Home > > Blossom Goodchild - 16 Ianuarie, 2016

Blossom Goodchild - 16 Ianuarie, 2016

Blossom: Iata-ne din nou. Doresc sa stiu despre ce Dvs. ne veti vorbi astazi.

Federatia de Lumina: Fiti bineveniti. Este necesar ceea ce ne beneficiaza pe toti. Deci, în aceasta zi, am hotarît sa va vorbim despre ceva un pic mai diferit, asa cum a fost sugerat. Ne intereseaza sa vorbim cu dvs. despre gaurile de viermi.

Blossom: Serios? Asta ma luat prin surprindere. Înainte, va ascult.

Federatia de Lumina: Este ceva complementar atît pentru noi, cît si pentru cei de pe planeta dvs. , sa discutam aceste probleme, în timpul acestor vremuri noi. Cu toate acestea, nu ar fi corect sa spunem ca aceste gauri de viermi, sunt ceva care tocmai au sosit.

Blossom: Ma surprinde ca dvs. le numiti "gauri de viermi". M-am gîndit cã, cuvîntul "portal", sau "vortex", ar fi un termen mai bun.

Federatia de Lumina: Nu are iportanta ce termen tehnic este folosit. Adevarul este ca, dorim sa va vorbim despre ele.

Blossom: Ce veste buna!

Federatia de Lumina: Este o chestiune complexa, si cu toate acestea, va asiguram ca acestea pot aparea oriunde. Este ca si cum acestea, ar putea fi create în orice loc, unde unuia i-ar placea (sa le faca). Acest lucru, cu toate acestea, este pentru sufletele mai avansate. Cu toate acestea, va repetam ca aceasta este posibil.

Desi, acum, va vom vorbi despre cele care sunt "acolo" deja prezente.

Blossom: Deci, va întreb ... Oare Triunghiul Bermudelor este unul dintre ele?

Federatia de Lumina: Sigur ... si prin aceasta VREM SA SPUNEM "natural". Nu este una care este generata atunci cînd este necesar. Se gaseste acolo "prin proprie initiativa". Nu a fost creata si lansata de om.

Blossom: Pentru ca omul poate face acest lucru? Am auzit ca exista unele prin prejur, care ar traversa planeta noastra în mod rapid. Dar, nu am stiut ca erau "create" de om.

Federatia de Lumina: Da. Exista create atît de oameni, cît si de fiinte din alte lumi, Am spune ... în mod ironic ... ca cele create de "fiinte din alte lumi", sunt mult mai eficiente.

Blossom: Deci, explicati în primul rînd, care este exact scopul acestora?

Federati de Lumina: Sunt "spatii" care sunt încarcate energetic, si care pot purta o persoana afara din timp si din spatiu. Permit ca teletransportarea sa fie instantanee, de la un loc/spatiu, în altul.

Blossom: Pot sa înteleg de ce poate fi atît de complicat.

Federatia de Lumina: Mai mult în fata ochilor omenesti, care au putine cunostinte de tot ceea ce este posibil. Pentru TOTI, este de fapt posibil.

Aceste "creatii", sunt capabile sa treaca de la o dimensiune la alta. Sunt în masura sa te transporte din orice loc, si sa te duca în alt loc ... în functie de locul unde sunt "programate" pentru a merge.

Blossom: Deci, Dvs. programati una din aceste gauri de viermi sa mearga într-un loc, si dupa aceea, într-un alt moment, îl programati sa va poarte în alt loc? În loc ca ele sa va transporte la un loc, si ca acesta sa fie singurul destin posibil "prin ea însasi"?

Federatia de Lumina: Acesta este corect. Si totusi, cele facute de catre om, nu sunt la fel de sofisticate înca. Pentru a crea o replica care "are sens" au fost necesare multe abilitati, timp si bani ... si nu au avut efectul dorit.

Dvs. trebuie sa încercati sa întelegeti planeta dvs. ca un întreg ... v-ati imaginat ca ea însasi, este foarte limitata. Cu toate acestea, tehnologia se gaseste acolo aratîndu-va cu degetul ... trebuie sa se înlature valul secretului.

Aceste gauri de vierme, sunt comune pe alte planete. Vedeti .. Universul este imens, si cu toate acestea, este tot, O SINGURA energie. PRIN URMARE, totul este accesibil, deoarece nu este separat de el însusi.

Totul, asa cum dvs. stiti ... este energie. deci, este numai chestiune de a "da forma" acestei energii, în asa fel, încît sa permita sa se întîmple "teletransportarea". Cu toate acestea, este de remarcat faptul ca "pasagerul" are nevoie de multa pregatire, pentru a se supune la o asemenea realizare ... fara ca sa aibe vreun fel de efect fizic asupra corpului sau, si de fapt asupra mintii sale.

Pentru ca, atunci cînd se calatoreste cu o asemenea viteza, care merge dincolo de orice masini ale dvs. de curse, etc. ... este inevitabil sa aiba loc o rupere, care te poate lasa pe dta. afara din forma ... pîna cînd Dta. te obisnuiesti cu el.

Blossom: Deci, nu putem sa mergem "singuri" pe alte planete etc., însa cu toate acestea, putem avansa sau a ne întoarce în timp. Ca în filmele cu masina timpului?

Federatia de Lumina: Într-adevar. Pentru "viata", totul de petrece în acelasi timp. Exista numai, prezentul. O persoana se limiteza a calatori la un "spatiu" diferit celui de acum.

Daca dta. te gîndesti logic ... pare a fi posibil ca o persoana sa poata sa ajunga în orice loc, unde ea doreste. Aceste restrictii vi le-ati pus dvs. proprii ... prin ceea ce sunteti învatati. Cu toate acestea, în cazul în care o persoana va oferi Unicitatii TOTUL, ... si devine acesta ... de ce nu ar putea fi posibil sa fie afara de pe Pamînt, de fiecare data cînd ea decide?

Nu este vorba ca "lumea"este stridia sa ... Totul este! Este al tau. Este al vostru. Se gaseste acolo pentru ca sa îl luati. Pentru a experimenta totul, în orice forma, pe care dta. îl preferi.

Dta. ai auzit vorbind cît de multe suflete sunt în masura sa calatoreasca în alte parti, prin mintea lor ... cu alte cuvinte, cum sufletul lor poate "vizita" alte locuri. Aceste gauri de vierme, permit sa se mearga fizic acolo, si sa interactioneze fizic, spre deosebire de spiritual.

Exista prea multe uzuri/scopuri care explica pentru ce si cînd acestea sunt folosite. Cu toate acestea, ne gasim aici, pentru a va spune ca fara îndoiala ele exista.

Blossom: Este posibil ca o persoana sa mearga de-a lungul zilei, si, bum... Nu stiu ... sa fie tîrîta si sa fie purtata catre o alta lume?

Federatia de Lumina: Da.

Blossom: Fara avertisment anticipat, si fara pregatire?

Federatia de Lumina: DA.

Blossom: Aceasta ar fi o chestie de noroc ... sau ceva care sa aiba de a face cu propria energie, sau "plan de viata"? Ma refer la, s-ar putea întîmpla ca un alt suflet sa mearga în acelasi loc, si sa nu i se întîmple nimic?

Federatia de Lumina: Da.

Blossom: Si ... ... ...? De ce?

Federatia de Lumina: Deoarece persoana care experimenteaza, este dispusa sa treaca prin ASTA. Nu i se va întîmpla nimic rau. Cineva poate simti ca a ramas într-o noua destinatie luni de zile, si totusi, este transportata din nou dîndu-si seama ca au trecut doar cîteva minute. Inclusiv,atunci puteau sa întîrzie numai o clipa.

Pentru multi, cînd acest lucru se petrece, si se petrece cu multe persoane ... este doar o experienta, cum am zice. Un fel de "De ce nu?", în loc de "de ce?". Dar pentru unii, obiectivul merge mult mai departe. Constient, ei nu puteau "sa-l vada venind". Însa, în constientizarea lor, referitor la ceea ce se va petrece la nivel personal ... de exemplu ... progresul omenirii ... Binele Suprem ... va fi dus la capat, precum cunoasterea dobîndita de la " cealalta parte " ... poate pentru viitorul unuia ... este atunci adusa înpoi, si luata în considerare ... pentru a beneficia pe TOTI.

Dvs. ati ramîne surprinsi cît de mult lucrurile de aceasta natura, aua schimbat cursul istoriei! Si pentru a complica lucrurile si mai mult, si ca mintile vostre sa faca tictac ... am spune ... însa, ca poate alte cinci scenarii al aceluiasi intinerariu, au avut loc într-o "linie de timp" paralela.

Nimic, dragii mei ... Nimic, este ceea ce pare a fi, si într-adevar nu conteaza cu adevarat! Stim, Doamna Blossom, ca ati avut "probleme" cu privire la acest tip de afirmatii, în trecut. Cu toate acestea, Dta. te-ai împacat cu dta. proprie, cu privire la acest fapt ... corect?

Blossom: Da. Ceea ce o data era adevarul meu, nu înseamna, sa ramîna asa. Învat de asemenea, acest lucru. Ma simt putin ca "prescolara", în ceea ce priveste aceasta materie. Un om de stiinta al rachetelor, ar fi obtinut mult mai mult de la Dvs.... Eu într-adevar, nu stiu unde sa merg, cu ceea ce spuneti ( printr-un portal, poate!)

Federatia de Lumina: Nu subestimati ceea ce este oferit, Doamna Blossom. Retineti ca, vor exista cei care citesc cuvintele noastre, si care au calatorit deja prin unul ... si vor exista altii care nu au facut-o, si care nu cred înca în existenta lor.

Blossom: Da, presupun ca da. Ce-mi place? V-am cerut sa conversati despre altceva ... ati facut-o ... si eu nu sunt multumita înca. Trebuie sa rîd ... Multumesc pentru ca ati venit.

Federatia de Lumina: Nu este nici o problema, deloc. Comunicîndu-ne telepatic cu Dta., este mult mai usor decît sa o facem în forma fizica.

Blossom: Asta e ceva!

Federatia de Lumina: De fapt. Ne luam la revedere în/din/prin/iubire.

Mai tîrziu ... în aceeasi zi.

Blossom: Eu sunt din nou. Acum e tîrziu, si ma simt putin nemultumita. Ma simt "incompleta" pe aceasta tema. Doriti sa continuati?

Federatia de Lumina: Vom fi încîntati sa o facem. Explica-ne "consternarea" ta.

Blossom: Ei bine ... simt ca poate vom putea sa clarificam mai mult despre acest subiect atît de fascinant.

Federatia de Lumina: Desigur, întreaba ce vrei.

Blossom: Ok. Sa presupunem ca o persoana ajunge sa STIE, sau ajunge sa descopere unde se gaseste un portal ... pur si simplu, am fi în stare sa intram în el? Ce este necesar pentru " ca sa treci" prin el?

Federatia de Lumina: O multime. Cu toate acestea, vorbim în legatura cu o fiinta umana al acestei Planete Pamînt. Asa cum am spus ... este mult mai usor cu fiinte "ale altor lumi". Pentru ele este ceva obisnuit.

Blossom: De ce?

Federatia de Lumina: Datorita densitatii structurii/formei omenesti ... si de asemenea a grosimii din jurul portalului. Si în afara de asta, faptul ca acest tip de tehnologie a fost negligentiata si lasata la o parte, de catre "Ion cel din multime", si se mentine pentru cei care detin puterea a multor lucruri, pe care nu aveau deptul sa le detina.

Blossom: Asa ca, "Ionu-l cel din multime" poate fi transportat în acest mod?

Federatia de Lumina: Cu usurinta. Lumea voastra, a fost un loc cu mult mai usor în multe aspecte ale aceluiasi. DVS. erati mai eterici peste aceasta lume, în mai multe moduri.

Dvs. intrati într-un "timp", cînd astfel de lucruri, vor redeveni pentru a fi banale. Însa, am dori sa adaugam ... ca o multime trebuie sa se întîmple, înainte de a se întîmpla acest lucru.

Blossom: Ok. Deci, înapoi la subiect ... ce este necesar pentru " a trece printr-o gaura de vierme"?

Federatia de Lumina: Pe o alta planeta? ... Gîndire! În a ta? ... Pregatirea, instrumentele, electricitatea, controlul ... Continuam?

Blossom: Bine. Am luat ideea. De ce nu putem pur si simplu sa o facem atunci, prin gîndire? Datorita densitatii ... asa cum dta. spui?

Federatia de Lumina: Da, si totusi, asa cum am spus ... sunt cei care pot.

Blossom: Acestia, sunt mai usori decît altii? ... sau doar, au mai multe cunostinte ... poate sunt mai toleranti?

Federatia de Lumina: Ei sunt mai constienti de tiparele de gîndire care sunt necesare.

Blossom: Cu toate acestea, dvs. ati spus mai înainte ... ca o persoana putea sa se împiedice de un portal si !bum! ... sa intre într.o alta dimensiune.

Federatia de Lumina: Si asa este, doamna Blossom. Va rugam sa întelegeti ca exista multe, multe, multe, multe, multe scenarii, la multe, multe, multe, multe situatii. De fapt, rareori "ceva" ramîne scris în piatra. Energia este mereu în schimbare ... prin gîndire! Nu este numai o singura modalitate de a face ceva. Pot exista mii de forme, si totusi ... doar cinci pot fi folosite în acest momentul, deoarece celelalte 995, nu au fost "gîndite", înca.

Blossom: Cred ca problema este (daca acesta este cuvîntul corect?), ca încerc sa obtin raspunsuri din partea dvs ... cînd în realitate nu exista nici unul ... sau poate, ar trebui sa spun ... cînd nu exista doar un singur raspuns ... la orice. "Orice" si "totul" sunt servite pe farfurie ... si totul va depinde de ceea ce o persoana, îsi imagineaza pentru masa de prînz.

Federatia de Lumina: Acest lucru este complect adevarat, si Dta. îl descrii în mod inteligent, draga Doamna Blossom.

Blossom: Multumesc. De ce?

Federatia de Lumina: Sarcina noastra, este probabil din ce în ce mai dificila, datorita acestui fapt. Dta. ai mentionat de a "se merge pas cu pas". Dar, dta. vezi în acest caz ... nu putem ajunge niciodata pîna la fund cu Dta. ... pentru ca nu exista unu!

Blossom: O gaura fara sfîrsit! Hai atunci sa ne întoarcem la tema gaurii de viermi ... este un pic ca ... pentru a o spune în termeni simpli ... un autobuz care are o ruta particulara de la A la B. Cînd se ajunge la B ... acolo este unde se opreste, si se întoarce, si pleca din nou? Gaurile de viermi, merg de la A la B?

Federatia de Lumina: Nu. Au de la A la Z, cu alfabetul întreg, si mai multe la mijloc. Asa cum am spus mai înainte, Dna. Blossom ... ca va depinde de unde au fost programati pentru "ca sa vina prin intermediul".

Blossom: Persoana, sau portalul?

Federatia de Lumina: Portalul. Totusi, nu este neobisnuit ca o persoana " sa vina prin", într-un loc afara din radar.

Blossom: Ce se întîmpla atunci?

Federatia de Lumina: Cîtiva sau pierdut, si nu se pot întoarce.

Blossom: Si, unde sunt?

Federatia de Lumina: Este necunoscut de "programatori".

Blossom: Deci, "persoana pierduta" nu poate sari din nou la bord ... înapoi prin intermediul portalului?

Federatia de Lumina: Nu întotdeauna ... pentru ca, portalul poate sa se deterioreze sau sa se închida, cu usurinta ... si nu mai poate fi redeschis.

Blossom: Ce lucru teriibil pentru sufletul pierdut.

Federatia de Lumina: De ce? Cine poate sa spuna, ca nu experimenteaza o calitate mai buna de viata, în alte locuri?

Blossom: Un punct bun. Puteti vorbi putin despre tipul de gauri de vierme, care pot aparea atunci cînd este necesar?

Federatia de Lumina: Nu sunt prea diferite de cele "create", în ceea ce priveste "transportul de energie", si modul în care acestea functioneaza.Însa, acestea sunt programate ... Cum putem explica? ... implicînd mai mult sufletul fiintei. Cu alte cuvinte, energia fiintei care calatoreste, este în masura sa "creeze" pe moment, tipul de energie necesara ... pentru ca, literalmente, "sa se îndeparteze" de la orice punct dat.

Blossom: Vreti sa spuneti ce ei se pot dematerializa ca în "Star Trek", etc., si dupa aceea sa se materializeze, sosind la destinatia dorita.

Federatia de Lumina: De fapt, se poate întîmpla. Însa acest lucru este faina dintr-un alt sac, si nu este la fel cu experienta gaurii de vierme. Este folosita o forma foarte diferita de gîndire si de energie. Cînd o persoana accepta/ apreciaza modul "de manipulare" a energiei ... nu exista nimic ... absolut nimic, care nu poate fi atins.

Blossom: Mmm.Poate dvs. ati putea sa ne dati unele sugestii cu privire la modul de a face acest lucru ... data viitoare.

Federatia de Lumina: Ne-ar încînta.

Blossom: Doresc acest lucru. Multumesc. Ma simt mai bine acum. Acum da, simt ca, canalizarea de astazi este completa ... mai înainte nu. Acest lucru, multumesc Cerului, a fost rezolvat. Va iubesc.

Federatia de Lumina: VA IUBIM PE TOTI.


Website: Blossom Goodchild
Traducerea Romîna: Star Child


Share |