Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Cerere de ajutor Catre Fratii nostri din Spatiul Galactic

Cerere de ajutor Catre Fratii nostri din Spatiul Galactic


SaLuSa, 14 Martie, 2011:

“...Karma este un factor cu care nu putem interfera, insa va putem raspune cererilor voastre de ajutor, care sunt receptate de noi in Iubire si in Lumina...”

“...Continuati sa ne transmiteti gandurile si rugaciunile voastre, care cer ca contactul direct cu voi sa aiba loc, si astfel, in felul vostru, veti ajuta la grabirea acestui eveniment...”

  Echipa PAO (www.paoweb.com, n.t.) ia curentul dezastru natural si accidentul nuclear ca pe o ocazie de a cere vizitatorilor website-ului PAO sa se reuneasca intr-o meditatie recurenta, in urmatoarele zile, care sa conduca la o la manifestarea unei solutii de vindecare in zona din jurul Japoniei, cat si la nivelul intregului Pamant. Timpul pentru actiune a venit!

Cerere de ajutor Catre Fratii nostri din Spatiul Galactic
Am ajuns sa repetam aceasta afirmatie de cateva ori pe zi. Pentru a amplifica efectul acestei afirmatii, noi, comunitatea PAO, alegem intervalul de timp intre 10 PM si 10:30 PM (ora Bucurestiului fiind 23:00 la 23:30), a fiecarei seri (ca perioada de mentalizare la unison a tuturor celor care vor sa se angreneze, n.t.).  

Haideti sa ne permitem contributia noastra activa, in a da un “imbold” pozitiv contactului deschis (cu Federatia Galactica, n.t.)!

Urmatoarele afirmatii pot servi ca o recomandare; ele pot fi folosite oricand si oriunde in viata de zi cu zi:

- Eu aleg sa sustin Federatia Galactica, in vindecarea dezastrului natural din Japonia – Acum!

- Eu aleg prevenirea unui cataclism nuclear in Japonia (prin invocarea prezentei si ajutorului direct al Federatiei Galactice, n.t.) – Acum!   

- Eu trimit valuri de pace, speranta si curaj (semenilor mei din Japonia). Fie ca ei, sa primeasca sustinerea si vindecarea, prin implicarea directa a Lui Dumnezeu – Acum! 

- Eu aleg contactul deschis cu Federatia Galactica a Luminii – Acum!  

Asa sa fie! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Fi Unul! – Fi in Fericire!)


Traducere: Sorin
Share |


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge