Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mike Quinsey - SaLuSa, October 12, 2012

SaLuSa, October 12, 2012

Noi ca şi voi am trecut prin amânări dar atâta timp cât putem să ne completăm sarcinile plănuite nu suntem prea îngrijoraţi. Putem să ne adaptăm cu uşurinţă la diferitele situaţii cu care ne confruntăm dar pentru voi este mai frustrant pentru că nu vă putem da nimic mai mult decât detaliile simple a ceea ce se întâmplă.

Urmărindu-vă activităţile putem spune că sunt multe grupuri care încurajează instaurarea libertăţii şi aceasta accelerează sfârşitul Clicii, iar noi vom fi prezenţi pentru a-îi impinge spre uitare şi ca să ne asigurăm că nu vor mai reprezenta o ameninţare pentru voi ori pentru noi.

Acela va fi semnalul pentru noi să mergem cu viteză maximă înainte. Prăbuşirea economiei mondiale este iminentă şi nu poate fi evitată. Ceea ce vedeţi acum sunt ultimele încercări disperate ale celor Întunecaţi de a se agăţa de ceea ce încă mai au, dar puterea li se reduce cu repeziciune.

Unele guverne pe care le-am contactat sunt pregătite să coopereze şi să se implice în schimbările care vin, în timp ce altele ezită şi încearcă să menţină vechiul sistem. Adevărul este că oricât ar încerca să înpiedice aceste schimbări, ele vor veni iar guvernele nu vor avea de ales, ci vor trebui să participe. Nu contează ce credinţă politică îmbrăţişează, ca toate celelalte ţări, ele vor trebui să accepte schimbarea.

Soluţiile pe care noi le oferim pentru a vă învinge problemele sunt singurele care vor permite rezultate rapide.Ele vor menţine neplăcerile la scară redusă şi înţelegând nevoia lor, aceasta va garanta că planurile sunt bine susţinute.

Schimbările vor atrage oamenii împreună şi, cu încetarea războaielor, vor aduce pacea pe Pământ. Aceasta va ajuta la mărirea încrederii între ţări iar graniţele care există între unele dintre ele vor dispărea. Odată acel nivel de cooperare atins schimbările rămase vor avea loc foarte rapid.

Industria de armament şi toate celelate aspecte legate de forţele militare vor fi dezmembrate, dar cu timpul Forţele Păcii le vor înlocui şi vor acţiona doar din motive defensive. În present, armatele şi bazele lor din jurul lumii reprezintă ameninţări care pot incita războaie, dar şi aceasta se va schimba. În viitor nici o ţară nu va avea trupe pe teritoriul altor ţări, iar omenirea nu va mai avea nici o îndoială că pacea va fi permanentă şi susţinută de noi.
Deci, aşa cum vedeţi, planurile pentru eliberarea voastră şi recâştigarea suveranităţii sunt la îndemână, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă temeţi de ameninţări de război. Războiul nu va fi permis şi noi am fost foarte clari când am spus că armele nucleare nu sunt premise şi că vom susţine acel ordin.

Drumul către Ascensiune devine din ce în ce mai atrăgător pentru numeroase persoane care cred şi au încredere în ceea ce noi şi aliaţii noştri facem. Simplu, Dragii Noştri, nu există altă cale şi credeţi-ne că toate problemele legate de Ascensiunea voaastră au fost dezbătute îndelung şi am ajuns la concluziile cele mai potrivite. Vom face ceea ce este cel mai bine pentru toţi fără a încălca liberul vostru arbitru de a merge pe o cale diferită dacă asta vă este dorinţa.
Nu am avut niciodată în plan de a ne impune opiniile, ci doar să ne asigurăm că acei care vor să se înalţe vor avea şansa de a o face. Schimbările sunt ceea ce aţi căutat dintotdeauna însă Iluminaţii le-au negat pentru a vă împiedica să vă înălţaţi. Deci, acceptarea acestor schimbări pare relativ normală deoarece ele au fost planificate ca făcând parte din experienţa voastră trecută.

Puţini oameni îşi amintesc planul vieţii şi într-adevăr este mai bine să vă ocupaţi de provocări când apar, altfel aţi încerca să le preîntâmpinaţi şi astfel aţi modifica efectul lor. Câteodată pentru a vă explica anumite situaţii personale vă folosiţi de citiri clarvăzătoare şi aceasta este permis, dar decizia finală şi măsurile luate vă aparţin în totalitate. În acelaşi fel, nimeni nu vă poate prelua karma, dar unele persoane, în urma unui acord anterior vor lucra împreună cu voi pentru a vă ajuta.

Unele persoane vor găsi greu de crezut faptul că s-au oferit voluntari ca să treacă prin dualitate. Totuşi, fiecare dintre voi aţi acceptat aceasta ştiind că veţi accelera propria evoluţie şi veţi câştiga experienţă.Voi deja ştiţi asta, subconştient, împreună cu promisiunea celor de sus, care v-au urmărit progresul de milenii, de a vă ajuta.

Ei îl slujesc pe Dumnezeu şi pe voi şi duc la bun sfârşit planul pentru Ascensiunea voastră. Promisiunea că celor Întunecaţi nu le va fi permis să reuşeaşcă să vă împiedice Ascensiunea a fost dată şi de aceea ar trebui să folosiţi această fantastică oportunitate de a vă înălţa împreună cu Pământul.
Vă aşteaptă ceva timpuri grele însă veţi supravieţui şi efectul va fi că vă veţi ridica şi mai sus în Lumină. Timpul zboară şi schimbările se apropie cu repeziciune şi fără a face preziceri este foarte clar că sfârşitul acestei perioade este pe cale de a începe.

Puteţi să credeţi că mileniul a început acum 13 ani şi când priviţi înapoi este clar că aţi evoluat la nivelul conştiinţei. Energia Luminii şi Iubirii s-a răspândit ca un incendiu forestier şi pasărea Phoenix va renaşte din propria cenuşă. Aceasta are puterea de a transforma toate energiile joase care nu mai există la nivelul la care veţi avansa.

Aparenta lipsă de activitate nu înseamnă că nu se întâmplă mare lucru, când de fapt noi suntem mai ocupaţi decât oricând oprind încercările de blocare a progresului. Cei Întunecaţi sunt maeştri la a scormoni şi crea necazuri, dar noi le cunoaştem intenţiile şi îi ţinem sub control.

Ei nu pot acţiona de fiecare dată deoarece noi le anticipăm fiecare mişcare şi îi stopăm în a-şi atinge scopul iar asta le macină moralul care este deja foarte scăzut. Jocul lor este la final şi timpul lor a expirat şi ar face bine dacă s-ar retrage şi ar permite ca totul să se desfăşoare aşa cum a fost planificat. Oricum, ei continuă să se încăpăţâneze şi să evite destinul inevitabil şi detenţia care urmează după ce vor răspunde pentru crimele împotriva umanităţii.

Sunt SaLuSa de pe Sirius şi vă pot spune că Federaţia Galactică a Luminii nu a fost niciodată într-o alertă mai mare ca acum şi este pregătită de acţiune. Câteva săptămâni în timpul vostru înseamnă doar câteva secunde, aşa cum resimţim noi timpul, aşa că sfârşitul acestei perioade pare a fi deja aici pentru noi şi se accelereayă pentru voi.

Vă mulţumesc,
SaLuSa
Mike Quinsey


Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Zorf


Share |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge