Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mike Quinsey, 28 Octombrie, 2016


Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey, 28 Octombrie, 2016

Mike Quinsey

Schimbarile înainteaza bine, si în masura în care acestea se stabilesc, puterea Fortelor întunecate scade, pîna la punctul în care ramîn confundati si incapabili sa controleze evenimentele ca în trecut. În fiecare actiune li se permite un anumit grad de libertate pentru a duce la capat planul lor de a controla lumea. Ei nu vor avea succes, deoarece finalul timpurilor este scris deja, si victoria Luminii este inevitabila si asigurata. Peroada în care va gasiti acum, este plina de schimbari potentiale, ele toate ducînd la înaltarea Umanitatii, si la locul sau în Noua Era. Scenariul este stabilit, si este doar o chestiune de timp, înainte ca responsabilii care dau stirile, sa fie împinsi sa dea informatia adevarata. Adevarul nu mai poate fi ascuns mai mult timp, si atunci cînd cei care stau în mijlocul drumului vor fi eliminati, zilele adevaratei informatii se vor mari.

Poate ca putini dintre cei care traiti viata voastra aducînd Lumina pe Pamînt, nu ati auzit vorbind despre David Wilcock. El este un Maestru, care poarta cu eficacitate pe cei ai Luminii, catre realizarea lor, pentru ca, o data cu sosirea Noii Ere, si sfîrsitul celei vechi, sa fie siguri de ascensiune/înaltare. Munca sa este asa de importanta pentru Umanitate, ca el este protejat, în timp ce va proportioneaza o mare informare, care nu este comunicata, în ciuda marelui sau Adevar. Marile sale revelatii, merg de la adevarul vietii afara de pe Pamînt, si de mai departe. David, conduce Lucratorii Luminii, pentru ca sa cunoasca diferitele forme de viata existente în Universul vostru. La rîndul lor, ei, vor pune informatia în linie, pentru ca, atunci cînd vor aparea pe Pamînt cei apartinînd Luminii, sa aveti deja ceva cunoastere asupra intentiilor lor.

În nici un mod înseamna ca Ascensiunea/Înaltarea, va fi unica, însa, asa cum multi dintre voi stiti deja, pentru cei care sunt pe punct de a o face, este o înaltare foarte speciala penru înaltarea Umanitatii cu corpurile sale fizice. Energiile intrînde, au un efect, si toate sufletele sunt afectate într-o mai mare sau mai mica masura. Cei care cunosc deja ceea ce se întîmpla, pot sa o primeasca cu calm, însa pentru cei care au greutati, poate fi confuz. Însa sa nu va preocupati, pentru ca înaltarea este lenta intentionat, pentru ca sa nu va sperie. Asa cum trebuia sa stiti deja, la un moment dat, cei care nu pot sa se înalte mai mult, vor fi mutati pe o noua cale, care sa se ajusteze nevoilor lor.

Sosesc în curînd timpuri excitante care va vor încînta, doar daca veti gasi ca sunt greu de înteles. Virtual, totul cu care sunteti familiarizati, se va schimba catre mai bine, si rapid vã va purta catre un viitor diferit de tot ceea ce ati experimentat pîna acum. Multe suflete care au plecat înaintea voastra, va vor ajuta sa va luati locul vostru, între cei care v-au precedat. Ei sunt fratii si surorile voastre, si asteapta cu nerabdare întoarcerea voastra, pentru ca veti fi sarbatoriti si recunoscuti pentru marele servici pe care l-ati realizat pentru restul Umanitatii. Sa luati în seama, ca atunci cînd v-ati oferit ca voluntari pentru a cadea în vibratiile scazute, stiati ceea ce va astepta, si diferitele probe pe care aveati sa le întîlniti. Sunteti cu totii, dintre cel mai înalt din aceasta cauza, si experienta voastra va ajuta pe multi altii care vã vor urma.

Pentru cei care sunt constienti de destinul lor, si progreseaza catre finalizarea lui, sa stiti ca timpurile actuale, sunt iesirea voastra din dualitate. Toate eforturile pe care le puneti în aceasta, va merita mult, si vã va pune cu tarie pe calea catre deplina crestere Galactica. Începeti deja sa va dati seama, ca aveti mult mai mult de înteles, si ca doar vibratiile scazute ve mentin retinuti. Acest lucru face din progresul vostru o realizare minunata, cu toate ca nivelul vostru de constiinta este înca în crestere, si va îndreptati catre deplina constiinta. Nu mai sunteti mentinuti într-o realitate falsa si ireala, si dezvaluirile care vor sosi, vã vor ajuta sa va intoduceti rapid într-o situatie mai realista.

Datorita varietatii din care este compus Pamîntul, acesta este una dintre planetele cele mai frumoase din Univers. Cu exceptia actiunilor Omului, ar fi cu adevarat Gradina Raiului, însa Omul, a tratat cu lovituri frumusetea sa, si a distrus-o în mod deliberat. Trebuie sa aruncati doar o privire rondourilor de flori care exista pe Pamînt, pentru ca sa apreciati minunatiile Creatiei. Considerati dupa aceea, diferitele tipuri de animale care umbla libere, pentru ca sa va dati seama ca mîna lui Dumnezeu, sta în tot ceea ce are viata. Omul, de asemenea are darul creatiei, însa i-a lipsit mult idealurile si viziunea ceruta, pentru a crea o frumusete de durata. Toate acestea se vor schimba în viitorul apropiat, atunci cînd va veti înalta în dimensiunile superioare.

Într-un anumit loc în interiorul fiecarui suflet, sta aprecierea frumusetii, însa multi si-au permis lor însasi sa cada în vibratiile joase si sa se concentreze în ceea ce este de nedorit. Veti vedea expresiile superioare, atunci cînd în curînd se va manifesta primul Oras de Lumina, în Sedona, SUA. Nu poate fi vazut, decît de catre cei care se gasesc în vibratiile superioare, si asteapta numai momentul adecvat, pentru ca sa se manifesteze pe deplin pe Pamînt. Este un Oras auriu de Centre de Vindecare, si va sta dechis pentru cei care au nevoie de ajutor si vindecare. Unii dintre voi, sunteti deja constienti de existenta lui, si ati citit cartle lui Genii Towsend, despre el. Orasele, sunt doar una dintre minunatelle viziuni pe care le veti vedea, atunci cînd Noua Era se va putea face, o realitate deplina. Vibratiile pe Pamînt, se ridica, si multe suflete au notat schimbarile în ele însasi. Simt un minunat calm, inclusiv atunci cînd sunt înconjurati de haos, si prezenta lor, este în sine însasi o energie calmanta, pentru cei din jurul lor. Ati fost sfatuiti mult, sa va creati propriile voastre centre, si sa va situati în jurul corpului vostru fizic o energie protectoare, asa ca Flacara Violeta. Acest lucru poate fi facut, si veti ramîne placut surprinsi de succesul vostru, si prin influenta voastra, veti ajuta pe altii sa se calmeze. Este greu de schimbat obiceiurile omenesti de o viata întreaga, însa acum este momentul cel mai recomendabil, cu înaltarea pe care o dau vibratiile superioare.

Pîna cînd adevarul existentei voastre va fi dezvaluit, împreuna cu stirile schimbarilor iminentes, va trebui sa aveti încredere în Internetul vostru, chiar atunci cînd exista persoane informînd ca sunt doar pioni ai lui Illuminati, si difuzeaza informatie falsa. Cu toate acestea, daca va mentineti actualizati cu stirile site-urilor web, pe care le-ati identificat ca fiind de încredere, ar trebui sa fiti bine informati. Nu puteti sa cunoasteti totul, asa ca concentrati-va în ultimele stiri ale surselor care dau un cont echitabil si adevarat, de ceea ce se petrece. Exista multe, multe Fiinte de Lumina lînga voi, si acest lucru este garantia voastra, de o calatorie sigura pîna la finalizare.

Fiti rabdatori si dati timp pentru ca sa se manifesteze evenimentele, pentru ca nu trebuie sa va preocupati, o data ce rezultatul vã va face pe toti fericiti si plini de bucurie, si la sfîrsit veti fi liberi de restrictiile care v-au tinut întîrziati în avansul vostru.

Va las cu iubire si binecuvîntari, si fie ca Lumina sa straluceasca în zilele voastre, si în calea voastra pîna la final. Acest mesaj vine de la Sinele meu Superior.

În Iubire, si în Lumina.
Mike Quinsey


Website: Tree of the Golden Light
Traducerea Romîna: Star Child

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge