Home > > Mesajul lui Montague din 15 Mai, 2016

Mesajul lui Montague Keen din 15 Mai, 2016

LAMURITI POPULATIA, GENERALE, SI ASTFEL TIRANIA SI OPRIMIREA CORPULUI SI A SPIRITULUI VOR DISPAREA, CA SPIRITELE MALEFICE ÎN ZORII ZILEI
Thomas Jefferson

În ziua de azi în lumea voastra, DIAVOLUL îmbraca aparenta respectabilitatii, si deci voi nu mai stiti în cine sa aveti încredere. Niciodata a fost asa de dificil de stiut în cine sa ai încredere. Este ultima lor încercare de a pune mîna pe lumea voastra. Nu este un joc. Ceea ce vedeti întrezarindu-se, este o încercare brutala pentru a elimina omul alb, care este singurul care se opune cu adevarat Cabalei. Dta., draga mea, esti pe deplin constienta de extremele la care ei sunt gata sa recurga, pentru a-si îndeplini scopul. Ai facut experienta infiltrarii, dta. singura. Stii cum pot ei manipula populatia pentru a-si atinge scopul. Mult depinde de fiecare persoana care-si adauga partea sa pentru a ajuta omenirea. Cu toate ca Cabala a pregatit aceasta cucerire în cele mai amanuntite detalii, sa nu uitati niciodata ca ei nu pot sa-si execute planurile lor diabolice, fara ajutorul vostru.

Armata si politia, au nevoie sa se gîndeasca de doua ori, referitor la ceea ce li se cere sa execute. Refuzati sa ramîneti în Uniunea Europeana, pentru ca sa le aratati ca voi refuzati sa fiti manipulati, ajutîndu-i la distrugerea Europei. Daca ati putea macar sa vedeti coruptia, asa cum noi o vedem de dincolo, atunci va asigur ca nu ati ezita un singur moment, pentru ca sa va aratati tari si hotarîti, si ati refuza sa participati la planurile lor. Guvernele nu sunt acolo în serviciul populatiei. Voi nu puteti sa aveti încredere în ele. Faceti-va propriile voastre cercetari, si aflati faptele. Insistati asupra ADEVARULUI. Ziarele si Televiziunea nu va spun niciodata adevarul. Totul este pilotat pentru ca sa va faca sa luati calea desfiintarii voastre.

Deschideti-va inimile si spiritele voastre la trezirea a ceea ce se petrece în jurul vostru. Este ca o floare. Hraniti-o, si daca sunteti mai sensibili, ea se va dezvolta pentru a-si arata frumusetea sa, tuturor acelora care o cauta. Lumea voastra va redeveni ceea ce era în trecut, înainte ca sa permiteti tiranilor vostri sa ia puterea si sa controleze vietile voastre.

Eu stiu draga mea, ca este un sfat important al lui David Ike, care te-a impresionat mult, si pe care doresti sa-l împartasesti cu toata lumea, pentru ca sa vã ajute pe parcursul vostru catre iluminarea deplina. Marea voastra aventura, a început. Este parcursul unei vieti.

Draga mea, eu înteleg. Eu stiu ca o sa învingi, asa cum o faci întotdeauna. Noi va însotim în toate etapele drumului vostru. Dta. nu esti niciodata singura.

Vesnic Monty al tau, care te adora.

Legatura la David Icke


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child
Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.