Home > > Mesaj de la Matei - 18 February 2016

Mesaj de la Matei - 18 February 2016

Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Incepem prin a vorbi despre problemele cele mai prezente in gandurile oamenilor din intreaga lume. Lansarea cu succes a rachetelor din Coreea de Nord a fost ceva neasteptat pentru analistii ce urmaresc activitatea din tara respectiva; in orice caz, acest lucru este ingrijorator deoarece Kim Jong-un este considerat instabil, egoist si ambitios. Ceea ce nimeni nu stie insa, este ca daca oamenii de stiinta nord coreeni ar incerca sa lanseze o racheta cu focos nuclear, echipajele navelor ce inconjoara Pamantul se vor asigura ca aceasta incercare sa fie sortita esecului, asa cum s-a intamplat cu mai multe incercari ale Illuminatilor din ultimii cativa ani.

Perspectiva noastra asupra „agresiunii lui Putin in Europa de Est” este ca ideea ca el va incerca sa aduca cu forta tarile baltice si alte tari din zona sub controlul guvernamental si economic al Rusiei constituie o abordare propagata de Illuminati. El nu are aceasta intentie si va reamintim ca hranindu-se cu energia fricii, Illuminati incearca prin orice mijloace sa genereze aceasta frica.

In ce priveste discutiile pentru incetarea focului, cu toate ca este doar ceva temporar, este natural ca violenta sa se exacerbeze in Siria, acolo unde energia a fost timp indelungat dirijata haotic si avand in vedere ca in acea tara si in tarile invecinate se lupta cateva contingente diferite, nu se va putea ajunge la un acord de incetare a focului de durata pana cand toate aceste fluxuri de energie nu isi vor fi consumat cursul. In timp ce Rusia este criticata pentru raidurile sale aeriene care ajuta regimul lui Assad precum si fortele terestre sa recastige controlul asupra zonelor ocupate de Statul Islamic, presedintele Putin si alte persoane influente lucreaza in culise pentru a aduce stabilitatea in Orientul Mijlociu si in Africa de Nord.

Este firesc sa existe ingrijorare in legatura cu oamenii din zonele sfasiate de razboi ce continua sa isi asume riscul emigrarii in alte tari, tari care din pacate, nu le pot oferi conditii de adapost, de educatie, de munca si ingrijiri medicale corespunzatoare milioanelor de refugiati care se afla deja acolo. Cu timpul, violentele vor lua sfarsit in satele si orasele din care au fugit acesti oameni si cei care vor dori sa se intoarca, vor putea sa inceapa sa isi reconstruiasca comunitatile si vietile. Intre timp, compasiunea si bunavointa din partea celor care ii gazduiesc si contributia imigrantilor cu talentul, indemnarea si eforturile lor de asimilare pot conduce la compatibilitate si beneficii reciproce. In acest moment si in viitor, este necesara asistenta financiara din partea tuturor natiunilor prospere, pentru a usura si a pune capat acestei crize umanitare.

Conform celor care monitorizeaza Pamantul din Nirvana, savantii care se ocupa de investigarea cazurilor de microcefalie asociate virusului Zika au descoperit ca la baza majoritatii acestora sta un produs chimic toxic. Ce nu au aflat inca este daca sursa o constituie muscaturile tantarilor Aedes care au fost injectate cu respectivul produs, muscaturile tantarilor care au fost mutati genetic ca urmare a absorbirii respectivei toxine folosite pentru eradicarea lor, sau daca boala se datoreaza faptului ca femeile insarcinate au baut apa continand respectivul produs toxic. Cu toate acestea, cititorilor care au intrebat daca Illuminati se afla in spatele acestei epidemii de Zika si microcefalie, le raspundem da, dar s-ar putea ca intr-un mod indirect, spre deosebire de eforturile lor directe dar lipsite de succes, de a crea pandemii prin eliberarea unor virusi construiti in laborator cum ar fi SARS sau gripa aviara,

Unii pun in mod deliberat toxine in deversarile de substante chimice in atmosfera, in timp ce altii se ocupa de poluarea industriala, de folosirea combustibililor fosili, de contaminarea solului si apei cu deseuri nucleare sau cu chimicale provenind din ferilizatori si insecticide. Aceasta proliferare a toxicitatii ce afecteaza in mod negativ planeta si toate formele ei de viata a fost in mod rusinos trecuta cu vederea de catre producatorii de substante chimice cu sprijinul unor persoane puternice din randurile guvernelor. Si in acelasi timp, acumularea de catre Illuminati a imensei lor bogatii contribuie in mare masura la conditiile de saracie in care traiesc mari mase de oameni, conditii ce favorizeaza dezvoltarea tintarilor purtatori de boala.

Nu, karma nu are nimic de a face cu toate cazurile de oameni care se refugiaza sau cu copilasii nascuti cu microcefalie si familiile acestora. Cererile facute la nivelul sufletului sunt aprobate intr-un numar fara precedent, pentru a permite evolutia sufletelor ca urmare a suferintelor indurate prin experiente care nu au fost initial alese. Cu toate acestea, onorarea cererilor sufletului nu este cunoscuta in mod constient de catre acele persoane si atunci ele isi vad situatia prin prisma greutatilor indurate in plan fizic.

Un cititor, care a scris ca astrologii si persoanele intuitive au prezis ca „restul acestei luni si luna martie vor fi extrem de delicate pe aceasta planeta” a intrebat „ in ce zone vor fi lucrurile „delicate” si problematice?” Bineinteles ca situatiile mentionate mai sus sunt delicate si pline de probleme pentru milioanele de oameni care sunt afectate in mod direct, ele fiind in acelasi timp deprimante pentru intreaga societate. Pastrarea calmului in ceea ce priveste volatilitatea pietelor bursiere si rapoartele privind inchiderea unor banci vor constitui la randul lor o problema pentru investitori si in acelasi timp confuzia in legatura cu ce va urma din punct de vedere economic va fi cu siguranta un motiv de ingrijorare pentru multi altii. In numeroase tari, candidatii se afla in plina lupta electorala si populatia este nelinistita in legatura cu rezultatul alegerilor. In plus exista si preziceri privind noi cutremure catastrofale si tsunami-uri cat si privind iminenta unui al treilea razboi mondial care va incepe in Orientul Mijlociu si in mijlocul tuturor acestor fluxuri energetice purtatoare de imense atasamente, pana si lucratorilor intru lumina le este greu sa isi mentina in mod constant optimismul legat de viitorul Pamantului. Acestea fiind spuse, atunci cand alinierea planetara este mai propice tulburarilor fata de perioadele cu mai putina interactiune, indivizii avand atitudini negative si o perspectiva pesimista isi vor materializa situatii din ce in ce mai dificile – legea atractiei functioneaza 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Iubita familie, orice intamplare fie ca este vazuta ca un progres sau ca un regres, ca o tragedie sau ca un triumf, este o reflectare a vibratiilor care amplifica agitatia astfel incat aceasta sa isi poata incheia cursul , ea amplificand in acelasi timp succesul miscarilor locale din intreaga lume. Cat de mult ne dorim ca viata pe Pamant sa fie chiar in acest moment cea pe care v-o doriti voi: pace, adevar, respect reciproc si cooperarea tuturor. In cele din urma asa va fi si consecventa voastra in lumina ajuta la crearea in timp liniar a lumii pe care v-o doriti si care EXISTA deja in continuum.

Acum vom raspunde intrebarilor care au ramas neabordate referitor la suflet. Prima, venita din partea unui cititor din SUA este foarte asemanatoare intrebarilor altora legate si ele de campania prezidentiala din tara respectiva, importanta problemei fiind insa globala: „Ce se intampla cu sufletele nenascute ale copiilor avortati?” Janos, un suflet dintr-o civilizatie din a opta densitate, a vorbit despre asta cu mama mea, cu cativa ani in urma si eu am rugat-o sa copieze acea parte din conversatia lor mai lunga.

[Urmatorul este un fragment din capitolul „Janos” din Vocile Universului]

„Un suflet nu are nevoie de un corp pentru a trai propriuzis, deoarece acest lucru este inerent esenta fiecarui suflet. Sufletele aleg sa aiba un corp de un anumit fel doar pentru a experimenta fizic ceea ce nu poate functiona fara o anumita masa.

Printre oamenii tai exista aceasta neintelegere in legatura cu „viata” si diferenta dintre un suflet si un corp. Voi aveti procesul numit „avort” pe care unii il considera distrugerea unei vieti noi si exista o controversa in legatura cu momentul in care sufletul intra intr-un corp ce se formeaza in pantece. Nu se distruge viata niciunui suflet prin oprirea formarii unui corp aflat in dezvoltare. Corpurile cresc independent de suflet, prin legile naturale ale mecanismelor fizice de reproducere, conform programarii celulare a fiecarei civilizatii.

Sufletele nu sunt restrictionate sa se incarneze intr-o anumita civilizatie. Statutul evolutiv al unui suflet il aseaza automat pe un anumit nivel vibrational si el alege o civilizatie din sfera respectiva, care ii poate furniza experientele necesare pentru evolutia sa. Cu cat este mai avansata evolutia spirituala, cu atat mai sus se va afla statia de lumina in care un suflet poate alege civilizatia in care sa se intrupeze sau sa traiasca ca spirit liber.

Sufletele ale caror nevoi de crestere spirituala se incadreaza in a treia desitate a Pamantului, sau in alte locatii cu statut vibrational similar au un numar de alegeri in ceea ce priveste corpurile. Ele pot locui in preajma parintilor chiar si inainte de momentul conceptiei si dupa conceptie pot intra in fetus pentru a trai senzatia cresterii. Daca acest gen de experienta nu este necesar, ele pot ramane „in afara” pentru alt gen de experiente inaintea nasterii, avand insa un contract de „revendicare” a corpului aflat in dezvoltare, pe care celelalte suflete il respecta. Daca un suflet intra intr-un corp aflat in dezvoltare si apoi se razgandeste, femeia sufera un avort spontan. Un suflet poate locui intr-un corp aflat in dezvoltare pana la apropierea nasterii si atunci sa se hotarasca sa continue intr-un alt trup si acesta este cazul copiilor nascuti morti. De asemenea, un suflet poate face una din aceste alegeri, poate trai ceea ce este necesar din punct de vedere emotional si apoi, de comun acord cu un alt suflet, poate pleca, lasand cel de-al doilea suflet sa intre pana la avortul spontan, moartea la nastere sau nasterea viabila au loc. Un suflet care are o „revendicare” asupra unui corp aflat in dezvoltare poate permite unui alt suflet sa traiasca in corp pentru a experimenta cresterea si senzatia nasterii pentru ca apoi, sufletul respectiv sa plece si sa il lase pe primul sa isi preia viata fizica.

Aceste situatii diverse au loc intotdeauna cu acordul tuturor sufletelor implicate, ceea ce include bineinteles parintii si orice alti membri ai familiei, scopul fiind acela de a permite experienta aleasa mai multor suflete, la nivelul de care acestea au nevoie. Avortul, ca si toate etapele celelalte de dinaintea conceptiei si pana la o nastere viabila, le furnizeaza sufletelor care paricipa ocazia de a trai emotiile asteptate pentru a umple golurile din experienta lor de pana atunci.

Corpurile au o forta vitala independenta de suflet si desi este o situatie neobisnuita ca un corp sa traiasca fara suflet, acest lucru se poate intampla. Sufletele au de ales daca sa intre intr-un corp clonat sau nu, si daca nu, clona continua sa para altcineva deoarece creierul si toate simturile si capacitatile motrice functioneaza. Un alt exemplu este atunci cand oamenii raniti sau bolnavi intra in coma. Sufletul poate alege sa ramana in corp sau nu, si daca nu, atata timp cat este ingrijit, corpul continua sa traiasca intr-o stare vegetativa, pana cand moare ca urmare a deteriorarii celulelor.”

Multumesc, mama. Daca toti oamenii de pe Pamant ar sti ca fiecare dintre voi este un suflet avand o experienta fizica si daca ar cunoaste numeroasele alegeri pe care le pot face sufletele, avortul nu ar mai reprezenta o problema politica, sociala sau religioasa. Atunci cand veti trai din plin in Epoca de Aur a Pamantului, nu vor mai exista intreruperi de sarcina sau separare de niciun fel – viata va fi iubitoare, pasnica si in armonie cu intreaga Natura.

„Este sufletul esenta unei persoane sau el a fost creat pentru a sustine ca unitate de stocare a experientelor „esenta fundamentala”? Cu alte cuvinte, suntem noi cu adevarat „esenta” avand „sufletul, mintea si corpul” ca instrumente functionale ce doar sprijina adevaratul sine, care este „esenta” – ceea ce ar sugera ca „sufletul” este o functie spirituala situata intre „esenta noastra fundamentala” si minte?”

Sinele vostru adevarat este un suflet – o Fiinta independenta, inviolabila si eterna fie ca traieste intr-o lume fizica sau a spiritului, fie ca traieste ca spirit liber oriunde in acest univers. Esenta sau compozitia voastra este energia iubire –lumina pura a Creatorului – sursa a toate care exista in intregul cosmos – si in acest univers acesta este Dumnezeu. Folosind energia Creatorului si darul sau al liberului arbitru, cu componenta acestuia care este puterea de materializare, voi proiectati o minte si un corp care sa va dea posibilitatea sa functionati in conformitate cu ceea ce vreti sa experimentati dupa incarnare. Voi inzestrati aceasta persoana cu un depozit, sau unitate de stocare a cunoasterii la nivelul sufletului a Inceputurilor in Creator, a intelepciunii colective si a amintirilor din toate celelalte vieti ale voastre. Ar fi util sa cititi un mesaj anterior care ofera informatii mai detaliate despre pregatirea pentru o noua viata fizica. [3 februarie 2014]

Iti multumesc, mama pentru ca ai adaugat data si noi mai spunem ca o viata ca spirit liber nu are nimic de a face cu trasaturile de personalitate sau de comportament. Este o experienta de tip special, care poate sau nu sa necesite un corp, chiar si un corp eteric, in care sufletul comunica direct cu Dumnezeu si isi indeplineste in cunostiinta de cauza misiunea aleasa inainte de nastere. Iisus si alti mesageri ai lui Dumnezeu sunt exemple de suflete ce au avut nevoie de un corp pentru a-si indeplini misiunea vietii de spirit liber.

„De ce unele suflete decedate raman atasate de planul Pamantesc si nu se inalta in lumina? Cum se face ca aleg acest lucru? Nu trebuie sa mergem cu totii in Nirvana sau pe un alt taram pentru a ne evalua vietile si a stabili daca mai este nevoie sau nu sa ne intoarcem?

Nu este chiar corect sa descri ca „alegere” rarele ocazii in care persoanele nu se duc direct in Nirvana sau in alta lume a spiritelor dupa moartea lor fizica. Sufletul, care este energie iubire-lumina pura, este eliberat de corpul eteric si de psihicul persoanei si psihicul este cel caruia ii este greu sa plece. Puterea credintei este cu adevarat mare si unii din acei oameni cred ca sunt inca in viata si continua, poate se pregatesc pentru intoarcerea cuiva drag, sau au grija de copilasii lor, sau pun la cale o noua afacere. Altii stiu ca au murit, dar vor sa ramana pe Pamant pana cand isi incheie ceva de o mare importanta – poate pentru a le explica familiilor cum sa se ocupe de afacerile proprii, sau pentru a continua sa lupte alalturi de camarazii lor, sau pentru a spune politiei cine i-a ucis.

Oricare ar fi motivul, el este de o asemenea importanta vitala pentru cei aflati in aceasta categorie incat energia pe care o emana permite corpurilor lor eterice sa le ramana in preajma. In cele din urma, deseori cu ajutorul ingerilor, al spiritelor ghid sau al unui lucrator intru lumina foarte puternic, toate aceste suflete inteleg ca nu pot face ceea ce isi doresc si trec de buna voie intr-o lume a spiritului. Daca aceasta lume este Nirvana, acolo ei isi trec in revista viata si profita de toate ocaziile pe care acest taram minunat le ofera pentru planificarea urmatoarei lor incarnari.

Apoi mai exista si situatia complet diferita pe care voi o numiti ‚posedare”, care este intalnita si ea destul de rar pe Pamant. Un suflet inclinat spre intuneric ramane intentionat pentru a cauta un corp in care sa intre in timpul somnului si in care sa ramana. Atunci cand intra intr-un corp, are loc o lupta pana cand unul dintre suflete resuseste sa il dea afara pe celalalt. Daca sufletul intrus preia posesia, un lucrator intru lumina cu experienta poate face ceea ce voi numiti exorcizare; si daca aceasta are succes, intrusul este ajutat sa treaca in lumina si ocupantul intial se intoarce. Daca nu se face exorcizarea sau daca aceasta nu are succes, sufletul initial pleaca in Nirvana sau in lumea spiritului care apartine civilizatiei sale si intrusul ramane in corp cauzand modificari considerabile in comportamentul persoanei respective.

„Ce se intampla cu Sufletul atunci cand cineva se sinucide?” In primul rand va spunem ca NU exista pedeapsa pentru sinucidere asa cum propavaduiesc unele religii. La fel ca si in cazul in care moartea fizica se datoreaza altor cauze, sufletul este eliberat de corpul eteric si de psihic. Cel care isi ia viata o face aflandu-se intr-o stare de agonie mentala si emotionala si psihicul lui intra in Nirvana intr-o stare traumatizata. Dupa un proces de vindecare desfasurat cu blandete, cu ingrijiri specifice starii si sub o atenta si continua observatie, persoana se alatura populatiei taramului si trece prin procesul de analiza a vietii trecute la fel ca si ceilalti. Atunci cand se planifica o alta incarnare, aceasta include lectiile karmice ce au fost alese dar nu au fost traite in viata intrerupta. Mama, te rog sa adaugi data mesajului care trateaza aceasta tema mai in detaliu. [23 septembrie 2014].

Multumesc si da, vad ca am atins iarasi limita obisnuita a mesajelor. Vad ca mai ai pe lista si alte intrebari despre suflet, dar simt ca informatia pe care am furnizat-o este cea mai relevanta pentru majoritatea cititorilor.

Asadar, asigurandu-va ca nu sunteti niciodata singuri in calatoria voastra pe Pamant, pentru moment ne luam cu drag ramas bun de la voi.

___________________________

IUBIRE si PACE
Suzanne Ward

Website: The Matthew Books
Traducerea Romîna: Alexandra S.

Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.