Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mike Quinsey - SaLuSa, March 28, 2011

SaLuSa, March 28, 2011

Pentru o lungă perioadă de timp voi aţi cerut să vedeţi acţiune şi deşi nu putem să vă permitem să vedeţi dedesubturile tuturor acţiunilor noastre, voi deveniţi mai conştienţi de rolul pe care îl avem in evenimentele ce au loc pe plan mondial. Împreuna cu aliaţii noştri, facem eforturi susţinute, spre a reuşi cu adevărat să ducem unele aspecte la finalizare. Noi ştim că odată ce lucrurile se pornesc, nu  va mai fi nici o cale de a opri valul de evenimente. După cum puteţi vedea şi după cum a fost prezis, nivelele voastre de conştiinţă în continuă creştere aduc rezultate, după cum dovedesc schimbările ce au loc în Orientul Mijlociu. Aceasta nu se va opri acolo si veţi vedea alte ţări supuse la presiuni din partea locuitorilor acestora. Libertatea este steagul fluturat de toata lumea şi este o energie atât de puternica încât va lua totul cu ea. Cu ea va veni adevărul şi o mare reconciliere va rezulta atât intre oameni, cât şi între ţările pe care ei le locuiesc, acolo unde înainte a existat o ruptură.

Separaţia a fost jocul Illuminati-lor, împreuna cu tot ceea ce au făcut pentru a instiga diferenţele, fie ca ele au fost adevărate ori false. Ura şi furia cauzate au intrat adânc in pământ şi nu va exista niciodată pace adevărată, până ce aceste energii nu vor fi eliberate. Acesta este motivul pentru care Mama Pamant este nerăbdătoare sa meargă mai departe şi pentru care activităţile ei vor fi mai frecvente. Indiferent cât de mari sunt ameninţările legate de siguranţa voastră, ţineţi minte că voi aţi fost de acord să fiţi pe Pamant în această perioadă particulară. Orice se va petrece, vă veţi găsi exact acolo unde trebuia să fiţi. Este posibil să fie greu sa contemplaţi, însă unele suflete au în plan sa plece înaintea Ascensiunii şi sunt direct implicate in schimbările ce apar. Noi, cei din Federaţia Galactica, facem deja cu mult mai mult decât sunteţi voi conştienţi şi rezultatul cutremurului din Japonia nu este decât un exemplu. Fiţi siguri că acesta putea sa fi fie cu mult mai grav, fără intervenţia noastră şi nu veţi şti exact ce este ceea ce am făcut.

Uneori este în urma unui act intenţionat, că voi ne puteţi vedea navele, devenind astfel consşienti de activităţile noastre, de exemplu acolo unde am acţionat la vedere pentru a neutraliza armele nucleare în locaţiile rachetelor acestora. Am procedat astfel încât sa fie clar pentru toate guvernările, ca armele nucleare nu vor fi acceptate, spre a fi folosite si este chiar inutil a le avea pregătite, gata de lansare. In decursul timpului, noi vom face o cerere de totala oprire tuturor activităţilor de război şi dacă aceasta va fi ignorată, noi vom dezactiva orice fel de arme, astfel încât nici una să nu mai poată fi ridicata la imboldul sentimentelor de ură. Pacea vine şi rolul nostru este de a asigura că ea este stabilită înaintea Ascensiunii. Acesta este motivul pentru care trebuie sa aveţi oamenii potriviţi la conducerea guvernelor voastre, iar cei care va reprezintă in momentul actual vor fi in mare măsura înlocuiţi. Pentru voi, un politician care să spună adevărul este un specimen rar, dar există suflete alături de voi, care au venit special pentru acest scop. Pe unii deja îi cunoaşteţi prin eforturile lor de a aduce schimbări, spre beneficiul oamenilor.

Nu există nici o cale de întoarcere la vechile obiceiuri şi, in vreme ce unele aspecte este posibil să persiste, veţi face un mare pas înainte, compensând perioada de timp in care aţi fost tinuţi pe loc. Înălţarea pe care o veţi experimenta va contrabalansa orice dificultate prin care treceţi şi mulţi dintre voi încă nu percepeţi imensa importanţa a timpurilor în care vă aflaţi. Noi v-am mai spus şi înainte, că este o ocazie unică, însă la fel de important este faptul că o ascensiune în masă apare doar la intervale lungi de timp. Este o oportunitate care nu vi se va mai arăta, decât peste multe mii de ani, deci apucaţi-o cu ambele mâini si nu vă îngrijoraţi de cele necesare pentru a o realiza. Cu o mare iubire pentru voi toţi, Dumnezeu a plănuit aceste vremuri de sfârşit ale acestui ciclu, astfel încât fiecare suflet sa aibă o şansă egală de a ascensiona. Nu este ceva impus asupra nici unuia dintre voi si nici nu veţi fi forţaţi în această direcţie, însă vi se vor da toate încurajările. Mulţi simt atracţia asteptării de “a merge acasă”, ştiind ca dimensiunile joase nu sunt casa lor reală. Concentraţi-vă ferm atenţia asupra Ascensiunii, deoarece ea este calea înapoi, spre acolo de unde aţi venit.

Noi vă vom fi alături, atunci când circumstanţele o vor permite şi atunci vom avea o perioadă minunată, în care ne vom cunoaşte pe deplin unii pe alţii. În multe cazuri, noi vă suntem vechi prieteni şi familia voastră adevărată din stele. Micii Cenuşii au fost pe Pamant pentru mult timp si au lucrat cu mulţi reprezentanţi Pământeni ai acestora pentru a-si salva civilizaţia. Aceştia sunt in minoritate, însă câştigând permisiunea de a avea baze pe Pamant, au fost responsabili pentru schimburile timpurii de tehnologii ; regretabil Illuminati nu au intenţionat niciodată ca acestea sa fie folosite astfel încât să poate beneficia de acestea toţi locuitorii planetei, deşi unele dintre ele au reuşit sa ajungă pe pieţele comerciale. Au mai fost si alţi vizitatori din Spaţiu, dar nici unii dintre ei, în timpurile actuale, nu au stat pe Pământ, dar au avut misiuni de explorare. Universul este plin de viaţă inteligentă şi acesta este în ordinea lucrurilor: ca atunci când o civilizaţie atinge punctul in care poate realiza călătorii in Spaţiu, aceasta călătoreşte prin Univers, în căutarea cunoaşterii.

Este clar ca voi vă apropiaţi cu rapiditate de momentul in care ar trebui să aveţi încredere în intuiţia voastră şi să vedeţi dincolo de ochii voştri şi in afara minţii voastre. Tot ceea ce se petrece sau este pe cale sa se petreacă, este spre cel mai înalt interes al vostru. Planeta este măturată, spre a fi curăţată la multiple nivele, pentru a fi într-o stare de întinerire, pregătită de Ascensiune. Şi voi veţi înregistra schimbări in voi înşivă, pentru că voi nu puteţi merge cu adevărat prin aceasta perioadă de înălţare fără a fi conştienţi de aceasta. Odihniţi-vă din plin si nu vă risipiţi energia pe orice articol ori indivizi, ce propovăduiesc factorul frică. Dezinformare încă se mai afişează şi aceasta poate crea confuzie, dar deja ar trebui să fiţi capabili să faceţi diferenţa. Există câteva surse recunoscute de informare veridică, deci urmariţi-le pe acestea si nu vă mai lăsaţi distraşi de altele.

Săptamână de săptămână vor fi bucăţele uimitoare de informaţie, încet dar sigur adevărul ajungând sa fie revelat. Lumea s-a trezit, cu realizarea faptului că puterea oamenilor este reală şi, în ciuda a toate, ea poate ”mişca munţii din loc”. După cum s-a petrecut cu mulţi ani in urmă în Ungaria, orice demonstraţie împotriva autorităţilor ar fi fost total zdrobită, fără vreo consideraţie pentru pierderile de vieţi omeneşti. Acum acea abordare ar fi fost pulverizată, deoarece cererea oamenilor pentru schimbare s-a concretizat într-un puternic val de energie, care o duce mai departe. 

Sunt SaLuSa din Sirius şi sunt pe de o parte fericit să văd exteriorul prezentând succesul vostru, dar cutremurat de tristeţe, când văd costul atâtor vieţi omeneşti, pe care acesta l-a avut.

Iţi mulţumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge