Home > > Mesaj de la Matei - 15 martie 2019

Mesaj de la Matei - 15 martie 2019

Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Am fost rugati sa vorbim despre prabusirea celor doua avioane avand acelasi model. Cei care monitorizeaza Pamantul din Nirvana nu stiu daca evenimentul recent sau cel petrecut cu cateva luni in urma au fost rezultatul unor defectiuni „normale” sau al unei manipulari externe. Nici campul energetic de potential nu ofera claritate – riposta foarte puternica a intunecatilor ce incearca sa impiedice evolutia luminii a incalcit complet fluxurile de vibratie joasa.

In orice caz, sunt cunoscuti doi factori care se aplica ambelor evenimente. Pilotii nu au fost vinovati si foarte putine din decese au fost in linie cu alegerile din contractele sufletelor, atat din punct de vedere al momentului la care s-au intamplat cat si din punct de vedere al caracterului brusc al plecarii, chiar si in contextul flexibilitatii deosebite pe care o au aceste prevederi contractuale. Prin urmare, exista o posibilitate mare ca avioanele sa fi fost sabotate, poate pentru a pune capat vietii unuia sau mai multora dintre pasageri, pentru a crea probleme companiei care le construieste sau pentru a induce frica in randul oamenilor care calatoresc cu avionul.

„Te rog sa il intrebi pe Matei cat de mult contribuie limbile noastre diferite la problemele de comunicare si la interactiunile lipsite de respect.” Marionetele fortelor intunecate care au deteriorat constructia tinerelor voastre civilizatii, inclusiv prin implantarea unor forme gand ce urmau sa devina diverse limbi, au facut asta intentionat, tocmai in ideea ca numeroasele voastre limbi si dialecte vor crea probleme. Rezultatul obtinut in cazul populatiei Pamantului a corespuns acestei intentii intunecate, el constand in proasta comunicare, din cauza unor erori intamplatoare sau deliberate de traducere, urmata de reactii dure generate de aceste neintelegeri.

Cu toate acestea, din punctul nostru de vedere, nu limbile numeroase sunt cele care contribuie la interactiuni lipsite de respect ci rezistenta opusa de indivizi la acceptarea unor perspective diferite de ale lor, atitudinea principala in cazul discutiilor de acest fel fiind „eu am dreptate si tu gresesti”. Aceasta abordare a comunicarii este accentuata de etichetele pe care le-au creat intunecatii pentru a genera separarea populatiei in tabere religioase, politice si filozofice, astfel incat sa ii poata atata pe unuii impotriva celorlalti – istoria voastra demonstrand ca aceasta stratagema poate cu adevarat sa aiba succes.

Intunericul prospera de pe urma energiei furiei, discordiei si violentei si isi pierde puterile atunci cand separarea ideologica cedeaza in fata unitatii spiritului generata de iubirea de familie, de libertate, pace, prosperitate si dreptate pentru toti. Si acest spirit creste. Vibratiile inalte ale energiei feminine ce isi face aparitia pun capat lungilor secole de dominatie a energiei masculine de pe aceasta planeta.

Va rugam sa intelegeti ca energia masculina nu este in nici un fel daunatoare si ca nici ea si nici energia feminina nu au nimic de-a face cu sexul sau orientarea sexuala. De fapt, toata energia este neutra pana cand capata forta si directie prin intermediul vibratiilor din ganduri, sentimente si actiuni si cele asociate cu energia masculina se materializeaza sub forma puterii fizice, a dorintei de reusita, a combativitatii competitive, a inovatiei , asprimii si hotararii de a controla in orice situatie. Fatetele blande, dar in aceeasi masura de puternice, ale energiei feminine se manifesta prin hranire, compasiune, sensibilitate, cooperare, expresie artistica si trai armonios impreuna cu Natura.

O civilizatie evolueaza prin integrarea aspectelor ambelor energii si prin evolutia spre androginism – energia echilibrata in cadrul careia salasluieste iubirea-lumina. Puterea iubirii-lumina este cea care motiveaza o civilizatie din a treia densitate sa puna capat controlului exercitat asupra lumii sale de catre indivizi a caror energie este ancorata in intuneric, abseanta iubirii-lumina. Pentru a ajuta popoarele sa reuseasca in transformarea lumii lor v-ati oferit voi sa calatoriti pe Pamant, dragi lucratori intru lumina.

Sa ne intoarcem insa la comunicare. Atunci cand vorbiti despre orice subiect, nu numai despre cele controversate, alegeti-va cuvintele cu grija – cuvintele sunt puternice. Mama, te rog sa inserezi aici ceea ce am mai spus noi pe aceasta tema.

Cuvintele din toate limbile, asemenea oricarui alt lucru aflat in existenta, sunt energie. Fie ca sunt vorbite, auzite, gandite, scrise sau citite, cuvintele emit vibratii si vibratiile luminii, pacii si iubirii sunt printre cele mai inalte. Bunatatea, compasiunea, generozitatea, gratitudinea, iertarea, evlavia, cinstea, speranta si optimismul fac si ele parte din gama frecventelor inalte. Importanta pe care o are alegerea cuvintelor voastre cu intelepciune nu poate fi suficient de mult sublinata – ele afecteaza cu mult mai mult decat spatiul din imediata voastra apropiere. Prin intermediul legii universale a atractiei, sau „ceea ce se aseamana se aduna”, vibratiile cuvintelor se combina cu celelalte vibratii asemanatoare si ies in lumea voastra. Cuvintele cu game de vibratie inalta se unesc cu lumina, cuvintele din zonele joase sunt atrase de fluxurile de energie cu atasamente intunecate si emisiile cuvintelor amplifica sursa careia i se alaltura.

Un alt factor important in acest asa zis „razboi al cuvintelor” il constituie intentia, care emite propriile vibratii. Daca folosirea cuvintelor ca violenta, minciuna, captivitate, privatiune, catastrofa si a altora asemenea denota situatii nocive sau dezastruoase, cu intentia de a atrage atentia sau de a aduce lumina, vibratiile superioare ale intentiei sunt cele care predomina. Daca aceleasi cuvinte sau oricare altele sunt folosite pentru a crea frica, aceasta intentie transmite vibratii din zona joasa. [Fragment din mesajul din 16 mai 2018 postat pe www.matthewbooks.com.]

Multumesc, mama. E vina mea ca am omis sa mentionez in pasajul respectiv ca toate cuvintele care descriu stari si fapte bune si sensibilitate fata de sentimentele celorlalti, cum ar fi: empatie, blandete, bucurie, consideratie, dorinta de a ajuta, loialitate si a fi demn de incredere, emit si ele vibratii inalte. Adaugam ca limbile nu constituie o bariera atunci cand vine vorba despre a ajuta pe cineva aflat la nevoie – dorinta de a fi de ajutor oamenilor aflati la ananghie este impartasita de toti oamenii cu inima buna.

„Ai putea sa il intrebi pe Matei despre epidemia de pojar de la Vancouver, WA. Trebuie sa se vaccineze oamenii?” Sa va punem o intrebare: Virusul pojarului nu poate trai in aerul vostru an dupa an, asadar cum se face ca o boala care a fost aproape complet eradicata in Statele Unite, cu multi ani in urma a aparut acum, din nou? Sunt doua raspunsuri posibile. Concentratia virusului dintr-o transa de vaccinuri impotriva pojarului poate fi crescuta suficient cat sa dea nastere acestei boli foarte contagioase cu mult timp dupa ce copii cu sisteme imunitare slabite au fost inoculati, evitand astfel orice legatura directa cu vaccinarea. Sau daca virusul este adaugat altor toxine ce alcatuiesc deversarile chimice din atmosfera, dintr-o anumita zona, copii din zona respectiva, care au sisteme imunitare compromise, pot fi infectati si pot transmite boala mai departe.

Un pic de istorie este foarte utila aici si ea merge inapoi in timp, la marionetele fortelor intunericului. Atunci cand acestea au manipulat ADN-ul tinerelor civilizatii pentru a le slabi fizic, spiritual si constient, au creat si microbi cauzatori de boli; si cand unele din populatiile astfel slabite au populat Pamantul, marionetele au introdus si microbii aferenti pe planeta. Unele forme de viata microscopica sunt esentiale pentru bunastarea corpului, dar cele pe care voi le numiti patogeni au fost create pentru a cauza o varietate de boli. Cu milenii mai tarziu, cercetatorii din domeniul medicinii au fost inspirati sa dezvolte vaccinuri care sa impiedice bolile transmisibile sa se imprastie in randul populatiei.

Orice lucru pornit dintr-o cauza buna poate fi pervertit pentru un scop rauvoitor si exact asta au facut intunecatii cu vaccinurile – ei le-au folosit pentru a produce boala, in loc sa o previna. De aceea v-am sfatuit de mult impotriva inocularilor. Personalul de asistenta medicala care promoveaza obligativitatea vaccinurilor pentru participarea la cursurile scolare, ca fiind o masura de asigurare a „sanatatii publice” fie nu cunosc adevarul, fie colaboreaza cu companiile care produc multe din aceste vaccinuri. Unele contin ingrediente care dau nastere unor simptome asemanatoare autismului la copii; si desi unii dintre medicii care stiu ca acest lucru este adevarat spun ca nu exista nicio dovada in aceasta directie, parintii care refuza sa isi vaccineze copiii actioneaza in interesul acestora.

Aici este vorba despre trei factori importanti si pozitivi. In primul rand, adevarul despre vaccinuri va fi in cele din urma cunoscut in mod public si aceasta practica va inceta. Dupa ce mintile intunecate au dezvoltat virusul SIDA si au infectat oamenii cu el, cu patru decenii in urma – ca parte din vastul lor plan de reducere considerabila a populatiei lumii – savantii extraterestrii aflati in randurile voastre au primit autorizarea divina sa reduca puterea tuturor virusilor creati in laborator. Din acest motiv, doar cativa indivizi cu sisteme imunitare foarte slabite au contractat fiecare noua boala pe care intunecatii au intentionat sa o faca sa devina pandemica, principale mijloace de comunicare in masa descriind-o ca fiind o amenintare impotriva careia toata lumea trebuie sa se vaccineze. Nu e ciudat ca odata cu aparitia primelor cateva cazuri de boli noi (SARS, gripa aviara, gripa porcina, N1H1) erau deja disponibile suficiente vaccinuri pentru inocularea a milioane de oameni?

In al doilea rand, deversarile chimice in atmosfera vor inceta. Pe masura ce oamenii vor deveni constienti de efectele negative ale acestora asupra sanatatii lor si a mediului, cererile ca acest tip de pulverizare sa inceteze vor conduce la oprirea flagelului. In al treilea rand, lumina schimba celulele bazate pe carbon, care sunt vulnerabile la boala, in celule cristaline care sunt rezistente; oamenii care absorb suficienta lumina isi vor intari sistemele imunitare si in functie de stadiul in care se afla boala, mecanismele de auto-vindecare a corpurilor vor putea ori sau inversa efectele degenerative.

„As vrea sa il intreb pe Matei despre pornografie, influenta acesteia asupra campurilor energetice ale oamenilor, Pamantului si universului. Ea a fost cu siguranta creata si dezvoltata de catre Illuminati, care o imbraca in steagul despotic al libertatii.” Illuminati sunt cu siguranta masiv implicati in productia de pornografie si desi multi din randurile lor sunt fani avizi ai acesteia, nu ei sunt raspunzatori pentru popularitatea pornografiei. Printre produsele cele mai josnice ale celei de-a treia densitati, filmele si fotografiile care exploateaza copii sau femei care au fost pacaliti sau rapiti si fortati sa intre in afacerile cu trafic de persoane ii atrag pe cei care sunt coplesiti de lipsa de pretuire de sine, de incapacitatea de a stabili legaturi bazate pe iubire, de adictii sau probleme sexuale, sau de o combinatie a tuturor acestor necazuri.

Pe langa faptul ca aduce profituri financiare, pornografia le serveste Illuminatilor si in alte privinte. Oamenii care sunt preocupati de ea impiedica lumina sa le ajunga la constiinta, ceea ce conduce la tulburarea acesteia. Asta poate duce la violuri, violenta domestica si crime si violenta asociata tuturor acestor acte produce energia cu care se hranesc mintile si inimile intunecate ale Illuminatilor.

Pornografia creaza si un camp fertil pentru santajarea indivizilor pe care Illuminati isi doresc sa ii recruteze sau sa ii reduca la tacere in legatura cu ceea ce stiu – dovada in acest sens fiind accesarea ilegala a computerelor si mijloacele de comunicare ale acestora. De asemenea, pentru a convinge persoanele din pozitii de influenta sa se supuna cererilor lor, pe langa amenintarile cu moartea lor si a familiilor lor, Illuminati fabrica fotografii si filme in care arata persoanele respective participand la activitati la care acestea nu au participat niciodata.

Energia din gandurile, sentimentele si actiunile asociate pornografiei se afla in constiinta colectiva si deoarece legea atractiei continua sa genereze audienta care se potriveste cu aceasta energie, pornografia continua sa existe. Aceasta energie devine parte din constiinta universala de masa, dar cu cat se indeparteaza mai mult de Pamant, fluxurile care o contin scad in intensitate si efectele acestora scad in egala masura. Dupa cum vibratiile aflate in crestere vor conduce la reducerea si in cele din urma disparitia surselor pentru inclinatii intunecate, si pornografia va deveni doar un capitol rusinos din istoria Pamantului.

Preaiubiti frati si surori, voi nu sunteti niciodata singuri in aceasta calatorie a voastra, in care treceti prin incercari inerente unei lumi din cea de-a treia densitate. Toate fiintele de lumina din acest univers onoreaza serviciul vostru plin de abnegatie, adus tuturor popoarelor de pe Pamant si va sprijina cu puterea de neegalat a iubirii neconditionate.

___________________________

IUBIRE si PACE
Suzanne Ward

Website: The Matthew Books
Traducerea Romîna: Alexandra S.