Home > > Mesaj de la Matei, 23 mai 2015

Mesaj de la Matei, 23 mai 2015

Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Sa vorbim mai intai despre cutremurele din Nepal in contextul inaltarii planetare si personale. Mama Natura a eliminat negativitatea produsa in principal din cauza varsarilor de sange si a conditiilor inspaimantatoare si extrem de grele in care traieste o mare parte a populatiei voastre. Daca s-ar permite acumularea negativitatii, aceasta ar strica echilibrul precar al Pamantului si i-ar afecta in mod negativ cursul de inaltare, si atunci, pentru a evita acest lucru, ea foloseste cutremurele, eruptiile vulcanice si furtunile severe pentru a elibera negativitatea, atunci cand aceasta se acumuleaza.

La nivel personal, cutremurele din Nepal au dat posibilitatea unor mii de suflete sa isi completeze contractele si sa se inalte spiritual si constient. Acesta este scopul fiecarui suflet si pe parcursul acestor vremuri fara precedent in univers, foarte multi folosesc ocazia de a-si completa lectiile karmice intr-o singura viata in loc de mai multe. Stiind ca un cutremur major in acea tara ar cauza multe morti, sufletele care au dorit echilibrarea altor experiente printr-o viata umila si o moarte traumatizanta au ales sa se intrupeze acolo; multi altii au ales sa traiasca durerea si greutatile extreme inerente urmarilor unui dezastru catastrofal.

Sunt si situatii in care aceste evenimente au pus capat zilelor unor persoane ale caror contracte ale sufletului nu era incheiate sau nu includeau acest gen de sfarsit. Lor li s-au garantat cele trei optiuni pe care le-am mentionat in ultimul nostru mesaj si impreuna cu ceilalti care au pierit, au primit si ei ingrijiri blande si personalizate la sosirea in Nirvana. Unii dintre cei plecati se recupereaza psihic sau isi inzdravenesc corpurile eterice in centrele de vindecare specializate din Nirvana, altii au inceput vieti active si implinite in lumea voastra a spiritelor. Starea apasatoare a familiilor indurerate si a prietenilor care au ramas sa traiasca in mijlocul distrugerilor masive este usurata de lumina care este transmisa asupra lor din Nirvana si de catre civilizatii foarte indepartate, precum si de lumina cuprinsa in revarsarea de rugaciuni, compasiune si asistenta directa de pe Pamant.

Vine o vreme in care sufletele vor alege o viata pe Pamant nu pentru a-si incheia lectiile karmice ale celei de-a treia densitati, ci pentru bucuria de a trai intr-o lume minunata si plina de frumusete in care sinele multidimensional isi materializeaza magnificul dincolo de ce va puteti imagina. Iubita familie de pe Pamant, la nivelul sufletului va amintiti – doar constient ati uitat ca lumea este un loc in care toate traiesc pasnic in armonie cu Natura, in care toate stiu ca fiecare suflet din acest univers este o fiinta unica, independenta si inviolabila si in acelasi timp etern interconectata cu tot restul existentei. Ati putea sa vedeti absolut fiecare suflet ca pe o picatura de apa care isi pastreaza valoarea intrinseca atunci cand se amesteca cu nenumarate alte picaturi in oceanul creatiei Cosmice.

In acest moment insa, lumea voastra este asaltata de incercarile incapatanate ale Illuminatilor de a-si pastra punctele de sprijin economice, politicie si militare. Campul energetic de potential al Pamantului abunda in vibratiile inalte ale surselor de lumina care roiesc in jurul vibratiilor joase ale intunericului, in timp ce lupta continua si discutiile din culise avanseaza anevoios. Chiar daca puterile Illuminatilor au slabit fara cale de intoarcere, exploziile de energie compatibila lor le-au permis totusi sa continue

Nimic din camp nu este static – este o miscare continua, in conformitate cu energia numarului infinit de ganduri, sentimente si actiuni transmise de fiecare suflet de pe Pamant. In conditiile in care mintile si inimile intunecate pot aduna mai multe explozii favorabile de energie, declinul activitatilor lor va fi cu siguranta asigurat in continuare, lucrurile derulandu-se insa cu intermitenta. Odata declinul inceput, Lumina in continua crestere ii va asigura continuitatea. Lucratori intru lumina, continuati sa straluciti!

Pentru toti cei care au intrebat cine va fi urmatorul presedinte al Statelor Unite, raspunsul este, nu stim. Activitatea in campul de potential ce apartine indivizilor aflati acum im cursa si a celor care s-ar putea sa intre mai tarziu vine de la mijloacele mass media si nu de la electorat si revelatiile ce urmeaza sa apara si care vor avea impact asupra candidatilor, vor influenta in mod natural decizia votantilor.

Este organizatia Illuminatilor raspunzatoare pentru toata durerea si suferinta din lume, sau unii dintre cei rai actioneaza independent? Desi ne abtinem sa atribuim „raul” unor persoane si nu faptelor lor si avand in vedere ca unii indivizi din randurile Illuminatilor si dincolo de acestia chiar actioneaza tinand cont de propriile tendinte intunecate si bolnave, ati putea spune ca „operatiunea” Illuminatilor a fost raspunzatoare pentru principalele razboaie, pentru divizare, saracire si inselaciunea si coruptia agresive din ultimii aproximativ 265 de ani, de la aparitia numelui de Illuminati. Organizatia a fost infiintata in Bavaria de catre niste indivizi care simteau ca ei erau cele mai inteligente, mai pricepute si mai capabile persoane din lume – cei „iluminati” – si in delirul lor de grandoare, s-au simtit indreptatiti sa controleze vietile tuturor celorlalti.

Pe masura ce numarul lor a crescut, asa s-a intamplat si cu influenta lor in guverne, religii, economii nationale si comert. Ei au folosit revolutia industriala in propriul lor avantaj si odata cu trecerea deceniilor, au facut acelasi lucru cu toate inventiile ulterioare si cu resursele naturale ale planetei. In cele din urma controlul lor s-a extins asupra globului si a cuprins tot ce afecteaza viata in lumea voastra – de la educatie la divertisment si principalele mijloace de comunicare in masa; la producerea alimentelor, la industrie si pietele bancare si bursiere, la sistemele juridice si legislative, la dezvoltarea armamentului si la fortele militare si serviciile secrete, la sistemul de sanatate si cel farmaceutic, la industria chimica, la salarii, taxe si transporturi.

Cu toate acestea, ei nu au fost in nici un caz primii care sa preia puterea maselor – ei au construit pe fundatia solida a controlului asupra populatiei detinut de cativa. Cu doua mii de ani in urma, acesti cativa erau conducatorii bisericii si ai statului, a caror putere concentrata a crescut de-a lungul veacurilor prin edicte papale si casatorii aranjate in sanul familiilor regale ale Europei. Controlul a sporit prin dezvoltarile aduse de dinastiile Borgia si Medici din Italia in domeniul bancar si al comertului, prin aparitia protestantismului si prin constituiriea imperiilor britanic, francez, spaniol si portughez, prin colonizarea altor tari si subjugarea sau anihilarea populatiilor indigene. Imediat dupa ce coloniile si-au castigat independenta de sub dominatia britanica, controlul european a traversat Oceanul Atlantic si s-a infiltrat in nou nascutele State Unite, Legea Rezervelor Federale din 1913 consolidand controlul intunecatilor asupra economiei internationale.

Setea de putere si bogatie isi au insa originile cu foarte mult inainte de istoria consemnata, atunci cand oamenii din Lyra au devenit primii locuitori ai planetei. Ei au venit aici fara aprobarea Consiliului Intergalactic si au cautat aur fara sa ceara permisiunea Consiliului, deoarece nu doreau sa imparta descoperirea lor cu alte civilizatii. Astfel, energia superioritatii, a lacomiei, inselaciunii, nelegiuirii si dominatiei care exista in lumea voastra de astazi au ajuns pe planeta in timp linear, cu eoni in urma.

Vorbind din nou despre Illuminati, ei au aparut ca o societate secreta si nu au fost niciodata o organizatie „oficiala”, care sa primeasca membri. Majoritatea oamenilor care duc la implinire planurile celor aflati la varf s-ar putea nici sa nu cunoasca numele de Illuminati si sa nu aiba nicio idee despre faptul ca ii ajuta pe exploatatorii cruzi ai omenirii. Fiindca cei mai puternici din randurile acestora nu vorbesc niciodata in public despre ei insisi ca fiind parte din Illuminati sau nu recunosc influenta globala pe care o au, atunci cand activitatile lor reprobabile au inceput sa iasa la iveala, „grupul” considerat raspunzator a fost numit de cele mai multe ori cabala, elitisti sau guvernul din umbra si uneori Noua Ordine Mondiala sau Guvernul Unei Singure Lumi.

Oricum ar fi fost ei numiti, acesti indivizi au continuat ceea ce a fost pus in miscare cu multa vreme in urma, un mars daunator spre dominatia mondiala. Ei nu au constiinta, deoarece sunt goliti de lumina, cu exceptia scanteii care reprezinta forta lor vitala si numai atunci cand acest gol va fi umplut cu lumina, vor putea sa „vada lumina” si sa isi inceteze activitatile intunecate.

Urmare tuturor acestor activitati care de-a lungul epocilor au permis miliardelor de suflete sa isi completeze contractele sufletelor si sa evolueze, Gaia a obosit ca trupul ei planetar sa fie un carusel karmic si sa trebuiasca sa gestioneze toata negativitatea creata de acesta. Din acest motiv, v-ati oferit voi, lucratorii intru lumina sa va parasiti vietile pline de bucurie, din civilizatii avansate din punct de vedere spiritual si constient si sa veniti pe Pamant. Ati stiut ca va veti uita taramurile natale; ca veti avea corpuri dense, vulnerabile la rani si boala; ca veti trai intr-o lume a viloentei, fricii, saraciei, bigotismului, lacomiei si a altor intunecimi inerente unei civilizatii din a treia densitate. Cu toate acestea, ati venit! Pentru ca, atunci cand v-ati oferit voluntari, mai stiati si ca iubirea-lumina va arata oamenilor de pe Pamant calea pentru a opri acel carusel.

Multe dintre mesajele noastre au inclus ideea ca iubirea – aceeasi energie ca a luminii, doar exprimata diferit – este cheia lumii pe care ati venit aici sa ajutati sa fie co-creata. Chiar daca cuvintele „iubire” si „lumina” sunt frecvent utilizate in diferitele lor forme in toate limbile Pamantului, majoritatea oamenilor nu stiu ca aceasta energie este cea mai puternica forta din univers. Voi stiti, dar timpul liniar trecand atat de repede, s-ar putea sa va agitati prea repede pentru a mai avea timp sa va ganditi la cat de usor si de simplu transmiteti iubire-lumina din belsug.

Am rugat-o pe mama sa copieze aici conversatia noastra de acum 20 de ani.

[Urmatorul este un fragment din capitolul „Iubirea de zi cu zi”” din editia revazuta a cartii „Iluminari pentru o noua era” ]

S: Matei, cand ai vorbit despre a trimite lumina am interpretat asta in sensul ca noi facem acest lucru in mod automat, pur si simplu iubind oamenii, dar acum nu mai sunt deloc sigura ca este doar asa. Daca nu, atunci spune-mi exact, cum trimitem noi lumina cuiva?

Matei:...Mama, ai perfecta dreptate ca sentimentele de iubire pentru o persoana ii duc lumina acelei persoane, dar ai deasemenea dreptate cand crezi ca trebuie sa fie ceva mai mult decat atat si, chiar daca nu trebuie sa intelegi modul in care se trimite lumina, astfel incat ea sa fie eficienta, iti voi explica cum functioneaza.

Lumina este in spiritul tau, senzatia pe care tu o descrii ca simtindu-ti inima usoara, cand ceva te bucura sau iti reamintesti un lucru special pentru tine. Gandeste-te cum te simti cand unul din cainii tai vine sa te amusine, sau cand auzi una din simfoniile tale preferate, sau vezi un asfintit frumos – ca si cum intregul tau sine launtric se lumineaza si chiar asta se intampla. Esti cu adevarat umpluta de lumina pur si simplu traind momentul respectiv. Lumina vine din sufletul tau, conectandu-se la mintea ta si curgand prin corpul tau pentru a produce sentimente placute sau un „Aha!” inspirational. Nu a trebuit sa faci nimic pentru avea acel sentiment si ori de cate ori ti-l reamintesti nu trebuie sa faci un efort special pentru a–l crea – fiind pur si simplu receptiva la lumina, o primesti!

Lumina – hai s-o numim iubire, pentru ca desprea asta vorbim de fapt aici – care trece de la o persoana la alta nu este cu nimic diferita in cauza si efect, dar poti dori sa o lansezi prin directionarea gandurilor tale catre cineva. Atunci cand faci asta, instantaneu vibratiile din gandurile si sentimentele tale ajung la persoana respectiva. Energia curge de la tine impreuna cu forma ta gand care contine intentia si intensitatea, si aceeasi masura a iubirii pe care ai trimis-o merge direct la „adresa energetica” la care doresti sa ajunga. Nu pot exista „adrese gresite” deoarece intentia si sentimentele sunt foarte clare. Cel care primeste nu va fi bineinteles, constient de asta, dar sufletul sau va fi constient de „livrare”.

S: Cred ca am inteles, Mash draga. Ai vorbit despre „receptivitatea la lumina” dar nu sunt sigura ce inseamna asta. Cum putem sti daca primim lumina si cum o putem folosi in viata de zi cu zi?

Simplu spus, mama, a fi receptiv la lumina permite claritatea spirituala ce transcede limitarile celei de-a treia densitati. Aceste limitari includ prejudecatile si ura fata de lucrurile diferite, actiunile pornite din lacomie, judecarea celorlalti pentru alegerile lor, pastrarea resentimentelor sau dorinta de razbunare, avansarea prin cruzime, inselaciune sau minciuna, controlul asupra vietilor celorlalti si negarea liberului lor arbitru, urmarea orbeasca a dogmelor sau a ordinelor in pofida instinctului care spune ca ele nu isi au originea in divinitate. Si cea mai mare dintre limitarile celei de-a treia desnsitati este frica – de fapt, toate aceste emotii si actiuni negative pe care le-am mentionat apar din frica.

E logic sa gandesti ca schimbandu-te in unele dintre aceste domenii negative, esti receptiv la lumina si evoluezi spiritual. Schimbarile pozitive reprezinta in mod sigur un progres, dar nu in masura in care crezi, daca vei ramane temator in legatura cu situatia ta personala sau a lumii. Evolutia spirituala inseamna sa inveti sa traiesti fara frica, sa inveti sa ai deplina incredere in puterea inegalabila a iubirii.

Cat despre folosirea „zilnica” a luminii – mama, hai sa ii spunem iubire aici – caile sunt nelimitate. In orice caz, cuvantul „iubire” este atat de mult folosit incat poti spune ca se face abuz de el, ca in expresii de genul „iubesc sparanghelul” sau „iubesc cantecul asta”. Asa ca voi incepe prin a spune ce nu inseamna iubire.

Mancarea si divertismentul pot aduce multa placere si sigur eu nu minimalizez placerile care pot fi inaltatoare pentru spirit, dar ele nu inseamna iubire.

Nu este iubire nici atractia fizica a unei fiinte catre cealalta, care duce la neliniste privind siguranta pe termen lung a relatiei. Iubirea nu inseamna sa iti controlezi partenerul, nu inseamna sa iti fie mila sau sa iti faci griji pentru familie si prieteni, nu inseamna succes profesional, nu inseamna posesie. Iubirea nu este dependenta de faima, statut social, bunastare financiara sau opiniile celorlalti despre voi.

Iubirea nu inseamna a te lupta sau a face prozelitism pentru convingerile tale. Iubirea nu necesita intelegerea invataturilor mistice sau spirituale, a componentelor karmice ale vietii, a continuumului care cuprinde simultan tot timpul si spatiul sau a legilor universului.

Atunci, ce este iubirea? In cei mai simpli termeni, iubirea este Dumnezeu impartasind din Sine Insusi cu toate creatiile Sale. Iubirea este forta tamaduitoare a universului. Iubirea se afla inlauntrul sufletului si are nevoie numai de acceptul tau pentru a simti acele senzatii launtrice, de a-i iubi pe altii si de a primi iubirea lor pentru tine. Iubirea nu are limite, nu are granite ale amplitudinii sale.

In exprimare, iubirea este tratarea celorlalti cu bunatate, corectitudine, onestitate, compasiune, intrajutorare, solicitudine si respect. Daca s-ar putea spune despre iubire ca are „parti componente”, atunci acestea sunt unele dintre partile componente ale dumnezeirii in actiune.

A sti ca tu si Dumnezeu si toate celelalte creatii ale lui Dumnezeu suneti inseparabili – inseamna iubire. A sti ca planeta Pamant are ea insasi o viata constienta si sensibila si a respecta toate formele ei de viata – inseamna iubire. A-ti da seama ca nimeni nu-i poate cunoaste pe ceilalti la nivelul sufletului si, prin urmare, nu-i judeca, dar nici nu le scuza acttiunile considerate nedrepte – inseamna iubire.

A-ti asculta sinele dumnezeiesc este iubire. A trai o viata care incurajeaza iubirea sinelui este iubire. A simti tu bucurie, cand o vezi in altii, inseamna iubire. A face ceva care aduce bucurie altcuiva, inseamna iubire. A te ierta pe sine si pe ceilalti, inseamna iubire. A imparti din toata inima tot ce ai, inseamna iubire. A face fapte bune, fara a le atasa asteptari, inseamna iubire. A simti pace in in inima si in minte, inseamna iubire. Fiorul tacut pe care il simti cand privesti un rasarit, sau cand auzi un cant de pasare, inseamna iubire –iar zambetul este una dintre cele mai simple si mai stralucitoare expresii ale iubirii.

In fiecare sau in toate aceste situatii, ca si in multe altele despre care sti instinctiv ca sunt iubire in actiune, tu iti exprimi iubirea pentru Dumnezeu. Mama, nu cred ca ti-am spus ceva surprinzator. Dar probabil ca este bine sa ai niste indicii, ca o lumina calauzitoare, in aceste vremuri cand poate parea ca intunericul adumbreste splendida abundenta a iubirii care se gaseste in lumea ta.

Iti multumesc, mama. Dragi frati si surori, va rog sa nu va indoiti nicio clipa de importanta pe care o aveti in miscarea societatii voastre catre o Epoca de Aur a Pamantului ajunsa la deplinatatea infloririi sale. Va onoram statornicia in acest serviciu esential adus Gaiei si iubirea noastra neconditionata va urmeaza in fiecare pas al calatoriei voastre.

_________________________

IUBIRE si PACE

Suzanne Ward

suzy@matthewbooks.com

[NOTA. Daca ati primit acest mesaj de la cineva si ati dori sa primiti viitoarele mesaje direct, va rog sa va alaturati grupului Yahoo. Gasiti link-ul in susul paginii Mesajele lui Matei /Matthew’s Messages la adresa www.matthewbooks.com. Pentru a va alatura grupului este necesar numarul vostru de telefon mobil. Pentru a evita acest lucru, trimiteti un e-mail la adresa messagesfrommatthew@yahoogroup.com, completand la subiect „messagesfrommatthew-subscribe”. Astfel adresa voastra va fi adaugata la lista de distributie a mesajelor.]

______________________________________

IUBIRE si PACE

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Email: suzy@matthewbooks.com
Traducere: Editura For You - (ii multumim Alexandrei pentru traducere)

< previous message | matthew23-03-15.html>


Share |