Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, April 4, 2011

SaLuSa, April 4, 2011

Credeti-ne atunci cand va spunem ca lucrurile se misca foarte bine si munca pe care am realizat-o incepe sa dea rezultate. Orice s-ar petrece, voi veti fi pregatiti pentru vremurile din urma si nimic nu poate opri incheierea ciclului dualitatii. Voi nu trebuie sa treceti prin purgatoriu, pentru a ascende si cu siguranta, experientele voastre, de la un suflet la altul, vor diferi in mod considerabil. Marea parte a voastra se vor destinde in Noua Era, si in ceea ce ne priveste vom face tranzitia pentru voi, cat mai repede putem. Voi vedeti schimbari rapide in Orientul Mijlociu si in acelasi timp Vestul trece prin perioada lui de teste. Si el va trebui sa se schimbe si multe schimbari vor avea loc in urma reformei politice. In inimile voastre, voi stiti ca toate schimbarile viitoare trebuie sa fie bazate pe ceea ce este cel mai bine pentru toti, aceasta insemnand o structura care sa fie bazata pe Iubire si Lumina. Orice mai putin de atat nu va satisface oamenii si nu va da o directie care sa  fie o cale neteda spre Ascensiune.

Cei intunecati in sfarsit capituleaza, realizand ca au nevoie de o cale de scapare din situatia neplacuta, pa care ei insisi au creat-o. Prin aliatii nostri aceasta sansa le este oferita si din momentul in care ei nu se mai opun progresului, noi vom putea cu adevarat sa avem o interactiune mai deschisa spre a va ajuta. A-i face responsabili pe acestia pentru actele lor impotriva Omenirii nu este grija noastra directa, deoarece nu exista scapare de la a trebui pana la urma sa raspunda ierarhiei spirituale superioare, care va supravegheaza evolutia. Cu alte cuvinte, la fel ca si voi, ei vor trebui sa experimenteze efectele actelor lor si sa le inteleaga pe deplin efectele. Noi va putem spune ca odata intorsi in dimensiunile mai inalte si cunoscand adevarul despre viata si scopul ei, veti fi mai mult decat dornici sa va indreptati greselile. Trebuie sa subliniem din nou faptul ca nu exista pedeapsa, asa cum o intelegeti voi, si nici o judecata, rezultatul final depinzand doar de sufletul in cauza. Karma ce rezulta din fiecare viata are doua calitati, in primul rand va tine pe calea catre Lumina, in timp ce asigura ca voi veti invata din greselile voastre. 

Ultima perioada inainte de Ascensiune este una care va da multe oportunitati de a incheia aspectele neterminate si a va schimba modul de gandire intr-unul care este aliniat cu noile vibratii. Vechiul eu va dispare in cea mai mare parte si o frumoasa Fiinta se va ridica, fiind gata de ascensiune. Voi ati lucrat din greu si ati parcurs o cale lunga pentru a atinge acest punct, urmand a fi o experienta inaltatoare indiferent de ceea prin ce veti trece pentru a ajunge acolo. Energiile din jurul vostru sunt in continua crestere, aducandu-va si mai mult in vibratiile superioare. Ele aduc o stare de calm si de expectativa, pe masura ce voi deveniti mai sensibili la acestea si stati drepti si increzatori, asemeni razei luminoase a unui far de Lumina pe malul marii. Prin aceasta voi veti fi pe calea voastra spre Ascensiune, iesind astfel din vibratiile joase. Intr-adevar, voi aflati acum ca ele sunt gregare si nu mai servesc scopului vietii voastre. A emana pace si bucurie este telul vostru, iar voi veti fi incununati de succes in aceasta actiune a voastra. 

Fara a va apropia in mod necesar de alte suflete, voi veti ridica moralul celor din jurul vostru si atitudinea voastra pozitiva va fi contagioasa pentru ceilalti. Vestea despre Ascensiune se duce in cele patru zari si voi puteti fi unii dintre cei care, cu gentilete, puteti sa le introduceti si altora beneficiile acesteia si in acelasi timp le puteti indica faptul ca este implicat in acest proces si liberul arbitru. Totusi, ne vom folosi de fiecare oportunitate de a face cunoscute aceste aspecte, atunci cand in sfarsit vom fi printre voi. In cele din urma nu va fi nici un suflet, care sa nu fi avut sansa sa invete totul despre Ascensiune, facand aceasta alegere dintr-o pozitie in care el sa fie bine informat. Exista desigur aceia care accepta sfarsitul timpurilor, dar cred intr-o alta finalizare a acestuia, si din moment ce voi va creati propria realitate, ei vor experimenta calea diferita pe care au ales-o.   

In acelasi timp va cerem sa va concentrati pe telurile voastre personale, si sa nu fiti descurajati de ceea ce se petrece in jurul vostru. Anumite evenimente trebuie sa se petreaca si distrugerile fizice sunt necesare pentru a asista Ascensiunea Mamei  Pamant. Voi calatoriti impreuna, dupa cum ati facut de milenii de timp, si asa se va petrece si in viitor. Cu cat mai multe Lumina aduceti pe Pamant, cu atat mai repede veti aduce in existenta Noul Pamant. Vechile voastre creatii nu vor putea sa mearga mai departe si prin urmare, este mult de munca in directia transmutarii. Nimic nu este in totalitate distrus, ci pur si simplu isi schimba forma pentru a fi folosit din nou. Materia este creata si recreata din nou si din nou, si niciodata pierduta. Ca si creatori, voi insiva veti avea o mai mare responsabilitate asupra creatiilor voastre, dar in acelasi timp veti creste in constiinta si veti exercita bun simt si intelepciune in munca voastra.

Voi va aflati acum la o incrucisare de drumuri si este decizia voastra pe care dintre acestea o veti apuca. Oricum nu exista nici o problema pe termen lung, deoarece natura ciclica a Universului asigura ca o alta oportunitate de a alege altfel va va iesi intotdeauna in cale. Totusi, ciclurile sunt lungi, dupa modul vostru de a masura timpul, si doar daca ati stii, voi ati fi cu mult mai inclinati sa faceti efortul de a transcende de aceasta data. Noi stim ca unele suflete sunt inca impotmolite in intuneric, incat le vine greu sa inteleaga ceea ce este Ascensiunea. Uneori ei se simt victime ale circumstantelor, neintelegand ca ei isi creaza propriile experiente. Va veni  o vreme in care adevarul li se va arata, iar atunci ei vor cauta o va cale de a le schimba in unele mai bune. 

Fiti siguri ca progresul vostru este urmarit si ca la primele sclipiri ale dorintei de a trece in Lumina, ajutor corespunzator va este oferit pentru a va ghida in directia corecta. Nimeni nu doreste sa va vada mergand in jos, pe o cale fara iesire si trebuind sa o luati din nou de la capat. Din fericire majoritatea sufletelor evolueaza de-a lungul unei perioade de timp prin experientele pe care le au in vieti succesive si prin ghidarea oferita lor. In dificilele timpuri prezente, progresul poate sa fie chiar rapid, din cauza continuei lupta dintre intuneric si Lumina. Sunt oportunitati repetate de a depasi vibratiile joase si nici un suflet nu este condamnat sa ramana in ele. Adevarul este chiar opus, Fratia Luminii lucreaza pentru a-i ajuta pe cei care se afla in dimensiunile joase si ii gasesc pe cei care se descid fata de adevarurile superioare.

Sunt SaLuSa din Sirius si pe masura ce voi intrati in perioada cea mai importanta a civilizatiei voastre, noi facem tot ceea ce ne sta in putinta sa va atragem atentia. Noi vrem ca voi sa recunoasteti relatia pe care noi o avem cu voi, si care este una care dureaza de mii de ani. Noi Suntem cu Totii Unul, si venim pe buna dreptate impreuna pentru a celebra reuniunea noastra. Noi vom merge mai departe alaturi de voi in dimensiunile mai inalte, care sunt adevarata voastra casa si asteptam prezenta voastra ca Fiinte ascensionate.

Iţi mulţumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.