Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, November 7, 2012

SaLuSa, November 7, 2012

Entuziasmul e mare anticipând săptamânile care urmează deoarece primii paşi spre Ascensiune se conturează odată ce Obama işi va menţine poziţia de lider în Campania de alegeri prezidenţiale. Totul depinde de rezultat însă cetăţenii nu se mai lasă păcăliţi de măscăricii opoziţiei. Ei recunosc în Obama dorinţa de a lucra pentru cetăţeni şi deasemeni îi văd realizările în ciuda celor care încearcă să le dezmintă. Vremurile s-au schimbat şi oamenii s-au trezit la realitate fiind acum mult mai intuitivi când işi aleg conducătorul. Deasemeni se face simţit un sentiment puternic de schimbare care vă va conduce către Noua Epocă.

Normal, că o dată cu noile schimbări vor urma explicaţiile pentru ca oamenii să înţeleagă ceea ce se întâmplă şi de ce.Este important să le câştigăm suportul pentru a asigura o tranziţie uşoară dinspre vechiul paradigm. Acesta va trebui să dispară, iar ceea ce este necesar pentru a-l înlocui este deja pregătit de o perioadă îndelungată de timp. Sarcinile au fost îndeplinite ca urmare a muncii minunate a Lucrătorilor Luminii şi totul se va desfăşura cu uşurinţă de acum încolo pentru că cei Întunecaţi au fost îndepărtaţi şi nu mai pot interveni. Influenţa lor este mult şubrezită şi împreună cu aliaţii noştri ne vom asigura că nu pot reveni la putere. Noi nu ne îngrijorăm în privinţa timpului aşa cum o faceţi voi deoarece ştim că totul va fi bine şi Ascensiunea va avea loc aşa cum v-a fost promis.

Vă sugerăm ca de acum încolo să observaţi ceea ce va declara Obama deoarece veţi începe să vedeţi primele semne că acum poate lua măsurile corecte nestinjenit. Până acum a fost împiedicat tot timpul şi chiar discreditat atunci cînd a luat decizii care au fost în folosul cetăţenilor. Dar dacă adevăratul Obama este lăsat liber veţi vedea cît de rapid vă va conduce în direcţia dorită. Deşi dualitatea este terminată câţiva indivizi, izolaţi încă mai încearcă să joace ultima carte. Oricum, odată izolaţi puterea le este redusă substanţial. Este încurajator să vedem că s-au format multe grupuri de Lumină care transformă energiile negative.

Totul nu se termină odată ce treceţi de Ascensiune deoarece evoluţia voastră va continua şi vă veţi ridica din ce în ce mai sus. Epoca de Aur va fi o experienţă minunată şi viaţa vă va fi foarte diferită comparativ cu cea pe care aţi trăit-o în dualitate. A fi fericiţi şi plini de voioşie doar pentru că trăiţi nu vi s-a întâmplat prea des. A avea credinţă şi încredere deplină în cei din jur va fi ceva normal atunci când veţi realiza că toţi cei din dimensiunile superioare sunt spirite de Lumină. Iar Lumina pe care o veţi emana vă va face văzuţi de toţi ceilalţi. Veţi spune numai adevărul pentru că altfel vă veţi da de gol dacă încercaţi să minţiţi.

Dragilor, aţi parcurs un drum foarte lung din momentul în care aţi coborât în vibraţiile joase. Timpul a încetinit şi a părut o eternitate până aţi reuşit să va ridicaţi din nou. Totuşi, chiar şi atunci când aţi fost în adâncurile intunecate aţi păstrat scânteia lui Dumnezeu înăuntrul vostru şi nu v-aţi deconectat niciodată complet de la sursă. Aţi ştiut că va fi dificil, dar deasemeni aţi ştiut că nu aţi fost abandonaţi niciodată de Dumnezeu şi că vă veţi întoarce spre Lumină. Mulţi recunosc acest fapt şi sunt pregătiţi pentru Ascensiune şi viaţa in a cincea dimensiune ori chiar mai sus. Veţi vedea că veţi fi acolo unde sunteţi îndreptăţiţi să fiţi, dar veţi putea să circulaţi liber în dimesiunile mai joase.
Da, ştim că Dezvăluirea va avea un mare impact când ne vom întâlni în sfârşit. Totuşi rămâne în continuare un eveniment care trebuie planificat cu mare grijă pentru a minimaliza posibilitatea unor efecte negative asupra oamenilor. Frica v-a fost sădită atât de adânc de Iluminaţi de-a lungul mileniilor, însă încet, încet noi reuşim să câştigăm încrederea oamenilor. Neavând nici o dovadă că noi, cei din Federaţia Galactică a Luminii, prezentăm vreun pericol, am reuşit să dărâmăm urzeala de minciuni despre noi.Într-adevăr mulţi dintre voi aţi citit despre acţiunile noastre legate de stoparea forţelor beligerante de a porni un nou război mondial.

Cu mulţi ani în urmă i-am abordat pe liderii voştri influenţi pentru a ne oferi ajutorul în instituirea păcii, dar am fost respinşi. De atunci, în urmă cu circa 70 de ani, am revenit frecvent pentru a reînnoi oferta noastră, dar am fost refuzaţi de fiecare dată. Punctul de cotitură pentru voi l-a constituit Convergenţa Armonică din 1987, când foarte mulţi dintre voi aţi răspuns chemării de unificare. Rezultatul a fost cât se poate de pozitiv schimbând cursul civilizaţiei umane. De atunci încoace v-aţi pregătit de Ascensiune cu mult success. Vă putem oferi tot ajutorul de care aveţi nevoie, însă în final voi decideţi care va fi rezultatul. Liberul arbitru are întotdeauna prioritate, iar noi respectăm asta.

Mai devreme sau mai târziu aceia care deabia se trezesc vor auzi despre schimbările care vor veni şi vor avea nevoie de ajutorul celor care sunt suficient de informaţi. Acela este momentul în care veţi putea împărtăşi din cunoştiinţele pe care le aveţi. Dacă veţi răspunde la întrebări cu informaţii minime îi veţi ajuta să progreseze. Prea multe informaţii deodată pot fi copleşitoare şi pot anula în fapt încercarea de a ajuta. Fie că vine de la o sursă ori de la alta, nici o fiinţă nu va putea spune că i s-a refuzat dreptul de a afla detalii despre Ascensiune. Deşi timpul rămas este scurt, vom încerca tot posibilul de a prezenta tuturor cât mai multe informaţii.

Odihniţi-vă şi bucuraţi-vă de ultimele zile care vor fi emoţionante şi pline. Permiteţi-le celorlalţi să-şi descopere propriul drum către Ascensiune ori un drum alternativ şi acceptaţi că decizia le aparţine. Va fi o alegere intuitivă din partea lor şi ca atare le va satisface nevoile personale de viitor şi nu va fi rezultatul îndrumării altora. Acum nevoile personale au prioritate, deci nu ezitaţi în a vă ghida după propria intuiţie. Dacă sunteţi pregătiţi de Ascensiune, o veţi face şi amintiţi-vă, nu va fi din pură întâmplare, ci pur şi simplu pentru că v-aţi cîştigat acest drept.

Sunt SaLuSa de pe Sirius şi numărăm zilele rămase până la începerea ultimelor etape ale misiunii noastre. Vă iubim şi vă vedem pentru ceea ce sunteţi, suflete minunate.

Vă mulţumesc, SaLuSa.

Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Zorf


Share |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.