Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mike Quinsey - SaLuSa, March 30, 2011

SaLuSa, March 30, 2011

Deja, in aceste momente ar trebui sa cam realizati ce se petrece in lumea voastra. Daca v-ati dorit vreodata dovezi despre cat de puternica este constiinta maselor, acum trebuie doar sa luati in considerare cate tari se afla sub presiunea locuitorilor acestora, cerand schimbare. Pare sa nu faca nici o diferenta cat de puternici sunt conducatorii: in cele din urma oamenii obtin ceea ce urmaresc. Uneori aceasta nu se petrece fara violenta, dar si atunci cand oamenii sunt nepregatiti, ei tot au castig de cauza. Materialismul nu poate continua, el neputand fi capabil sa treaca mai departe in vibratiile mai inalte ale Ascensiunii. Prin urmare, schimbarile financiare vor fi, cel mai probabil, cu bataie lunga. Intr-un timp viitor banii nu vor mai fi folositi, deoarece ei vor deveni inutili. Crearea de averi nu va mai fi punctul focar, asa cum el este acum, deoarece a imparti cu altii va deveni ceva normal si nimeni nu va cauta mai mult decat are nevoie. Va fi un cu totul alt tipar mental, acela de a-i pune pe ceilalti inaintea propriei persoane, pana cand fiecare ajunge sa aiba ce i se cuvine pe drept, in urma eforturilor comune. Munca nu va va ocupa acelasi timp care vi-l ocupa in momentul prezent, si un timp mai mult decat amplu va fi disponibil pentru a realiza alte activitati mai placute. Nu ati fost niciodata meniti sa fiti sclavii acelor corporatii, care cer atat de mult de la angajatii lor.  

Atunci cand veti fi re-uniti cu Sinele vostru Suprem, veti deveni o Fiinta Galactica cu puteri creatoare depline. Odata cu aceasta va veti fi dezvoltat deja si puterile necesare pentru a le controla si veti avea de asemenea si responsabilitati care vor fi spre binele tuturor sufletelor. Nivelul vostru inalt de constiinta va va intari simtul Unitatii si de aici, grupari de suflete cu aceeasi vibratie vor apare. La un atat de inalt nevel al evolutiei, veti putea alege liber pe care cale o veti apuca, cu toate ca Ascensiunea va fi un proces continuu. Familii se vor uni in continuare si nasterile vor fi intotdeauna planificate si nu se vor petrece accidental. Totusi, in dimensiunea mai inalta, nasterea este o experienta cu totul diferita de ceea ce ati experimentat pe Pamant. Un suflet se va alatura familiei sale printr-un aranjament intr-o stare de semi-adult, ceea ce reprezinta un eveniment sacru, ce este tratat cu o mare reverenta si recunostinta. Parintii sunt alesi pe baza a ceea ce acestia pot oferi sufletului nou venit, care va avea un plan al vietii foarte clar si pe care familia il va cunoaste in avans.

Sunt atatea care se vor schimba si stilul vostru de viata, care va fi cu mult mai plin de impliniri si placut intr-un mod exceptional. Iesind din ciclul prezent al dualitatii, voi nu veti duce mai departe nici un fel de karma, acesta fiind motivul pentru care ea trebuie echilibrata inainte sa ascensionati. Prin urmare, conditiile sunt intrunite, pentru ca sufletele sa aiba aceasta ocazie. Daca, in momentele voastre linistite reflectati cu atentie la perioada actuala a vietii voastre, veti ajunge cu siguranta sa simtiti motivele prezentei voastre aici. Ar trebui sa va percepeti intuitiv slabiciunile, aceasta ajutandu-va sa le inlaturati cu o mult mai mare usurinta. Sa nu va fie frica sa va recunoasteti, fata de voi insiva, care sunt aceste frici, acesta fiind primul pas in a va ierta. Gandurile sunt indicii foarte bune, ele intrandu-va in minte fara o intentie directa din partea voastra. Pe masura ce veti fi capabili sa sa absorbiti si mai mult din energiile Luminii, puterile voastre vor creste si veti experimenta vibratiile joase, fara a cadea in ele. Intr-adevar, atunci cand veti deveni maestri in a va centra in voi insiva, Lumina voastra va deveni protectia voastra.

Dupa cum v-am informat adesea, odata ce v-ati exprimat intentia de a ascensiona, veti reusi. Voi veti deveni motivati si veti atrage energiile mai inalte asupra voastra, deciziile voastre vor fi inspirate spiritual si cunoasterea voastra va creste chiar repede. Se asemenea cu mult inaintea incheierii ciclului, noi vom ajunge pe Pamant iar voi veti avea orice asistenta necesara pentru a va ajuta sa reusiti. Indiferent de orice alte aspecte din viata voastra, Ascensiunea este telul principal a multelor voastre vieti pe Pamant. Ati parcurs un drum lung si ati experimentat atat de multe legat de viata in conditia umana. Despre puterea ei, despre slabiciunile carnii si despre taria sufletului, cu viata lui infinita si calatoria acestuia din stele. Cu adevarat ati urmarit si v-ati testat la limita. 

Acum se apropie momentul in care sa lasati totul in urma voastra si sa va bucurati de fructele unei munci atat de grele. Anduranta voastra a fost atat de mare incat si atunci cand ati cernut adancimile, voi nu ati pierdut in totalitate viziunea a ceea ce erati cu adevarat. Voi veti avea nevoie sa vi se reaminteasca cat de mareti sunteti, si noi vom face aceasta nu pentru a hrani orgoliul cuiva, dar pentru a va asigura ca voi sunteti cu mult mai mult decat un simplu corp fizic. Exista chiar si acum atat de multe suflete care inca nu s-au trezit in totalitate si care nu au nici cea mai mica idee ca ele sunt scantei ale Lui Dumnezeu, deja avand intregul potential de a deveni dumnezei ei insasi. Din nou vor fi invataturi ample ce va vor fi inmanate, pentru a intelege adevarul despre toate formele de viata. Toate au grade de constiinta si toate isi au fiinta in energia Universala, care este Dumnezeu. 

Noi stim ca unele persoane vor lua in deradere aceste idei exprimate in legatura cu adevarata voastra origine. Totusi, noi stim ca cu timpul ei se vor deschide fata de aceste idei, cu toate ca schimbarile ce vor fi aduse intelegerii lor sunt la momentul prezent prea mari pentru a putea fi contemplate si absorbite. Este exact acesta motivul pentru care prezentarea noastra in fata voasta a fost un exercitiu atat de indelungat. Incet, dar sigur este cu mult mai preferabil, decat sa fortam adevarul asupra voastra. Oamenii se socheaza foarte repede atunci cand realizeaza ca credintele lor pretioase au fost eronate, aceasta ajungand sa fie mult prea greu de acceptat in forul lor interior. Noi credem ca pe vremea pe cand ne vom arata in mod deschis, adevarul despre noi si despre relatia noastra cu voi vor fi deja discutate si oamenii vor arata o mai mare deschidere fata de noi. Nu este absolut nimic de care sa va speriati, dupa cum v-am aratat mereu: venim in numele pacii.

Actiunile noastre in numele vostru sunt acum cu mult mai frecvente, cu toate ca voi nu sunteti neaparat constienti de ele. Insa curand acestea vor deveni evidente, deoarece noi avem actiuni de realizat chiar sub ochii vostri. Totul va aduce contactul nostru deschis cu atat mai aproape, insa noi vom continua sa il abordam prin canalele voastre diplomatice. Pe intregul parcurs al acestui proces am urmarit protocolul vostru, insa ne pastram dreptul de a actiona dupa cum va fi necesar, daca are loc orice tentativa ce ne va pune in pericol prezenta. Fara indoiala, calea noastra este cea a negocierilor pasnice si noi nu vom fi niciodata agresori.

Sunt SaLuSa din Sirius si noi am devenit atat de familiarizati cu caile oamenilor acestui Pamant, ce sunt admirati si iubiti intr-o masura imensa, de catre toate Familiile voastre din Spatiu.

Iţi mulţumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge