Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mike Quinsey - SaLuSa, January 3, 2014

SaLuSa, 3-Ianuarie-2013

1 . Ne alăturăm vouă în acest moment emotionant în care intră vibratiile Anului Nou. În toată lumea există asteptarea că soseste o perioadă de timp, care aduce schimbări minunate. Vor fi aceste schimbări care vă vor da un semnal clar, că o nouă eră a început. Exterior, haosul pare a fi prezent, cu toate acestea, se dispersează pentru a dezvălui schimbările asteptate de mult timp. Acum este momentul de a profita oportunitătile care se prezintă, în scopul de a descoperi un nou mod de a apropia oamenii, pentru ca armonia să poată să fie restaurată. Iubirea va fi înteleasă ca fiind energia care va elimina toate urmele vechiului, care a întîrziat progresul vostru timp de milenii.
2 . Curătarea, are loc în jurul lumii, si vechile energii sunt pe cale de disparitie, în mod lent, deoarece nu mai servesc nici unui scop. În curînd, nu vor fi capabile să intervină în schimbările care au loc, ceea ce va arăta, dincolo de orice îndoială, că noua eră se găseste aici pentru a rămîne. Pe o lungă perioadă de timp vi sa promis mari schimbări, si munca care a fost executată pentru a le aduce la existentă, acum va da roade. Acest an va marca un punct de cotitură în viata multora, si nu va mai exista nici o îndoială, în mintea voastră, că zilele cabalei sunt numărate. Ei stiu si sunt gata să recunoască înfrîngerea, însă întotdeauna există anumite persoane, care nu cunosc nici o altă cale de a lupta, decît pînă vor ajunge la un sfîrsit amar.
3 . Vor exista multe revelatii care vor ajuta să clarifice unele din întrebările voastre, si vor indica noul drum către Lumină, care se deschide. Fiti siguri că toate schimbările necesare sunt în curs de desfăasurare, si că vă vor asigura viitorul. Separarea de drumuri nu a fost niciodată mai clară, si pentru multe suflete, este un moment de decizie care va afecta viitorul lor. Trimitem iubirea noastră tuturor acelora care nu sunt pregătiti să intre în Lumină. Fiecare îsi urmează calea pe care a creat-o pentru sine, si merg cu binecuvîntările noastre, în timp ce experimentează ceea ce este necesar pentru a progresa.
4 . Nu este de mirare că Istoria voastră, este plină de întîlniri între persoane de diferite credinte, si că uneori, intră în conflict, pentru că nu au găsit un teren comun între ele. Cu toate acestea, timpul este de partea lor si poate dura timpul pe care îl vor dori, pe calea către concluzie. După cum stiti, în afara dimensiunii voastre, timpul nu există. Asta înseamnă că puteti să vă întoarceti în „timp”, si chiar către viitor, cu toate că viitorul este o proiectie a tuturor posibilitătilor. Vă veti da seama, după ce veti lăsa dimensiunea „timp”, că nu va mai fi modul pe care îl veti folosi pentru a se referi la actiunile sau experientele voastre. Veti fi liberi si fără restrictii, o dată ce veti întelege că nu trebuie să interveniti în călătoria altor suflete, însă că puteti ajuta, dacă veti fi solicitati.
5 . Dragilor, după cum stiti, călătoria voastră prin dualitate este aproape de sfîrsit, si va fi mai usor să puneti o distantă între voi si vechile vibratii. Veti rămîne surprinsi de modul în care veti fi capabili să îndepărtati vechile amintiri a vietii voastre din dualitate. Bucuria si fericirea pe care le veti simti în vibratiile mai înalte, vor fi mult mai amuzante si pline de satisfactii, decît orice experientă anterioară. Multi se găsesc încă sub greutatea vechilor moduri, si va trebui să se ridice deasupra lor pentru a asigura un progres lin si continuu.
6 . Vă găsiti în timpuri emotionante si ati petrecut multe vieti pregătindu-se pentro o ocazie ca aceasta. Stiati că veti fi gata să dati o mare salt de avansare, si acum aveti un mare viitor în fată. Multi vor termina prin a reveni la planeta lor de origine, după ce vor fi complectat timpul lor în dimensiunile inferioare. Experienta acumulată, va fi împărtăsită cu ceilalti, astfel încît să beneficieze întregul. Unii au devenit atît de izolati pentru că au petrecut atît de mult timp pe Pămînt, că aproape au uitat cum viata este atît de abundentă în tot Universul. Există atîta de văzut si atîtea lucruri de făcut, că nici o dată nu vă veti simti obositi pentru a avea noi experiente.
7 . Ochii vostrii se vor deschide către întelegerea că sunteti fiinte grandioase, si că sunteti destinati să recuperati toate chakrele si capacitătile suprimate. Numai atunci veti întelege potentialul unei fiinte complect dezvoltate, în miscare în dimensiunile superioare. În prezent, vă pregătiti pentru un mare salt înainte. El vă va face să vă întoarceti către starea, în care vă găseati, înainte de călătoria voastră prin dimensiunile inferioare.
8 . Sunt timpuri destinate să vă probeze cu fortă, dar cu experienta voastră, trebuie să fiti capabili să mergeti prin ele cu usurintă. Dacă simtiti vre-o îndoială, urmati intuitia voastră, si clar că nu veti gresi. Amintiti-vă că multe suflete experimentează călătoria voastră prin voi, si în acelasi timp, vă ajută, întotdeauna cînd pot. Amintiti-vă de asemenea, că ghizii vostrii nu intervin în viata voastră, doar dacă îi veti solicita să o facă. Cu toate acestea, vor folosi influenta lor, pentru a vă indica directia corectă, în toate momentele.
9. Sunt Salusa, și vă cer să fiti gata pentru a accepta modificările și a dati un ajutor acelora care pot să nu fie atât de bine informați. Noi suntem cu voi și vă trimitem dragostea și binecuvântările noastre pentru o călătorie de succes.

Mulțumesc, Salusa

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Florika


Share |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge