Home > > Mesaj de la Matei - 12 Oktober 2016

Mesaj de la Matei - 12 Oktober 2016

Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Ca niciodata pana acum in istoria voastra consemnata, campul energetic de potential al Pamantului fierbe de activitate, in timp ce valuri puternice de lumina propulseaza eforturile facute in directia unor rezultate pe care le veti intampina cu bucurie, din tot sufletul. Acest influx de energie slabeste rapid controlul Illuminatilor asupra fragmentelor din economie, politica si media pe care le detin si i-a facut pe multi dintre minionii lor, din randurile rangurilor inferioare sa paraseasca nava, astfel incat sa se afle suficient de departe de fostii lor asociati atunci cand va iesi la iveala adevarul despre Illuminati. Cei aflati in varful ierarhiei incearca sa salveze cate ceva din fosta lor putere, dar fara prea mare spor - deoarece niciuna din schemele lor infame nu va avea succes. Accelerarea vibratiilor impreuna cu dovezile provenind din documentele furnizate de hackeri, scurgerile de informatii; declaratiile avertizorilor de integritate cat si din actiunile ferme ale unor persoane influente din cadrul guvernelor, al fortelor militare si serviciilor, al sistemelor bancar si juridic, pun capat lungii dominatii intunecate a Illuminatilor.

Articole recente de pe Internet sustin ca atunci cand Hillary Clinton vorbeste in public, oamenii vad o clona, nu persoana reala. Chiar daca majoritatea celor care citesc astfel de informatii le considera ca tinand de o tactica stupida de defaimare, ideea ca o persoana ar putea fi clonata se infiltreaza treptat in randul publicului. Pentru a putea intelege mai bine de ce si cum a fost facuta clonarea umana in lumea voastra, am rugat-o pe mama sa copieze ce i-a spus Hugo, un suflet evoluat, care este foarte familiarizat cu aceasta tema, cu 20 de ani in urma. Si trebuie sa spun ca el a avut mare rabdare cu ea atunci cand intrebarile ii apareau in minte asemenea focurilor de artificii.[urmeaza un fragment din capitolul "Clonarea umana" din cartea "Revelatii pentru o noua era" ]

Buna ziua, doamna Suzy! Ma bucur sa ne intalnim. Intelegerea mea este ca te-ai intrebat daca pe Pamant s-a facut clonarea adultilor umani. Sigur ca s-a facut si se face deja de ceva timp, dupa cum ti-a spus si Matei. Voi vorbi imediat, daca imi permiti, despre inceputurile procesului de clonare. Multumesc.

Clonarea umana este un proces prin care materialul celular al unei fiinte vii este prelevat cu scopul reproducerii exacte a caracteristicilor acesteia intr-o noua entitate. Materialul celular este plasat intr-un recipient steril, intr-un lichid care permite cresterea acestui material in conditii de puritate si fara aparitia imperfectiunilor. Dupa ce acesta se divizeaza si se subdivizeaza, materia este transferata intr-un recipient de laborator mai mare, in aceleasi mediu steril, cu temperatura si lumina controlate.

Forma embrionara devine rapid vizibila si in curand forma clara a unui embrion este usor de recunoscut. Atunci cand fetusul ajumge la stadiul de aproximativ sase luni de gestatie normala, este transferat din nou, intr-un rezervor cu un fluid asemanator lichidului amniotic din uter in timpul sarcinii. In acest lichid, fetusul continua sa evolueze normal ca si cand s-ar afla in pantecul mamei. Cand fetusul ajunge la termen, este scos din lichid si tratat ca si cum s-ar fi nascut in mod natural. Bineinteles cu exceptia colonului ombilical, care, in acest caz, nu exista. Aspectul normal este obtinut prin intermediul unor interventii chirurgicale cosmetice minore.

Procesul replicarii umane nu dureaza noua luni. El este accelerat prin aditivare chimica si prin crearea unor conditii de laborator ideale. Procesul initial, pentru asigurarea unei dezvoltari fetale perfecte, poate dura intre sase si sapte saptamani de ale voastre, urmate de alte opt pana la zece saptamani pana la cresterea completa. Din moment ce nimic din toate acestea nu constituie un proces de nastere naturala, durata normala de gestatie nu are nicio relevanta.

Clonarea nu se reduce la reproducerea bebelusilor caroara li se permite sa creasca normal de la copilarile la vasta adulta. Atunci cand este vorba de clonarea unui anumit adult, perioada de imbatranire de la aparitia copilului si pana la varsta adulta, sa spunem intre 30 si 35 de ani, este doar de 350 - 400 de zile. Apoi, mai este nevoie doar de vreo luna pentru a produce clona unui individ de 65 de ani. Aceasta este varsta aproximativa a majoritatii oamenilor care sunt clonati pe Pamant in acest moment.

Substanta care permite o imbatranire atat de rapida nu este cunoscuta decat celor cativa oameni de stiinta care sunt implicati in procesul de clonare. Exista cateva cazuri de indivizi de pe Pamant, afectati de un dezechilibru chimic ce le face corpurile sa imbatraneasca mult mai rapid decat ar fi normal. Un copil de 10 ani poate arata si poate avea functiile corporale ale unei persoane foarte batrane. Batrana dupa standardele voastre, nu altele. Elementul chimic ce cauzeaza acest dezechilibru in cazul unui copil afectat de boala este folosit aproape pana la perfectiune in procesul imbatranirii rapide a clonelor, de la bebelusi pana la stadiul de adulti.

Acest proces de imbatranire accelerata necesita suplimentarea dietei cu cativa nutrienti cheie precum si conditii ideale de laborator din punct de vedere al temperaturilor si al nivelului controlat de oxigen si dioxid de carbon. Dezavantajul este ca daca imaginea trebuie sa fie identica cu cea a unei persoane avand 60-65 de ani, intreaga clona trebuie sa fie imbatranita pana cand ajunge la o infatisare identica. Nu exista niciun mijloc de a opri imbatranirea organelor si de a obtine in acelasi timp infatisarea dorita, astfel ca organele sunt supuse intregului stres al imbatranirii accelerate cat si oricaror deficiente inerente geneticii familiale. Chiar daca individul proaspat clonat apare la inceput mai proaspat si mai tanar decat persoana originala sau clona predecesoare, el se distruge repede si incepe sa arate semne tot mai avansate de imbatranire, din toate punctele de vedere.

Am vorbit pana acum doar despre corpul unui individ clonat. Creierul este cu totul altceva. Este cel mai complex aspect al procedurii de crestere, atat in vitro cat si in trup. Creierul omenesc este un computer si descarcarea functiilor din creierul original in cel al clonei se face exact ca si in cazul procesului de transfer de date intre doua computere.

Duplicarea creierului original poate fi facuta la perfectie intr-un copil clona. Educarea clonei este asigurata in mod continuu, pe perioada imbatranirii, de la nastere si pana la stadiul de adult, creierul functionand normal, conform asteptarilor pentru o capacitatate de invatare accelerata. Deoarece creierul are o astfel de capacitate vasta, absorbirea informatiei de catre clona, in cadrul procesului de educare, nu este doar usoara, ci si foarte interesanta pentru cei implicati ca martori ai unor asemenea salturi mari in invatare. Observam asta de aici si o vedem ca fiind singurul aspect de natura stiintifica, de pe planeta voastra, care incepe sa aduca lumina cu privire la capacitatea functionala a creierului uman.

Doamna, procesul treptat de educatie este necesar deoarece insertia brusca de inteligenta si cunoastere pe o "foaie alba" ar produce un soc neurologic.

Clonele sunt instruite din copilarie de catre tutori care sunt oameni de stiinta, cu pregatire speciala in domeniul comportamentului. Acest aspect al procesului este exact ceea ce faceti voi cu copiii vostri, ii invatati sa fie niste omuleti constienti, atenti si responsabili tinand cont de personalitatile, calitatile, simtul raspunderii si manierismele lor cuceritoare. Tutorii, ai caror studenti sunt evident, foarte speciali sunt si ei pregatiti la randul lor prin intermediul filmelor personale ale familiei, avand la dispozitie detalii intime ale istoriei familiale, astfel incat sa se poata familiariza cu modul in care vorbeste si se misca individul clonat.

Este cu totul altceva atunci cand este vorba de o clona adulta produsa rapid. Principalul motiv pentru care procesul de imbatranire poate fi accelerat este capacitatea creierului de a absorbi informatia si de a-si indeplini functiile intr-un ritm cu mult mai rapid si mai patrunzator decat pot intelege oamenii de pe Pamant. De fapt, daca acest proces nu ar fi posibil, nici clonarea adultilor umani nu ar fi posibila.

In era clonelor imbatranite rapid, pastrarea integritatii intregii cunoasteri acumulate in timpul vietii de catre fiinta originala constituie o mare provocare. Capacitatea memoriei clonei adulte este uneori compromisa in asemenea masura incat clona poate aparea beata sau ca pierzandu-si momentan cuvintele, pana cand memoria isi revine, sau pana cand modul "gandire" al clonei depaseste ezitarea si ca sa spun asa, preia controlul. Deoarece astfel de situatii nu sunt neobisnuite nici pentru oamenii "reali", ele nu sunt in general observate cu suspiciune la fiintele clonate, ele fiind considerate mai degraba ca fiind doar o imperfectiune omeneasca.

Descarcarea intregii informatii din creierul persoanei originale, sau din creierul clonei ce urmeaza sa fie inlocuita, trebuie facuta la momentul aparitiei necesitatii unei noi clone. Acest proces se desfasoara cel mai bine atuni cand are loc intre creierul persoanei originale si prima clona. Cu fiecare procedura de descarcare succesiva de la clona la clona, apare o usoara deteriorare. Nu, creierul original nu poate fi folosit pentru a evita deteriorarea, chiar daca individul se afla inca in viata, deoarece creierul original nu mai are aceeasi cunoastere acumulata cu ultima entitate clonata. Este clar ca acumularea identica a ultimelor informatii este esentiala in cazul in care clona de inlocuire urmeaza sa fie acceptata ca fiind persoana reala.

Desi ne face placere sa vedem aceasta evolutie tehnologica pe planeta voastra, utilizarea ei necorespunzatoare ne anihileaza bucuria legata de descoperirile voastre. Oamenii puternici sunt clonati acum si au fost clonati de multi ani si nimic din toate acestea nu a fost initiat cu intentii bune. Intotdeauna s-a facut cu scopul de a controla. Unii dintre conducatorii lumii voastre au fost clonati cu multi ani in urma si acum se afla la a treisprezecea sau mai mult versiune a persoanei originale. Scopul clonarii acestor oameni este acela de a spori certitudinea longevitatii lor in vederea pastrarii influentei pe care o au.

Puteti observa schimbarile majore in infatisarea de o sanatate si tinerete vibranta a unora dintre conducatorii lumii, asa cum apar in filme sau fotografii. De obicei, aceasta robustete si forta de viata urmeaza imediat uneia sau catorva zile de absenta din atentia publicului, ce au venit imediat dupa perioade de aspect vizibil imbatranit. Voi atribuiti aceste diferente remarcabile unei vacante scurte sau recuperarii dupa o boala declarata, dar ceea ce se intampla este pur si simplu inlocuirea vechii clone cu una noua.

Da, sunt produse mai multe clone in acelasi timp; ele fiind educate dupa cum am explicat mai sus si pastrate in diverse locuri de pe planeta voastra pentru a fi gata oricand este nevoie de procesul inserarii cunoasterii actualizate. Sunt necesare mai multe versiuni ale clonelor deoarece arta acestei stiinte nu a fost inca perfectionata pe Pamant. Corpul adultului clonat se dezintegreaza mult mai rapid decat corpurile de aceeasi varsta care au imbatranit in mod natural. Acest lucru se intampla pe de o parte din cauza procesului accelerat de imbatranire de la corpul de copil la adult si pe de alta parte, din cauza lipsei de pricepere a savantilor care se ocupa de diversele proceduri. Un alt factor il constituie si atmosfera celei de-a treia densitati a Pamantului.

Membri familiei persoanei clonate sunt bineinteles la curent cu existenta clonei sau clonelor si ei participa atat la procesul de educare a clonelor cat si la "acoperirea" lor. Daca nu sunt de acord cu asta, ei sunt la randul lor clonati, de obicei impotriva propriei vointe si clonele lor continua sa activeze in functiile publice avute de persoanele originale. In unele cazuri, persoanele originale pot sa moara din cauze naturale sau chiar sa fie ucise, daca acest lucru serveste intereselor unor oameni si mai puternici decat ele. In alte cazuri, originalul este inca in viata, fara a fi insa vazut vreodata in public. Doar clonele sunt cele care apar in public.

Pentru a-ti linisti mintea cu privire la aceasta intrebare, cinci tari au dezvoltat procesul de clonare, avand aproape acelasi nivel de reusita in reproduceri, in timp ce o a sasea este inca la stadiul de experimente. Laboratoarele sunt proiectate pe aproximativ aceleasi principii functionale, cu putine diferente in ceea ce priveste procesul general. Cu cativa ani in urma, existau destule variatii ale procedurilor, astfel incat diferentele de calitate intre clone erau usor de vazut. Diferenta principala de abordare dintre diferitele laboratoare a constituit-o procesul de imbatranire si in consecinta, au existat slabiciuni legate de gradul de stabilitate fizica obtinut cat si de procesul de descarcare cu succes a informatiilor in creier. In cele din urma, prin schimbul reciproc de tehnologie, toate zonele de imperfectiune au putut fi imbunatatite, toate clonele din prezent avand acum, in toate tarile in care sunt produse, aproximativ acelasi capacitati de functionare, aspect si caracteristici de imbatranire

Pentru a continua, ma voi referi la o problema foarte importanta, aceea a sufletului dintr-un corp clonat. In ceea ce priveste existenta unui suflet in aceste corpuri create de mana omului, pot spune cu siguranta ca niciun suflet nu se"naste" intr-un individ clonat, un suflet poate insa alege sa intre intr-un astfel de corp. Exista destule motive pentru ca un suflet sa intre intr-un corp clonat, dar si destule motive sa nu o faca.

Pentru un suflet care a asteptat sa experimenteze forma fizica, este o ocazie de a face asta in ultimele zile de dinaintea schimbarilor majore cuprinse in planul lui Dumnezeu de inaltare a constiintei planetei si a tuturor celor receptivi. Oricum, orice suflet care intra in aceste corpuri clonate cunoaste riscul la care se expune, acela de a fi capturat de fortele intunecate care au patruns in psihicul persoanei originale si a clonelor anterioare. Acest lucru este extrem de important tinand cont de faptul ca, dupa cum am mai spus, functionarea creierului se deterioreaza cu fiecare proces de descarcare si prin urmare, rezistenta mentala a sufletului in fata prinderii sale in capcana, slabeste. De asemenea, in cazul ultimelor versiuni ale clonelor, longevitatea nu mai este atat de mare, aceste corpuri ne mai fiind atat de bine intretinute si ne mai beneficiind de conditiile vietii perfecte pe care te-ai astepta sa o duca un individ aflat intr-o pozitie de mare influenta.

De ce si-ar asuma un suflet astfel de probleme? Puterea aferenta unei asemenea pozitii de influenta este exact ceea ce unele suflete nu numai ca si-o doresc, dar sunt nerabdatoare sa si obtina prin intrarea intr-o clona. Ele fac asta cu hotararea de a depasi structura genetica, influenta memoriei si tendinta inerenta de a urma calea negativa pe care se afla sufletul original. Atunci cand un suflet este cu adevarat foarte puternic, exista vointa de a ridica caracterul genetic si moral pana in punctul in care pare sa apara o cotitura in sanatatea, atitudinea si activitatile "persoanei". In asemenea cazuri, lucrurile se intampla pentru ca intentia superioara, mai puternica, a sufletului atrage o energie lumina mai inalta care ii permite sa infuzeze corpul clonat cu o putere fizica ce nu ar fi fost altfel disponibila sufletelor mai putin hotarate; sufletul mai puternic putand astfel sa sustina forta de viata a corpului mult mai mult timp decat ar putea sa o faca un suflet mai slab.

Acum te gandesti cum poate trai un corp fara suflet? Alcatuirea chimica a corpului fizic este de asemenea natura incat el este o entitate functionala independenta. Forta sa de viata este sustinuta de propriul impuls energetic, derivat din elementele si procesele interactive ale functionarii organice normale. Astfel, o clona fara suflet are aceasi mobilitate si capacitate de gandire cu ale unui un corp normal.

Sa vorbim despre ce nu este o clona fara suflet. In primul rand, emotiile ei nu sunt cele care exista intr-un corp uman creat natural. O clona fara suflet trebuie sa dobandeasca aparenta emotiilor in conformitate cu ceea ce o inconjoara, poate acelasi lucru care s-ar asteapta de la "un tip normal" sau poate de la un membru al inaltei societati. Doar conformarea la cercul in care se misca ii da clonei aparenta emotiilor.

Insa lipsa cea mai importanta a unei clone este aspectul spiritual, care este inerent unui copil nascut din ovulul si spermatozoizii parintilor sai. Forta vitala a sufletului cuprinde acele aspecte ale fiintei care reprezinta legatura ei cu Dumnezeu - constiinta, intuitia, sentimentul de sine la un nivel mai inalt decat simpla functionare constienta. Astfel, intr-un individ clonat nu exista nici aceste legaturi cu Dumnezeu, nici emotiile naturale. In schimb, exista un aspect mecanic si mental a ceea ce este corect sa spui sau sa faci. Odata stapanita, aceasta abilitate este la fel de bine folosita ca si cand "persoana" ar fi petrecut o viata intreaga acumuland intelepciune si comportandu-se corespunzator.

Doamna, ai mintea atat de plina de intrebari! Nu, producerea a ceea ce numesti "copii in eprubeta" nu este absolut deloc de aceeasi natura cu clonarea indivizilor si cu siguranta ca nu are acelasi scop.

Imi pare rau ca ma gandesc la atatea lucruri, Hugo. Din momentul in care a devenit cunoscuta publicului clonarea unei oi, stii cumva de ce oamenii nu s-au intrebat "in masa" daca se poate face acelasi lucru si cu oamenii?

Ei bine, doamna, as spune ca desi clonarea animalelor este cunoascuta, nu va exista nicio informatie durabila cu privire la aceasta realizare. Arta clonarii nu a fost inca perfectionata in acest domeniu si produsele clonarii nu vor imbatrani in acelasi fel ca animalele concepute natural. Atunci cand va fi realizat totusi si acest lucru, s-ar putea sa nu existe prea multe rapoarte despre el. As spune si ca publicitatea concentrata pe clonare ar putea, in mod logic, sa ii faca pe toti cei care gandesc sa extrapoleze realizarea respectiva la posibilitatea clonarii umane. Intr-adevar, acest gen de speculatie exista, dar pentru a preveni acceptarea ei de catre majoritatea populatiei ca o posibilitate si cu atat mai mult ca o realitate, cartile si filmele SF reprezinta o metoda excelenta de a pastra clonarea umana in domeniul divertismentului, asociindu-i intotdeauna o tenta de absurd.

Nu pot sa iti spun cand a fost facuta prima clonare, dar tehnologia exista in mintea universala si prin urmare este accesibila celor care se branseaza la aceasta sursa fundamentala de cunoastere.

Hugo, Dumnezeu aproba clonarea?

Sunt uimit de intrebarea ta! Nu m-am gandit niciodata sa pun acest lucru la indoiala. Cred ca nu o dezaproba, deoarece orice creatie inspre binele superior al universului nu poate, cu siguranta, sa fie considerata "rea" de catre Dumnezeu. Cred insa ca abuzul adus capacitatii de clonare, ca orice alt abuz, este in mod sigur un motiv de dezamagire pentru Dumnezeu

Doamna Suzy, iti cer respectuos sa ne intoarcem la aceasta discutie alta data. Voi veni direct ca raspuns al chemarii tale, sau ma poate chema Matei, daca preferi. Iti multumesc pentru bunavointa si cu asta iti spune pe curand.

Ziua urmatoare:Doamna Suzy, iti multumesc pentru ca m-ai primit din nou. Ma bucura sa iti spun ca procesul clonarii nu este in esenta lui impotriva lui Dumnezeu. Nu, chiar deloc. M-am gandit foarte mult la acest lucru, dupa ce m-ai intrebat. Am vorbit cu unul dintre membri consiliului superior a carui intelepciune in chestiuni ale sufletului este superioara oricui de pe acest taram si el a fost de acord ca clonarea nu este impotriva dorintelor lui Dumnezeu, doar folosirea gresita a indivizilor clonati sau scopul egoist din spatele acestei folosiri sunt.

Mama, iti multumesc. Atunci cand cititorii au intrebat prima data daca Hillary Clinton este moarta sau vie si daca "persoana" care apre in public este o clona, o imagine holografica sau o dublura, noi i-am intrebat pe cei care monitorizeaza Pamantul, din Nirvana si raspunsurile lor au variat. Nu este greu sa descifreze fluxurile de energie atasate in jurul unei persoane, dar intensitatea vartejului din jurul lui Hillary continea un amestec de speculatie si fapte legate de aceasta problema. Dupa ce au reusit sa se lamureasca, cei care se ocupa de monitorizare ne-au prezentat urmatorul raport.

Hillary este cu adevarat in viata, dar ea nu a mai fost vazuta in public din momentul in care a fost ajutata sa se suie intr-o masina, cu cateva saptamani in urma. Una dintre clonele ei se afla intotdeauna in imediata ei apropiere - aceasta este procedura standard, in societatea voastra, pentru orice persoana clonata - dar starea ei fizica si mentala la momentul respectiv era prea compromisa pentru pentru a permite descarcarea informatiilor in clona ce urma sa fie folosita. Astfel, a fost stabilit diagnosticul de pneumonie, care sa ii dea timp suficient sa se stabilizeze pentru a permite descarcarea. Dupa o scurta absenta din public, ea a reaparut aratand restabilita, proaspata, mai tanara si mai slaba, asa cum s-a intamplat si cu cativa ani in urma, atunci cand au fost fabricate clonele. De acum inainte, doar clona si succesoarele acesteia vor putea fi vazute in public, deoarece starea de sanatate aflata in continua deteriorare a lui Hillary ar fi intr-un contrast prea mare cu vitalitatea si energia clonei.

Nu se stie daca aceasta situatie va afecta in vreun mod campania electorala. Ce se stie este ca energia care inconjoara candidatii celor doua partide principale este incendiar de negativa, daca putem spune asa, si ca este in continuare posibila dezvoltarea altor scenarii, dupa cum am mentionat in mesajul din luna august. Energia pozitiva din jurul lui Bernie Sanders nu a slabit si il conduce in continuare spre presedintie.

Iubirea neconditionata a tuturor fiintelor de lumina din acest univers va insoteste pe masura ce va ajutati lumea sa intre intr-o era lunga a iubirii, pacii si prosperitatii pentru toti.

___________________________

IUBIRE si PACE
Suzanne Ward

Website: The Matthew Books
Traducerea Romîna: Alexandra S. [NOTA: Mesajul de luna viitoare va fi distribuit si postat pe www.matthewbooks.com cat mai curand posibil dupa 26 iulie. Daca ati primit acest mesaj de la cineva sau il cititi on-line si ati dori sa primiti direct mesajele viitoare, trimiteti un email la messagesfrommatthew-subscribe@yahoogroups.com si adresa dvs. va fi inregistrata pe lista de moderatorului.]

Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.