Home > > Mesaj de la Matei - 19 Iulie 2015

Mesaj de la Matei - 19 Iulie 2015

Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Multi dintre analistii vostri cred ca rasunatorul „Nu” pe care l-au spus grecii la referendumul desfasurat recent a asezat tara pe o cale ireversibila catre ruina economica. Tara se va descurca. „Nu”-ul i-a asezat pe Illuminati pe o cale ireversibila spre ruina.

Cu mult, mult timp in urma, barterul [N.tr. barter= acord, în practica comercială, prin care părțile convin să schimbe între ele mărfuri de valori egale] functiona minunat in comunitati, dar extinderea granitelor comertului a cerut mijloace diferite de schimb si odata cu introducerea sistemului monetar, banii au devenit axa in jurul careia graviteaza lumea. Premergatorii Illuminatilor si mai tarziu grupul insusi au controlat aceasta gravitatie prin crearea taxarii, a sistemelor bancare si de imprumut si odata cu trecerea secolelor, a conturilor bancare „numerotate”, a pietelor bursiere, a Sistemului Rezervei Federale, a Fondului Monetar International, a agentiilor de reglementare si a cardurilor de credit cu rate ale dobanzii de camata. Tot ceea ce au infiintat a fost anume gandit pentru a le mari averile, pentru a mari controlul economic asupra populatiei si pentru a le spori influenta in interiorul guvernelor nationale.

Illuminati au inceput ca un grup unit de indivizi avand acceleasi idei si al caror obiectiv era dominatia mondiala. Odata cu trecerea timpului, ego-urile au crescut si spiritele s-au incins , pentru ca intr-un final sa apara doua factiuni aflate in competitie, dar avand acelasi tel. Mai tarziu, familia Rotschild si acolitii acesteia, care opereaza din Londra si Vatican au conceput un plan care sa le intareasca controlul asupra Europei – Uniunea Europeana, Banca Centrala Europeana si moneda EURO. Ca sa folosim cuvintele voastre: „ce ziceti de asta?”. Nu exista plasture atat de mare care sa poata acoperi fisura pe care votul Greciei a creat-o in reteaua Rotschild. Aceasta fisura se va extinde ca o panza de paianjen in jurul lumii si in ea va cadea factiunea Rockefeller, care isi are cartierul general in Washington, DC si pe Wall Street.

De parca acest lucru nu le dadea destula bataie de cap ambelor factiuni – fara sa punem la socoteala bunatatea si intelepciunea Papei Francisc care tot tulbura apele – acum s-a ajuns la o intelegere intre negociatorii din mai multe natiuni importante si conducatorii Iranului pentru ca aceasta tara sa nu mai continue dezvoltarea de arme nucleare. Nu e de mirare ca primul ministru al Israelului, Netanyahu, unul dintre varfurile Illuminatilor, a denuntat aceasta intelegere sau ca Illuminati din Congresul Statelor Unite si membri acestuia ale caror campanii electorale au fost finantate de catre acest grup se opun eforturilor presedintelui Obama de a obtine aprobarea congresului. Ei vor sa invadeze Iranul si pe langa preluarea resurselor petroliere ale acestei tari sa mai si traga foloase de pe urma producerii echipamentelor de razboi.

Vibratiile luminii intensificate care au condus la aceste rasturnari pentru Illuminati vor continua sa creasca pe masura ce planeta isi continua calea inaltarii. Daca v-am putea spune cand le va veni sfarsitul, am face-o cu mare bucurie, dar activitatea din campul energetic de potential al Pamantului indica faptul ca acest sfarsit inevitabil va veni etapizat, nu dintr-o data. Ei continua sa mai detina ceva putere, asa slabita cum e ea, prin ramura de „operatiuni secrete” a CIA, prin alte surse din serviciile secrete, inclusiv Mossad; prin persoane de rang inalt din anumite forte militare; prin influenta pe care o detin in principalele mijloace de comunicare in masa si in anumite guverne si datorita depozitelor secrete de bani disponibili pentru initierea sau exacerbarea revoltelor, pentru finantarea Statului Islamic si pentru plata minionilor aserviti lor care sparg sisteme informatice, supravegheaza comertul cu droguri, va umplu cerurile cu deversari chimice in atmosfera, neaga contributia poluarii la schimbarile climatice sau imprastie informatii false pe internet.

In timp ce cativa din randurile esaloanelor superioare ale ambelor factiuni ale Illuminatilor discuta cu conducatorii miscarilor reformatoare, extremistii discuta despre unirea fortelor; unii au abandonat corabia care se scufunda rapid, au murit din cauze naturale sau de mana lor, sau au fost arestati. Unele nume le puteti recunoaste, altele nu si este putin probabil ca vreunul dintre Illuminati sa fie identificat ca atare in reportajele de stiri ale principalelor mijloace de comunicare in masa.

Revoltele vor continua sa apara pe masura ce batalia de secole, pentru civilizatia Pamantului, dusa intre lumina si intuneric, se apropie in cele din urma de final. Ati asteptat mult sa vedeti triumful predestinat al luminii si puteti face fata drumului accidentat prin ultimele faze. In orice caz, majoritatea populatiei nu stie nimic despre acest conflict de durata sau despre faptul ca totul iese la iveala si ca tot ceea ce urmeaza are de-a face cu inaltarea planetara si personala din milenii de robie intunecata.

Multi oameni sunt tematori sau furiosi si cu fiecare obstacol nou si altii vor avea aceleasi reactii. Calmul si in acelasi timp entuziastmul vostru si explicatiile pe care le puteti da oamenilor, in masura receptivitatii lor, ii pot incuraja sa aiba o perspectiva optimista. Va rugam insa sa nu fiti dezamagiti daca familia si prietenii nu raspund favorabil – ei se vor trezi atunci cand vor fi pregatiti pentru asta.

Si va mai cerem sa tineti minte cu precadere ca fiecare persoana din lumea voastra este o parte din Dumnezeu, oricum ar fi numita Fiinta Suprema in acest univers. Fiecare persoana este inestricabil conectata la nivelul sufletului cu toare celelalte si iubirea lui Dumnezeu pentru fiecare este neconditionata. A vedea „infractori” prin ochii lui Dumnezeu nu inseamna a dori sa ii supui justitiei dupa standardele lumii voastre – lucrul acesta deja li s-a intamplat unora si li se va mai intampla si altora. Ce inseamna este ca va veti inalta pe voi si lumea voastra imaginandu-va acesti indivizi in lumina, in loc sa va concentrati asupra pedepsei lor. Legile impartiale, fara prejudecati si de neevitat ale universului le vor face dreptate intr-o lume a spiritelor, in conformitate cu faptele vietii lor.

Acum este momentul potrivit sa raspundem intrebarii unui cititor: „Ce se va intampla cu Niravana dupa ce Pamantul va ajunge in a cincea densitate? Ne vom mai intalni cu cei dragi noua?” Nirvana va insoti Pamantul catre destinatia sa din a cincea densitate si va continua sa fie taramul spiritului asociat ei, dar cu mari diferente. Micul orb dens care gazduieste indivizii cei mai de jos si constituie singura parte a taramului care este separata de restul acestuia, va fi transportat catre o civilizatie din a treia densitate si incorporat in lumea spiritului ce apartine acesteia, sau va fi dematerializat, dupa ce locuitorii sai au fost mutati intr-o lume a spiritului de densitate egala. Straturile cele mai de jos ale Nirvanei – centrele de studiu pentru oamenii care vor sa isi depseasca tendintele negative cum ar fi bigotismul, furia, apatia, invidia, zgarcenia, asprimea, lipsa de loialitate, lipsa de onestitate, caracterul manipulator, mintea inchisa si dorinta de a-i controla pe altii – vor disparea si ele. Aceste trasaturi au fost utile atunci cand reprezentau aspecte ale lectiilor karmice, pe care sufletele le alegeau pentru a atinge echilibrul; insa odata ce societatea voastra va fi evoluat in mod constient si spiritual, nu va mai fi nevoie de experienta trasaturilor negative.

Intr-adevar, reuniunile cu cei dragi pot avea loc in Nirvana atunci cand acest taram si Pamantul se vor afla in cea de-a cincea densitate, dar atunci ca si acum, intalnirile pot avea loc in orice locatie din univers in care energiile sunt compatibile. De fapt, aceste vizite au avut loc mereu in timp ce dormeati, dar densitatea corpurilor voastre nu poate retine amintirile acelor vizite – cand va treziti si aveti doar franturi de amintiri legate de prezenta cuiva drag, voi le atribuiti viselor. Atunci cand constiinta vi se va extinde ca urmare a absorbtiei luminii, veti incepe sa va amintiti cu claritate reuniunile voastre pline de bucurie.

In ceea ce priveste declaratia noastra ca „ totul in lumea voastra are un scop”, un cititor a intrebat: „Care este rostul sobolanilor, gandacilor, mustelor, tantarilor, etc?” Totul a inceput cu eoni in urma, in timp linear, atunci cand intunericul a manipulat ADN-ul unor civilizatii mai slabe si le-a programat corpurile sa se imbolnaveasca si sa imbatraneasca. O civilizatie din a treia densitate din punct de vedere spiritual si al constiintei, asa cum au fost populatia si celelate forme de viata ale Pamantului timp de milenii la rand, are corpuri care sunt susceptibile la boli cauzate sau raspandite de anumite insecte sau de sobolani si data fiind flexibilitatea contractelor sufletului, moartea fizica din aceasta cauza poate satisface prevederile contractuale cu privire la cauza mortii si longevitate.

Insectele mai servesc si scopul sufletelor a caror energie dintr-o anumita viata le-a constrans sa faca parte din cea mai de jos parte a taramului spiritelor din a treia densitate. Atunci cand sunt dornice sa primeasca suficienta lumina pentru a se intrupa, aceste suflete se pot intrupa intr-o forma cu viata scurta, fara tiparul memoriei celulare care sa le poata influenta comportamentul atunci cand o iau din nou de la capat pe scara evolutiei. Veti fi interesati sa aflati ca insectele nu pot supravietui la nivelele vibrationale superioare catre care se indreapta Pamantul si ca locul lor in lantul trofic nu va mai fi necesar.

Sobolanii sunt rozatoare inteligente si emotive si cei care sunt tratati bine, ca si animale de companie, raspund in acelasi fel; hoardele de sobolani care o iau razna, pur si simplu incearca sa supravietuiasca intr-o lume in care sunt detestate. Atunci cand o civilizatie sporeste in constiinta, acelasi lucru se intampla si cu toate formele de viata din lumea respectiva. Odata cu evolutia omenirii, vine si respectul fata de viata tuturor animalelor si sobolanii „salbatici” , asemenea altor specii considerate astazi respingatoare, vor fi inaltati in comportament si in acceptarea populara. Nu va faceti griji ca lumea voastra ar putea fi napadita de sobolani sau iepuri sau de alte animale care se inmultesc repede! Ele se vor reproduce mai rar si in numere mai mici pe masura ce se vor decide sa se intrupeze pe aceasta planeta – aceste specii, asemenea altora, evolueaza si la un moment dat se vor incarna ca fiinte de ordin superior.

Citand numeroasele moduri in care animalele Pamantului sint tratate inuman, un cititor a intrebat: „Nu ne pot ajuta galacticii sa punem capat acestui tratament ingrozitor aplicat animalelor?” Familia voastra universala va ajuta transmitand lumina din abundenta pe Pamant, dar ei nu pot interveni asupra liberului arbitru al indivizilor care cauzeaza suferinta si moartea nemiloasa a animalelor voastre. Depinde de societatea voastra sa se puna capat practicilor respingatoare si multumita eforturilor dedicate ale multor suflete, acest lucru se intampla. Tarile stabilesc standarde de tratament al animalelor precum si pedepsele aplicate celor ce le incalca; se boicoteaza alimente, alte produse sau activitati de divertisment derivate din exploatarea animalelor; braconierii de animale salbatice sunt indrumati catre alte moduri de a-si castiga existenta; educatia cuprinde si informatii legate de importanta protejarii animalelor salbatice si a habitatelor acestora de pe pamant si din mari si oceane; continua sa creasca numarul rezervatiilor pentru animale salbatice si al adaposturilor pentru animalele de companie si la fel se intampla si cu numarul animalelor fara stapan care isi gasesc un camin.

Participarea la aceste activitati sau sprijinul financiar acordat lor sunt, fara nicio indoiala vitale, dar o contributie nepretuita pe care o poate aduce oricine la imbunatatirea vietii animalelor este acea de a nu suferi pentru starea acestora ci de a trimite in schimb iubire – lumina intregului Pamant. Legea atractiei intoarce exact aceeasi energie care este emisa in ganduri si sentimente si prin urmare suferinta in legatura cu orice situatie nu aduce inapoi decat alte situatii care sa nasca acest sentiment.

O cititoare din Noua Zeelanda a intrebat de ce devin tot mai frecvente sinuciderile in randul adolescentilor din tara sa si de pretutindeni. Poate ca din perspectiva invataturilor religioase – sinuciderea la o varsta atat de frageda – la orice varsta – este vazuta ca fiind mai tragica decat moartea cauzata de boala sau de un accident mortal. Asa ca in primul rand va spunem ca nu exista judecata sau pedeapsa si ca nu exista nici un loc ca iadul pentru oamenii care isi pun capat zilelor.

Motivele lor sunt diferite la fel cum si indivizii in sine sunt diferiti; in orice caz, conform colegilor nostri din Nirvana, majoritatea adolescentilor care se sinucid sunt homosexuali sau lesbiene, sau stiu ca trupul si sexul lor nu se potrivesc si acestia intra in lumea spiritului cu un psihic chinuit, care are nevoie de ingrijire specializata pentru a se vindeca. Ei sunt epuizati emotional de,lupta pe care au dus-o pentru a se conforma asteptarilor familiei, standardelor societatii si orientarii lor religioase, sau au fost exclusi dupa ce si-au declarat adevaratul sine – in ambele cazuri ei au vazut moartea ca fiind singura cale de a scapa de lipsa sperantei si de disperare. Pe masura ce societatea va continua sa creasca constient si spiritual, onorarea divinitatii si a autenticitatii tuturor sufletelor-sine va inlocui discriminarea si respingerea.

„Am observat existenta pe internet a foarte multe informatii bazate pe frica, legate de ingerarea aurului monoatomic. Puteti sa explicati mai mult cum functioneaza de fapt aceasta substanta in corpurile noastre?” Intentia acestor informatii – si acesta este un exemplu bun a dezinformarii de pe internet – este aceea de a va indeparta de una dintre cele mai valoroase substante pe care le puteti ingera. Pe langa fortificarea sistemului imunitar, aurul monoatomic contribuie la starea de sanatate prin regenerarea rapida a celulelor; inaltarea frecventelor corpului, imbunatatirea functionarii organelor, accelerarea transformarii celulelor bazate pe carbon in celule cristaline si facilitarea inmultirii fasciculelor de ADN. Toate aceste beneficii fizice maresc capacitatea creierului si conduc la extinderea constiintei, la claritate spirituala si echilibru general. Persoanele aflate sub influenta intunericului nu vor ca voi sa beneficiati de niciunul dintre aceste avantaje si atunci imprastie informatii in mod evident false si bazate pe frica in legatura cu aurul monoatomic.

Cititorilor care au intrebat daca semnarea de petitii foloseste cu adevarat la ceva, le raspundem: Da. S-ar putea sa nu vedeti efecte imediate in domeniile pentru care s-au semnat petitiile, dar energia pe care o puneti pentru sustinerea acelor initiative pe care le considerati demne de atentie contribuie la lumina generalizata de pe planeta.

„Te rog sa il rogi pe Matei sa vorbeasca despre oamenii care sufera de depresie. Ma tem ca s-ar putea sa nu imi urmez contractul sufletului si chiar mai mult, ca nu reusesc sa imi joc rolul in promovarea gandurilor iubitoare, pozitive, catre mine insumi si catre ceilalti, pentru a ajuta astfel la tranzitia Pamantului.” Intelegerea si compasiunea noastra se indreapta catre acest suflet drag si catre toti ceilalti care se confrunta cu depresia, o stare emotionala dureroasa care a devenit aproape obisnuita in lumea voastra si ne grabim sa spunem ca niciunul dintre voi nu esueaza nici in fata lui si nici in fata celorlalti! Voua nu va lipseste lumina ci linistea –sufleteasca. Chiar daca depresia reprezinta o alegere karmica pentru atingerea echilibrului, ea nu trebuie sa fie de lunga-durata, fiind posibila descoperirea si atenuarea cauzelor.

Cauza poate fi fizica. Consultati un medic de incredere pentru a testa existenta vreunui dezechilibru hormonal, care poate fi tratat fara medicamente care sa conduca la alte boli, fara sa elimine cauza dezechilibrului. Am vorbit mai sus despre beneficiile aurului monoatomic si pe langa acesta va sugeram sa mancati alimente hranitoare, sa beti multa apa pura, sa dormiti suficient, sa ascultati muzica melodioasa si sa petreceti cat mai mult timp posibil in compania Naturii. Mai ales in aceste timpuri in care corpul, mintea si spiritul se adapteaza vibratiilor aflate in continua crestere, toate acestea sunt sfaturi bune de urmat de catre toata lumea.

In multe cazuri, depresia este circumstantiala, cauzata de o situatie personala sau a cuiva drag sau poate chiar de starea lumii in care traiti. Atunci cand incepeti sa va ganditi la ceva trist sau care va ingrijoreaza, schimbati aceste ganduri cu unele pozitive, legate de situatia respectiva si vizualizati cum ea se dizolva in raze de lumina – si aici legea atractiei joaca un rol crucial. In depasirea starii de depresie luati-o pas cu pas – un pas poate fi chiar si simpla satisfactie obtinuta prin indeplinirea unui mici sarcini sau cunoasterea faptul ca va aduceti contributia la lumina lumii prin intermediul compasiunii, iertarii, recunostiintei, generozitatii si bunatatii.

Dragilor, aplicati aceste sentimente pline de lumina si voua insiva si cereti ajutor! Ingerii, spiritele ghizi, sufletele din Nirvana si din alte lumi ale spiritului – cu totii sunt mesageri ai lui Dumnezeu – si sunt mai mult decat pregatiti si nerabdatori sa va ajute sa va ridicati din apasatoarea tristete a depresiei.

Da, curatenia planetara va continua mai mult deoarece planeta are nevoie sa scape de negativitate care este produsa. Le spunem insa cititorilor care au intrebat despre cutremure care ar putea devasta mari orase, despre tsunamiuri de proportii epice, despre schimbari dramatice in compozitia solului si despre temperaturi ce vor continua sa creasca pana la distrugerea vietii ca nu numai ca aceste griji sunt nefondate, dar ele mai si emit vibratii joase care se adauga negativitatii de care Pamantul trebuie sa se ocupe.

Multi dintre cei care ne-au cerut comentarii cu privire la Parteneriatul Trans Pacific (PTP) simt ca acesta reprezinta un aranjament al Illuminatilor, de pe urma caruia vor beneficia doar cei bogati. Mai multi au pus intrebari similare celei puse de unul dintre cititori care a scris: „Daca presedintele Obama este cu adevarat o fiinta de lumina, de ce impinge Congresul sa aprobe aceasta initiativa?”. Si altii au scris ca eforturile lui dovedesc fie ca este parte din Illuminati, fie ca este o marioneta a acestora sau ca este controlat mintal de catre ei.

Intr-adevar, prevederile PTP au potentialul de a-i favoriza numai pe cei bogati – orice ar putea fi folosit intr-un scop bun poate fi deturnat in directii rauvoitoare – si va vom spune ceea ce ni s-a spus despre pozitia presedintelui Obama. El actioneaza pe baza sfaturilor membrilor familiei noastre „spatiale,” care traiesc printre voi, pentru a nu tulbura in acest moment tratativele din culise cu persoane din factiunea Rockefeller. Acestia nu sunt dezertori in adevaratul sens al cuvantului, ci oameni pragmatici care stiu ca scopul lor de a controla lumea este sortit esecului si avand in vedere ca interesele lor sunt mai bine servite de stabilitatea economica decat de colapsul general sunt dispusi sa discute reforme care sa aiba efecte profunde.

Acesti indivizi a caroror cooperare poate grabi reformele, detin o influenta considerabila in lumea corporatista si punctul lor de negociere este ca actionand cu buna credinta conform prevederilor PTP, muncitorii din tarile off-shore vor dobandi beneficii inexistente in momentul de fata si care nu vor afecta in mod negativ lucratorii din Statele Unite. Perspectiva noastra este ca, pe masura ce vibratiile se intensifica, vor aparea imbunatatiri ale fiecarui aspect al vietii din lumea voastra, asadar si cu si fara PTP, vor veni schimbari benefice pentru oamenii de pretutindeni.

Va onoram, familia noastra preaiubita, pentru perseverenta voastra ca lucratori intru lumina. Voi contribuiti nemasurat la lumina ce propaga schimbarile prezente si viitoare din intreaga voastra lume.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducere: Alexandra S.

Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.