Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mike Quinsey - SaLuSa, December 27, 2013

SaLuSa, 27-Decembrie-2013

1 . Iată-vă la sfârșitul încă unui alt an , care a fost important în multe aspecte . Timpul a continuat să accelereze , și poate fi văzută o diviziune clară între vechi și nou . Cei care apartin întunericului , nu progresează așa cum ar fi dorit , după cum simteau ei că erau pe cale de a prelua controlul asupra lumii . Ei nu au luat în considerare cantitatea tot mai mare de Lumină care a fost introdusă pe Pămînt . Astfel că, aproape neobservată , Lumina a devenit cea mai puternică forță pentru bine . Progresul său nu mai poate fi amînat , și este destinată pentru a fi mijlocul de a scoate întunericul .

2 . Acest ciclu si-a finalizat cursul , iar acum, Lumina este forta dominantă pe Pămînt . Tumultul vizibil nu este decît un semn al Luminii pentru a restricționa capacitatea întunericului să-și continue marșul lui, pentru a controla lumea . Acesta a fost planificat întotdeauna în acest fel, astfel încât , cu cît mai mult îsi întinsese puterea sa asupra poporului , nici o dată nu avea să obtină un control total . Ciclul si-a terminat cursul său și a început un alt nou ciclu , care va aduce pace și bucurie complectă pentru toate sufletele . Nu există nici o posibilitate a întunericului să-si exerciteze puterea sa asupra rasei Umane .
3 . Cum voi sunteti fermi și nu sunt afectati de evenimente externe , consolidati Lumina care devine tot mai puternică . Trăiti în lumină, și puteti să vă trăiti viața într-un mod care îi ajută pe alții să se înalțe cu voi . Viitorul An Nou va anunta multe schimbări , care vor trimite un semnal puternic că Lumina este purtătoarea Noii Ere în existență . Anul 2014 va fi intersecția care permite să se facă un progres rapid , și semnalizează adevăratul început al Epocii de Lumină. Fiecare dintre voi a fost selectionat pentru a se găsi aici, pentru această ocazie , și pentru mulți , viața dintr-o dată, vă va oferi schimbările pe care le-ati solicitat . În calitate de Lucrători ai Luminii , fiecare are ceva de oferit , care vor fi folosit la momentul potrivit . Deci, nu vă faceți griji , sau simtiti că contribuția voastră este mică în comparație cu altele , o dată ce toate sunt importante pentru totul.

4 . Toti ati parcurs un drum lung cu experiențele voastre , și datorită lor , sunteti mai mari decât erati, atunci cînd ati inceput călătoria voastră . Nici o experiență este lipsită de valoare și nu este nevoie să faceti comparații cu altii , pentru că toată lumea are un plan de viață individual unic . Nimeni nu este mai mare sau mai mic decât un alt suflet . Faceti parte dintr-o familie mare, care caută Tatăl / Mama Dumnezeu , de unde ati provenit . Când toti vă veti reuni ca Unul , nu va exista un singur suflet, care să fie considerat mai bun decât altul , pentru că toti călcati pe aceeași cale și doar, vă aflati în faze diferite.

5 . Cînd vă veti vedea , reflectati în altii, veti ști că sunteti legati în mod inexplicabil și , în realitate , sunteti Unu. Cu toate acestea, chiar pe măsură ce avansati în această înțelegere, încă continuati să fiti o Lumină individuală între toate celelalte. Atunci când sunteti menționati ca " Zei (D-zei)", este o stare de Unitate pe care o experimentati , atunci când vă întoarceti la Dumnezeire . În lipsa unei expresii mai bune , este Căminul vostru , de unde ati venit , și când Dumnezeu va dori să experimenteze un pic mai mult , toate sufletele vor fi trimise din nou pentru acest motiv .
6 . În acest moment vă este greu să vă imaginati sau amintiti stările voastre mai înalte de a fi , dar, în curând, veti fi pe calea recunoașterii depline . Acest lucru se va întâmpla în etape si, în primul rând , veti obtine conștiinta deplină . Din necesitate, ati trăit multe vieți în vibrațiile mai joase, cu o constiintă limitată. Provocarea a fost de a găsi calea înapoi la Dumnezeu , prin propria voastră experiență , din această cauză, fiecare suflet se deplasează la propriul ritm , și vă găsiti pe căi diferite . Amintiți-vă de asemenea că, pentru încarnări specifice, sunteti legati de anumite energii , care vă vor imbunătăti sansele de succes .

7 . Cum deveniti din ce în ce mai mult Unii cu Lumina , veti fi mult mai treji pentru realitatea adevăratului vostru Eu. Voi nu sunteti, doar, corpul vostru, care servește numai nevoilor voastre , în timp ce stati pe Pămînt . Da, aveti , de asemenea, un corp eteric , care este mult mai perfectionat, pentru a permite existența în vibrațiile mai înalte , însă aveti mult mai mult unde să mergeti . În cele din urmă , veti deveni adevărate Ființe de Lumină , dar, încă puteti crea un " corp "pentru voi, atunci când această necesitate va apărea. Este interesant de observat că, atunci când creati un corp pentru a permite mișcarea prin dimensiunile inferioare, pînă la un anumit punct, el va fi un factor limitant.
8 . Dragilor, aruncați toate sentimentele de oboseală sau de îndoială, pentru că vibratiile sunt în creștere și voi sunteti în curs de intinerire. Ridicati-vă deasupra îndoielii sau necredinței, uitati-vă înainte și mergeti în Lumină. Lăsati grijile în urmă și fiti siguri că totul este în perfectă ordine. Poate fi dificil, dar trebuie să începeti să descărcati "bagajul" vostru, pentru că nu puteti să-l luati pe tărâmurile superioare. Gînditi-vă mare, gândiți-vă pozitiv, pentru că ati făcut deja munca grea pentru a ajunge la acest punct în evoluția voastră. De asemenea tineti în minte, că aveti multe suflete cu voi în călătoria voastră, făceti tot posibilul pentru ca să vă orientati spre un drum sigur și gratificant.

Sunt Salusa și din nou vă asigur că totul este bine și noi suntem cu voi pe tot drumul. Dragostea noastră și Binecuvântările noastre vă însotesc.

Mulțumesc, Salusa

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Florika


Share |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge