Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mike Quinsey - SaLuSa, December 20, 2013

SaLuSa, 20-Decembrie-2013

1 . Turbulenta anului este pusă la o parte, pentru că multi se pregătesc pentru a sărbători de acord cu credintele lor. A devenit o traditie, chiar pentru acei care nu au nici o legătură specială, nici credinte religioase. Rezultatul este că, tot felul de persoane întelege că pot să se unească, si să pună de o parte întelegerea si credintele diferite, cu scopul de a sărbători unitatea întregii Umanităti. Energiile se înaltă si un sentiment de iubire pentru toti, face să apară ceea cei mai bun în interiorul lor. Dintrodată, există o preocupare fată de cei care sunt săraci sau indigenti, de multe ori într-o societate care, de un alt mod, este capabilă total să sprijine pe ei toti.

Aceste situatii se petrec în mod repetat, si într-un mod lent dar firm, persoanele înteleg că sunt păzitorii fratilor lor. Cei care au înaintat în întelegere, de asemenea pot întelege că toată viata este UNA, si că este complect legată, si că actiunile fiecărui individ afectează pe toti. Este atunci cînd persoanele îsi asumă responsabilitatea actelor sale, si ajută să se ridice vibratiile deasupra Pămîntului.

Dacă doar si-ar mentine buna vointă, care apare în timpuri ca acele pe care le experimentează acum, mai devreme ar putea să se îndepărteze de vibratiile mai joase, care nu pot exista în faza voastră mai înaltă. Pentru că schimbările continuă, din această cauză ajutati să ridicati sufletele, care de abea sunt pe cale de a apărea din întuneric. Ele au nevoie de o mînă prietenă pentru a parcurge pe strada către succes, si că este mai usor, o dată ce altii au creat deja drumul.

Timp de multe vieti, voi ati experimentat mii de situatii care au ajutat progresul vostru. Au fost organizate asa cum sunt toate vietile, pentru a vă ajuta să depăsiti problemele pe care le puteti înfrunta. Nu există absolut nimic care să se poată întîmpla, fără o cauză justă, cu toate că îi este greu mintii omenesti să vadă mai departe de ceea ce se petrece în lumea sa fizică. Fiecare dintre voi are numeroase ajutoare, al căror unic interes este de a garanta progresul vostru, prin experientele voastre. Pentru asta, principalele întîmplări din vietile voastre sunt integrate de mod ca să vă facă să avansati treptat de-alungul drumului de evolutie. Cu toate acestea, în multe cazuri, voi sunteti împinsi de conditii haotice, care par a nu avea nici un motiv adevărat. Credeti-ne, Dragilor, nimic nu se intîmplă la întîmplare, în tot ceea ce ati luat parte, există un folos, nu numai pentru voi, însă pentru toate sufletele care fac parte.

Nu vă preocupati dacă veti fi amestecati în ceea ce poate în mod clar provenient de la o sursă negativă, pentru că prezenta voastră poate fi necesară, pentru a mentine vibratiile la înăltime. De multe ori, puteti furniza Lumină suficientă, pentru a suaviza sau îndepărta unele din energiile negative. Fiti siguri că veti fi folositi de acord cu experienta voastră si dedicatie la divulgarea Luminii, si nici o dată nu veti fi chemati ca să aveti de a face cu mai mult decît puteti cuprinde. Cu sigurantă, de asemenea vă veti găsi în partea care primeste, pentru că, de multe ori, este o probă pentru a garanta că stiti cum să aveti de a face cu voi însisi. Repetăm, că „nimic nu are loc la întîmplare”, asa că, căutati mereu lectia care poate însoti experienta voastră.

Fiti siguri că veti face pauze în timpul vietii voastre, si nu asteptăm să serviti Luminii fără ele. Este adevărat că veti sti unde vă aflati, cînd veti continua cu fluxul, îndeplinind cu planul vostru de viată. Cu toate acestea, amintiti-vă că, uneori, veti recupera, zicînd astfel, întîrzierea unei Karma surprinzătoare, care se va prezenta, cînd veti fi capabili să aveti de a face cu ea. Deci, să nu vă fie teamă în asemenea circustante, si acceptati această experientă din inimă, si ceea ce este mai important, fiti siguri că învătati cu ea.

În acest moment al evolutiei voastre, avansati într-un ritm mai rapid ca nici o dată, si fiecare suflet se găseste în ultima fază a planului de viată pentru această încarnare. Poate părea improbabil ca toti să vă găsiti în faze diferite ale evolutiei voastre, si amintiti-vă că nu toate sufletele sunt pregătite pentru a se înălta(ascensiona), sau doresc să o facă.

Sfîrsitul unui Ciclu Solar se apropie, si este special, avînd în vedere că sfîrsitul timpurilor a fost hotărît, si independent de orice tentativă din partea acelora care apartin întunericului, pentru a frustra acest plan, ei nu vor avea succes. Ascensiunea este garantată si asteptată, la sfîrsitul unui Ciclu Solar.

Între timp, ajutati-i pe tovarăsii vostrii de călătorie, cînd va fi necesar, însă în acelasi timp nu-i presionati, fortîndu-i să vă asculte sfaturile voastre. Uneori, lectiile sunt învătate numai prin experienta directă, cu toate că experienta de grup nu este afară din comun.

Încercati să nu fiti prea rigizi în felul vostru de a gîndi, si fiti flexibili, cu toate că multi acum sunt suficient de intuitivi pentru a sti cînd trebuie să se îndrepte către o directie diferită. Actionati de acord cu ritmul vostru si nu fortati o situatie, doar dacă veti avea siguranta de rezultat. Trebuie să stiti că, atunci cînd lucrurile decurg în armonie, există putin de făcut.

V-ati pregătit pentru această perioadă, timp de milenii, si ati stiut întotdeauna, că ea va sosi pentru a vă purta în afara vibratiilor mai joase. Multi sau trezit către acest fapt, si continuă acum veseli, pe cale înainte, cu mari expectative. Chiar dacă nu înteleg în mod complect, că este un mare moment care este pe cale de a se deschide pentru toti, există un sentiment de emotie stiind că o nouă eră este gata să apară. Asta permite să contemple ceeea ce va fi viata, o dată ce acei are apartin întunericului vor fi îndepărtati. Această libertate de interferentă este ceva nou, si foarte greu de conceput, cînd se înaltă din vibratiile mai joase.

Timp de milenii ati experimentat dualitatea la nivele atît de ridicate, că este greu de conceput schimbările dramatice si de lungă durată, care sunt aproape gata să se petreacă. Cu toate acestea, sunt aproape de manifestare, si vor aduce surprize minunate si schimbări de lungă durată, pentru înspăimîntarea voastră si plăcere.

Vă las acum în aceea ce este un sentiment de bucurie si sperantă, stiind că ale voastre călătorii în dimensiunile inferioare sunt gata să se termine. Mentineti-vă calma, si continuati să împrăstiati iubirea si pacea oriunde vă veti afla.

Multumesc, SaLuSa

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Florika


Share |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge