Home > > Mesaj de la Matei - 20 March 2016

Mesaj de la Matei - 20 March 2016

Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Se intampla foarte multe din punct de vedere energetic in lumea voastra, pe masura ce vibratiile aflate in continua crestere separa rapid graul de neghina, ca sa spunem asa. Tipic, principalele mijloace de comunicare in masa controlate de Illuminati imprastie neghina printr-o prezentare selectiva si distorsionata a „stirilor”. Chiar daca abilitatea lor din trecut de a da publicitatii numai ceea ce voiau sa stiti a slabit considerabil din cauza vitezei cu care sunt difuzate imagini si articole pe Internet, aveti mare grija sa va pastrati discernamantul in legatura cu toate informatiile, inclusiv cele de pe Internet.

Pentru a contracara informatiile adevarate care circula pe Internet, minionii Illuminatilor folosesc acest spatiu pentru a manipula societatea cu informatii false, menite sa mentina frica si confuzia in centrul atentiei. Avand incredere in intuitia voastra in legatura cu ce anume este adevarat si ce nu, veti putea avea acces la „culisele” evenimentelor. Stiind ca totul se va incheia cu o Epoca de Aur in plina inflorire, veti putea observa personajele si rolurile lor karmice si nu veti fi prinsi in zbuciumul dramei aflate in desfasurare.

Deseori am mentionat si un alt aspect al cresterii vibratiei, intensificarea caracteristicilor si a comportamentului si escaladarea violentei face obiectul unui numar de e-mailuri similare celui primit de la o cititoare din Australia, care si-a exprimat ingrijorarea in legatura cu aparitia unor grupari ostile, in tara ei:
Il poti intreba pe Matei de ce este acum atat de multa violenta in randul tinerilor?” Multi tineri din intraga lume simt furiosi, descurajati si chiar lipsiti de speranta in legatura cu viitorul lor. Motivele lor includ saracia, lipsa de educatie si de calificare profesionala, somajul, familiile destramate, statutul scazut la care ii obliga societatea, guvernele care le ignora nevoile, starea intregii lumi sau un amestec al tuturor acestor factori. Tinerii ale caror vieti au fost profund afectate in mod negativ actioneaza violent, manati fiind de sentimentele lor amplificate. Cat de mult ne-am dori ca aceste suflete, care ne sunt atat de dragi, sa poata cunoaste beneficiile schimbarilor ce vor veni.Mama mea a fost inundata de mesaje referitoare la Donald Trump, din partea cititorilor din Statele Unite si din alte tari. Chiar daca noi refuzam solicitarile de a vorbi despre calificarea lui pentru a deveni presedinte al tarii – cetatenii sunt aceia care o pot evalua – si nu stim daca va fi ales sau nu – votantii vor hotari cine va fi urmatorul lor presedinte – am dori sa raspundem unora dintre intrebarile si comentariile voastre.

„Este Trump Anticristul?” – Nu. Anticristul ca si Armagedonul reprezinta un concept, o idee. In orice caz, oricat de rupta de realitate ar fi orice idee, ea este realitatea acelor indivizi care cred ca ea este adevarata. Credinta creaza realitatea.

„Sunt foarte intristata de faptul ca Donald Trump a alimentat flacarile bigotismului si rasismului in America. Care ar fi perspectiva luminata asupra acestor lucruri?” Este un adevar trist ca bigotismul si rasismul sunt atat de vii si de „sanatoase” in Statele Unite, unde de la o generatie la alta se preda intoleranta fata de diferente – culoarea pielii, orientarea sexuala, origini, religie, filozofii, ideologii. Unii indivizi „intoleranti” reactioneaza la remarcile domnului Trump ca o dovada a faptului ca sunt indreptatiti sa dispretuiasca si actioneze agresiv fata de indivizii „diferiti”. Viziunea „luminata” este ca toti membri familiei noastre de pe Pamant sunt facuti din esenta pura iubire-lumina a Creatorului si noi va iubim pe toti neconditionat, chiar daca ne dorim cu infrigurare ca fiecare suflet din lumea voastra sa fie iubitor, bland si respectuos. Intr-o buna zi, dragilor, toti vor fi!

„Crezi ca Donald Trump este responsabil pentru comportamentul agresiv al suporterilor sai la mitinguri?” Fiecare persoana este responsabila pentru comportamentul sau. Remarcile nimanui nu pot motiva un individ sa actioneze intr-o maniera care sa fie impotriva valorilor, principiilor si respectului sau fata de sine.

„Violenta de la marile intalniri ale lui Donald Trump nu este imaginea pe care o aveam eu despre sistemul politic democratic al tarii voastre. Ce se intampla?” Multi cetateni sunt furiosi pentru conditiile lor pe care le pun pe seama guvernului si ei vor schimbari. Dl. Trump face promisiuni. Energia furiei are prioritate in fata gandirii clare si a judecatii sanatoase, asa ca suporterii lui nu se intreaba cum va face el tot ceea ce spune ca va face – ei doressc sa isi manifeste furia in public si el le ofera aceasta posibilitate. Numarul mare al suporterilor lui devotati de la mitinguri le da curaj celor care aleg sa ii priveasca retorica de tip agresiv ca pe o indreptatire de a se comporta in acest mod fata de cei care isi exprima dezacordul cu el. Raspunsurile noastre la ultimele doua intrebari se aplica si aici.

Cetatenii tuturor tarilor, care simt ca guvernele lor ii ignora, vor sa se faca auziti si o voce colectiva care a fost mult timp ignorata poate uneori conduce la o revolta violenta. Pe masura ce vibratiile continua sa se inalte, recurgerea la violenta pentru obtinerea dreptatii si a corectitudinii va lua treptat sfarsit. Pentru tarile aflate acum in valtoare, stabilitatea si calmul vor veni odata cu conducatori cinstiti, atenti si cu bagare de seama; lipsa adaposturilor si saracirea se vor ameliora si in cele din urma vor exista case si suficeinte mijloace financiare pentru toti din lumea voastra. Voi cei care stiti ca sunteti lucratori intru lumina si milioanele de oameni care servesc si ei luminii fara sa stie, aduceti pe Pamant era pacii, iubirii si abundentei pentru toti.

„Cum va afecta inaltarea sufletele walk–in ? Li se vor schimba trupurile „imprumutate”, sau vor reveni la propriile lor corpuri? Unora li s-a spus ca, corpurile lor se afla „in staza” in lumea lor „natala”, unele fiind si la bordul Navei Stelare de pe care au venit si la care se vor intoarce.” Acest lucru trebuie putin explicat pentru cititorii care nu sunt familiarizati cu termenul „walk-in”. Un suflet dintr-o lume a spiritului face o intelegere cu un suflet care vrea sa isi paraseasca corpul si care este extenuat de gestionarea unor conditii fizice si/sau emotionale. Avantajul ar fi cel al varstei, spre deosebire de situatia in care sufletul ar incepe ca nou-nascut si ar petrece ani buni pana la maturitate; a prelua insa o viata lasata de un alt suflet nu este ceva tocmai usor si astfel de situatii sunt rare, chiar si mai rar fiind cazul in care un suflet ar face un astfel de aranjament cu un copil, caz in care avantajul varstei ar fi pierdut. In orice caz, pe parcursul acestei ere unice la nivel universal, un numar de suflete evoluate au folosit acest tip de aranjament pentru a ajuta la transformarea lumii voastre; de obicei nivelele lor vibratorii pot vindeca corpurile si pot linisti mintile, astfel incat sa poata duce la indeplinire misiunile pe care si le-au asumat.

Atunci cand misiunea este incheiata, sufletul decide ce urmeaza sa faca: sa continue sa traiasca pe Pamant pana la moartea fizica si apoi sa intre in Nirvana pentru o viata completa ca spirit; o vacanta in acea minunata lumea spiritului in timpul careia sa planuiasca viata urmatoare; sau sa se intoarca direct in patria sa natala sau pe nava stelara, daca acolo a trait inainte de a intra in corpul pamantean. Mai adaugam ca toate sufletele au capacitatea inascuta de a dematerializa si apoi de a rematerializa un corp sau de a materializa un corp nou, dar numai sufletele evoluate stiu ca au aceasta capacitate si o folosesc.

„Matei pare sa nu vorbeasca niciodata despre ce se va intampla cu starea sanatatii lucratorilor intru lumina si chiar a animalelor noastre de companie pe masura ce inaltarea avanseaza. Este vorba despre a te vedea din nou intreg?” Ii multumim acestei cititoare care ne-a reamintit ca este timpul sa revenim si sa mai adaugam ceva la cele spuse mai demult despre sanatate, dar mai intai va spunem ca desi vizualizarea este cu adevarat o unealta foarte puternica, faptul ca toata lumea se va vedea „din nou intreaga” nu este suficient pentru ca lucrurile sa fie cu adevarat asa.

Ne grabim sa adaugam ca un corp perfect nu este niciodata necesar pentru inaltarea personala; totusi, reactia la o stare a sanatatii precara influenteaza procesul de inaltare. Sa spunem ca o persoana cu o boala cronica alege aceasta experienta pentru a invata compasiunea si rabdarea, care in alta viata i-au lipsit fata de oamenii bolnavi, avand o mobilitate sau capacitati mentale limitate. Daca lectia aleasa este o lectie invatata, se progreseaza in constiinta treaza si spirituala – scopul fiecarui suflet, in fiecare viata. In schimb, daca o persoana este consumata de mila fata de sine, se plange in mod continuu si cere atentie, lectia trebuie repetata in alta viata. Pentru a va reaminti, in ceea ce voi numiti „reincarnare” nu este vorba despre intoarcerea unei persoane care a trait inainte, ci mai degraba despre un suflet „nou”, al carui personaj este programat pentru viata fizica aleasa de catre sufletul cumulat. [Acest lucru este explicat in mesajul din 3 februarie 2014].

Multumesc, Mama pentru ca ai adaugat aceasta nota. Mergand mai departe, „reintregirea” corpurilor – prin care toate bolile sunt vindecate; membrele lipsa cresc la loc; dinti sanatosi, oase, incheieturi si organe noi inlocuiesc substitutele artificiale sau suportul mecanic – toate acestea se vor petrece individual, printr-un proces si nu printr-o transformare instantanee. Odata cu ritmul in care o persoana absoarbe lumina ce transforma structura celulara bazata pe carbon in structura cristalina si cu credinta ca aceste transformari fizice sunt o realitate, se aplica si alegerile contractuale.

Este probabil ca persoanele in varsta, care au oricare dintre bolile mentionate mai devreme, sa aleaga aceste boli impreuna cu tranzitia spre viata spiritului inainte ca sanatatea stralucitoare si corpurile complete in mod natural sa devina ceva comun in lumea voastra. Prevederile contractului sufletului se aplica in mod egal si tinerilor; ei pot sa fi ales bolile si tranzitia la o varsta frageda, sau sa fi ales sa traiasca boala si dizibailitatea pentru ca ulterior sa se vindece. Dupa cum am spus in mesajele anterioare, angajamentele de dinantea nasterii dau ocazia cresterii spirituale tuturor sufletelor care impart o viata si contractele individuale sunt intocmite in acest sens.

Sanatatea lucratorilor intru lumina depinde de gradul in care structura lor celulara a devenit suficient de cristalina pentru a proteja sistemele imunitare de toxinele din aer, sol si apa precum si provenind din hrana incarcata chimic si din medicamentele care fac corpurile susceptibile de tulburari mentale, emotionale si fizice. In orice caz, cauza de baza a tuturor bolilor este stresul. Stresul dezechilibreaza sistemele corpului si ataca partile cele mai vulnerabile, iar reducerea lui poate ajuta la imbunatatirea sanatatii si a starii de spirit.

Deosebit de importanta este auto-restaurarea pe care o ofera singuratatea. O lume a pacii incepe cu atingerea pacii interioare a fiecarui om si vibratiile inalte ale iubirii, iertarii, compasiunii si respectului fata de altii incepe cu practicarea tuturor acestor calitati fata de Sine. Onorarea Sinelui inseamna in acelasi timp si recunoasterea si recunostiinta fata de tot binele din viata voastra, fara a ceda energiei furiei, resentimentelor, geloziei, meschinariei sau fricii legate de „ce-ar fi daca”. Recreatia - re-creatia! - este importanta. Cititi, ascultati-va muzica preferata, scrieti, dezlegati cuvinte incrucisate, lucrati de mana, sculptati sau practicati orice alta forma de exprimare artistica; sau pentru cei mai activi, recreati-va in natura, poate alergati, mergeti pe bicicleta, faceti excursii, patinati, schiati sau inotati.

Daca nu puteti evita intalnirile despre care experienta va spune ca s-ar putea sa fie neplacute, participati la ele calmi si increzatori si fiti flexibili pentru a vedea lucrurile si din perspectiva celorlalti. Acest lucru nu inseamna sa renuntati la ideile si principiile voastre, ci sa aveti o atitudine care sa arate ca aveti de gand sa purtati o discutie rezonabila si nu o disputa incapatanata. Stabiliti-va prioritatile astfel incat la sfarsitul zilei sa aveti sentimentul unei impliniri satisfacatoare. Atunci cand ziua se dovedeste a fi „proasta”, ganditi-va cum puteti face lucrurile altfel pentru a obtine rezultate mai satisfacatoare data viitoare si mergeti la culcare cu gandul la pace.

Este important sa dormiti suficient, sa mancati alimente hranitoare, sa beti multa apa, sa va exersati corpul si mintea si sa petreceti timp in Natura. Ori de cate ori puteti, plimbati-va in parc sau in padure sau pe o carare de munte, mergeti desculti pe o plaja sau pe iarba, puneti-va mainile pe pamant atunci cand plantati flori si legume. Daca puteti avea un animal de companie, adoptati unul sau mai multe de la un adapost – recunostiinta animalelor care traiesc cu persoane care le ingrijesc va va aduce vibratii inalte in casa.

Meditatia, respiratia profunda, yoga, aromaterapia si masajul sunt si ele mijloace excelente de reducere a stresului. Voluntariatul in activitatile comunitare cum ar fi camine, adaposturi pentru animale, programe scolare si ajutorul acordat celor fara adapost va inalta atat viata voastra cat si a celorlalti. Zambetele si rasul usureaza nu numai inima voastra dar si inimile persoanelor care va inconjoara. Vizitati-va prietenii, mergeti la galeriile de arta, la muzee, la filme si la evenimente sportive.

Pe scurt, faceti-va timp sa faceti orice va creaza un sentiment de demnitate, este relaxant, placut si reprezinta o evadare de la responsabilitatile zilnice. Voi aveti vorba – „Danseaza ca si cum nu s-ar uita nimeni!”­- Asta e! Sugestiile noastre nu sunt foarte diferite de ceea ce va indica specialistii vostri in sanatate, lasati-i sa va fie de ajutor, reamintindu-va sa va iubiti pe sine, sa aveti grija de voi insiva. Si amintiti-va ca emisarii lui Dumnezeu sunt mereu cu voi. Cereti ajutor si el va va fi dat cu iubire – s-ar putea sa nu fie ce ati cerut, dar va fi cu siguranta ceea ce aveti nevoie.

Animalele voastre de companie sunt suflete multidimensionale la fel ca si oamenii. Majoritatea oamenilor nu stiu asta despre ei insisi, cu atat mai putin despre animale; animalele insa chiar stiu si ele stiu ca moartea nu exista. Ele isi amintesc in timpul somnului vizitele in Nirvana si cat de tinere, de sanatoase si de active sunt acolo. Daca animalutele voastre ar putea sa va spuna ce doresc, acest lucru ar fi ca vor sa mearga acolo si sa ramana acolo in loc sa sufere durerea si debilitatea. Atunci cand calitatea vietii animalelor voastre de companie scade pana la o astfel de stare, sa stiti ca ele va sunt recunoscatoare atunci cand luati hotararea care va frange inima de a pune capat cu mila, suferintei lor. Atunci cand va veni vremea tranzitiei voastre, energia legaturii de iubire dintre voi si animalele voastre de companie va va reuni cu ele.

Va onoram, preaiubitii nostri frati si surori si va insotim cu iubire neconditionata pe intregul parcurs al calatoriei voastre pe Pamant.

___________________________

IUBIRE si PACE
Suzanne Ward

Website: The Matthew Books
Traducerea Romîna: Alexandra S.

Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.