Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mike Quinsey - SaLuSa, March 25, 2011

SaLuSa, March 25, 2011

Nu lasati pe nimeni sa va deturneze de la telul vostru, pentru ca ati ajuns atat de departe, incat va aflati la usa succesului. Chiar si in termenii timpului liniar, este atat de putin timp ramas, si chiar si acela continua sa se accelereze. Corespunzator, posibilitatea voastra de a va ridica nivelul de vibratie devine si mai mare, pe masura ce mai multa si mai multa energie ajunge pe Pamant. Lumina este dominanta si vibratiile joase sunt transmutate mai repede ca niciodata. Exista un aer de asteptare, acum ca este clar ca schimbarile sunt cu adevarat pe cale sa se manifeste; si nu veti fi dezamagiti. Toate se apropie de incheiere si, ca intotdeauna, noi suntem pregatiti sa trecem la actiune.

Trebuie sa ne facem griji pentru Japonia, insa pericolul imediat s-a diminuat si suntem increzatori ca totul va fi in curand sub control. Ceea ce s-a petrecut este o lectie pentru Omenire si va face sa puneti sub semnul intrebarii utilizarea in continuare a Surselor de Energie Nucleare. Energia curata abunda peste tot in jurul vostru si poate fi accesata pentru a alimenta toate nevoile voastre. Printre oameni exista o stare de spirit a dorintei de schimbare, insa putini sunt constienti ca energia libera este deja cunoscuta si s-a dovedit ca este o varianta viabila. Putea sa fi fost introdusa cu multi ani in urma, insa folosirea ei a fost negata in mod intentionat. De fapt, multe inventii, care ar fi dus la o avansare a societatii voastre, au fost tinute ascunse. Toate acestea se vor schimba odata cu venirea noastra pe Pamant si voi veti impartasi orice noua tehnologie, ce va intruni nevoile voastre.

Nu vi se pare ciudat ca de-a lungul ultimului secol modalitatile voastre de transport rutier abia daca s-au schimbat; si totusi, in alte directii, tehnologia a avansat chiar considerabil. Inca un numar de inventii s-au dovedit eficiente in a converti ceea ce deja aveti in unele ecologice si mult mai economice. Din nou Dragilor, voua nu vi s-a permis sa beneficiati de pe urma lor, dar va avom asigura ca asemenea descoperiri sunt permise oricui doreste sa le dezvolte sau sa le fabrice. Noi vom aduce desigur propriile noastre dispozitive si folosirea celor care sunt robotizate vi se vor parea foarte atractive. Nu a existat niciodata intentia ca voi sa va petreceti cea mai mare parte a vietii voastre muncind si pe viitor, accentul se va pune pe a se asigura ca voi toti aveti timpul dorit pentru a va dezvolta propriile abilitati. Muncile pamantesti si serviciile nu vor mai necesita prezenta oamenilor, cu exceptia poate a unui expert in computere, care sa monitorizeze toate aceste functii.

Noi va vom ajuta sa treceti cu repeziciune in viitor si sa recuperati timpul pierdut. Voi veti reveni la calea ce va duce spre Ascensiune si dincolo de ea. Noi deja ne bucuram de o asemenea viata si va putem asigura ca este chiar usor sa iti asiguri o viata usoara si confortabila. In timp, pana si educatia va fi mult mai usoara si mai benefica, si totusi ocupandu-va atat de putin din timpul vostru. Aceasta va fi in parte pentru ca noi concepte va vor fi introduse, pentru a nu mai fi necesar sa stai sa studiezi cu orele. Voi puteti fi programati cu informatie chiar cu usurinta, dupa cum veti ajunge sa aflati. Pentru cei care-si doresc o mai mare cunoastere de ordin spiritual, exista alte planete, care au temple fabuloase de vindecare si cunoastere. Arcturienii sunt o astfel de civilizatie, ce exceleaza in aceasta zona specifica si au cele mai minunate temple de cristale si Lumina cu culori dincolo de cunoasterea voastra prezenta.

Viata dupa Pamantul vostru prezent va fi atat de diferita si atat de implinitoare, incat voi veti uita curand trecutul distant. Intr-adevar, unii dintre voi sunt deja concentrati asupra viitorului si va dati seama ca sunteti mai detasati de evenimentele trecute. In timp voi veti lasa de-o parte toate experientele de acest gen, care v-au tinut in vibratii joase, ele nemaiavand nici un rost, lectiile fiind deja invatate. Cu adevarat, motivul tuturor experientelor este de a va continua evolutia si voi puteti traversa Galaxia, spre a gasi orice ar putea sa va imbogateasca intelegerea. Voi nu veti fi niciodata obositi de calatoria voastra, ce va fi atat de plina de recompense si satisfacatoare. Alte forme de viata se vor dovedi extreme de interesante si veti afla ca indiferent de forma sau marimea pe care o au, ele ,asemeni voua, evolueaza catre aceeasi Sursa.  

Pentru moment voi sunteti foarte ocupati cu aspecte pamantesti si nu veti fi complet linistiti, pana ce ele nu vor fi clarificate. Atunci voi veti putea sa va concentrati asupra unui viitor minunat si veti putea sa va pregatiti spre a va inalta spre dimensiuni mai inalte. Este ca un vis implinit ce promite eliberarea voastra dintr-o perioada de experiente intense, unele dintre ele fiind in mod particular neplacute. Totusi, totul a adaugat intelegerii voastre spirituale, intr-un mod in care nici o alta experienta nu ar fi putut sa o faca. In ciuda a toate, iata-va aici stand gata sa mergeti mai departe, nefiind afectati de nici una dintre acele experiente. Din fericire, impactul emotional nu dureaza si este vindecat la scurt timp.

Noi vedem schimbari, care au loc pe Pamant ca urmare a actiunilor aliatilor nostri si care indica posibilitatea de a da rezultate in perioada urmatoarelor doua luni. Nu putem spune mai multe, deznodamantul depinzand de aceia asupra carora nu putem avea nici un fel de control, desi autoritatea noastra poarta puterea data noua de Consiliile mai Inalte ale Luminii. Lumina este cheia succesului si cu cat Omenirea poate contribui mai mult la intensificarea ei, cu atat mai repede este posibil sa apara un rezultat. Voi aveti o asemenea putere a carui potential inca nu il constientizati si pe masura ce ascensionati va fi de datoria voastra a veghea ca el nu este utilizat gresit. Voua vi se va oferi totusi tot ajutorul necesar spre a intelege responsabilitatea pe care o aveti fata de ceilalti. Odata ce v-ati ridicat, va va fi chiar usor sa deveniti o Fiinta Galactica, cu un control deplin asupra tuturor energiilor voastre de creatie.

Voi creati chiar si acum, insa de obicei este nevoie de timp pentru ca rezultatele sa apara si voi poate nici nu va dati seama ca ati avut un impact asupra rezultatului respectiv. In trecut, creatiile voastre au fost asociate mai mult dorintei ce se nastea in constiinta voastra de masa, aceasta determinandu-va viitorul. Aceasta v-a condus unde sunteti acum, diferenta fiind ca Lumina a crescut suficient de atunci, devenind forta conducatoare pe Pamant. Prin urmare, acum abia asteptam sa indepartam orice energii, care apartin inca vechii paradigme. Noul si vechiul nu sunt in nici un fel in armonie, si aceasta a condus la haosul pe care il experimentati acum. El va fi de scurta durata si noile energii va modeleaza acum viitorul.

Sunt SaLuSa din Sirius si va cer sa sustineti Lumina in orice mod puteti. Prin aceasta, voi veti aduce mai aproape momentul in care vom avea un contact mai mare cu voi si va multumim pentru rabdarea voastra.

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge