Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, November 12, 2012

SaLuSa, November 12, 2012

Dragilor, lucrurile au luat amploare o dată cu ziua de 11 noiembrie, cānd un portal s-a deschis pentru a permite luminii să pătrundă īn voi şi pe pămānt. Aceia dintre voi care aţi lucrat cu Lumina nu v-aţi elevat doar propria vibraţie, ci şi pe cea a planetei.Ca atare vă simţiţi īnălţaţi şi poate ameţiţi, dar aceasta va trece. Probabil cea mai importantă schimbare interioară va fi faptul că veţi simţi o profundă pace şi imens calm. Pe măsură ce veţi lua parte la noi experienţe īnălţătoare veţi deveni din ce īn ce mai conectaţi cu Sursa (Unul), iar alţii vor īncepe să simtă puternicele energii pe care le transmiteţi.Trăiţi acum timpurile pe care le-aţi aşteptat şi dacă priviţi īn jurul vostru veţi vedea că schimbări au loc peste tot şi ele vor aduce bucurie şi fericire ridicānd vibraţiile şi mai mult.

Pe plan personal, nimic nu este mai important acum decāt pregătirile pentru propria Ascensiune. Īn orice formă va veni, veţi ascende, iar restul va urma rapid.Nu vă preocupaţi de lucrurile materiale deoarece tot ce aveţi nevoie vă va fi pus la dipoziţie şi chiar mai mult de atāt. Planul privind bunăstarea voastră a luat īn considerare toate aspectele şi ca atare veţi avea parte de o tranziţie liniştită din dimensiunea prezentă īn 5D. Pregătiţi-vă să savuraţi experienţa acesta unică realizānd că aveţi privilegiul de a fi fost aleşi. Nu există nici un motiv de frică, fiecare fiinţă fiind iubită şi īngrijită pas cu pas. Vă vom īnsoţi şi vom avea grijă ca procesul să se desfăşoare īn linişte, salutāndu-vă odată ajunşi īn tărāmurile īnalte.

Deoarece mintea vă este preocupată unul din aspectele vieţii voastre viitoare pare a nu fi fost luat īn consideraţie suficient. Ne referim la căsătorie īn dimensiunile superioare. Nu veţi mai fi legaţi de jurămintele din 3D şi va depinde de fiecare individ īn parte dacă doriţi să continuaţi la fel ca īnainte īnsă veţi realiza că aveţi mai multă libertate. Deasemeni, spre deosebire de Pămānt, unde atracţia este mai mult de natură fizică, dragostea pentru o altă fiinţă este un schimb de energie īn armonie cu a voastră. Oricum, veţi putea să vă uniţi la nivel energetic īnalt şi să deveniţi unul pentru diferite motive. Poate fi, de exemplu, pentru a servi īn slujba Luminii īmpreună şi chiar pentru a aduce o altă fiinţă pe lume. O asemenea uniune este dincolo de orice aţi experimentat īnainte.

Aşa cum v-am mai spus, aproape fiecare parte a vieţii voastre aşa cum o īnţelegeţi acum se va schimba. Vă veţi adapta rapid la un fel diferit de viaţă care vă va oferi oportunităţi nemăsurate de a călători, īntrucāt īn prealabil aţi fost limitaţi doar la planeta Pămānt. Planeta voastră a fost cunoscută ca “Planeta Temniţ㔠şi este o descriere exactă deoarece datorită vibraţiilor joase aţi fost īmpiedicaţi de a o părăsi. De asemenea energiile planetei au fost stopate pentru a nu polua universul.

Din acelaşi motiv şi voi aţi fost puşi īn carantină pentru a vă garanta că experimentul trăirii īn dualitate va merge īnainte fără oprelişti. Singura excepţie a fost atunci cīnd unor

extratereştri li s-a permis să vă contacteze deoarece au o vibraţie la fel de joasă cu a voastră. Odată cu creşterea vibraţiilor din ultimii 30 de ani aţi atras atenţia celor care sunt mai evoluaţi. Vă veţi īntālni cu civilizaţii despre care nu aveţi cunoştinţă īncă. Noi cei din Federaţia Galactică a Luminii vă suntem deja cunoscuţi , suntem prietenii şi familia voastră.

Īntotdeauna veţi avea amintiri dragi de pe planeta Pămānt, īn ciuda traumelor şi a suferinţelor īncercate de-a lungul vieţilor voastre. Aceasta īnsă va putea fi compensată de rapidul progres spiritual rezultat īn urma acestor experienţe. Niciunde altundeva īn univers nu pot fi găsite asemenea oportunităţi pnetru progres, de aceea aţi acceptat aceste provocări. Amintirile voastre despre această perioadă vor păli eventual, dar veţi beneficia mereu de pe urma evoluţiei īn conştiinţă. Veţi ieşi din dualitate mult avansaţi din punct de vedere spiritual faţă de cum eraţi cīnd aţi intrat. Bucuraţi-vă de săptămānile care urmează deoarece multe din schimbările pe care le-aţi aşteptat de ceva timp vor īncepe.

Vechiul paradigm se prăbuşeşte fără şanse de revenire şi noi suntem pregătiţi să introducem noul sistem. Īntr-adevăr īn spatele uşilor īnchise, lucrurile avansează cu repeziciune. Continuăm să ne īnteţim apariţiile pe cerul vostru şi cānd vom īncepe īn sfīrşit să zburăm pe deasupra ştim că vom fi bine primiţi. Simţim că īn fine, īncepeţi să acceptaţi lucrurile īn mod mai relaxat, ştiind că totul este bine şi că veţi beneficia de asistenţa noastră pentru a accelera lucrurile.

Am dori ca presa să fie eliberată din ghearele celor care falsifică ştirile, adeseori denaturānd īn mod deliberat adevărul pentru a vă induce īn eroare. Deasemeni, multe din noile legi introduse vor fi schimbate pentru a vă oferi libertatea informaţiei şi disimularea nu va mai fi acceptată pentru a ascunde adevărul. Măsura īn care aţi fost minţiţi este peste limite şi veţi fi uimiţi cīnd veţi afla cāt de evoluat este programul vostru spaţial. Cu ajutorul extratereştrilor, după cum veţi afla, călătoria īn spaţiu a cunoscut un progress considerabil. Īn prezent, aveţi cāteva navete spaţiale despre care nu ştiţi absolut nimic.

Sunt SaLuSa de pe Sirius şi privim cu īncredere momentul cānd ne vom īntālni şi vom face schimb de salutări. Ne veţi accepta cu uşurinţă pentru că suntem ca şi voi doar că venim de la un nivel mai avansat de conştiinţă. Avem atātea să īmpărtăşim cu voi, va fi minunat! Dragostea noastră se revarsă liber asupra voastră.

Mulţumesc, SaLuSa.

Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Zorf


Share |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.