Home > > Blossom Goodchild - 24 Ianuarie, 2016

Blossom Goodchild - 24 Ianuarie, 2016

Blossom: Nu-mi vine sa cred ca a trecut deja o saptamîna de cînd am vorbit ultima data. Ce repede a trecut! Poate ca am intrat într-un portal de la ultima canalizare, si am iesit de acolo o saptamîna mai tîrziu!Acest lucru face deschiderea la ceea ce am spus ca aveam sa tratam în aceasta saptamîna. Dvs. ati ramas sa vorbiti despre cum se manipuleaza energia ... referitoare la crearea unui portal propriu ... Asa îmi amintesc! ... Ah! Scuzati-mi manierele! Înainte de toate: Buna ziua!

Federatia de Lumina: Buna ziua Dtale, de asemenea draga Blossom. Putem sa SIMTIM ca dta. te gasesti energetic într-o stare excelenta, si acest lucru ne face placere. Sa punem mîna la lucru ... asa cum ati spune dvs. în lumea dvs. Facînd rezumatul ... am sugerat ca energia este manipulata în asa mod, ca o persoana poate "sa treaca prin"de la un spatiu/loc la altul. Acest lucru poate fi facut la nivel de crestere personala, sau, de fapt ... într-un tunel (în forma cea mai "generala").

Blossom: Asa ca, în realitate este un tunel atunci?

Federatia de Lumina: Asta este ceea ce întelege persoana care calatoreste ... si, cu toate acestea, nu este altceva decît un SPATIU.

Blossom: Dta. spui ca este nevoie sa se manipuleze energia cu scopul sa functioneze. Este energia lui/de la portalul real, sau mai bine, este sufletul cel care trece prin el?

Federatia de Lumina: Ambele. Tunelul este compus din particule de energie care se maresc pîna la o viteza asa de mare, ca devin prin ele proprii, un gol. Daca dta. te gîndesti la asta ... literalmente, ca si cum ai utiliza un aspirator ... ceea ce "intra", este supt catre un alt loc. Aceasta este singura maniera în "termeni simpli" ca suntem capabili sa explicam functionamentul lor.

Energia poate sa fie programata, asa cum am spus ... ca sa "soseasca" ... sau, ca sa aiba un destin specific.

Blossom: Pot sa va întreb, cum se face acest lucru?

Federatia de Lumina: Cu riscul ca toate acestea sa vi se para " necrezut de uimitoare" ... Orice loc, se gaseste în toate partile ... Totul este pretutindeni. De fapt, acum, este aici deja.

Blossom: (Citind acest lucru din nou, m-am însufletit sa scriu, ACEST ACUM.)

Blossom: Considerati ca mintile lor se pierd! Deci, nu este vorba sa se citeasca coordonatele?

Federatia de Lumina: Nu cum o fac fiintele omenesti care cunosc coordonatele unui peisaj geografic. Un destin programat ... cînd vine de la o persoana ... care manipuleaza energia si trece prin ... este dusa la capat complet prin "programarea gîndului."

Celalt "mod" ... pentru ca este de fapt o " marca si un model diferit", se face prin componenti computerizati, care masoara distantele în timpul real, si dupa aceea calculeaza si masoara distanta parcursa ... Cum am putea spune? ... prin "aer".

Blossom: Cum dumnezeu puteti face asta?

Federatia de Lumina: Avînd încredere în inteligenta computerelor. Deci, de ce vorbim de timpul si banii care sunt dedicati unui proiect de acest tip pe Pamînt? Exista multe procedeuri defectuoase, si cu tot respectul, am spune ... ca aceste "gauri de rîme" facute de fiintele omenesti nu sunt 100% precise.

Sa trecem la vortexurile " de creatie proprie". De ce credem noi ca este nformatia cea mai folositoare pe care o putem considera?

Blossom: Sunt toata inumai urechi, credeti-ma!

Federatia de Lumina: Din nou, ne exista nimic care sa nu fie energie.Totul este energie, si ne vom limita în a fi aici ... TOATA ENERGIA ESTE BAZATA PE IUBIRE.

Blossom: Da ... asta este ceva foarte important de tinut în cont!

Federatia de Lumina: Deci, stimata Blossom ... se cere ca dta. sa te concentrezi lala un alt nivel, pentru ca noi sa putem sa-ti explicam.

Blossom: Oh! Voi încerca" Voi încerca!

Federatia de Lumina: Ceea ce o persoana se gîndeste, devine realitate. Gîndurile lui creeaza realitatea lui. Asa ca, daca o peroana vrea sa mearga într-un alt loc ... într-o clipa ... el ar avea nevoie sa se gîndeasca el propriu cu multa concentrare. În primul rînd se gîndeste la destinul în chestiune. Nu numai sa se gîndeasca la el ... dar SA-SI IMAGINEZE ca o persoana a ajuns deja acolo ... SA SIMTA ca o persoana este deja acolo ... SA SIMTA ENERGIA acestui loc, unde merge. Asa ca. cu practica ... o persoana se concentreaza în a SIMTI, pentru ca în acest fel sa treaca de unde ea în realitate "se gîndea" ca era ... acolo unde este destinata sa mearga.

Acest lucru, nu poate fi facut în timpul noptii. Bine, în realitate, da, se poate. Cu toate acestea, nu dorim sa semanam sperante, si sa ramîneti deceptionati. Noi va spunem cu un zîmbet ... Nu se poate alerga, înainte de a merge. Sau mai bine, în acest termeni ... nu poate fi transportata o persoana, înainte de a putea merge dincolo de gîndire!

Blossom: Ma încînta! Nu întrerupeti transmisia informatiei ... ma concentrez cu multa forta!

Federatia de Lumina: Deci dta. esti constienta ca o persoana poate sa calatoreasca cu jutorul mintii, si aceasta CU ADEVARAT se obtine prin acest mod. Cu toate acestea ... si asta este un mare ÎNSA ... pentru a putea diferentia TOT CEEA CE ESTE ADEVARAT ... de TOT CEEA CE ESTE CA STII SPATIUL PE CARE ÎL OCUPI ... ca partea ta fizica poate sosi la acest loc cu dvs. ... este cheia fundamentala de cum se face ... Am spune "cheia bazica" ... pentru ca constituie baza. Pentru ca, daca dta. NU CUNOSTI fiecare celula, fiecare atom de energie, care te conforma pe dta. în totalitatea dtale. ... atunci, acest lucru nu se va puea întîmpla. Pentru ca, de fapt, fiecare parte, fiecare aspect al dtale. va merge cu dta. Daca nu, ti se vor face multe daune, atît mintii dtale., cît si corpului dtale.

Blossom: Atunci, este periculos inclusiv, sa o încerci? ( sa o faci)

Federatia de Lumina: Este o întrebare intriganta. Va sugeram sa "o studiati" ... si va sugeram de asemenea sa lucrati în acest "proces". Cu toate acestea, daca Dta. doresti sa încerci ... ti-am spune sa profiti de inteligenta ta ... înainte de a realiza o asemenea aventura.

Cei care au fost prea nerabdatori ... prea nepreveniti ... au terminat rau.

Blossom: Eh ... poate fi finalul? Vreau sa spun, poate o persoana sa se întîlneasca cu moartea, daca încearca acest lucru?

Federatia de Lumina: Da.

Blossom: Fantastic! Putem sa ne întoarcem la simplicitatea de a fi iubiti?

Federatia de Lumina: Dumneata ai vrut sa stii.

Blossom: Cu toate astea, nu am vazut-o venind.

Federatia de Lumina: Asa cum spuneam ...cu cel mai mare respect pentu tot cee ce EXISTA ... acest lucru îl pot obtine cu ususrinta acele suflete care sunt mai înaintate. Aici, pe plneta dvs. exista atîta densitate cu care ai de a face ... si asta este impotant pentru "functionamentul" ... fiintei, în principal.

În alte locuri ... exista un cîmp de forta mult mai "usor", si deci, acest lucru permite o "mentalitate" foarte diferita! Nu exista o alta forma fizica care sa fie egala cu densitatea/greutatea fiintei omenesti.

Blossom: (Din nou, cînd re-citeam, ma simteam ca o persoana care venea împotriva mea, ca ei doreau sa spuna ... catre alte planete, etc. În realitate, nu este un hipopotam, mai greu decît mine?De dezbatut în aceste zile)

Blossom: Serios? Uau. Asta este o mare afirmatie.*

Federatia de Lumina: Daca este de crezut în Blossom ... pentru ca dta. sa poti sa continui sa scrii, pe masura ce apar cuvintele!

Blossom: Bine, ameliorez o gramada de lucruri ... mai ales cînd este vorba de a vorbi cu dvs!

Federatia de Lumina: Credem ca poate, pentru moment ... ar fi mai bine sa te concentrezi în a calatori în alta parte cu ajutorul mintii ... si sa lasi corpul"acasa". Acest lucru ar fi un bun loc pentru a începe.

Blossom: Asa ca ne-ati spus cum sa ne pregatim pentru a SIMTI ca ne aflam acolo deja, etc. ... atunci , ce?

Federatia de Lumina: Atunci ... Dvs. respirati ... asa cum o faceti mereu ... si cu toate acestea ... între timp SIMTITI vibratia ca va gasiti într-un alt loc ... va imaginati ca va "evaporati".

Literalmente, vizualizati corpurile voastre ca se evaporeaza ... în asa fel încît sa SIMTITI NUMAI LUMINA.

LUMINA DVS. ÎNSIVA. Permiteti ... ca lumina care exista în dvs. ... sa ramîna "deasupra voastra" un timp ... pe masura ce va obisnuiti SA FITI DOAR LUMINA.Cel mai bun ar fi, sa aveti sesiuni de practica despre asta ... pîna cînd va veti simti adaptati bine, pentru a o duce pîna la capat.

O data ce va veti simti comozi si multumiti, si ca ati obtinut controlul Dvs. însiva "deasupra" Dvs. (fiind corpul) ... atunci iar ... VIZUALIZATI ... SIMTITI ... VIBRATI în aceeasi energie ca a locului pe care doriti sa îl vizitati.

Blossom: Însa, cum stim cum este energia acestui loc? Cum stim care este vibratia lui?

Federatia de Lumina: La început nu o stiti. Cu toate acestea, cu cît mai mult va concentrati în ea ... cu cî mai mult respirati în ea ... puteti "capta" frecventa sa.

Continuati respirînd în aceasta frecventa. Nu va gînditi la altceva care sa nu fie SENZATIA ENERGIEI ACESTEI FRECVENTE. Încercati sa evitati sa va gînditi, la ceea ce va gînditi!!

Blossom: Scuzati-ma?

Federatia de Lumina: Încercati sa lasati la o parte, faptul, ca dvs. faceti ceea ce faceti. Încercati sa nu va gînditi în ceea CE faceti, si cu toate ca vi se pare straniu ... concentrati-va în A FI în alta parte. Dupa multa PRACTICA în aceste subiecte ... dvs. veti începe sa culegeti unele "piste" ale aecstui loc unde doriti sa va aflati.

Veti avea un moment intermitent de viziune al acestui loc ... mai degraba ca scena unui film. Poate ca veti capta doar o secunda a acestui moment ... însa cu siguranta ... dvs. va veti gasi acolo.

O "gaura în care este usor de cazut", care vã va purta direct acasa ... este recunoasterea ca a "functionat". Sau de asemenea, ca functioneaza ... "cuplînd" gîndul format "mai înainte", cu locul fizic în care Dta. te gasesti. Se rupe legatura, daca asa o doresti Dta. Aceasta, este o alta capacitate de a fi obtinuta ... cu scopul de a ramîne în noul loc, timpul care este necesar. O aprobare care sa spuna "ASA CUM ESTE", este foarte utila. În schimb a se gîndi: Acest lucru este ciudat" ... nu, nu este!

Dorim sa mentionam de asemenea ... cu toate ca nu este obligatoriu ... ca intentia calatoriei este pentru a ÎNMBUNATATI OMENIREA ... pentru a ajuta în procesul/progresul sau ... în loc sa serveasca la interese egoiste. Nu spunem ca nu se poate, si nu trebuie sa se faca pentru amuzament. Cu toate acestea, ca în toate lucrurile ... forma noastra de a gîndi ... este ca ... CEEA CE FACEM PENTRU BINELE TUTUROR ... BENEFICIAZA TOTULUI. deci, nici UN singur lucru viu (fiinta), se pierde.

Pe masura ce o persoana se trezeste, mai adînc în adevarul sau ... Dvs, va dati seama de lucrurile care nu au vazut lumina zilei în gîndirea dvs. Cu cît mai mult sunteti dispusi sa va eliberati de tot ceea ce stiti ... sau ar trebui sa spunem .. de tot ceea ce Dvs. "gînditi" ca stiti ... cu atît mai mult va dati seama ca ... am putea spune ... "ca nu ati vazut nimic, înca".

Blossom: Ce vi se întîmpla astazi? Cu tot respectul, dvs. pareti mult mai umani ...

Federatia de Lumina: Asta nu este adevarat doamna Blossom. Am spune ca, esti Dta. aceea care a devenit mai putin umana în cursul acestei comunicari ... pe care o transmitem cu ajutorul undelor tale de gîndire ... cu mare usurinta si satisfactie.

Omiteti tot ceea ce dvs. "gînditi" ca ESTE ADEVARUL, si lasati sa treaca ceea ce "nu cunoasteti înca, pîna în ziua de azi". Ca acest lucru atunci ... sa devina noua voastra forma de a gîndi ... si care sa rasune într-un nivel superior aceluia pe care Dvs. îl aveti acum.

SA STITI CA TOTUL ESTE POSIBIL. Nu exista nimic, care sa nu poata sa fie! Fiecare gînd factibil pe care o persoana îl gîndeste ... FIECARE gînd .. se poate obtine cînd Dvs. STITI ca acest gînd va deveni realitate ... fara exceptii. Dvs. trebuie sa STITI acest lucru din cel mai profund al Dvs. proprii ... ADEVARUL vostru ... sunteti DUMNEAVOASTRA însisi!

Dragilor, trebuie SA VA DESCHIDETI CATRE NECUNOSCUT. acolo se afla minunatii, care merg mult mai departe de imaginatiile noastre cele mai salbatice. Cu toate acestea, o data ce vã permiteti sa mergeti acolo ... cele mai nebune fantezii ale voastre, devin realitate ... pîna cînd, din nou ... veti fi dispusi sa mergeti si mai departe de acolo!

VA IUBIM.

Blossom: Si noi de asemenea va iubim. Prieteni, suntem împreuna în iubire si în recunostinta. Multumesc mult.

* (Nu sunt sigura ca aceasta afirmatie va fi potrivita pentru mine în acest moment ... Poate ca va ajunge sa fie într-o buna zi! Faptul ca acest lucru este, ceea ce "ei" ne spun, nu înseamna ca trebuie sa fie un adevar pentru mine. Am învatat cu mult timp în urma, cînd uneori chestionam mesajele care îmi soseau prin "White Cloud", ca el îmi spunea ca ar fi bine, ca sa nu fi fost de acord cu tot ceea ce el îmi spunea!)

Sfîrsit de sesiune.

Please revisit The Invocation 'We are the Game Changers' whenever the mood takes you ... to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo


Website: Blossom Goodchild
Traducerea Romîna: Star Child


Share |