Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mesajul lui Montague din 10 Aprilie, 2016


Mesajul lui Montague Keen din 10 Aprilie, 2016

Ceea ce dta. si M ati descoperit în ultimele doua saptamîni, este de multa importanta pentru eliberarea omenirii de sub dominarea pe care a avut-o viata pe Pamînt, lupta care merge de la nastere pîna la moarte. Inclusiv, ei au încercat sa creeze frica de moarte, cu inventia ideii iadului, purgatoriului si limbului, un produs întreg al imaginatiei ÎNTUNECATE al Vaticanului.

Ceea ce V R C si M au facut ieri, a fost sa parcurga o cale lunga pentru eliberarea din ghiarele Cabalei. Draga mea, ziua de munca de 17 ore pe care ai avut-o ieri, a dat deja fructele sale. Vezi lumea pe strazi cerînd adevarul. Ei se neaga sa mai fie înselati nici un moment în plus, cu retorica obisnuita. Asemenea vremuri, cer un mare curaj si determinare pentru umanitate, împotriva ierarhiei corupte, indiferent de hainele pe care le poarta.

Puteti vedea voi singuri, în ce mod Rezonanta Schumann, masoara succesul eforturilor voastre. A vedea determinarea voastra de ieri, pentru a sui pe vîrful acestui deal abrupt, în monumentul de la Penshaw, unde ati putut REALIZA REVOCARILE (lui ANDREW BARTZIS) ÎN NUMELE UMANITATII, SI ÎN ACEL CARE FUSESE UN MONUMENT ÎNTUNECAT AL MASONERIEI, trebuie ca a fost o inspiratie pentru ca ceilalti sa poata sa faca acelasi lucru, o data ce este mai efectiv. Atunci cînd cu totii va uniti sa faceti acest lucru, pot sa va spun, ca dvs. va veti surprinde de cît de puternici sunteti si de ceeea ce puteti obtine.

Penshaw Monument, Sunderland, North East England

Penshaw Monument, Sunderland, North East England

Ma încîntat ceremonia care a fost facuta pentru a elibera Irlanda de sub dominare si control. Aceasta, va elibera la rîndul sau, toate tarile lumii. Implor poporului Irlandez, sa ia controlul tarii sale. Trebuie sa îndepartati tot raul si controlul pe care Vaticanul l-a facut pentru ca sa va mentina sclavi si speriati, încercînd sa supravietuiti, pentru ca nu aveati nici un moment pentru a privi ceea ce Vaticanul a luat de la dvs., si pentru a vedea cit de CRUZI au fost în cazul vostru.

Veronica înca mai are cosmaruri atunci cînd îsi aminteste de cînd vazuse cruzimea Vaticanului, cu orfanii saraci si lipsiti. Ei au utilizat pe acesti mici copii pentru ca sa mearga în linie de la orfelinat în TRALEE, pîna la MASA. Sub vînt si ploaie, acesti saraci copii inocenti, au mers CU PICIOARELE GOALE pîna la MASA. "Fratele Cristiano", si-a folosit cureaua lui de piele, pentru a lovi picioarele goale si subtiri ale copiilor. Asta era fata Vaticanului în Irlanda, atunci cînd sotia mea era tînara. Oroarea a ceea ce a fost facut copiilor, a trait cu ea toata viata ei. Aceasta a fost ADEVARATA FATA A VATICANUUI ÎN IRLANDA. VERONICA, nu a respectat nici o data Vaticanul. Ea i-a vazut întotdeauna asa cum erau.

În toate zilele, o data ce puterea Cabalei scade, îi veti vedea expusi în adevaratele lor forme. Acest lucru trebuie sa se întîmple. Adevarul trebuie sa fie expus, si sa fie înfruntat. Trebuie sa vedeti ceea ce aceasta coruptie a facut lumii voastre, si cum au suferit oamenii, în consecinta acestui lucru. Acum dvs. trebuie sa fiti uniti, pentru a crea o lume unde sa fie respectate toate fiintele omenesti, si unde razboiul sa înceteze. Cînd va veti trezi la forma în care ati fost utilizati pentru ca sa serviti Cabalei, pentru ca sa luptati razboaiele ei, pentru ca sa-i mentineti pe Pamînt, si în control, trebuie sa va negati sa fiti parte din planul lor.

Picioarele lui Veronica au dureri din cauza escaladei si drumului pe care l-a facut ieri. Ea va împartasi cu dvs. ceea ce ea si prietenii sai au facut, în intentia de a elibera umanitatea. Multumesc lui R C si M, pentru ca au participat la acest exercitiu unic. Ei vor învata cu timpul, succesul care acest lucru a fost. Rezonanta umana, sa ridicat enorm din cauza acestui fapt.

Draga mea, în aceasta parte a vietii, suntem foarte mîndri de tine. Acum, îti cerem sa te odihnesti putin. Ultimele zile ti-au facut ravagii.

Îti trimitem multa iubire. Te adora mereu, Monty.

The Penshaw Monument, Hougton-le-Spring

Fotografiile monumentului de la Penshaw


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child

Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge