra și a trăi în armonie.  Unii dețin știința re-stabilirii contactului. Veți cunoaște experiența libertății autentice.  Lumea Spiritului va colabora pentru ca toate acestea să se întâmple.


Cabala Întunecată se crede invincibilă, crede că banii vor cumpăra totul. Vor învăța că terorismul financiar dezlănțuit asupra lumii le va aduce pieirea. Planurile lor întortocheate vor fi transparente publicului. Tocmai ați putut vedea cum lumii musulmane îi este distrusă vechea  imagine chiar de la interior.  Și-au plasat cu grijă marionete care să creeze neliniște și să încurajeze poporul să reclame libertatea, când de fapt, libertatea nu este nicăeri. Astfel au căpătat șansa de a acapara stat după stat, conform unor planuri țesute cu ani în urmă prin care preluau controlul petrolului din mâinile poporului. Nici o țară nu a scăpat acestor planuri, este o acaparare a puterii la nivel mondial.  Nu cădeți pradă unor iluzii create în scopul distragerii atenției. Știu că va fi greu să acceptați ideea că ați fost orbiți fără a realiza că cei cărora le-ați acordat încrederea au fost tot timpul marionete ale cabalei.  

Au venit la voi, v-au cerut voturile, v-au promis de toate și nu v-au dat nimic Până la urmă nici nu a contat cu cine ați votat. Toți ascultă de același stăpân. Sunteți victime ale acestei iluzii. Dacă vă amintiți că nimic nu este ceea  ce pare și luați orice lucru ca o ficțiune, veți fi aproape de adevăr. Planeta Pământ aparține celor din Lumină, iar prin IUBIRE – cea mai mare avuție - o veți restaura. Vă aflați pe cuspida unei Mari Schimbări care va cuprinde totul. Nimic nu va rămâne neschimbat. Cei corupți vor pierde tot ce aveau mai valoros. Bogăția materială pentru care s-au străduit atât  se va dovedi  inutilă și lipsită de valoare, nu îi va salva de propria soartă. Odată expuși oprobiului public, nu vor mai avea unde să se ascundă. Vor avea de-a face cu mânia celor pe care i-au exploatat. Vor cunoaște justiția, adevărata justiție.

Fiți atenți  anul acesta și anul viitor la unele EVENIMENTE  special regizate pentru a vă distrage atenția de la realitatea situației în care se află lumea voastră.  Ascultați cuvintele căutătorilor de ADEVĂR, ele circulă acum în toate direcțiile. Oamenii vorbesc deschis pentru că nu mai suportă  dezamăgirea la care au fost părtași.  FICȚIUNEA  acelei  așa numite Crize Financiare”, mitul „Încălzirii Globale”, amenințarea „Atacurilor Teroriste” plus „dușmanii „inventați, toate acestea făceau tot timpul parte din planul lor de cucerire a planetei. "Muzica" creată și intenționat orientată împotriva celor tineri și vulnerabili conține mesaje subliminale care încurajează crima. Aceasta pătrunde prin căști direct în creierul  tinerilor, îndemnându-i  la violență  și la omucidere.  În mod alarmant educația a fost „redusă la tăcere”.  Tineri geniali sunt luați în vizor și descurajați.  Face parte din planurile lor teribile. Mai aveți până să fiți și treziți și conștienți. Mesajul își atinge destinația. Trebuie să vă înțelegeți că cei aflați la control nu vă consideră ființe umane. Nu faceți parte din planurile lor, singurii locuitori ai Pământului pe care și-i doresc provin din linia lor genetică.


Rasa sau religia nu contează.  Nu permiteți  acestor false separări să vă distragă. În fond sunteți cu toții ai Luminii sau ai Întunecatei  Cabale.  Nu există alt criteriu recunoscut  de separație. Adunați-vă în numele luminii și iubirii, indiferent  de culoare sau religie. Cei aparținând luminii trebuie să fie ghidați de iubire. Ei trebuie să fie uniți întru iubire, lăsând energia iubiriii să accelereze lucrurile. Aveți puterea de a schimba energia lumii voastre în totalitate și pentru totdeauna. Cei care vin după voi vor vorbi despre curajul și înțelepciunea care v-au călăuzit în aceste vremuri teribile. Folosiți orice prilej pentru a-i asculta pe cei care vorbesc adevărul, ei au fost aleși să vă conducă afară din  întuneric.


Draga mea, ai avut o săptămână foarte încărcată, îndeplinind obligațiile de familie și munca. Noii zori bat la ușă. Vor fi bineveniți tuturor iubitorilor de adevăr.
Iubirea mea îți aparține pentru totdeauna. Cel  care te adoră, Monty.
 

© The Montague Keen Foundation 2011. 
 Toate drepturile rezervate.
 Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune.

Tradus Dana
Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge