Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, November 23, 2012

SaLuSa, November 23, 2012

Pentru a inaugura pacea mondială toate războaiele trebuie să înceteze şi dacă va fi nevoie, având mijloacele necesare, ne vom asigura că se va întâmpla. Nu există loc pentru aceste vibraţii joase în Noua Epocă. De fapt, este într-un fel mai uşor acum ca sucesul să fie obţinut, deoarece creşterea substanţială a nivelului de conştiinţă contribuie la refuzul multor persoane de a se angrena în război. Chiar şi veteranii cei mai înverşunaţi sunt pregătiţi să schimbe macazul şi realizează cât de importantă este pacea. Ei încep să realizeze că apelul de a-şi apăra patria a fost folosit în mod insidios pentru motive ascunse. Când aceste persoane încep să se trezească la realitate, acesta este un semn că Iluminaţii işi pierd rapid controlul şi puterea pe care le aveau asupra forţelor armate. Sunt într-adevăr depăşiţi de situaţie şi nu li se va permite să revină la putere.

În vitorul apropiat nu veţi mai avea nevoie the forţele armate, dar veţi avea sisteme de protecţie care vor ţine la distanţă de planeta voastră orice intrus.De asemenea, Federaţia Galactică a Luminii activează ca forţe poliţieneşti în univers. Tehnologiile noastre pot detecta cu uşurinţă orice navetă care încearcă să intre în spaţiul atmospheric al altei planete. Dacă este nevoie, ne putem mişca foarte rapid, mai rapid decât viteza luminii, întrucât avem responsabilităţi în diferite sectoare ale universului. Comandamentul Ashtar lucrează la fel ca şi noi şi de asemeni au propriile responsabilităţi. Într-un cuvânt, fiecare planet este bine apărată, iar populaţiile trăiesc în libertate şi pace.Vechiul vostru Pământ deasemenea a fost protejat de orice interferenţă astfel încât să fie permisă evoluţia ca rezultat al liberului arbitru. Totuşi datorită vibraţiilor foarte joase a trebuit să permitem contactul din partea unor civilizaţii similare.

După ce treceţi de punctul Ascensiunii vi se va deschide calea către accesul oaspeţilor cu vibraţii de iubire şi lumină. Ca atare veţi descoperi cum trăiesc alte civilizaţii, veţi avea încredere în ei. Vă veţi delecta cu vizitarea altor planete, care sunt de dimensiuni diferite, unele de mărime mai mare decât soarele vostru. Civilizaţiile avansate consideră convenabil să trăiască în interiorul planetelor şi multe planete sunt, în fapt,goale pe dinăuntru. Fiinţele din Interiorul Pământului vostru au propriul soare astfel încât nu aţi putea spune că locuiesc în subteran. Sunt mult mai evoluaţi decât voi şi în curând se vor face cunoscuţi vouă. Sunt strămoşii voştri şi s-au refugiat in Interiorul Pământului odată cu cesiunea Lemuriei. Unii dintre voi i-aţi vizitat recent, iar legendele lor pot fi accesate.

Atât de multă informaţie v-a fost ascunsă încât veţi avea foarte mult de recuperat după Ascensiune. Nu veţi mai fi ţinuţi în întuneric şi minciună de acum încolo, şi precum ziceţi voi “adevărul vă va elibera”. Denaturarea timpului în care aţi trăit se dezintegrează şi vă vom ajuta să descoperiţi adevărul. Dacă unii vor fi sceptici beneficiem de mijloacele necesare dovedirii adevărului. Nu vă vom impune însă, iar unii vor rămâne credincioşi falselor convingeri. Asta nu va conta pentru că în viitor numai adevărul va exista. Aveţi propria Sală de Înregistrări care cuprinde toate vieţile voastre anterioare în aşa fel încât nu poate exista nici o controversă. Înregistrările sunt utilizate atunci când aveţi, după fiecare încarnare, analiza vieţii ceea ce este liniştitor pentru unii.

Credeţi-ne Dragii Noştri când spunem că nu luăm viaţa aşa de în serios încât să nu ne distrăm şi să glumim. Trăim în fericire, iar legăturile dintre noi devin mai strânse atunci când există o cotă parte de umor. Bineînţeles că nu avem grijile ori neliniştile voastre, dar puteţi să vă relaxaţi glumind împreună. Râsul este universal şi toate fiinţele au o înţelegere lăuntrică a ceea ce înseamnă o situaţie amuzantă ori un comentariu hazliu. Râsul este înălţător crescând vibraţiile. Totuşi, distracţie nu înseamnă a ridiculiza pe alţii. În suflet sunteţi în continuare copii, însă aţi dobândit o anumită reţinere odată cu maturizarea şi consideraţi că este caraghios să vă distraţi precum copiii. Eliberaţi-vă şi deveniţi din nou acel copil care vede partea amuzantă a vieţii.

Sunteţi aşa de aproape de a vedea primele semne ale marilor schimbări care vor veni, iar aliaţii noştri lucrează din greu pentru a vă crea oportunitatea de fi reuniţi cu ei. Îşi cunosc responsabilităţile şi doresc să vă ajute în ultimii paşi către Ascensiune. Aceasta va avea loc oricum, chiar dacă unele evenimente vor fi amânate pentru o perioadă. Oricum unele schimbări sunt mai importante iar noi căutăm primele indicii care vor anunţa Dezvăluirea. Într-un fel, deoarece este deja în general ştiut că existăm şi că suntem cu voi acum, poate părea că nu este aşa de urgent. Totuşi avem nevoie de recunoaştere din partea autorităţilor voastre pentru a veni în sfârşit în mod oficial.

Deşi avem opţiunea de a forţa lucrurile aceasta va fi ultima soluţie. Din toate privinţele preferăm ca voi să fiţi cei care prezintă Dezvăluirea. Pentru a fi corecţi, voi sunteţi cei care aţi pledat şi petiţionat ca liderii voştri să dezvăluie, dar deocamdată nici unul nu a avut îndrăzneala să o facă. Deşi apreciem abordarea precaută spunem că a venit timpul să aruncaţi prudenţa în aer şi să anunţaţi ceea ce o mare parte din public deja ştie. Indiferent de ceea ce se va întâmpla noi ne facem văzuţi din ce în ce mai mult şi ne bucurăm să vedem că suntem acceptaţi fără frica de altădată. Simţim că sunteţi gata să ne primiţi şi aceasta ne face să ne grăbim.

Sunt SaLuSa de pe Sirius şi sunt purtătorul dorinţelor Federaţiei Galactice a Luminii de a propaga iubirea voastră în întreaga lume. Niciodată nu este prea mult şi voi veţi ajuta la creşterea ei exponenţială într-un moment când sunteţi aproape de Ascensiune. Planeta Pământ prezintă o minunată etalare a Luminii emanată de voi toţi şi dovedeşte cât de bine aţi răspuns apelului de a vă prepara pentru Ascensiune. Aţi avut ajutor, nu v-a fost menit niciodată de a face faţă provocărilor de unii singuri, şi aşa va fi şi după Ascensiune când veţi avansa în dimensiunile înalte.

Mulţumesc, SaLuSa.

Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Zorf


Share |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.