Home > > Mesaj de la Matei, 24 iunie 2015

Mesaj de la Matei, 24 iunie 2015

Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. In aceasta avalansa de informatii fara numar, nu uitati ca numai cateva sunt reale – mare parte din ele reprezinta dezinformari, informari gresite, abordari superficiale, perceptii denaturate sau opinii nefundamentate – si ca tot ce se intampla cu adevarat se intampla cu un rost. Aceasta include economiile in pragul falimentului sau deja falimentare; protestele impotriva nedreptatilor; terorismul; extremele climatice si dezastrele naturale; numerele masive de refugiati; remanierile guvernamentale sau corporatiste si da, chiar si operatiunile scandaloase din cadrul FIFA. Tot ce se intampla in lumea voastra serveste scopului de a implini experientele karmice alese, de a ajuta la recuperarea sanatatii Pamantului sau de a zgandari mintile blocate in uitarea limitarilor celei de-a treia densitati.

Nu este necesar in acest moment ca toata lumea sa inteleaga situatiile actuale in contextul karmei si echilibrului, al curatirii planetare si al inaltarii sau al trezirii sufletelor – fiecare individ va dobandi intr-un final aceasta intelegere. Ce este necesar in acest moment, se si intampla si este evident in lumea din jurul vostru: hotararea din ce in ce mai mare a popoarelor de a nu mai accepta crimele, opresiunea, coruptia, minciuna, poluarea si saracirea pentru ca „asa e viata”. Toate fiintele de lumina din intregul univers transmit lumina si va ajuta pe multe cai in incercarea voastra curajoasa de a pune capat acestor conditii „normale” de viata.

Un numar de mesaje au explicat cu ceva timp in urma ce a determinat intarzierea cu 10 ani a atingerii de catre societatea voastra a nivelului de constiinta anticipat de Consiliul Universal Suprem, la momentul formularii planului general al Epocii de Aur a Pamantului. Intr-un mesaj mai recent, v-am spus ca pana la sfarsitul anului vostru 2017, acest deceniu de intarziere se va recupera – atat si nimic mai mult. Cu toate acestea mesajul a generat o avalansa de email-uri.

Intrebarile pot fi rezumate dupa cum urmeaza: Asta inseamna ca nu vor mai exista nici un fel de evolutii importante pana la sfarsitul anului 2017? Atunci vor ateriza navele spatiale si isi vor face cunoscuta prezenta extraterestrii care traiesc printre noi? Isi va atinge Pamantul destinatia inaltarii in anul 2017? Poate Pamantul sa fie readus la sanatatea si frumusetea sa originara intr-un timp atat de scurt? Inseamna acest lucru ca razboaiele vor continua pana in 2017?

Cea mai gresita este ideea ca declaratia noastra inseamna sau insinueaza ca nu se mai poate intampla nimic deosebit pana la sfarsitul lui 2017. Preaiubita familie pamanteana, cu fiecare zi ce trece voi avansati in transformarea lumii voastre, o actiune de o maretie fara precedent si care se realizeaza cu o viteza nemaiintalnita! Ne dorim – ca si voi! – ca tot ce este de facut sa se intample cat ai clipi din ochi si acest lucru ar fi posibil daca suficient de multe suflete ar crede ca acest lucru este posibil. Numai putini stiu insa ca au aceasta putere innascuta, asa ca un progres pe care populatia sa il poate vedea poate sa apara in functie de ceea ce cred ei ca este posibil in timp liniar si ei nu stiu nimic despre evolutiile majore din „culise”.

Cu toate acestea, va spunem cu mare bucurie ca activitatea din zonele strategice a ajuns, ca sa spunem asa, la punctul de fierbere si campul energetic de potential al Pamantului indica faptul ca la orizont se prefigureaza rezultate cu efecte pozitive de anvergura. Nimic nu mai poate intoarce din cale aceasta miscare inainte, impulsul ei insa poate fi incetinit din cauza miscarii constante a campului, determinata de fluxurile de energie care il strabat intr-o directie sau alta, in functie de gandurile, sentimentele si faptele fiecarei forme de viata de pe planeta. Statornicia cu care va radiati lumina va va ajuta sa pastrati impulsul necesar pentru a ramane pe banda de deplasare rapida.

Ne bucuram sa va raspundem la o multitudine de intrebari. Nu, nu percepem China ca „incercand sa devina nr. 1, dobandind superioritate economica si militara asupra Rusiei si a SUA”. Conducatorii Chinei nu sunt diferiti de aceia ai Statelor Unite, ai Rusiei sau ai tuturor celorlalte tari – ei isi doresc cetateni satisfacuti, deoarece acestia reprezinta fundatia stabilitatii nationale. Guvernul Chinei ar dori sa arate solidaritate fata de restul lumii, dar in mare parte din cauza mijloacelor media sociale, este evident ca exista un conflict intre cei aflati la putere, foarte asemanator cu situatia din alte tari, in aceste vremuri tumultoase. Personale care detin puterea, din toate organismele de conducere, de la nivel de comunitate si pana la nivel international, reactioneaza la vibratiile aflate in crestere – extremistii se opun cu vehementa, conducatorii nou aparuti imbratiseaza lumina. Pe masura ce „vibratiile bune” continua sa se accelereze, numarul si influenta extremistilor vor scadea.

Numerosi cititori din Statele Unite si-au exprimat ingrijoararea ca exercitiul militar de antrenament, intitulat Casca de Jad reprezinta un semnal de alarma ca guvernul ar putea declara legea martiala, ar putea confisca armele si ar putea supune spalarii pe creier dizidentii din taberele FEMA. Aceasta situatie nu este cu nimic diferita de multe altele care au fost si ele etichetate ca fiind „semnale de alarma” - fie ca erau informatii de-a dreptul false, raspandite cu scopul de a crea panica, fie ca reprezentau presupunerile unor indivizi care au tendinta de a atribui intentii sinistre oricaror actiuni ale guvernului. Va rugam sa nu va lasati atrasi in frica ce sta la baza acestei melodrame, ce provine din astfel de surse .

O alta zona de ingrijoare este riscul pe care il constituie posibila functionare gresita a acceleratorului de particule din Elvetia. Va spunem in primul rand ca daca savantii din civilizatiile avansate si din Nirvana nu ar fi crezut ca lumea voastra este pregatita pentru aceasta evolutie, ei nu ar fi „filtrat” catre fizicienii vostri nici macar ideea acestei tehnologii, cu atat mai putin instructiunile de constructie si operare. Da, a gresi este omeneste si daca ar fi ca acest lucru sa se intample, echipajele din navele de deasupra sunt pregatite sa previna orice urmari serioase.

Am fost intrebati daca toti cei implicati in incidentul soldat cu impuscaturi, din biserica istorica din Charleston, Carolina de Sud au fost de acord sa joace rolurile respective. Cele noua persoane care au murit si familiile acestora au fost de acord, dar acordul lor, asemenea multor altora de pe parcursul acestei etape a inaltarii Pamantului, contine o asa numita clauza „pentru situatii neprevazute”. In acest caz, clauza stipuleaza ca daca rasismul nu va mai reprezienta o problema in lume, nu va mai fi nevoie ca ei sa isi incheie viata sau sa deplanga pierderea unei persoane dragi din cauza unui incident cauzat de rasism. Lamentabil, rasismul este inca profund inradacinat in societatea voastra. Persoanele care au murit in biserca si familiile lor au devenit sufletele care demonstreaza cel mai recent ca boala inerenta bigotismului trebuie vindecata si acelasi scop l-a servit si tanarul care a fost de acord sa traga.

Indivizii care isi schmba sexul raspund constientizarii ca inima, mintea si corpul nu sunt asociate prin nastere unui anumit sex. In timp ce schimbarile fizice pot reprezenta o incercare mai complexa, din punct de vedere mental si emotional, decat cea asociata experientei asumarii homosexualitatii sau bisexualitatii, toate aceste suflete isi revendica sinele lor autentic. Un aspect al evolutiei societatii voastre il constituie onorarea indivizilor transexuali, care asemenea tuturor nu stiu ca au ales in contractele sufletului sa fie pionieri in aceasta directie. Oamenii care opun rezistenta acceptarii schimbarii de sex – sau a oricarei orientari sexuale diferite de heterosexuali – sunt inca inradacinati in dogmele religioase care recunosc prea putin sacralitatea si divinitatea fiecarui suflet.

„Matei a spus ca Illuminati si-au facut averile ilegal si imoral, astfel incat ele sa poata fi recuperate si folosite pentru eliminarea saraciei. De ce nu iau acum oamenii care se ocupa de noul sistem economic pur si simplu banii din bancile Illuminatilor, pentru a-i distribui acolo unde este nevoie disperata de ei?” Indivizii care se afla in pozitia de a face acest lucru actioneaza cu sinceritate in cadrul legilor societatii voastre. A actiona altfel ar insemna sa actioneze in acelasi moduri condamnabile in care au actionat mereu Illuminati, folosind prin urmare aceleasi tactici pe care lupta sa le elimine.

O alta ingrijorare nejustificata este suprapopularea. Numarul oamenilor din lumea voastra nu reprezinta cauza infometarii, a vietii la nivelul minim de subzistenta si a lipsei de asistenta medicala – distributia inegala a banilor si controlul resurselor naturale de catre Illuminati insa sunt. Multe planete mai mici decat Pamantul, din acest univers, au mult mai multi locuitori, care traiesc in pace si belsug si cu respect fata de toate formele de viata din lumile lor. Atunci cand Pamantul isi va restaura sanatatea initiala, va putea sa raspunda tuturor nevoilor, chiar si pentru o populatie dubla fata de cea pe care o aveti acum – va rugam insa sa nu intelegeti prin asta ca va exista o crestere exploziva a populatiei!

Chiar daca Illuminati nu mai au acces la tehnologia pe care o foloseau inainte pentru a declansa cutremure, eruptii vulcanice si furtuni severe, energia pusa in miscare de catre aceste evenimente are un efect de domino. Energia unui cutremur, de exemplu, nu se opreste atunci cand se opreste cutremurul ci mai degraba continua sa curga si genereaza o multitudine de replici mai putin puternice, pana cand se disipeaza. Chiar daca negativitatea „antica” a fost rezolvata, surse „proaspete” scot la iveala ramasite adanc ingropate ale negativitatii masive, create cu mult timp in urma si ocazional, acest lucru se intampla in zone in care dezastrele naturale sunt considerate ca fiind niste anomalii.

Acelasi lucru se intampla cu activitatea Mamei Natura, intentia ei insa difera foarte mult si are propriile fascicole de energie. Intentia Illuminatilor este aceea de a crea negativitate, ceea ce poate fi considerata ca o auto –multiplicare, deoarece energia ei ii sustine si le da putere; Mama Natura are intentia de a elibera negativitatea, astfel incat ea sa nu mai fie disponibila pentru a crea mai mult din ea insasi.

Un cititor care a vazut o inregistrare a unui reporter din Statele Unite care il intervieva pe Vladimir Putin a intrebat daca este adevarata declaratia acestuia ca nu este responsabil pentru framantarile din Ucraina. Cei care monitorizeaza Pamantul, din Nirvana, ne-au informat in legatura cu acel interviu, astfel incat sa putem declara ca Dl. Putin a spus adevarul – raspunzatori sunt factorii destabilizatori ai Illuminatilor– si el are dreptate si atunci cand spune ca exista o istorie culturala comuna a popoarelor din Ucraina si Rusia, istorie care trece dincolo de granitele nationale.

„De ce sunt Statele Unite vazute intotdeauna ca fiind cel rau, indiferent unde ar fi zonele cu probleme de pe Pamant?” Washington DC si Wall Street reprezinta cartierul general al factiunii Rockefeller a Illuminatilor, dar din moment ce putin stiu acest lucru, toate operatiunile acestora sunt puse pe seama guvernului tarii. Si nu fara motiv. Inca de la inceputuri, acest guvern a fost plin de Illuminati sau a operat sub influenta acestora, ei infiltrandu-se in CIA, FBI, FDA, NSA, CDC, Natiunile Unite, NASA si in toate agentiile care puteau sa le ajute in telul de a domina lumea.

Mai mult decat atat, factiunea Rockefeller a fost extrem de puternica in extinderea influentei sale cu mult in afara Statelor Unite, in timp ce factiunea Rotschild, care a evoluat dintr-un grup initial mic, din Bavaria, si-a concentrat eforturile in Europa. In timp ce grupul Rockefeller se mai agata inca de unele fragmente de putere, grupul Rotschild isi pierde rapid ultimele ramasite ale controlului pe care il detinea asupra guvernelor, bancilor si comertului, ultimul bastion pe care il detinea la Vatican fiind pierdut. Papa Francisc se afla intr-o misiune de curatenie in propria gospodarie, luand in acelasi timp pozitie impotriva conditiilor create de Illuminati in lume, conditii pe care ambele factiuni au incercat sa le pastreze neatinse. Illuminati isi vad eforturile devenind din ce in ce mai putin eficiente, pentru ca intr-un final sa le recunoasca inutilitatea.

Noi nu am atribuit intensificarea luminii de pe planeta exploziilor solare, am vorbit insa despre efectele luminii provenind de la toate sursele. In plus fata de salvarea vietii Pamantului in sine, efectele luminii includ stari neobisnuite si temporare, fizice, mentale si emotionale, ele amplificand fara nicio indoiala caracteristicile si comportamentul personal. V-am vorbit si despre efectele vitale si pe termen lung ale luminii: ea transforma celulele pe baza de carbon intr-o forma cristalina care sa reziste la nivele superioare de vibratie si care permite evolutia in constiinta spirituala si treaza. Asadar da, activitatea Soarelui este parte activa din inaltarea Pamantului si a voastra.

Intelegem sentimentele cititoarei care ne-a scris despre dificulatea ei de a crede ca cineva ar putea alege o viata de suferinta sau in care sa ii faca pe altii sa sufere, pentru ca prima alegere ar fi masochista si cea de-a doua ar fi sadica. Intr-adevar, este dificil sa ne imaginam de ce ar alege sufletele de buna voie oricare dintre cele doua roluri – sau ca fiecare dintre voi a facut deja asta de multe ori pana acum. Din iubire neconditionata pentru ceilalti, sunt unele suflete de acord sa prevada in contractul pre - natal ca vor actiona cu o duritate extrema, astfel incat altii sa poata trai ceea ce au nevoie pentru a-si echilibra vieti in care au fost ei insisi abuzivi. Atunci cand popoarele vor trai impreuna fericite si in armonie, viata pe Pamant va fi in echilibru si nu va mai fi necesar acest du-te vino de vieti.

„Mii de copii mor in fiecare zi. Cum ramane cu IUBIREA si LUMINA de care toti acesti inocenti sunt privati in lipsa inaltarii fizice alaturi de Pamant?” Lasand deoparte importanta aspectului karmic, inaltarea fizica a locuitorilor Pamantului impreuna cu planeta nu a insemnat niciodata ca acestia vor trai pe planeta pe parcursul intregii sale calatorii catre destinatia din a cincea dimensiune. Fiecare suflet care a trait pe planeta, de la inceputul procesului de inaltare, in urma cu aproximativ 80 de ani s-a inaltat sau se inalta fizic din punct de vedere al locatiei.

Scopul fiecarui suflet, din fiecare viata este inaltarea personala – cresterea spirituala si constienta – si asta are prea putin de a face cu durata sau locatia incarnarii. O persoana care traieste 100 de ani si face toata viata alegeri libere contrare contractului sufletului sau nu traieste ce avea nevoie pentru inaltarea personala.

Dragi frati si surori, asemenea oricarei persoane care a intrat in taramul spiritelor Pamantului, atunci cand faceti tranzitia si va treceti viata in revista, nu veti masura cat ati trait ci cum ati trait.

Ne luam acum ramas bun doar in cuvinte, deoarece iubirea noastra neconditionata este cu voi

_________________________

IUBIRE si PACE

Suzanne Ward

suzy@matthewbooks.com

[NOTA. Daca ati primit acest mesaj de la cineva si ati dori sa primiti viitoarele mesaje direct, va rog sa va alaturati grupului Yahoo. Gasiti link-ul in susul paginii Mesajele lui Matei /Matthew’s Messages la adresa www.matthewbooks.com. Pentru a va alatura grupului este necesar numarul vostru de telefon mobil. Pentru a evita acest lucru, trimiteti un e-mail la adresa messagesfrommatthew@yahoogroup.com, completand la subiect „messagesfrommatthew-subscribe”. Astfel adresa voastra va fi adaugata la lista de distributie a mesajelor.]

______________________________________

IUBIRE si PACE

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Email: suzy@matthewbooks.com
Traducere: Editura For You - (ii multumim Alexandrei pentru traducere)


Share |