Home > > Mike Quinsey, 04 Noiembrie, 2016

Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey, 04 Noiembrie, 2016

Mike Quinsey

Timpul trece mai rapid ca niciodata, si problemele Pamîntului ating gradual un climax în care destinul sau trebuie sa-si schimbe cursul. Din exteriorul nesigurantei va sosi o schimbare pozitiva care nu vã va lasa nici o îndoiala ca Umanitatea este destinata sa-si puna piciorul cu tarie pe calea catre Ascensiune/Înaltare. Nu avea sa existe niciodata un alt rezultat deoarece a devenit suficient numarul de oameni ai Luminii, care si-au ridicat vibratiile. Cu mai putin decît atît, cel mai probabil era sa fi rezultat într-un alt final abrupt al Erei, care ar fi fost vazut ca un dezastru. Putinii care l-au facut posibil, se mentin cu tarie în succesul lor, si se înalta catre vibratiile superioare. Acum este numai chestiunea de a se mentine în aceasta pozitie, pîna cînd nivelul atins îi va duce catre dimensiunile superioare. Voi o numiti Ascensiune, un semnal ca progresul vostru spiritual va ridicat deasupra vibratiilor scazute. Fiti siguri ca acest timp se apropie rapid, si evenimentele vor confirma ca este adevarat.

Multe suflete se excita, însa timpul este limitat pentru ca sa le posibilite sa se înalte. Însa atunci cînd finalul timpurilor va putea fi cunoscut într-o forma generala, vor da un salt înainte, cînd adevarul acestei perioade particulare se va face evident. Atunci cînd problemele vor putea iesi la lumina, toate sufletele vor avea oportunitatea sa urmeze calea Ascensiunii, cu toate ca unele vor arata putin interes, si drumul lor va continua pe o alta cale. Decizia pe care o va lua fiecare, este prin libera sa alegere, si va fi corect pentru ei. Acest lucru va afecta unele relatii si prietenii, care întotdeauna vor putea fi reînnoite în viitor. Înainte sa fi încarnat în actuala vostra viata, erati siguri ca avea sa vi se prezinte o schema cu toate posibilitatile, si deci, erati cunoscatori de rezultatul probabil.

Mama Pamînt, are lucrari de facut, în timp ce se pregateste pentru Ascensiune. , si se va stradui sa faca schimbari pe Pamînt, în pregatirea sa. Unele dintre ele vor cauza transladari ale oamenilor spre locuri mai sigure, si sa fiti siguri ca acolo unde vor exista pierderi de viata, a fost deja prevazut, si sufletele involucrate vor avea cunostinta acestui lucru. Va fi parte din experientele lor necesare, si deci, acordate de mai înainte. Într-adevar, nimic are loc la întîmplare, cu toate ca adesea pare a fi astfel. Toate sufletele au discutat necesitatile lor înainte de a încarna, si cunosc natura probelor care li se vor prezenta. Motive pentru care, progresul este organizat si facut în asa fel încît nici un suflet sa se înfrunte cu mai mult decît ceea ce poate mînui, si întotdeauna aveti pe Ghizii vostrii care supervizioneaza progresul vostru. Ades, ceea ce numiti coincidenta, este stabilita de catre voi, pentru ca sa va asigurati ca nu pierdeti oportunitatea de a duce la capat planul vostru de viata.

Amintiti-va ca sunteti Fiinte puternice, si atunci cînd vibratiile vor creste, veti descoperi ca ceea ce stabiliti în mintea voastra, aproape sigur ca se va manifesta în vreun moment. Unele evenimente sunt deja parte din planul vostru de viata, însa aveti înca libera alegere, în ceea ce se refera la multe lucruri. Presupunînd ca nu sunteti contra Planului vostru de Viata, exista toate posibilitatile de a experimenta ceea ce aveti în minte. De exemplu, de asemenea ati acordat pe cine sa întîlniti care poate sa se ajusteze la necesitatile voastre, si acest lucru include viitoarea voastra pereche. La fel, daca sa decis ca aceasta casatorie, nu este pentru voi, atunci, nu va avea loc. Acest lucru se aplica la tot ceea ce va înconjoara, si acopera evenimentele care vor asigura ca veti experimenta, exact ceea ce este necesar, pentru ca sa continuati evolutia voastra.

În timp ce va amestecati cu altii care de asemenea experimenteaza de acord cu Planul lor de Viata, voi nu cunoasteti de fapt sufletul real prin aparentele sale externe, decît numai corpul pe care îl aveti în aceasta încarnare concreta. Nici puteti sa stiti, daca ati fost Regi sau vasali în ultima voastra viata, si de fapt asta înseamna ca nu veti sti niciodata cu cine va veti putea întîlni. Putine suflete au constiinta naturii vietilor lor anterioare, si acest lucru asigura ca dedicati timpul vostru la ora actuala (viata), fara distractii. Întregul Plan de Viata este în special facut pentru necesitatile voastre, si pentru a asigura ca sa va înfruntati cu responsabilitatile voastre karmice. Cei care au cazut jos, se pot înfrunta cu mai multe probe, deoarece ades, au mai multa karma de curatat, si pîna atunci nu pot ajunge mai departe.

Mama Pamînt, se pregateste pentru propria sa Ascensiune, si în timp ce curata Pamîntul, este inevitabila vreo pierdere de viata. Aceste suflete ades lucreaza cu propia lor karma, pentru ca, cu totii sa se beneficieze de aceste experiente. Aceste situatii, vor aduce un sentiment de disperare între cei care nu au o cunostinta anticipata de ei, nici de propriul lor scop. În aceste circumstante, motivul care le aduce evenimentele, li se vor explica. Traversati o perioada de perturbare, deoarece vechile energii sunt batute, însa este necesar, deoarece schimbarile trebuie sa se petreaca deja.

Rasa Omeneasca a parcurs un drum lung de cînd a pus piciorul pe Pamînt pentru prima data. Ati atins strafundurile întunericului, însa v-ati gasit drumul din nou, si acum vã veti înalta din nou pentru ca sa deveniti Fiinte Galactice. Multi dintre voi erati calatori ai cerurilor, si caminul vostru era în una din Navele Spatiale. Cautati aventura calatorind catre diferite planete pentru a conversa cu locuitorii lor, însa de asemenea aveati misiunea de a extinde Lumina. Sunteti cu mult, mult mai mari prin experientele voastre de pe Pamînt, si puteti ajuta pe cei care se gasesc în primele faze ale dezvoltarii.

Aceasta este saptamîna care are mari asteptari de a fi anuntata ''Re-valorizarea'', însa asa cum cum ati experimentat, întotdeauna apare ceva pentru a o întîrzia. Însa de un lucru puteti sa fiti siguri, este ca este reala si va avea efecte schimbatoare de viata pentru multa lume. Schimbarile initiale vor posibilita ca cei care finalizeaza probleme importante, sa avanseze si sa planifice usurarea majoritatii nevoilor lor. Scara proiectelor va fi enorma si pe o extindere lunga. Însa toate necesitatile vor fi acoperite, si saracia si lipsa vor disparea. Schimbarile vor fi rapide si imediat Noua Era se va afla total în functiune.

Cu toate acestea, nu va lasati sa fiti tîrîti de excitare, deoarece exista înca multa munca de facut. Nu va fi usor pîna cînd ultimul dintre Illuminati, nu va fi eliminat, pentru ca influenta lor sa nu mai poata întîrzia problemele. Tentacolele lor se întind în lung si în lat, însa multi dintre acolitii lor se vor schimba de tabara, înainte de a pierde tot ceea ce au cîstigat. Iertarea este o actiune minunata care restabileste relatiile rupte, si va fi nevoie pentru ca sufletele pierdute sa se întoarca la Lumina.

În ciuda haosului care continua, în spatele scenelor se executa o foarte buna munca pentru prezentarea si introducerea dispozitivelor de energie libera. Sa fiti siguri ca exista deja, multe surse lucrînd în aceste proiecte în tari receptive ideii de a le introduce. Datorita lipsei de publicitate, se poate ca nu cunoasteti aceste avansuri, însa sa nu va înselati, pentru ca totul merge bine. Acest lucru înseamna ca atunci cînd va fi sigur sa fie facut, si se va da ''înainte'', vor exista multe surprize.

Va las cu iubire si binecuvîntari, si fie ca Lumina sa straluceasca în zilele voastre, si în calea voastra pîna la final. Acest mesaj vine de la Sinele meu Superior.

În Iubire, si în Lumina.
Mike Quinsey


Website: Tree of the Golden Light
Traducerea Romîna: Star Child
Share |