Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, April 15, 2011

SaLuSa, April 15, 2011

Ar fi chiar correct sa numiti acest an “Anul Devenirii”, deoarece cu toata munca pe care ati depus-o pentru a ajunge aici, sunteti gata sa o convertiti in rezultate. Voi ati castigat atat de multa experienta, de-a lungul atator vieti, incat nivelele voastre de constiinta s-au ridicat. Acum voi puteti sa atingeti urmatoarea oportunitate de a va inalta inca si mai sus, pe masura ce va pregatiti de Ascensiune. Urmatorul moment cheie va fi 11.11.11, care poate fi privit ca un punct inalt, cand unii dintre voi veti aprofunda latura perceptiilor parapsihice si veti fi mai senzitivi la energiile din jurul vostru. Pentru unii dintre voi capacitatile voastre telepatice vor deveni active, si veti afla ca veti putea comunica atat cu oamenii, cat si cu animalele. Intrand in 2012, care va fi anul de incheiere, si abilitatile voastre vor creste, si la momentul Ascensiunii veti fi pregatiti a va lua locul ca Fiinte Galactice. Aceasta reprezinta un mare pas inainte de unde va aflati acum, si vine cu schimbarea de la corpurile voastre bazate pe carbon, la cele care sunt cristaline.


Dupa cum veti intelege, atat de multe au loc, pentru a ne asigura ca voi veti fi pregatiti la timp pentru Ascensiune. Voi sunteti priviti ca niste Fiinte foarte speciale, care sunt pregatite sa plece la Frumusetea si spelndoarea dimensiunilor mai inalte. Ati fost pe cale sa va “pierdeti” si apoi v-ati regasit pe voi insiva si de asemenea legatura imuabila, care o aveti cu Dumnezeu. Realizand aceasta, experientele pe care le-ati avut v-au permis sa evoluati atat de mult intr-o perioada atat de scurta si in acelasi timp cunoasterea poate fi folosita de orice suflet, care doreste sa intre in vibratiile joase. Voi ati primit provocarea din iubirea voastra de Dumnezeu si din dorinta voastra de a fi de folos celorlalti. Aceasta este ceva chiar normal si in cazul nostru, serviciile noastre fiind oferite prin activitatile Federatiei Galactice. Functie de cat de mult ati evoluat si functie de ce abilitati v-ati dezvoltat, exista multe alte grupuri si numeroase consilii carora voi va puteti alatura. Viata va fi extrem de placuta si nu va fi niciodata lipsa de oportunitati de a va urma propriile aspiratii. De exemplu, daca tu esti artist, inca iti vei putea urma chemarea. Totusi, o vei gasi cu mult mai implinitoare, fiind capabil sa incorporezi puterile tale creatoare. Totul este literalmente viu si va va raspunde.


Atunci cand simtiti ca problemele va coplesesc si ca necazurile se aduna, intariti-va cunoscand cat de mult va asteapta in viitorul cel mai apropiat. Timpul continua sa se accelereze si nu a mai ramas mult pana veti ajunge sa il vedeti materializandu-se in fata voastra. Deja vechile modalitati, cu care ati fost obisnuiti, se schimba, dar inca nu vedeti ce urmeaza sa le ia locul. Voi ati fost desigur informati de ceea ce este pus deoparte pentru voi, insa chiar si asa este greu sa exprimam exact cum va fi. Cele mai mari schimbari vor avea loc in interiorul vostru, viata devenind o fericire absoluta fara munca neplacuta si lipsita de satisfactie, pe care o experimentati acum. In cele din urma toate acele griji pentru supravietuire, a avea suficiente mijloace pentru a trai confortabil si a avea o viata lipsita de stresuri vor fi ale voastre. Voi urmeaza sa va revendicati drepturile ce v-au fost negate pentru atat de mult timp, viata devenind exact ceea ce a fost intentionat sa fie.

Revenind in zilele voastre prezente, voi experimentati ultimele tentative ale Celor intunecati de a intarzia progresul si de a cauza cat mai mult haos. Din fericire noi suntem constienti de planurile lor, si pe cand nu ii putem neaparat opri din ceea ce fac, putem preveni ca actiunile lor sa escaladeze. Exceptia va fi atunci cand vom fi autorizati sa impunem termenul limita, ce va incheia pentru totdeauna actiunile lor. Dupa cum va puteti astepta, acel termen se apropie chiar repede si va fi o ocazie de o mare insemnatate. Noi credem totusi ca i-am convins pe Cei intunecati sa se retraga inainte ca acel moment sa vina, dupa cum stiti ca intotdeauna cautam prima data sa gasim o solutie pasnica. Chiar si atunci, noi ne impunem autoritatea intr-o maniera non-agresiva si avem capacitati foarte persuasive. Acesta este motivul penrtu care avem reguli stricte, in ceea ce priveste aterizarea in masa, deoarece nu dorim sa cauzam confruntari. Conditiile trebuie sa fie juste si momentul ales astfel incat voi sa fiti constienti de sosirea noastra si aceasta sa fie binevenita. Unele persoane obiecteaza ideea, insa acestea fac aceasta mai mult din frica, decat in urma unui act de gandire rezonabil. Noi ne asteptam ca la acea data multe contacte deja sa fi avut loc si prezenta noastra, impreuna cu motivele noastre de a ne alatura voua vor fi fost deja cu claritate explicate.


Incet dar sigur oamenii se trezesc realizand inutilitatea razboailor si miscarea in urma careia sa se puna punct pentru totdeauna acestora, prinde anvergura. Desigur, nu poate sa se petreaca peste noapte, insa atunci cand suficienti dintre voi va ridicati la acel nivel de constiinta, un raspuns se va materializa. Noi v-am spus de multe ori despre puterea pe care voi o aveti atunci cand mai multi dintre voi vin impreuna in gand si in vorbe. Deci directionati-va atentia asupra schimbarilor pozitive si vizualizati un deznodamant incununat de succes. Cu atat de multe promisiuni ce vi s-au facut este inutil sa mantineti starea de frica, noi supervizand mereu orice se va petrece. Noi suntem acolo pentru a opri ca lucrurile sa scape de sub control si adesea noi ne facem treaba nevazuti si neauziti. Intr-o buna zi veti invata multe despre activitatile noastre si despre cum v-am urmarit progresul de mii de ani. Nu este nimic nou in ceea ce facem acum pentru voi si, ca politieni Galactici, noi avem multe responsabilitati in Universul vostru.

Dragilor, voi ati indurat multe greutati, de-a lungul multor vieti, insa voi ati stiut intotdeauna subconstient ca acestea vor ajunge sa se sfarseasca. Acele vremuri mult sperate sunt aici si curand, voi veti experimenta zile mai bune, experimentand o viata care sa va faca fericiti si multumiti. Va fi o mica parte, care va fi avanpremiera a ceea ce va urma si niciodata nu va veti mai intoarce la vremurile din trecut. Totul este bine planuit si noi nu putem rata finalizarea cu succes a misiunii, deoarece avem in spatele nostru reprezentanti ai multor mari civilizatii, care ne ofera sustinerea lor atunci cand noi avem nevoie de ea. Printre acestea se afla multe cele mai ilustre Fiinte de Lumina, care ne ghideaza pe noi si care garanteaza ca destinul vostru este asigurat. Noi credem ca voi de abia incepeti sa va intelegeti starea voastra de indumnezeire si adevarata voastra natura spirituala. Acea constientizare va continua sa creasca si cu ea va veni si o conceptie mai echilibrata, pana aici latura fizica fiind mult prea dominanta.


Sunt SaLuSa din Sirius si cu toate evenimentele care au loc pe Pamant; suntem chiar ocupati pentru a tine lucrurile in sah. Noi dorim desigur sa trecem la schimbarile majore in care suntem implicati si suntem inca in masura sa le realizam la timp, spre beneficiul vostru. Noi nu suntem niciodata in asteptare, deoarece exista resurse atat de mari in Federatia noastra. Tema pe care o avem este formidabila, insa ea este clar in puterile noastre si desigur ca noi avem si tehnologia avansata, care sa o acompanieze. Exista de asemenea tehnologie avansata folosita deja in mod secret pe Pamant, si o parte din aceasta va iesi la suprafata si va ajunge la voi inaintea tehnologiei noastra.

Iţi mulţumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.