Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, April 6, 2011

SaLuSa, April 6, 2011

Dintr-o data un numar de evenimente pe care voi le-ati anticipat, pot fi vazute de noi ca au loc, desi voi nu aveti capacitatea de a cunoaste in avans deznodamantul. Da, voi cunoasteti care este tinta acestor actiuni, insa rezultatele pe care le urmarim pot sa fie atinse pe mai mult de o cale. Asa ca faceti loc de schimbari si sa stiti ca pe termen lung totul se va incheia dupa cum este prevazut. Orientul Mijlociu a fost un punct focar pentru multi ani si a tinut cheia viitorului vostru. El ar fi putut cu usurinta sa dezvolte o situatie, care sa declanseze un alt razboi mondial. Acesta a fost ocolit cu ajutorul nostru, prin prevenirea escaladarii oricarei mici confruntari intr-un razboi major, care sa implice arme nucleare. Aceasta se petrece deoarece noi avem autoritatea divina de a interveni in asemenea circumstante, pentru ca o asemenea escaladare sa nu aiba loc. In urma schimbarilor care vor veni la nivel de lideri si guverne, intreaga lume va deveni un loc mai sigur, aceasta aducand contactul direct cu voi cu mult mai aproape.

Noi suntem constienti de frustrarea simtita de multi dintre voi, pentru ca lucrurile par sa treneze, insa in realitate ele se misca chiar repede si atingand in acelasi timp asteptarile pe care le avem. Sa spunem asa, voi trebuie sa va puneti casa in ordine si sa aratati dorinta de a completa acest ciclu prin realizarea Ascensiunii. Ea este cu adevarat tot ceea ce conteaza si este motivul a ceea prin ce treceti. Mama Pamant va beneficia desigur de ajutorul vostru, insa cu siguranta ea ar putea sa isi urmeze propria cale, daca va fi necesar. Noi anticipam o schimbare in atitudinea multor oameni, odata ce ei inteleg adevaratul scop al vietii, deoarece pana aici ati mers cu ochii inchisi. Nu a fost neaparat greseala voastra, insa voi ati cedat ideii ca sunteti separati unii de altii si de Dumnezeu. Acum vedeti cat de dependenti sunteti unii de ceilalti si ca actiunile voastre ii afecteaza pe toti ceilalti. Aceasta explica de ce voi sunteti cu totii colectiv responsabili pentru realitatea voastra si va face sa realizati ca voi puteti de asemenea sa o si schimbati.

Lucratorii intru Lumina conduc calea si folosesc energiile lor pentru a aduce  mai multa Lumina pe Pamant. Prin abilitatea lor de a-si pastra calmul si de a se concentra oriunde este nevoie de ei, ei au curatat atat de multe energii joase, ce blocau arterele Mamei Pamant. Cu cat mai mare este succesul lor, cu atat mai usor va deveni inlaturarea totala a controlului Celor intunecati asupra voastra. Ei acum au devenit decentralizati si chiar disperati, pe masura ce puterea lor a fost serios slabita, si nu mai exista cale de intoarcere. Oricat de multa grija trebuie avuta, in asemenea momente ei devin periculosi pe masura ce cauta o cale de iesire din situatia neplacuta. Noi am oferit o asemenea solutie cu multe ocazii, dar ei doar acum realizeaza ca nu mai exista multe alte solutii ramase. Ei trebuie sa isi paraseasca pozitiile de putere si aici ei nu au de ales. Este momentul pentru ca cei ai Luminii sa le ia locul, si sa va conduca in calatoria finala spre libertate.

Este o situatie ciudata, cea in care va aflati: voi va pregatiti inca in continuare pentru viata voastra de zi cu zi si totusi stiti ca intr-un viitor nu prea indepartat, viata voastra se va schimba considerabil. Tineti minte ca Ascensiunea este un proces care are loc in continuu, si el nu se opreste din cauza timpurilor de pe urma. Cele mai mari schimbari vor fi cele care vi se vor petrece voua si deja multi dintre voi inregistrati noi nivele de constiinta. Cu o asemenea expansiune vine o realizare si o intelegere a puterii iubirii, si cum poate ea fi folosita spre binele tuturora. A fi intr-o stare de pace si una cu intreaga lume este un tel minunat de urmarit si chiar unul tangibil.

Experientele pe care le duceti mai departe nu au fost castigate fara sacrificii considerabile din partea voastra. Totusi, acesta a fost motivul pentru care ati venit pe Pamant, si nici unde altundeva nu ati fi progresat atat de rapid. Dualitatea o fost campul de joaca perfect pentru a va testa abilitatea de a trece prin incercarile dintre fortele Luminii si a intunericului. Voi ati jucat in ambele tabere, pentru a avea experienta completa si astazi voi eliminati orice karma, care a mai ramas, acesta fiind motivul pentru care viata voastra actuala poate fi chiar dificila. Deci luati incercarile pe care le aveti ca si curs firesc al evenimentelor, karma voastra fiind consumata inainte de inaltarea voastra in dimensiunile mai inalte.

Cele mai minunate cadouri sunt pe cale a va fi acordate, si vin odata cu ridicarea nivelelor constiintei voastre. Cu timpul simturile voastre subtile se vor trezi si cunoasterea nu va cunoaste limite. Voi veti calatori oriunde doriti si veti deveni o parte a marii familii a Fiintelor din Spatiu. Ca si membrii ai Federatiei Galactice voi puteti explora Universul, si puteti servi alti oameni, care, ca si voi in prezent, isi cauta calea inapoi in dimensiunile mai inalte. Trecutul si prezentul vor deveni una, si timpul va inceta sa mai existe asa cum il intelegeti voi acum. Putine vor mai ramane, care sa aiba de a face cu experientele voastre tridimensionale si viata va fi atat de diferita si fericita fara corvoada pe care o indurati acum. Poate ca cel mai atractiv aspect in momentul actual este perspectiva unui corp de lumina, unul care nu imbatraneste si care nu sufera de nici o durere sau boala. Unul pe care il veti putea schimba prin gand creativ pur si care va permite astfel sa apareti asa cum veti vrea.  

Va puteti intreba cine va spune nu cu buna stiinta unei noi vieti in dimensiunile mai inalte. Totusi unele suflete sunt nesigure de ele insele si se agata de ceea ce cunosc, fiind refractare la a lua o decizie in momentul de fata. Aceasta vine in parte din lipsa de intelegere, pentru ca acestea nu pot percepe cum poate fi viata altundeva decat pe Pamant. Cu siguranta, uneori, viata pe Pamantul vostru are experientele ei placute, insa ele palesc ca insignifiante, atunci cand le comparati cu ceea ce sta inaintea voastra. Daca voi doar ati putea arunca o privire, atunci grijile voastre ar aparea de o atat de mica importanta, plus faptul ca viitorul vostru este asigurat si nimic nu poate sa va schimbe destinul.

Sunt SaLuSa din Sirius si sunt incantat ca prin diferite canale voi macar aveti surse de noutati despre Ascensiune. Daca ar fi fost lasat acest aspect in grija mas mediei voastre voi ati fi auzit putin ori nimic despre aceasta, deoarece Cei intunecati nu doresc ca voi sa aveti cunostiinta despre oportunitatea de aparasi ciclul dualitatii. Ei ar descrie sfarsitul ca un Armaghedon, punand accentul pe moartea si distrugerea care vin odata cu acesta. De fapt ei au planuit evenimente, care sa coincida cu profetiile, pentru a speria oamenii, facandu-i sa creada ca acesta va fi sfarsitul Lumii. Nu va speriati Dragilor, deoarece noi vom asigura ca va fi atat de usor pe cat va fi posibil de facut pentru voi, si viata va continua in concordanta cu liberul vostru arbitru si inca mult in viitor.

Iţi mulţumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.