Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mike Quinsey - SaLuSa, April 18, 2011

SaLuSa, April 18, 2011

Nu va lasati niciodata intr-o stare de uimire, atunci cand urmariti desfasurarea planului Ascensiunii, spre ultimul ei capitol. Sunt perioade dificile pe cale sa se manifeste, insa ele vor fi urmate de schimbari ce vor fi benefice pentru voi toti. Planul a fost modificat la nivelul vostru timp de multi ani, si a fost adaptat in concordanta cu diferitele situatii ce au aparut. O parte a acestora vine dintr-o mai buna intelegere a nevoilor voastre si pentru a ne ocupa de schimbarile in circumstantele in care voi va aflati. Pe cat de ciudat poate sa para, noi trebuie sa aratam ingaduinta fata de actiunile Celor intunecati, deoarece, in anumite limite, ei au de asemenea liber arbitru. Totusi, timpul lor s-a scurs, ei incercand sa ne intarzie sau sa ne opreasca activitatile noastre. Ei stiu ce este pregatit pentru voi, deoarece noi i-am informat si am facut pentru ei clar aspectul ca nu vom tolera nici un grad de interferenta cu aliatii nostri, din partea lor. Acestia sunt protejati si ghidati de noi pentru a-si duce la bun sfarsit actiunile, ce vor revela schimbarile mult asteptate.

Diferite aspecte ale schimbarilor ce sunt intentionate sunt destul de avansate si dupa cum ele ating si se refera la intreaga lume, intelegeti de ce sincronizarea in timp este cruciala. Este in mod particular relevanta pentru schimbarile financiare, ele necesitand sa fie acceptate si sa aiba suportul deplin, daca este ca acestea sa fie implementate cu rapiditate. Rezultatul final va fi acela ca banii vostri vor fi in siguranta si nu vor mai fi supusi la atat de multe schimbari in valoare. Speculantii care ii devalorizeaza prin talharii nu vor mai avea aceasta optiune si in cele din urma investitiile vor deveni sigure. O noua moneda de schimb este pregatita a fi introdusa si pe viitor ea isi va pastra valoarea, aceasta fiind asigurata de metale pretioase. A imprima bani fara a avea aceasta acoperire, nu va mai fi permisa. Acordul pentru aceste schimbari este in general pozitiv, aceatsa fiind singura cale de iesire din incurcatura produsa de iresponsabilele banci. Au existat multe practici ilegale si aceia care au pierdut din cauza lor, vor fi recompensati. Odata cu reglarea acestor situatii, veti vedea ca bogatia monetara va fi distribuita in mod just, pentru ca toti sa se bucure de prosperitatea ce va rezulta.

Scena trebuie aranjata, pentru ca pe masura ce va apropiati de Ascensiune, deja sa incepeti sa va bucurati de beneficiile ce va asteapta. Dupa cum v-am informat adesea, viata voastra va deveni atat de diferita de cea pe care o aveti acum. Bucuria pe care o cautati si confortul la care aveti tot dreptul, vor deveni ale voastre chiar repede. Acestea vor micsora diferenta ce exista acum, conducandu-va de la lipsuri la abundenta, pe toate planurile. Aspectul cel mai imbietor este acela de a avea timp, mai mult decat suficient, pentru a va urma propriile cautari. Nu va mai exista distinctie intre clasele sociale, dupa cum era pana acum cu “cei care au” si “cei care nu au”, deoarece fiecare persoana va fi considerata egala atunci cand va veni momentul de a imparti rezultatele muncii voastre. Cea mai mare parte a muncii voastre va fi atat de automatizata si computere atat de avansate vor fi implicate in proces, incat voi de-abia daca veti fi implicati. Timpul liber si pentru interese creative va va mai mult decat satisface dorinta de a va dezvolta capacitatile personale. Chiar si ceea ce veti descrie in termeni de “munca” va fi o activitate satisfacatoare si in care veti gasi bucurie, si in nici un caz nu va fi corvada si plictiseala, pe care le experimentati in prezent.

Deci Dragilor, pastrati-va atentia asupra viitorului si nu va necajiti pentru orice pierdere, pe care o experimentati acum. Totul va va fi dat inapoi, astfel incat pana la final veti fi cu mult mai bucurosi si mai siguri pe viitor, decat ati fost pana acum. Tinerii vor fi crescuti si ingrijiti in asa maniera incat sa primeasca exact ceea ce este necesar pentru dezvoltarea lor. Zilele in care ei sunt pusi prin acelasi sistem vor trece, in favoarea unei educatii mai personalizate. De fapt ingrijirea lor se va desfasura in concordanta cu planul vietii lor. Tendinta va fi de a urma nevoile individuale si nu de a urma o educatie obligatorie. Chiar si metodele se vor schimba, astfel incat timpul sa fie folosit cu eficienta, fara a petrece ore in sir in care sa se “toceasca” ori sa se dea examene. Informatia nu va fi “alimentata” fiecarui student, pentru ca apoi sa fie imediat rememorata de acesta. Trebuie sa tineti cont ca pe masura ce timpul trece si nivelele voastre de constiinta se vor expansiona cu rapiditate, deci educatia va trebui sa tina pasul cu aceasta.    

Atunci cand va ganditi ca dupa sute si mii de ani traiti prin prisma experientelor de pe Pamant, voi veti fi eliberati din dimensiunile joase este o ocazie de bucurie si fericire. Implinirea voastra este in dimensiunile mai inalte, care sunt adevarata voastra casa. Oamenii vorbesc de Iad, insa in realitate el a fost partial creatia voastra si el a existat pe Pamant. Acum voi il puteti lasa deoparte, el nemaiputand sa va atinga, odata ce vibratiile voastre s-au ridicat. Prin Legea Atractiei, voi sunteti atrasi spre Noul Pamant si faceti de asemenea parte din energiile creatoare care il aduc in manifestare. Atunci cand Ascensiunea are in sfarsit loc, in anul 2012, numai aceia dintre voi care au o vibratie inalta vor putea sa se inalte cu noul Pamant. Acele suflete, care din diferite motive au decis sa ramana in dimensiunea a treia, vor ramane sa isi continue evolutia. Intr-o zi din viitorul acestora oportunitatea de a ascende le va reveni si lor, si asa continua ciclurile vietii.

Peste tot in Univers, viata, in diferitele ei forme, evolueaza si nimic nu ramane neschimbat pentru mult timp. Dupa cum ati invatat, schimbarea este singura constanta care exista, inclusiv respiratia “Inauntru si In Afara” Sursei. Creatorul a facut regulile si prin experientele voastre, tot ceea ce se manifesta in cadrul creatiei. Misterele vietii sunt prea greu de inteles pe deplin atunci cand va aflati intr-o stare de constiinta limitata. Totusi, cu timpul, trecand din ce in ce mai sus prin dimensiuni, veti atinge o faza de deplina comprehensiune si intelegere. Voua va este dat ceea ce este considerat corespunzator pentru stadiul vostru de recuperare, si reveniti la stadiul in care va aflati inainte de a intre in dimensiunile joase.

Deci voi nu sunteti straini de adevar si pe masura ce il veti cunoaste, veti gasi ca acesta rezoneaza cu voi. Desigur aveti nevoie de o minte deschisa si trebuie sa fiti pregatiti sa treceti peste unele credinte, pe care le considerati atat de pretioase. In viata majoritatii oamenilor exista perioade, cel mai adesea in “anii de invatare”, in care va sunt date cunostiinte si care sunt acceptate, deoarece voi aveti incredere in superiorii vostri. De fapt, ca rezultat, voi puteti cu usurinta dezvolta un mod de gandire rigid, care este foarte greu de penetrat. Fiti increzatori si curajosi si daca aveti o sursa de incredere, folositi-va de ea ca o masura impotriva a orice ea abordeaza. Aceste vremuri sunt atat de importante pentru voi si pentru viitorul vostru imediat, prin urmare concentrati-va atentia asupra ceea ce va doriti si speram ca acesta va fi Ascensiunea. Noi va trimitem Iubire tuturora, pentru a va asista in fazele finale ale calatoriei voastre spre Era de Aur.

Iţi mulţumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge