Home > > Mesaj de la Matei - 14 februarie 2019

Mesaj de la Matei - 14 februarie 2019

Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Sa incepem prin a vorbi despre modul in care urmatoarele situatii afecteaza evolutia luminii: miscarea Vestele Galbene din Franta, complexitatile Brexit-ului, tulbararile politice din Venezuela, efectele scaderii cresterii economice din China asupra economiei globale, efectele inchiderii guvernului Statelor Unite, razboiul cibernetic, criza din Yemen, actele teroriste ce continua in intreaga lume, negarea schimbarilor climatice, intentiile Rusiei, programele nucleare din Iran si Coreea de Nord.

Aceste situatii si toate celelalte aflate intr-un anumit nivel sau altul al fluxului reprezinta rezistenta la schimbare care se confrunta cu insistenta ca aceasta schimbare sa se produca si aceasta rezistenta nu poate opri sub nicio forma evolutia luminii. Un proces atat de grandios cum este transformarea lumii nu se intampla liniar, el are tot felul de meandre generate de miliardele de alegeri facute, avand liberul arbitru, in fiecare zi.

Illuminati, numiti acum de regula statul paralel, se opun acceptarii faptului ca eforturile lor de a-si mentine influenta asupra lumii voastre sunt complet inutile. Si fara sa stie ca puterea de neegalat a luminii expune si alunga intunericul, popoarele raspund vibratiilor lumini,i insistand asupra dreptatii si egalitatii. Ceea ce vedeti este o civilizatie care pune capat traumei sale de secole, astfel incat sa poata avea loc vindecarea.

Iubiti frati si surori, noi va cunoastem dorinta ca toate popoarele Pamantului sa traiasca intr-o lume pasnica, armonioasa si binevoitoare – voi va aflati acolo pentru a le ajuta sa se trezeasca constient si spiritual, astfel incat sa o poata materializa! Si in timp ce noi stim ca acest lucru se intampla cu o rapiditate unica in acest univers si vedem aceasta lume minunata inflorind in continuum, va intelegem nerabdarea de a vedea acest lucru intamplandu-se in timp linear.

Atunci cand v-ati oferit voluntari sa mergeti pe Pamant, ati stiut ca aceasta calatorie va presupune trairea emotiilor si a greutatilor inerente intr-o civilizatie din a treia densitate. Ati mai stiut si ca planul divin prevedea ca veti uita toate acestea atunci cand va veti incarna si ca nu va veti aminti de ce va aflati acolo unde va aflati. De aceea, va veti urma intuitia, va veti racorda la puterea voastra spirituala si veti persevera cu hotarare si iscusinta pentru a depasi numeroasele obstacole pe care le veti intalni – si ati facut asta cu noblete! Odata cu onorarea perseverentei voastre in lumina si a serviciului vostru nepretuit adus popoarelor Pamantului vrem sa va asiguram ca dovada reusitei lor, la care voi ati pus umarul, este aproape.

„Te rog sa il intrebi pe Matei cum sa abordam nevoile ego-ului in sarcina pe care o avem de a invata sa servim in lumina si iubire.” In primul rand, ego-ul are o reputatie proasta atunci cand este limitat doar la descrierea egoismului sau a infatuarii, el reprezentand mai mult decat definitia sa din dictionare si anume acea parte a psihicului de care o persoana este constienta in mod direct.

Ego-ul poate fi considerat o lucrare in desfasurare deoarece se schimba pe masura ce va dezvoltati constiinta treaza cu ajutorul studiilor academice sau religioase, al observatiilor, ideilor si cercului extins de cunostinte; al conformarii la sau al razvratirii impotriva asteptarilor parintilor, semenilor sau societatii; al urmaririi intereselor, al perfectionarii calitatilor si talentelor; al evolutiei la „scoala vietii”; al dezvoltarii valorilor si standardelor de conduita; al succesului sau esecului in relatiile personale sau in atingerea scopurilor profesionale. Pe scurt, ego-ul este alcatuit din tot ceea ce ati trait din copilaria mica si pana acum.

Asadar, nu este vorba despre nevoia ego-ului de a invata cum sa serveasca in lumina si iubire sau in orice alta capacitate. Este vorba despre conceptul vostru despre cine sunteti, ca parte intrinseca a voastra ce functioneaza 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, la fel de natural ca respiratia. Ego-ul merge la depozitul sau, in care sunt stocate toate trasaturile si actiunile omenesti pe care le-a trait sau le-a observat – la camara cu de toate, ca sa ii spunem asa- si alege in mod automat ceea ce vrea atunci cand voi interactionati cu altii sau reactionati la circumstante.

Toate lucrurile aflate la dispozitia ego-ului emit vibratii. Zona superioara include „caile dumnezeiesti”: bunatatea, empatia, compasiunea, smerenia, blandetea, consideratia, spiritul de intrajutorare, gratitudinea, generozitatea, bucuria, onestitatea, iertarea, a fi demn de incredere, loialitatea, speranta si perseverenta in timpuri grele. Zona inferioara include apatia, imoralitatea si amoralitatea, cruzimea, minciuna, tradarea, bigotismul, aroganta, frica, furia, zgarcenia, gelozia, invidia, pesimismul, resentimentele, vinovatia, egoismul, aroganta si razbunarea, Dualitatea umanitatii din cea de-a treia densitate provine din credinta ca fiecare persoana este separata de toti ceilalti si de Dumnezeu.

Prin urmare, alegerea trasaturilor si actiunilor cu vibratie inalta aduce claritate perceptiei fata de sine si fata de ceilalti si conduce la actiuni bazate pe o judecata sanatoasa, in timp ce alegerile din gama de vibratie joasa conduc la opinii inselatoare despre sine, la evaluarea incorecta a celorlalti si la un comportament mai degraba repezit decat rezonabil. Si lucrurile pe care voi le considerati ca tinand de caracter, natura sau personalitate sunt ceea ce ego-ul alege de cele mai multe ori din spectrul sau de posibile alegeri. In acest demers, constiinta – acea sfera a sufletului care iti da ghes sa urmezi directiile alese in contractul sufletului - este tovarasa si aliata ego-ului, dar daca constiinta este ignorata in mod constant, ea se atrofiaza si devine nefunctionala, lasand astfel ego-ul de izbeliste, ca sa spunem asa.

Pentru a da un exemplu al ego-ului „in actiune” , sa spunem ca patru necunoscuti tocmai s-au asezat in zona de asteptare a unui restaurant aglomerat. Reactiile lor sunt in consonanta cu ceea ce ii vine automat fiecaruia. Unul se gandeste la cina delicioasa care il asteapta, cel de-al doilea isi face griji ca va intarzia la o intalnire de afaceri programata mai tarziu, cel de-al treilea se uita prin sala si admira decorul, in timp ce al patrulea este enervat de faptul ca trebuie sa astepte atat. Asteptand, fiecare isi percepe sinele – imaginea sinelui sau – si isi formeaza o impresie despre ceilalti trei, astfel incat in cadrul grupului pe care il formeaza exista 16 perceptii si aceste perceptii, asemenea tuturor celorlalte ganduri si sentimente care le vin celor patru, devin si ele parte a constiintei colective.

Sa mergem un pas mai departe. Voi vedeti lucrurile ca fiind solide, dar nimic nu este asa – totul este energie care fluctueaza cu o multitudine de frecvente – si asemenea vederii, tot ce va comunica cele patru simturi este ceea ce percepeti voi ca este – ceea ce percepeti este ceea ce credeti si aceasta este realitatea voastra. Sa punem acum lucrurile astea in perspectiva intrebarilor pe care le-ati formulat despre diversele situatii care afecteaza lumina - cele pe care le-ati mentionat si toate celelalte reflecta nenumaratele perceptii ale realitatii pe care le au oamenii in orice moment.

Daca punem toate acestea in contextul intamplarilor din ziua de azi rezulta doua perceptii principale si opuse – una este perceptia unei lumi conduse de acei cativa care se simt indreptatiti sa faca ceea ce vor si cealalta este perceptia unei lumi pasnice, armonioase, cu dreptate si bunastare pentru toti. Intarirea continua a energiei celei de-a doua perceptii, in cadrul constiintei colective, materializeaza aceasta lume imaginata si dorita pentru viitor. Si lucrurile nu se opresc aici. Energia acestei perceptii curge in masa constiintei universale si mai departe in constiinta cosmica – orice s-ar intampla, oriunde, afecteaza totul, peste tot.

Ne-am abatut destul de mult de la subiect, asa ca vom aduce ego-ul inapoi pe Pamant si vom vorbi despre persoanele care servesc lumina si iubirea, altfel spus lucratorii intru lumina. Ei actioneaza conform selectiei naturale pe care o face ego-ul din rezervorul sau de calitati ce emit vibratiile cele mai inalte. Acelasi lucru este valabil pentru oamenii care traiesc pe cai indumnezeite, dar care nu au auzit niciodata termenul de lucrator intru lumina, asa ca nu se gandesc la ei astfel. Diferenta dintre voi, cei care stiti ca sunteti lucratori intru lumina si multele milioane care nu stiu ca sunt este cunoasterea voastra.

Voi stiti ca sunteti suflete multidimensionale nemuritoare inseparabil conectate unele cu celelalte si cu Dumnezeu si ca toate sufletele sunt iubire-lumina pura, esenta a Creatorului. Voi stiti despre contractele sufletelor si despre acordurile de dinaintea nasterii, despre legile universale si planetare si despre inaltarea personala. Voi stiti ca exista nenumarate suflete in alte civilizatii, multe dintre care sunt foarte evoluate spiritual, constient si tehnologic si ca unele dintre ele sunt stramosii vostri. Si mai stiti ca pe parcursul acestei ere fara precedent, a schimbarii in intreg acest univers, iubirea-lumina, cea mai puternica forta din cosmos face sa dispara vestigiile intunericului de pe Pamant.

Bucura-te draga familie ca ai cunostinta despre aceste adevaruri!

„Sunt un fost membru al unei echipe de stiri si trebuie sa spun ca nu cred ca toti cei care se ocupa de stiri sunt corupti. Poate sefii lor si unii dintre cei mai cunoscuti si talentati sunt. Dar majoritatea jurnalistilor cu care am lucrat in anii 80 si 90 sunt oameni cinstiti si muncitori. Sunt sigur ca la fel este si acum.” Da, asa este. Majoritatea jurnalistilor din presa, radio si televiziune nu stiu ca informatia pe care o transmit de la marile agentii de stiri si din alte surse reprezinta ceea ce conducatorii intunecati ai mijloacelor de comunicare vor sa ii faca pe oameni sa creada.

Cativa jurnalisti stiu ca informatia pe care o numesc deseori „falsa” este de fapt adevarata. De exemplu, atunci cand a iesit la lumina o retea de pedofili din zona Washington DC, care deservea membri ai guvernului Statelor Unite si demnitarii aflati in vizita – cunoscuta sub numele Pizzagate – intunecatii au etichetat-o imediat ca stire falsa si reporterii aflati in necunostinta de cauza au transmis mai departe aceasta abordare. Un alt termen, inventat de multa vreme pentru a ascunde adevarul, este acela de teorie a conspiratiei si publicul a fost programat sa puna la cosul de gunoi orice ar prezenta media sub acest nume.

Chiar daca multi inca mai cred ca informatia transmisa sub oricare dintre aceste nume reprezinta minciuni sau idei aiurite, sunt si altii care inteleg ca problemele sunt asfel etichetate pentru a fi acoperite si asta datorita eforturilor jurnalistilor din intreaga lume, ale caror cercetari amanuntite au expus coruptia generalizata din cadrul propriei lor industrii, din cadrul corporatiilor, sistemului medical, al sportului, guvernelor si institutiilor financiare.

Noi ii onoram pe acesti barbati si femei, ale caror contracte ale sufletului includ pe langa talentul de scriitor, perseverenta si curaj si potentialul discreditarii profesionale, al pedepsei cu inchisoarea sau al asasinatului din cauza dedicatiei cu care urmaresc dezvaluirea si publicarea adevarului. Nu ar trebui sa fie surprinzator ca un numar mare dintre ei sunt suflete din alte civilizati,i care s-au oferit voluntare pentru a se intrupa pe Pamant si a servi in aceasta capacitate.

Chiar daca povestea Sf. Valentin a fost uitata si comercializarea zilei de 14 februarie a atins cote excesive, cine nu vrea sa sarbatoreasca iubirea? Va fi o mare sarbatoare universala atunci cand iubirea va fi patruns in fiecare inima din lumea voastra!

Preaiubita familie, toate fiintele de lumina din intregul univers va sprijina cu iubire neconditionata de neegalat misiunea in slujba Pamantului.

___________________________

IUBIRE si PACE
Suzanne Ward

Website: The Matthew Books
Traducerea Romîna: Alexandra S.