Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mike Quinsey - SaLuSa, April 20, 2011

SaLuSa, April 20, 2011

Dragilor, Michael se intreaba daca eu voi mentiona ceva de atacul facut asupra mea si asupra lui Matthew, si o voi face, deoarece vi s-ar parea ciudat sa nu o fac. Intr-un fel asemenea dispute nu au nevoie de nici un raspuns, orice Lucrator intru Lumina putand fi supus atacurilor din partea Celor intunecati. Este important ca ceilalti oameni sa isi foloseasca judecata, pe cand multi dintre voi, cei care urmariti mesajele de la sursele de Lumina, deja va folositi abilitatile intuitive. Prin urmare n-ar mai fi nevoie de refuzul acestor agumente de catre mine, argumente gandite pentru a va insufla frica si indoiala in mintile voastre. Canalele folosite pentru a transmite asemenea mesaje pot sa perceapa ca ele chiar transmit mesaje din Lumina, insa ele, ca oricine altcineva, sunt expuse la a atrage surse inferioare, care urmaresc sa le foloseasca, pentru telurile lor proprii. Canalelor si celor ce citesc, in aceeasi masura, li se cere intotdeauna sa verifice ceea ce primesc, si nu sa accepte pur si simplu.

Pe masura ce vremurile de pe urma se apropie de sfarsit, Cei intunecati sunt disperati sa faca un ultim gest de sfidare. Deci fiecare dintre voi trebuie sa fie prudent la mesajele ce par a fi complet desincronizate de cursul a ceea ce urmariti. Voi aveti capacitatea de a merge in voi insiva si de a vorbi cu Sinele vostru Suprem, si veti primi sfaturi ori veti avea un sentiment puternic in ce directie sa o luati. Nu este modul nostru de a opera, acela de a senzationaliza mesajele noastre, si vorbind la modul general, ele sunt stabile si constante in maniera in care va sunt transmise. Mai este si faptul ca voi va aflati la nivele de intelegere diferite, si prin urmare interpretarea voastra adusa mesajului poate sa fie una diferita. Deci uneori voi ajungeti sa fiti ori nu de acord, si in aceasta nu e un motiv de a va dezbina. Exista pana la urma doar Un singur Adevar, si totusi el poate fi exprimat in cateva moduri diferite, acestea toate fiind perfect acceptabile. Pana la urma trebuie sa urmariti sa va paziti de la a incerca sa fiti prea precisi in intelegerea voastra, si sa lasati loc pentru a accepta faptul ca poate voi nu aveti toate raspunsurile.

Voi chiar asteptati ca la nivelul nostru sa mai spunem altceva decat adevarul? Ma indoiesc, voi fiind suficient de evoluati in a recunoaste adevarul in ceea ce va transmitem. Noi suntem mentorii vostri intr-o dimensiune in care voi urmeaza in curand sa va ridicati si in care nu exista altceva decat adevar. Astfel incat adevarul este spus in mod firesc in toate directiile si chiar daca am putea spune altceva, aceasta ar fi imediat recunoscut pentru ceea ce a fost. Aceasta va fi o lectie la care voi puteti lucra acum, oamenii fiind predispusi la a transmite sau a prezenta adevarul intr-o maniera cu greu reconoscibila. Exersati pana ce va va intra in reflex, deoarece este clar ca nu este usor sa schimbati brusc obiceiurile pe care le-ati dezvoltat. Amintiti-va de asemenea ca in dimensiunile mai inalte este imposibil ca o minciuna sa treaca nedetectata, intrucat gandurile voastre pot fi citite. Este mai usor sa fiti sinceri odata ajunsi acolo si veti afla ca nimeni nu judeca pe nimeni, deoarece Iubirea Neconditionata nu cauta sa condamne sau sa gaseasca defecte.

Este un subiect interesant la care s-a ajuns si se refera la abilitatea de a discerne si la a o dezvolta pentru a deveni experti in a estima corect o situatie. In dimensiunea voastra este greu “sa nu vedeti raul” (“see no evil”, eng., n.t.), deoarece cu intelegerea voastra, voi il vedeti in jurul vostru, insa aceasta este specific celei de-a treia dimensiuni si a dualitatii. Totusi nu va ingrijorati, deoarece nivelele voastre de constiinta continua sa creasca, voi veti atinge o faza in care veti gandi doar ganduri pure. Cat de frumos va fi atunci cand toti cei din jurul vostru vor fi ai Luminii, si traind dupa legile ei in permanenta. Aceea va fi adevarata armonie, care nu poate fi atinsa in circumstantele in care va aflati. Perfectiunea va asteapta si va va duce mai departe spre nivelul de Fiinta Galactica. Toate acestea se vor petrece chiar repede, si voi va veti uita in urma cu raritate, daca va veti mai uita vreodata in urma, la aceasta perioada de timp. Este doar o experienta pe calea inapoi catre Sursa, ea fiind totusi foarte importanta, cat timp va aflati in ea. 

Haideti sa trecem la momentul prezent si care este definit de actiunea pe care noi o avem de realizat in a va conduce cu fermitate pe calea spre Ascensiune. Unii dintre voi deja avanseaza pe aceasta cale si voi sunteti Cei care Deschideti Calea si care ati venit pe Pamant in acest scop. Adeseori voi nu trebuie sa spuneti nimic, actiunile voastre deja vorbind mai puternic, decat ar fi putut-o face vorbele voastre. Oamenii tind sa aibe o mentalitate de turma si sa urmeze un lider. Aceasta este bine, in cazul in care liderul da un exemplu bun si este stiut ca ceea ce se aseamana, se aduna. Se petrece adesea ca unei decizii subconstiente sa i se acorde putina, sau deloc, filtrare constienta. Atunci cand voi va manifestati in Lumina voastra, ea ii atinge pe cei ce sunt in preajma voastra. Voi puteti inalta si atrage oamnenii spre voi. Copiii (posibila referire la bebelusi, n.t.) sunt in mod particular sensibili la energie si adesea ei inca au abilitatea de a va vedea aurele. Ei pierd de obicei aceasta abilitate, pe masura ce cresc, desi unii o dezvolta mai departe de-a lungul vietii, devenind buni clarvazatori. Copiii vostri speciali, cum sunt copiii Indigo se afla in aceasta grupa, si ei vor continua sa isi dezvolte chiar si mai multe capacitati. Tinerii sunt adesea foarte talentati si poarta intelepciune cu mult peste cea specifica varstei, acestia avand un cadru in viitor, in care ei o vor putea folosi. 

In acest moment, cei mai multi dintre voi, ar fi trebuit sa fi luat decizia de a dori ori nu sa ascensioneze. Sinele vostru Suprem va va aminti daca aceasta face parte din planul vietii voastre, aceasta fiind o oportunitate ce se va mai repeta peste foarte mult timp. Acest fapt a fost intr-adevar decis inainte de a va incarna, atunci voi va bazati intr-o anumita masura pe Sinele vostru Suprem pentru ajutor. El este acea voce ce vine din interior si care adesea va opreste de la a face greseli care va pot retine pe calea voastra. Acesta este un sfat de care trebuie tinut cont, insa uneori egoul vostru nu il ia in considerare, deoarece raspunde la actualul vostru cadru mental. Ganditi-va la aceste lucruri, ele fiind importante atunci cand urmariti sa aruncati mantia voastra pamanteana si sa va ancorati cu totul in Lumina.
 
Voi aveti o expresie despre “A merge pe vorbele Voastre” (“Walking your Talk”, eng., n.t.) si aceasta este essential daca doriti sa va transformati intr-o Fiinta de Lumina. Ar trebui sa stiti la acest moment incotro va indreptati, si cum sa ajungeti acolo. Deci dedicati-va cu un foarte mult optimism si veti primi tot ajutorul de care aveti nevoie.  Nimeni nu vrea sa vada vreun suflet ratand Ascensiunea, si fiecare efort este realizat pentru a asigura ca toata lumea este constienta de aceasta. Atunci cand noi vom putea sa ajungem la milioane de oameni simultan, misiunea noastra va fi mai usoara si asteptam oportunitatea noastra de a face aceasta. Cu siguranta totul se apropie de sfarsit si noi putem preconiza o perioada foarte incarcata inaintea noastra.

Sunt SaLuSa din Sirius si sunt mai fericit si mai emotionat decat oricand, pe masura ce valul se ridica si Lumina inunda Pamantul. Este o imagine extraordinara de observat din Nava noastra Spatiala si este o indicatie a succesului pe care l-ati avut in a inlatura intunericul.

Iţi mulţumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge