Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, October 15, 2012

SaLuSa, October 15, 2012

Analizând, putem spune că mulţi încep să se trezească, iar numeroşi alţii poartă conversaţii despre Ascensiune. Desigur este dificil de spus ceea ce Ascensiunea va aduce fiecăruia, dar cel puţin sămânţa a fost plantată şi începe să crească.

Normal că există planuri de a face Ascensiunea publică la scară largă, pentru a ne asigura că toată lumea înţelege oportunitatea minunată care este oferită fiecărei fiinţe. Totuşi, unii dintre cei care vor afla despre Ascensiune pentru prima oară vor privi cu neîncredere ori frică, dar vor căpăta mai multă încredere atunci când îi vor vedea pe ceilalţi că primesc veştile cu braţele deschise. În realitate oamenii au o mentalitate de turmă, iar instinctele voastre vă spun ca există siguranţă când sunteţi numeroşi.

Problemele se vor ivi în sânul familiilor, pentru că atunci când sunt foarte uniţi oamenilor le place să stea împreună. De fapt, şansele sunt că toţi membrii familiei vor ascende împreună. Totuşi vor fi situaţii în care poate că un membru al familiei va fi hotărât să-şi urmeze mai degrabă propriile simţăminte şi asta poate fi în contradicţie cu ceea ce vor ceilalţi.

În acele situaţii va trebui ca voi să permiteţi acelei persoane să-ţi exercite liberul arbitru. Subconştient fiecare fiinţă ştie instinctiv ce este mai bine pentru ei şi categoric se simt în largul lor cu propria decizie. În general, familiile cu copii mici vor constata că vor ascende împreună.

Precum vă reamintim adesea, legătura de iubire dintre membrii unei familii ori prieteni îi va lega pe veşnicie. Aşa că nu vă faceţi probleme că aţi putea fi separaţi dacă unul dintre voi se hotărăşte să o ia pe alt drum. În vibraţiile înalte veţi putea să vă localizaţi unul pe altul prin puterea gândului, iar la un moment dat veţi fi chiar capabili de a călători oriunde doriţi instantaneu.

De fapt, odată ce veţi ascende există tendinţa de a vă implica în activităţi de grup ca şi conştiinţe colective. Deoarece la acele niveluri înalte nu există energii negative veţi înţelege că fiecare fiinţă pe care o veţi întâlni va avea doar o iubire enormă pentru toate celelalte fiinţe. Acolo este aceptare instantanee, încredere şi armonie între voi toţi ca rezultat al acceptării realităţii că toţi sunt Unul cu Tot Ceea Ce Este.

Pe Pământ voi adesea simţiţi că trebuie să dovediţi ceea ce sunteţi şi nu puteţi şti cu siguranţă cine vă sunt adevăraţii prieteni. Este greu să ştiţi în cine puteţi avea încredere cînd sunteţi înconjuraţi doar de lăcomie şi corupţie. Dar toate acestea vor deveni trecut şi deja cei care au ales Lumina se îndepărtează de cei care au hotărât împotriva ei.

Legea Atracţiei lucrează şi de aceea chiar şi acum aveţi tendinţa de a gravita către cei care au concepţii similare vouă.V-aţi reincarnat şi aţi acceptat să lucraţi cu Lumina, deci îi veţi căuta într-adevăr pe cei care au hotărât acelaşi lucru.

Vă veţi simţi mai comfortabil cu unele persoane decât cu altele deoarece aveţi mai multe în comun. În ceea ce priveşte planul vostru de viaţă, vă este menit să vă întâlniţi cu anumite persoane şi asta se referă şi la cei care se căsătoresc, pentru că nimic nu e întâmplător.

Odată ajunşi pe tărâmurile înalte veţi avea posibilitatea de a vă regăsi mult mai uşor cu adevăraţii fraţi şi surori deoarece voi aţi venit din aceeaşi civilizaţie astrală şi serviţi aceeaşi Federaţie Galactică ori Fraternitate de Lumină.

Sunt bineînţeles unii care peferă să lucreze împreună cu aceia a căror cunoaştere ştiinţifică este încă în curs de dezvoltare şi care pot fi regăsiţi în diferite Consilii care se ocupă cu acel aspect de evoluţie. Deci, dacă aceasta este zona voastră de interes veţi continua dacă doriţi în acelaşi fel.Toate informaţiile ştiinţifice sunt împărtăşite de toate fiinţele nu ca pe Pământ unde sunt folosite pentru a dobândi puterea asupra altora. Aceasta este diferenţa majoră când veţi ascende, totul este disponibil pentru toată lumea fără excepţie.

Dragii Noştri, după cum vedem vă faceţi griji inutile şi totuşi aveţi multe ajutoare în jur care vor avea grijă ca viaţa să vă fie completă aşa cum aţi intenţionat. Cu toate acestea voi sunteţi în căutare de mai mult, dar planul vieţii voastre este ceea ce contează cînd vine vorba de evoluţie, de fapt.

Viaţa actuală este cea mai importantă acum pentru că aţi hotărât ce trebuie să faceţi pentru a vă încheia ciclul în dualitate. Poate că nu este chiar ceea ce v-aţi dorit, dar luaţi-o aşa cum este pentru că nimic important nu se întâmplă fără ca voi să beneficiaţi în final. Deasemeni, Sfârşitul Timpului înseamnă că veţi elimina tot ceea ce ţine de vibraţiile joase. Când în sfârşit veţi ascende veţi avea doar o cantitate minimă de karma rămasă şi aceea va fi amortizată.

În aceste zile de final vă sugerăm să va concentraţi mai mult pe drumul propriu ştiind că restul se va desfăşura conform planului. Fiţi fără grijă că atunci când este important o să vedeţi diferite evenimente manifestându-se chiar dacă nu vă daţi seama de faptele care le-au precedat. Bineînţeles că sunt aşteptate schimbări majore şi Dezvăluirea deasemeni e pe muchie.

Schimbările din sectorul financiar sunt pe lista noastră de priorităţi, dar este o uriaşă provocare când vine vorba de coordonare deoarece vrem să evităm haosul ce poate avea loc pe piaţa monetară. În industria bancară starea proastă a lucrurilor se înrăutăţeşte şi deşi se încearcă depăşirea stării de criză nu e cale de întoarcere,colapsul este inevitabil. Acela va fi semnalul pentru noul sistem financiar de a fi implementat, sistem care este pregătit şi în aşteptare.

Ascensiunea voastră este cea mai importantă pentru noi acum, iar voi trebuie să vă asiguraţi că sunteţi pregătiţi şi gata de a face totul pentru a crea Noua Perioadă pentru voi inşivă. Vă îndemnăm să trăiţi ca şi cum deja aţi trecut prin Ascensiune şi priviţi-i pe cei din jur ca fiind Una cu voi.Nimeni nu se aşteaptă ca voi să fiţi custodienii altora dar bunătatea şi iubirea voastră pentru confraţii voştri va aduce mai multă Lumină Pământului.

După cum se vede de aici de sus, totul arată minunat şi într-o perioadă scurtă de timp aţi creat o mare flacără de Lumină pe care întregul univers o vede. V-aţi ridicat la înălţimea situaţiei şi chiar aţi depăşit aşteptările fiind de încredere pentru Rasa Umană. Au fost momente când credeam că nu veţi reuşi şi totuşi acum sunteţi pe punctul de a ascende.

Sunt SaLuSa de pe Sirius şi vă felicit pe voi toţi pentru obţinerea succesului. Vă iubim şi stăm mândri alături de voi. Suntem toţi Unul.

Vă mulţumesc,
SaLuSa
Mike Quinsey


Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Zorf


Share |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.