Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mike Quinsey - SaLuSa, March 23, 2011

SaLuSa, March 23, 2011

Trebuie sa recunoasteti ca aveti multe pe platoul vostru si s-ar putea sa va copleseasca, deci aceasta este o perioada de adanca introspectie, pentru a putea pune totul in perspectiva. Nu totul va va privi personal, dar amintiti-va ca undeva dincolo de cortina scenei noi monitorizam constant ceea ce se petrece. Acolo unde putem, noi limitam orice tentativa de a cauza alte mari dezastre, insa uneori este cu mult mai mult in joc, decat va imaginati. Atat timp cat lucrurile pot fi canalizate, pentru a servi unui scop mai inalt, este posibil ca uneori sa fim obligati sa permitem ca anumite evenimente sa aiba loc. Va asiguram ca in fond urmarim sa ghidam lucrurile pentru progresul si abilitatea voastra de a inlatura orice pericol real. Voi cu totii aveti Ghizi si in concordanta cu planul vietii voastre, ei vor face intotdeauna tot ceea ce pot pentru a se asigura ca voi va aflati in locul potrivit, la momentul potrivit. In unele momente puteti sa credeti ca va aflati in locul nepotrivit, insa nici o greseala nu este facuta atunci cand este vorba de planul vietii voastre.

Aveti incredere ca veti parasi acest pamant, cu mult mai intelepti decat erati atunci cand ati venit pe el, deoarece nu puteti rata a va invata lectiile prin experientele voastre. Acesta este intr-adevar telul incarnarilor voastre si de fiecare data, cand intrati intr-o noua viata, aceasta este atent planuita, pentru asigura ca voi veti continua sa evoluati. Daca in aceasta viata ati avut un contact notabil cu vibratiile joase, aceasta a avut loc pentru a va asista in progresul vostru. Asemenea experiente nu va tin neaparat pe loc, ele putand fi depasite si va pot propulsa spre a trece in vibratii mai inalte. Nici un suflet nu este perfect in aceasta faza a evolutiei si daca ati fi fost, vibratiile voastre ar fi fost cu mult prea inalte, pentru a va mai permite sa ramaneti in aceasta dimensiune. Multi dintre voi totusi, urcati rapid si intentia voastra este de a continua acest proces si de a parasi dualitatea pentru totdeauna. Voi veti stii daca sunteti un asemenea suflet si cel mai probabil deja sunteti un Lucrator intru Lumina, ajutand pe ceilalti sa realizeze Ascensiunea.

Nu toti dintre voi vor fi chemati sa fiti un Lucrator intru Lumina, si adesea pregatirile in aceasta directie merg multe vieti in urma. Exista in mod firesc o dorinta puternica de a lucra intr-o maniera anume pentru Lumina, inca de la o varsta foarte frageda si voi vedeti aceasta cu multi tineri, care acum au atat de multe sa va ofere. Cand momentul va fi potrivit, oportunitatea lor va veni si multi asteapta schimbarile care sa ii aduca in fata. Este un anume moment si loc in care sa-si impartaseasca intelepciunea lor cu voi si ei vor apare foarte des in munca specifica de a face cunoscut adevarul. Cunoasterea spirituala si abilitatea de a vindeca sunt adesea punctele lor forte, serviciile lor fiind o necesitate vitala pentru multi oameni ce tocmai se trezesc. Schimbarile trec la a deveni si mai evidente si in loc sa le fie frica de deznodamant, oamenii trebuie sa fie constienti ca aceasta este curatenia necesara inainte ca Ascensiunea sa aiba loc.

Indemnam cu insistenta oamenii sa isi urmeze intuitia, daca se afla in pozitia de a trebui sa faca o decizie importanta. Aceasta poate sa priveasca de exemplu mutarea intr-o noua zona si voi poate cautati asigurari cum ca veti fi in siguranta acolo. Luati o decizie intr-o stare de calm, cu care sa va simtiti confortabili si aveti incredere ca va fi cea corecta pentru voi. Undeva in subconstientul vostru deja stiti ce a fost planuit pentru voi si acesta este motivul pentru care abilitatile voastre intuitive se vor dovedi, in mod firesc, cele mai de incredere. Acestea sunt vremuri de clarificat orice probleme au mai ramas in relatiile personale. Urmariti sa nu lasati lucrurile nerezolvate pana la finalul acestui ciclu, fiind cu mult mai bine sa dezamorsati orice neintelegeri, chiar si atunci cand aceasta insemna sa va cereti cu umilinta iertare. Iertati si uitati, altfel veti duce energia cu voi, pana in momentul in care veti gasi o modalitate de armonizare.

In realitate nu exista invingatori in argumente, disputele neputand fi incheiate decat atunci cand toate partile se reunesc in iertare. Greselile sunt firesti, in ceea ce priveste oamenii, unele fiind inevitabile si altele deliberate, insa in nici un caz ele nu pot fi lasate sa interfereze cu evolutia fiecarui suflet. Un asemenea bagaj trebuie sa fie abandonat, neavand nici un rost sa il purtati cu voi. Intrand pe ultima suta de metri inainte de a ascensiona, va fi o perioada minunata de intelegere si de o mare expansiune a nivelelor de constiinta. Fiecare oportunitate este prezenta, indiferent de cine esti, adevarul si cunoasterea vor abunda, incat nu va fi nevoie sa mai puneti la indoiala sursa. Noi vom fi la un moment dat alaturi de voi, spre a va ajuta si a va explica adevarata voastra istorie. Voi veti realiza in curand cum ati fost tinuti pe loc si va veti recastiga suveranitatea. Voi sunteti Fiinte marete, care isi vor recunoaste inca o data adevaratul potential.

Pentru prea mult timp ati fost legati de tarana si folositi, in atat de multe feluri care au fost degradante pentru sufletele care sunteti voi. Totusi, Lumina voastra revine chiar repede si voi le puteti arata celorlalti ce potential maret au prin vorbele si actiunile voastre. Fiti adevaratul vostru sine si tratati-i pe ceilalti ca pe fratii si surorile voastre dragi, deoarece voi Toti sunteti Unul. Asemenea actiuni vor aduce ce este mai bun in acele suflete, care vor dori sa fie pe atat de calme si fericite, pe cat sunteti voi. Puterea voastra ii va incuraja si pe altii sa va urmeze exemplul, ei vazand cat de demn este mersul vostru, care reflecta orice energii joase din jurul vostru. Este momentul ca fiecare sa decida cum doreste sa intre in noul ciclu si nu a fost niciodata un moment mai minunat decat acesta. Unii vor prefera sa ramana acolo unde sunt, in timp ce altii nu vor pierde ocazia de a parasi ciclul renasterilor in dimensiunea mai joasa.

Fie ca realizati sau nu, alegerea a fost intotdeauna a voastra, in ceea ce priveste experientele voastre. Nimic nu a fost fortat asupra voastra in planurile spirituale, si de fapt vi s-a oferit tot ajutorul pentru a asigura ca voi veti lua cea mai buna decizie pentru voi. Vi s-a promis mereu ca veti fi ghidati in cel mai scurt timp inapoi la adevarata voastra casa, si nu a fost niciodata vreo posibilitate ca Cei intunecati sa va ingradeasca total. Da, ati atins punctele cele mai joase in dualitate, dar voua vi se datoreaza creditul de a gasi vointa si intentia de a le depasi.

Sunt SaLuSa din Sirius si va spun ca Federatia Galactica vede adevarata voastra Lumina si Culori. Noi stim ce Fiinte marete de Lumina sunteti si ramaneti, chiar daca voi nu sunteti pe deplin constienti. Va salutam si va transmitem binecuvantarile si iubirea noastra.

Iti multumesc SaLuSa.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge