Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, April 1, 2011

SaLuSa, April 1, 2011

Lasati ca iubirea sa fie ghidul vostru in toate circumstantele si nu faceti nici un fel de exceptie, deoarece orice suflet raspunde la o energie atat de puternica. Este posibil sa le ia o perioada de timp unora dintre ele, insa, pana la urma, si acestea vor fi inaltate. Oamenii au obiceiul ca uneori sa se uite de sus la cei din jurul lor, care nu au fost capabili sa isi gaseasca locul lor pe lume. Totusi, asemeni celor care au nimerit pe carari gresite, si acestia au nevoie de tot ajutorul pentru a-si gasi adevaratul sine. Acum este timpul sa fim iertatori si sa lasam deoparte orice sentimente de judecata. Cu totii ati trecut prin asemenea perioade, trecand coridoarele intunericului, dar pana la urma ati reusit in a va gasi adevarata cale. Din ce in ce mai multe suflete se vor trezi la oportunitatea minunata pe care aceste vremuri o prezinta, si cu ajutor ele vor fi capabile sa se ierte si sa o ia de la capat. In cel mai adanc unghier al inimii lor nici un suflet nu isi doreste sa se desprinda pentru totdeauna de Lumina, insa intunericul poate sa fie coplesitor. Fara prejudecati si cu toata iubirea de care sunteti capabili, trimiteti energiile voastre cele mai inalte, asupra celor care perpetueaza acte criminale asupra oamenilor. Daca sunteti capabili de acest act, el va fi unul dintre cele mai importante la care ati putea lua parte si care ar schimba acest pamant.

Ascensiunea este in mare masura o experienta individuala, dar ea este in acelasi timp de natura Universala si in realitate fiecare suflet si-ar dori sa ia parte la ea. Unele totusi, nu pot raspunde inca la iubirea ce este emisa spre ele. Ele sunt ingreunate de bagajele pe care le poarta si nu stiu cum sa se debaraseze de ele. Voi, cei care mergeti inaintea lor le puteti arata calea prin exemplul personal. Nu mai adaugati grijilor lor, incercuindu-i in negativitate, aceasta fiind ceea ce ele atrag in mod normal si care le tine pe loc. Fiti buni, fiti iubire si vedeti Scanteia Divina in toti, ea fiind indestructibila si va ramane mereu asa. Fiecare suflet inca are Ghizi si Ingeri, care calatoresc cu el in fiecare viata, care lucreaza cu rabdare si cu iubire neconditionata, pentru ca acesta sa isi intoarca fata catre Lumina. Cand stati sa va ganditi la aceasta, nici nu poate fi altfel.

Atunci cand cautati schimbari pe Pamant si dorintele voastre sunt emise cu Iubire Universala, ele poarta o cu atat de mare putere, incat ele vor duce inevitabil la un deznodamant plin de succes. In aceasta directie, voi ati reusit atat de multe deja, comparand cu secolul trecut si este vointa si determinarea voastra care aduc iubirii voastre acea tarie in plus. Cu fiecare zi energiile devin si mai puternice, acestea dictand sfarsitul Illuminati-lor. Ei nu se pot pune cu constiinta in crestere a maselor de oameni si este chiar clar ca acestia nu se vor multumi cu nimic mai mult decat cu victoria completa care sa le restabileasca drepturile, libertatea si pacea. Poate sa fie haotic, insa in toata rumoarea calea de urmat devine clara si noi din Federatia Galactica si multe alte grupuri si consilii superioare ajutam si sustinem efortul vostru catre victorie. Viitorul poate ca este cunoscut, dar el inca trebuie sa se manifeste prin voi si intentia voastra va trebui sa determine cum acesta va avea loc.

Voi faceti extraordinar de bine si succesul vostru creaza conditiile ce vor conduce la venirea noastra. Ceea ce este necesar pentru a ne aduce pe noi cu totul in cadru, depinde iarasi de voi, insa nu sunteti lasati fara un imens ajutor. Suntem emotionati de perspectiva reunirii noastre si suntem incantati ca ati castigat dreptul de a parasi ciclul dualitatii. Sunteti cu adevarat Fiinte imense si puternice, chiar daca voi inca nu puteti percepe aceste aspecte. Pentru atat de mult timp Cei intunecati v-au pastrat in pozitia de a crede ca depindeti de ei pentru existenta voastra, unde de fapt, tocmai ati descoperit puterea de a va determina singuri viitorul vostru. Folositi-o cu intelepciune si pentru binele tuturora si nimic mai mult nu se va putea cere de la voi.

Noi ne-am referit cu ocaziile precedente, dar nu vom obosi sa mentionam ca voi trebuie sa lasati fiecare suflet sa decida pentru el cu privire la viitorul acestuia. Noi stim ca multi sunt ingrijorati de soarta celor pe care ii iubesc, dar fiti recunoscatori ca ati venit impreuna spre a crea intre voi legaturi de iubire. Acestea fara indoiala va vor aduce impreuna cu unele ocazii viitoare, ele neputand fi distruse. Exista mereu un scop in aceste experiente, dar voi inca nu veti stii care este acesta. Este posibil ca voi sa fiti un grup unit, care adesea se incarneaza impreuna, si asa se va petrece inca si in viitor. Ii veti ajuta cel mai bine pe ceilalti permitandu-le o libertate totala a alegerii, acesta fiind cu adevarat privilegiul fiecarui suflet.

In ultimele luni ne-am tinut promisiunea de a face navele noastre mai observabile pe cerurile voastre. Este clar ca nu mai poate dura inca mult timp pana ce dezvaluirea sa aiba loc, dupa cum noi vedem aceasta oportunitate apropiindu-se si aliatii nostrii vor face tot ceea ce vor putea pentru a o fructifica. Noi stim ca prezenta noastra va fi bine primita, iar cei ce neaga existenta noastra vor trebui sa priveasca faptele care nu mai pot fi ignorate pentru inca mult timp. De-a lungul istoriei noastre noi nu am fost niciodata departe de voi si dovezile sunt acolo pentru a fi citite, daca doriti sa o faceti. Chiar si mai concludente sunt monumentele si cladirile, care inca exista, ca dovada a ajutorului primit din partea noastra. La toate acestea se va face referire si vor fi incluse in cunoasterea, ce va va fi transmisa, pentru a pune lucrurile in ordine.  

De o lunga perioada de timp a existat un plan de iluminare gradata a voastra, despre adevarata voastra descendenta si de a va ajuta sa pavati drumul spre a deveni o Fiinta Galactica. Va fi o reintoarcere la adevarata voastra casa, prezentul Pamant doar a servit ca planeta pentru experienta voastra in dimensiunea a 3-a. Totusi, cand ascensionati impreuna cu Mama Pamant, toate acestea vor fi lasate in urma, pe masura ce voi va bucurati de frumusetea si minunile dimensiunilor mai inalte. Cu ajutorul nostru si voi veti deveni creatori a majoritatea celor ce va sunt necesare si tehnologii avansate va vor fi facute accesibile de catre noi. Din moment ce veti fi ascensionat si vibratiile joase nu vor putea exista la acelasi nivel, noi stim ca vom putea avea incredere in voi, ca le veti folosi intr-un mod benefic integrat.

Voi ajungeti la varsta « majoratului » si veti fi tratati in consecinta cu ea si invitati sa impartasiti cunoasterea noastra, deoarece nu pastram nimic spre castigul personal. Vederea noastra de ansamblu si atitudinea vin din faptul ca suntem plasati la un nivel la care dominam capacitatea de a trata fiecare suflet cu Iubire Neconditionata. Perfectiunea absoluta este pentru acele suflete ce s-au intors la sursa, dar chiar si asa voi aveti avea putine ori zero probleme in a evita aspecte ce inca includ karma. Fiti constienti ca Legea Universala inca exista si acopera ceea ce ati putea numi erori de judecata, unde nu exista nici o intentie de a incalca legea.

Sunt SaLuSa din Sirius si va binecuvantez pe toti in numele Creatorului.

Iţi mulţumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.